The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.11.2010, 23:02
Vrdoljak tak nakryty czapą przez Sobolewskiego,ża aż nie dowierzałem,że Legia dała za niego milion euroZa co ię pytam?Czy Manu poza bieganiem coś innego potrafi?Lekko drewnem podchodzi.

Sędzia tragiczny. Faula Astiza w pierwszych sekundach meczu na zółtko, a wejście w Kirma wyprosotwanymi nogami,nie wiem kto to był ale ewidentna czerwień. Kirma na karnego poszedł zgdnie z regułami gry, sędzia dałsię nabrać,ale w 99 procentach każdy by zagwizdał faul. Zwycięstwo zasłuzone, teraz trzeba trzymać kciuki aby z taim zębem zagrali z Zagłębiem.

Wystawienie Jirsaka z Gargułą majstersztyk. Czekam na jakiś nieszablownowy występ Riosa. Aż dziw bierze,ża facet siedzi na ławie,przy 3-0 pochulałby jak ta lala. No i Pawełek. Chavez też dawał radę, Jedyne kto nie martwi to Bunoza. Facet jest nieporozumieniem. Chavez nie dość,że sam musi grać to jedzcze musi być przygotowany na kiksy Bunozy,
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 12.11.2010, 23:04
4-0!

miałem takie marzenia przed meczem , ale nie wierzyłem że mogą się spełnić
Przy 1,2,3 .. mało się łezka kręciła , dawno nie było słychać tego okrzyku na Reymonta .
Najlepszy mecz Wisły od 2 lat , nie boję się tego powiedzieć .

Subiektywne oceny pomeczeowe :

Pawełek - 8 , w cały meczu jeden jedyny błąd w końcówce , chyba wkońcu sam uwierzyl że można nie popełniać baboli w meczach

Cikos - 8 , pierwsza połowa jako taka , ale druga to był koncert słowaka . Tak trzymaj Eric!

Chaves - 9 , już wiemy dlaczego grał na mundialu w RPA , z każdym kolejnym meczem jest coraz większą zmorą napastników

Bunoza - 6 , najsłabszy w obronie , niech sie lepiej nie bierze za rozgrywanie

Paljic - 7 , bardzo dobre spotkanie , ale mógł więcej dać z siebie w ofensywie

Małecki - 8 , wkońcu zaczął grać , a nie tylko próbować

Sobolewski - 9 - lider środka pola

Garguła - 7 , mniej widoczny ale to już są namiastki tego Garguły z Bełchatowa

Jirsak - 8 , sam wystep był zaskoczeniem , dalej zachodzę w głowe co odbiło Maaskantowi wystawiając go do składu . Był to jednak strzał w 10 !

Kirm - 7 , wiele akcji zbyt samolubnie , ale nie schodzi od kilku spotkań z dobrego poziomu

Paweł Brożek - 9 , bez komentarza ;]

Wilk - 7 , po jego wejściu Wisła sie cofneła ,ale zrobił co miał zrobic

Żuraw , Boukhari bez oceny

Wisła wraca na właściwe tory , a i wkońcu u Maaskanta widziałem że żyje spotkaniem , pięknie skakał przy lini ;]
MP w tym sezonie nie jest stracone .
Odpowiedz cytując
Bielau
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 12.11.2010, 23:05
Hmm a mi się wydaje że nasza gra różniła się trochę od tej z Lechią. Tam powinniśmy zasłużenie przegrywać 0-3 w pierwszej połowie, dopiero w drugiej po golu Sobola się rozkręciliśmy i pamiętamy jak się skończyło. I nawet nasza gra różniła się z tym jak strzelaliśmy kolejne bramki Lechii a z tym co było dzisiaj. Oby w każdym meczu było jeszcze lepiej!
Odpowiedz cytując
Kibic1928
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 12.11.2010, 23:09
http://legia.net/wiadomosci,39283-na...od_31_lat.html

NO I PIĘKNIE!
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.11.2010, 23:12
mimo pozdrowień trener S. został zmieciony.
Na całe szczęście.
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.11.2010, 23:12
To ja jeszcze dodam mały cytacik z forum Legii:

Cytat:
Nigdy tam ***** nie wygramy.
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Odpowiedz cytując
Vuko
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 12.11.2010, 23:14
Powiedzmy sobie szczerze, duży udział w wyniku ma też magia Twierdzy R22.
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 12.11.2010, 23:16
Vuko napisał(a):Wyświetl post
Powiedzmy sobie szczerze, duży udział w wyniku ma też magia Twierdzy R22.
No jasne Tak wszyscy narzekali na nasz stadion, że Lecha i Legii lepszy, a co się okazuje? Akustyka zdecydowanie najlepsza..
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 12.11.2010, 23:17
grogoriogreg napisał(a):Wyświetl post
Moje szybkie oceny:
Pawełek - 9 - kolejny kapitalny występ, wybroniona setka z Manu, i piękny strzał Borysiuka, popełnił tylko jeden błąd przy rożnym, ale ogólnie mówiąc, ja w końcu czuję się bardzo spokojnie, gdy piłka zmierza w jego kierunku
Cikos - 10 - fenomenalny występ w ofensywie i defensywie, pierwszy taki występ w Wiśle i jeśli utrzyma wysoki poziom do lata, jestem za tym by go wykupić; ale na razie był pierwszy taki występ, oprócz tego zaliczył kilka dobrych, kilka średnich i 1-2 bardzo słabe;
Chavez - 10 - Absolutnie wszystkie wślizgi czyste, świetne (nawet wtedy gdy sędzia gwizdnął faul, Osman trafił w piłkę), dziś zagrał lepiej w defensywie od Marcelo, błagam panie Valx, sprowadź Pan jednego środkowego obrońcę tej klasy, a jestem pewien, że Wisełka do końca sezonu powalczy o Mistrzostwo
Bunoza - 8 - w pierwszej połowie popełnił kilka błędów, jednak liczba jego udanych zagrań znacznie przewyższa te pierwsze; jest to materiał na świetnego obrońcę, ja nie żartuje, tylko, że teraz powinien "brać korepetycje" u Głowackiego czy innego świetnego obrońcy, wg mnie ma około 70% szans, żeby za 3 lata zagrać w Europejskim średniaku
Paljić - 7 - ciężko go pochwalić za grę ofensywną, ciężko mu wytknąć jakieś błędy (mam w pamięci jeden, przy długim przerzucie - przepuszczenie piłki), nie odstawał poziomem od reszty Wiślaków
Małecki - 9 - pierwsza połowa słaba, zupełnie niewidoczny, dlatego nie dostał 10; ale druga połowa i akcja w stylu Messiego , no dobra, za tą akcję ma u mnie 10; w tym meczu nie grał już "Jeźdźca bez głowy", grał mądrze i mówił mądrze po meczu - ma u mnei dużego plusa za ten mecz
Sobolewski - 10 - wg mnie najlepszy mecz w tym sezonie, zagrał jak 2 lata temu, był nie do przejścia, po prostu fenomenalny
Jirsak - 9 - bardzo dobry mecz, kapitalne dośrodkowanie i wg mnie dobrze przerwał groźną akcję Legii, wtedy gdy dostał żółtą kartkę
Garguła - 8 - grał na poziomie Jirsaka, był aktywny, ciężko znaleźć jakieś sytuację, które znacznie zawyżają lub też obniżają moją ocenę, po prostu świetny występ
Kirm - 9 - dziś Wisła miała skrzydłowego z prawdziwego zdarzenia, kolejny udany występ Kirma, oby tak dalej
BROŻEK - 11 - piłkarz meczu, dziś wszyscy widzieliśmy BROŻKA z pierwszego sezonu Skorży (btw. piękna reakcja publiczności), fantastyczny w zastawianiu piłki, zdobył piękna bramkę, nie wiem czy pamiętacie, ale jakieś 2 lata temu zdobył bardzo podobną bramkę, też dostał podanie od Jirsaka i delikatnie uderzył obok bezradnego Janka Muchy - Ten Piłkarz Powinien Zagrać W Meczu Z WKS Od Pierwszej Minuty
Wilk Żuraw i Boukhari grali za krótko na jakąś szczegółową ocenę; Wilk podobnie jak Sobol pokazał się z dobrej strony w odbiorze, Żuraw kilka razy ładnie odegrał piłkę, a Nourdin nie wiem czy ze 2 razy dotknął piłkę

WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
Ja bym raczej zmienił dilera albo zaczął brać połówkę tego co do tej pory

Pawełek - 8 - zrobił co do niego należało, choć przy rożnym faktycznie nie ustrzegł się błędu
Cikos - 7 - aktywny zarówno w defensywie jak i ofensywie
Chavez - 8 - właściwi człowiek na właściwym miejscu
Bunoza - 6 - dobrze współpracował z Chavezem, choć przy kilku rożnych zgubił krycie
Paljić - 7 - bez zarzutu w defensywie, w ofensywie nieźle współpracował z Gargułą i Kirmem, bardzo fajne wyprowadzenie kilku piłkek po przejęciu
Małecki - 8 - ocena tylko ze względu na bramkę i asystę... reszta meczu pokazała że skrzydłowy z niego żaden
Sobolewski - 8 - walka, walka i jeszcze raz walka! pokazał że gra na małej przestrzeni też nie jest mu obca
Jirsak - 7 - wreszcie zagrał walecznie i ambitnie, piękna centra do Brożka przy bramce na 1-0
Garguła - 8 - bardzo inteligentnie kierował poczynaniami Wisły, jako jedyny wywierał pressing na obrońcach Legii, mądra gra w środku pola zarówno z piłką jak i bez niej
Kirm - 8 - to nie pierwszy mecz w jego wykonaniu w którym pokazuje, że jest w stanie pociągnąć w pojedynkę ten zespół do walki
Brożek - 9 - dwie bramki zobowiązują do takiej oceny (pierwsza to ułańska fantazja, druga to stoicki spokój Clebera), wreszcie widać jakiś ruch z przodu!

Wilk - 7 - skuteczny w destrukcji, dobrze współpracował z Sobolem, bramka podwyższa jego ocenę

Żurawski, Boukhari - grali za krótko, choć odnośnie Żurawia... Małecki strzelił gola a'la Maciek z najlepszych lat Może to pokłosie wspólnych treningów?
Odpowiedz cytując
Vuko
Senior Member

Od: 08.2009

Ech, a gdyby dzisiaj było 30k ludzi. Działoby się.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Vrdoljak tak nakryty czapą przez Sobolewskiego,ża aż nie dowierzałem,że Legia dała za niego milion euroZa co ię pytam?Czy Manu poza bieganiem coś innego potrafi?Lekko drewnem podchodzi.

Sędzia tragiczny. Faula Astiza w pierwszych sekundach meczu na zółtko, a wejście w Kirma wyprosotwanymi nogami,nie wiem kto to był ale ewidentna czerwień. Kirma na karnego poszedł zgdnie z regułami gry, sędzia dałsię nabrać,ale w 99 procentach każdy by zagwizdał faul. Zwycięstwo zasłuzone, teraz trzeba trzymać kciuki aby z taim zębem zagrali z Zagłębiem.

Wystawienie Jirsaka z Gargułą majstersztyk. Czekam na jakiś nieszablownowy występ Riosa. Aż dziw bierze,ża facet siedzi na ławie,przy 3-0 pochulałby jak ta lala. No i Pawełek. Chavez też dawał radę, Jedyne kto nie martwi to Bunoza. Facet jest nieporozumieniem. Chavez nie dość,że sam musi grać to jedzcze musi być przygotowany na kiksy Bunozy,
u Riosa jest ten minus, że ...ciągnie za sobą worek ziemniaków, moze dlatego nie łapie się.

Manu, Manu jak to na (LL) piszą Indiański wódz szybszy od wiatru, po tym meczu, zastanawiam się co kierowało że chłopa kupili. Oni na bank go zakontraktowali dlatego, że miał ściąć włosy jeśli zdobędzie upragnione mistrzostwo. Na A,B,C klasie znajdą takich samych chłopaków jak on...bazujących tylko i wyłącznie na szybkości. Paljic, drobny chłopak ciałem go przestawia o kilka metrów, Cikosz z kroku go mija, nie żebym się śmiał, bo miał ostatnio 2 dobre wrzutki, ale po za tym że chłop to wichura, to nie można powiedzieć ze robi cos dobrego dla zespołu.

Faul Astiza wybaczam za brak żółtej dla Radka po faulu na Borysiuku kilka minut pozniej.
Chavez, Chavez jak tak na niego patrzę, to zaczął mi przypominać, niewiem czy oglądaliście Prison Break, tego chłopa co był szefem więzienia a potem za nimi latał. To był bohater drugiego planu,czarna postać, ale jakoś nie dało się go nie lubić. I tak samo jest z Osmanem. O przypomniałem sobie, Brad Bellick, chłop ich ściagał obrywając co odcinek, ale mimo tego dalej ich ściagał. Nie miał przyjaciół, taki samotnik . I tak samo na boisku wygląda Osman, po meczu jakiś smutny, widać ze wyobcowany w nowym kraju, ale chłop dostaje po głowie z kolana i z pięsci w tył głowy, wstaje i gra dalej, potem znowu leży poturbowany ale wstaje i gra dalej. Nie krzyczy, nie płacze, wstaje i robi swoje. I jak tu chłopa nie polubić, jak wszystkie wślizgi ma skuteczne, a przeciwnicy odbijają się jakby wpadali w skałem a Osman wygląda jakby w ogóle ich nie dostrzegał.

Najlepszy mecz Cikosza w barwach Wisły. Garguła ...Garguła, widać że szybkości jeszcze nie dopracował, ale coraz lepiej.
Co do Bunozy, no te kiksy i czasem złe podanie, nie wiem skąd sie to bierze, napewno plusem jest jego trzymanie się na nogach.

E: aaa ...nei powinniśmy już śpiewać gdzie Twoje berło ... no bo jak. Ta ekipa która jest w Legii, Ona już nie wie co to berło.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 12.11.2010 o godz. 23:19.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 12.11.2010, 23:18
troche zawyżyłeś oceny jakby wszyscy tak dobrze grali to Legia nie miałaby tylu okazji.

Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 12.11.2010, 23:19
Oceny za mecz

Pawełek - 10 - Pewny punkt naszego zespołu i kolejne kapitalne spotkanie Pawełka który wyrasta na najlepszego bramkarza ligi Nie mam wątpliwości koniecznie musimy przedłużyć z nim kontrakt.
Cikos - 10 - Dobry w defensywie, kapitalny w ataku tak można podsumować Cikosa. Rozgrywa on już kolejny bardzo dobry mecz. Jeśli pójdzie mu tak dalej jestem za wykupieniem tego utalentowanego chłopaka.
Chavez - 10 - Mecz na najwyższym poziomie w jego wykonaniu najlepszy obok Pawełka, Brożka, Cikosa piłkarz meczu.
Bunoza - 7 - Kilka nieudanych podań, strat etc. Jednak miał też kilka udanych odbiorów było to niezłe spotkanie w jego wykonaniu, ale bez podniety.
Paljić - 5 - Najsłabsze ogniwo sezonu i mocno przeciętny występ. Nie wiem czy na jego pozycje nie wolałbym Pi. Brożka.
Małecki - 8 - Gol i kapitalnie przeprowadzona akcja jednak było też kilka głupich strat czy też nieudanych podań.
Jirsak - 8 - Naprawdę niezłe spotkanie Jirsaka udowodnił, że w walce o miejsce w pierwszym składzie nie jest na straconej pozycji.
Sobolewski - 9 - stary, dobry, waleczny Sobol świetne spotkanie w jego wykonaniu udane odbiory dzięki czemu mogliśmy rozegrać kilka dobrych akcji w ofensywie i świetnie zabezpieczający tyły.
Garguła - 7 - Dobre spotkanie w jego wykonaniu, ale bez podniety.
Kirm - 9 ++ - Kapitalnie ostatnio gra. Znowu wymuszony przez niego karny przyniósł nam bramkę. Pewny punkt naszego zespołu i można powiedzieć motor napędowy Wisły
BROŻEK - 10 - To był stary dobry Broziu grający zajebiste spotkania z Legią mam nadzieje, że w następnych spotkaniach będzie prezentował zbliżony poziom. Brawo Broziu!

Cezary Wilk - 9 - Ogromny potencjał tego zawodnika i bardzo dobre spotkanie w odbiorze jest po prostu kapitalny. Będzie w przyszłości taki drugi Sobol może nawet lepszy
W tym sezonie nie rozegrał jeszcze żadnego słabego spotkania. Mamy obecnie najlepszy defensywnych pomocników w lidze.
Robert Maaskant - 10 - Bardzo rozważne zmiany świetne przygotowanie Wisły do spotkanie i rozpracowanie kompletnie Legii. Brawo!
Żurawski, Boukhari bez oceny
Odpowiedz cytując
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 12.11.2010, 23:19
Filippo napisał(a):Wyświetl post
Paweł jak to Paweł, klasa sama w sobie..piłkarz meczu, ale przecież jest bez formy, nie ma techniki(patrz 1 bramka+ przyjecie pilki+podania) i nie umie grać z klepki (asysta przy golu Malego) ...ehh..zeby zawsze byl bez formy.

Chavez profesor. Czikos...moze wreszcie ktos zrozumie roznice miedzy nim a Branco. Pawełek pewny jak to ostatnio....Najlepszy mecz Wisły chyba od roku. Mały do ataku, szkoda go na skrzydle.
Czytasz wybiórczo + patrz 4 pkt! Fakt faktem, jak na to co prezentuje od ponad roku, to dziś zagrał bardzo przyzwoicie.Jak pisałem, typ sprintera z dobrym zwodem, ew dołożyć nogę na dobicie - jak dziś. Dalej twierdzę, że ustawia się za blisko obrońców i więcej czeka na dogranie "za plecy" niż gra przed linią stoperów. Reszta pełna zgoda.

Generalnie zaskoczenie po tej bryndzy z Pasami. Wreszcie coś pograli piłką, ale też chwilami za dużo chaosu. Bunoza pierwsze 20 minut same dzidy, potem się uspokoił. Zagrali bardzo ambitnie i wreszcie jako zespół. Jak widać, wbrew niektórym opiniom na forum, nie trzeba wymienić całego "złomu", a jedynie uzupełnić z 1-2 punkty, a resztę dobrze "oszlifować".

Bardzo dobrze, że Skorża został sprowadzony na ziemię! W ostatnich wywiadach zaczął za wysoko bujać w obłokach. A przy okazji pokazał ile jest wart... Sądzę, że Legię stać na dużo lepszego trenera, bo z tym wiele nie osiągną.

Teraz najważniejsze żeby nie bujać w obłokach tylko eliminować dalej błędy i poprawiać grę bez piłki. Zostały trzy mecze, w których trzeba powalczyć o jak najlepszą pozycję na wiosnę.
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 12.11.2010, 23:20
HEDu napisał(a):Wyświetl post
troche zawyżyłeś oceny jakby wszyscy tak dobrze grali to Legia nie miałaby tylu okazji.
A tam... Ja tez należę do grupy ''maruderów'' ale dziś k**** możemy się pocieszyć ! Nie wiadomo kiedy Wisła znów wygra tak wysoko i to w takim meczu
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 12.11.2010, 23:20
marjan napisał(a):Wyświetl post
Nie psioczcie na Macka Skorże, bo nie on się z Wisły zwalniał. Uwagi do Skorży to jakbyście nie rozumieli jak goracym krzesłem jest posada trenera piłkarskiego w polsce. Pewnie Maciek Skorża w prace w Wisle wkładał całe serce i marudzenie teraz to błazenada.

Po za tym miałem wizję
Kirm 8' - Radovic 26', Kucharczyk, 51' - Wisła 1 - 2 Legia
Żeby Ci tylko smutno tak bardzo nie było to na pocieszenie powiem, że nikt nie jest prorokiem we własnym kraju
Odpowiedz cytując
lukiskor
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 12.11.2010, 23:22
Wisła Kraków - Legia Warszawa

skrót meczu
Kod:
http://www.fileserve.com/file/3Gx5vB8
Kod:
http://hotfile.com/dl/82191171/3df4592/Wisla_-_Legia_skrot.avi.html
Odpowiedz cytując
alkoholik
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 12.11.2010, 23:24
Mezc byl piekny ciesze sie ze kupilem bilet
Odpowiedz cytując
Dubi
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 12.11.2010, 23:29
fantastycznie sie bawiłem, mimo naprawdę dosć slabego poczatku sezonu, mamy komplety z Cracovia oraz Legią, dzis widzielismy ZESPÓŁ , co bedzie za tydzien za dwa ? miejmy nadzieję że zawodnicy wykorzystają szansę i w kazdym nastepnym meczu będą zapier** tak jak pokazali nam to dzis prz R22.
Tez jestem zdania ze atmosfera jaka zapanowała na stadionie w znaczący sposób pomogła w osiagnieciu rezultatu 4-0

PS. Nie sądziłem ze WIELEBNY PAN SKORŻA zachowa się w ten sposób, ŻAL człowieka. Tyle w temacie.
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 12.11.2010, 23:30
Najlepszy mecz Wisły od meczu z Beitarem.
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 12.11.2010, 23:35
Mam nadzieję, że Chavez u nas zostanie, z meczu na mecz gra lepiej, dziś kapitalnie. Sędzia to parodia. Legia miała chyba z 20 wolnych na naszej połowie. Nie wiem czy w pierwszej połowie piłkarze z Warszawy mieli jakąś stratę? Bo zawsze jak Wisła odebrała piłkę to był faul. Niemniej sędzie był dziś mistrzowski. Wszystko to zrobił w taki sposób, że Wiśle odbierał ochotę do gry, a tak na prawde nikt nie może mieć do niego większych pretensji, bo każdą aptekarską decyzję co do faulu na legioniście będzie mógł obronić.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 12.11.2010, 23:37
KAPITALNIE! Cały czas się mówi o tych konfliktach w drużynie, ale ja ich dziś nie widziałem... Co prawda prawie wszystko nam wychodziło, ale ciesze się że z meczu na mecz tworzy się drużyna, a nie tylko zbiór nie najgorszych jak na Polską ligę piłkarzy
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 12.11.2010, 23:38
Dubi napisał(a):Wyświetl post

PS. Nie sądziłem ze WIELEBNY PAN SKORŻA zachowa się w ten sposób, ŻAL człowieka. Tyle w temacie.
A co Ty po nim się spodziewałeś ? To LEGIONISTA. Jak dla mnie zupełnie niepotrzebne i wręcz nie na miejscu było to pozdrawianie go z trybun.
Odpowiedz cytując
Wisielak
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 12.11.2010, 23:38
Jestem wniebowzięty

Miłe zaskoczenie i grą i atmosferą na trybunach (każdy darł się ile sił w gardle) ja osobiscie nie mowie , ale opłacało się !

Święte Barwy swe wznieś !
" Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą "
Odpowiedz cytując
Dasqez
Member

Od: 04.2008

Stary 12.11.2010, 23:39
No i bądź tu mądry. Na początku sezonu mordujemy się niemiłosiernie, a teraz gramy najlepszy mecz sezonu (do tej pory). Pawełek z ciamajdy i niepewnego punktu wyrasta na solidnego golkipera, Cikos zaczyna w końcu robić rajdy prawą stroną, obrona nareszcie jakoś gra. Wygraliśmy cholernie ważny mecz, Maciek musi się czuć podle teraz. Jeśli utrzymamy taką formę przez ostatnie 3 kolejki i rundę wiosenną, to jeszcze nie wszystko może być stracone. Pytanie czy Jaga i Korona nie dostaną zadyszki. Mecz bardzo pozytywny, już nie pamiętam kiedy tak się ekscytowałem naszą grą.
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 12.11.2010, 23:40
Filippo123321 napisał(a):Wyświetl post
Najlepszy mecz Wisły od meczu z Beitarem.
A ja pamiętam że lepiej zagraliśmy w rewanżu z Barceloną (1:0) i w zeszłym sezonie w Lubinie z Zagłębiem (1:4).

----------------------------

"Legia o jakiej marzyłeś" - tak!! zdecydowanie o takiej marzyłem - o takiej z którą Wisła będzie wygrywać.
Mecz dobry w naszym wykonaniu.. ale wydaje mi się że to jest zasługa w bardzo dużej mierze trybun. Aż strach pomyśleć co się będzie działo przy 34 tysiącach Wiślackich gardeł?!

Na dzisiejszą noc, rada ode mnie: nie piszmy o tym co było niedobre, złe lecz upijmy się i cieszmy się wynikiem.

Pozdrawiam
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 12.11.2010, 23:42
Właśnie wróciłem z Twierdzy R22. Jakiż jestem dziś szczęśliwy!

Merytorycznie odniosę się do meczu jak mi już ciśnienie opadnie
Odpowiedz cytując
nh79
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 12.11.2010, 23:43
o ....a przepraszam ale nie moge tego inaczej skomentowac jak ktos oglada tvn24 i to widzial co ja a raczej czego nie widzial.konczy sie szklo kontaktowe i jeden chlop do tego co prowadzi "dzien po dniu" jaki wynik a tamten no ze beda skroty meczow i wyniki a tamten ale jaki wynik a ten 2gi ze szkla kontaktowego ze juz musza konczyc i ze to juz koniec programu.no to nie dalem za wygrana i mysle sobie ni ch..... czekam co bedzie ogladam caly dzien po dniu nic.no w koncu ze beda wiadomosci sportowe, czekam a oni juz ta Omeani czy jak jej tak i ze teraz nie bedzie sportu tylko pogoda mysle sobie dobra niech sie wija jak te weze i tak w koncu musza powiedziec a gosc ze sportu mowi ze nawiaze do zlej pogody i zaczal cos o surferach gadac zdebialem bo po tym reklamy i juz myslalem ze nie puszcza w ogole tego.no, ale po reklamach moja cierpliwosc zostala nagrodzona i juz puscili bo musieli.stwierdzili ze a itak mieli fajna serie itd.no, ale wiadomo gdyby nie Komor i karny to wiadomo co do meczu to na duzy plus jak dla mnie Cikos i znowu Chavez, przy kazdym zagraniu Bunozy drzalem, ale wynik marzenie a mina reporterow tvn BEZCENNE

p.s. do Spideypl jesli to ten sam co na forumlegialive to stracilem do Ciebie szacunek po tym co napisales o nas na swoim forum a zagranie Maaskanta ze to Legia jest faworytem psychologiczny majstersztyk jak dla mnie
Powód: p.s.
Ostatnio edytowane przez nh79 : 12.11.2010 o godz. 23:54.
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 12.11.2010, 23:44
Cytat:
~PUSTY STADION !!!
2010-11-12 23:08 IP 178.36.***
0-3 z polonią, 0-3 z Lechią 0-2 z Bełchatowem i 0-4 z Wisłą !!!

__________________________________________________ ____

NIE MA TAKIEGO BICIA !!!

DZIĘKUJĘ !!!

DOBRANOC !!!
dobre! Taki mały cytat z LegiaNet.

A po tym meczu, cóż... WISŁA nie tylko PANY, ale WISŁA Królową Polski!
Naprawdę, mimo kąpieli, wciąż nie mogę się uspokoić- uwielbiam takie wieczory! Piękny piękny piękny!
I wyobrazić sobie, że w środę gdy zapraszałam do siebie koleżankę powiedziałam jej "i weź ze sobą szampana, bo czuję, że będziemy świętować! Musi być zwycięstwo!" no, ale takiej masakry się nie spodziewałam.
Brawo Wisła. Wszyscy dziś ode mnie macie po "10" za ten mecz (no dobra- Bounoza- 9). Zwycięzców się nie sądzi. Szczególnie po takim meczu.
Nic konstruktywnego nie jestem teraz w stanie napisać.

PS. Radość Małego po golu- piękna. Jak każdego kibica. Aż się chce wyjść z siebie, a on tę bramkę strzelił. Piękna sprawa. I jak to powiedział w wywiadzie pomeczowym, że się nie zmieni- tak jest! Nie zmieniaj się Patryk, tylko czasem pomyśl
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 12.11.2010, 23:47
z forum Legii
ciekawe spostrzezenie...
Forum LL napisał(a):
Jak już ktoś wcześniej zauważył, Wisła wychujała nas psychologicznie obwieszczając wszem i wobec, że jesteśmy faworytem.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów