|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
witajcie, mam pewne pytanie i mam również nadzieję że ktoś mi powie jak się za to zabrać.
Mam małego kochanego brata (9 lat), który fascynuje się piłką nożną. Jak go zgłosić, zapisać, wkręcić do tych dzieci które wychodzą z piłkarzami na murawę i śpiewają hymn? Wiem że byłby przeszczęśliwy w tej roli. Chciałabym zrobić mu taką niespodziankę. Gdzie i do kogo w tej sprawie pisac? dzięki Maja |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Zawsze mozesz wziac dziecko, przyjsc wczesniej na stadion i chlopak bedzie mial mozliwosc uczestnictwa w treningu na plycie glownej boiska z trenerami
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Ale wg mnie to jedyna i tradycyjna droga. Swoją drogą podawanie piłek nie powinno być celem samym w sobie. ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|