The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
maja
Junior Member

Od: 11.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.11.2010, 09:25. jak wkręcic Małego
witajcie, mam pewne pytanie i mam również nadzieję że ktoś mi powie jak się za to zabrać.
Mam małego kochanego brata (9 lat), który fascynuje się piłką nożną. Jak go zgłosić, zapisać, wkręcić do tych dzieci które wychodzą z piłkarzami na murawę i śpiewają hymn? Wiem że byłby przeszczęśliwy w tej roli. Chciałabym zrobić mu taką niespodziankę. Gdzie i do kogo w tej sprawie pisac?
dzięki Maja
Odpowiedz cytując
Salamanca
Member

Od: 08.2008

Stary 14.11.2010, 10:18
Zawsze mozesz wziac dziecko, przyjsc wczesniej na stadion i chlopak bedzie mial mozliwosc uczestnictwa w treningu na plycie glownej boiska z trenerami
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 14.11.2010, 10:27
maja napisał(a):Wyświetl post
witajcie, mam pewne pytanie i mam również nadzieję że ktoś mi powie jak się za to zabrać.
Mam małego kochanego brata (9 lat), który fascynuje się piłką nożną. Jak go zgłosić, zapisać, wkręcić do tych dzieci które wychodzą z piłkarzami na murawę i śpiewają hymn? Wiem że byłby przeszczęśliwy w tej roli. Chciałabym zrobić mu taką niespodziankę. Gdzie i do kogo w tej sprawie pisac?
dzięki Maja
moze zapisz go do trampkow na Wisle i zrobisz jemu przyjemnosc a moze wychowasz dobrego zawodnika ; )
.....
Odpowiedz cytując
Donson
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 14.11.2010, 10:50
DominoForza napisał(a):Wyświetl post
moze zapisz go do trampkow na Wisle i zrobisz jemu przyjemnosc a moze wychowasz dobrego zawodnika ; )
Zawsze trampkarze podawali piłki na meczach, nie wiem jaki tam wiek jest wśród podających.
Ale wg mnie to jedyna i tradycyjna droga.

Swoją drogą podawanie piłek nie powinno być celem samym w sobie.
JESTEM LAMUSEM
Odpowiedz cytując
Martinho
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 14.11.2010, 13:20
DominoForza napisał(a):Wyświetl post
Jakie to proste
"Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów