|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
4-0!
miałem takie marzenia przed meczem , ale nie wierzyłem że mogą się spełnić Przy 1,2,3 .. mało się łezka kręciła , dawno nie było słychać tego okrzyku na Reymonta . Najlepszy mecz Wisły od 2 lat , nie boję się tego powiedzieć . Subiektywne oceny pomeczeowe : Pawełek - 8 , w cały meczu jeden jedyny błąd w końcówce , chyba wkońcu sam uwierzyl że można nie popełniać baboli w meczach Cikos - 8 , pierwsza połowa jako taka , ale druga to był koncert słowaka . Tak trzymaj Eric! Chaves - 9 , już wiemy dlaczego grał na mundialu w RPA , z każdym kolejnym meczem jest coraz większą zmorą napastników Bunoza - 6 , najsłabszy w obronie , niech sie lepiej nie bierze za rozgrywanie Paljic - 7 , bardzo dobre spotkanie , ale mógł więcej dać z siebie w ofensywie Małecki - 8 , wkońcu zaczął grać , a nie tylko próbować Sobolewski - 9 - lider środka pola Garguła - 7 , mniej widoczny ale to już są namiastki tego Garguły z Bełchatowa Jirsak - 8 , sam wystep był zaskoczeniem , dalej zachodzę w głowe co odbiło Maaskantowi wystawiając go do składu . Był to jednak strzał w 10 ! Kirm - 7 , wiele akcji zbyt samolubnie , ale nie schodzi od kilku spotkań z dobrego poziomu Paweł Brożek - 9 , bez komentarza ;] Wilk - 7 , po jego wejściu Wisła sie cofneła ,ale zrobił co miał zrobic Żuraw , Boukhari bez oceny Wisła wraca na właściwe tory , a i wkońcu u Maaskanta widziałem że żyje spotkaniem , pięknie skakał przy lini ;] MP w tym sezonie nie jest stracone . |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|