|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
ZAJE....ABISCIE
Od pierwszej minuty bylo widac ....iki w oczach naszych kopaczy, ja jestem w szoku, gra cud miod i orzeszki, doping zajefajny. weekend sie rospocza za...scie. Jestem pijany ze szczescia i tylko zaluje ze mnie dzisiaj nie bylo w Krakowie ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Dekiel" napisał(a):
![]() ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Brutalni byliśmy dzisiaj dla Legii. Wysoka skuteczność, a wynik idzie w Polskę i robi wrażenie. Spodziewałem się wielu bramek, ale z obydwu stron z racji naszej niefrasobliwości...na pewno nie 4:0
)Jedyne czego mi brakowało, to więcej gry w piłkę, spokoju. Pogrania i potrzymania futbolówki. Ale atak pozycyjny nad tym trzeba pracować. A pracy jest jeszcze baardzo dużo. Mam nadzieję, że ten wynik zmotywuje grajków do wytężonej pracy nad sobą by być jeszcze lepszym i co tydzień świętować takie wyniki.
Ostatnio edytowane przez tofik : 12.11.2010 o godz. 22:16.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Brawo Wisła. Ide pic
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Nordin wkręcił się strasznie w Jazda Jazda Jazda
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Legia zagrała tak jak my ostatnio. Od groma dośrodkowań z których nic nie wynika. Wynik cieszy jak cholera, gra też, no po prostu najlepszy nasz mecz w tym roku chyba
Mam nadzieję, że machina Maaskanta zaskoczyła w końcu i teraz będziemy przeć to przodu po gwizdniętego nam mistrza ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cóż oni wygrali z Jagą, Koroną i Lechem czyli kolejno liderem, v-ce liderem i obecnym mistrzem naszej buraczanej ligi. Więc nie wiem o czym piszesz. Dziś nasi wyszli zmotywowani na 110% (dlaczego nie z Cracovią i Lechem?) ale wątpię by im tej motywacji starczyło na długo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Paweł jak to Paweł, klasa sama w sobie..piłkarz meczu, ale przecież jest bez formy, nie ma techniki(patrz 1 bramka+ przyjecie pilki+podania) i nie umie grać z klepki (asysta przy golu Malego)
Chavez profesor. Czikos...moze wreszcie ktos zrozumie roznice miedzy nim a Branco. Pawełek pewny jak to ostatnio....Najlepszy mecz Wisły chyba od roku. Mały do ataku, szkoda go na skrzydle. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
zycie jest piękne!
dziekuje za ten wieczor Cikos,Chavez bardzo dobrze zagrali, Pawełek co mial wybronic to wybronil(strzal Manu) ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Wspaniały wieczór, oby jak najwięcej takich
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
i gdzie jest ta "W"ielka legia? pff
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Czy nie żal Maciejowi Skorży?
- Żal jak cholera, ale co ja na to poradzę - odparł krótko Skorża. łohohohohoho... |
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
''liga będzie ciekawsza'' brawo!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Bo mimo , że naprawdę bym chciał w to wierzyć to ciężko , iż ta obrona będzie grała tak jak dziś. Zresztą nie tylko obrona ale i cała formacja. Nie pokoi koniec gdzie za mało utrzymania przy piłce i zbyt łatwe dochodzenie do sytuacji strzeleckich Legii. Cały czas niepokoi mnie ten Bunoza , bo np Cikos i Chavez bardzo dobre zawody dziś zagrali. Lecz nie sądzę aby w tym sezonie mistrz był nasz.
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
czekałem na taki mecz i w końcu sie doczekałem.......mam nadzieje że jest to w końcu krok do przodu...ale jeszcze daleka droga przed nami......
![]()
wazne są tylko te dni na które czekamy"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
WisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓwwisŁa krakÓw mistrz polski 2010-2011 wisŁa krakÓw
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Cikos Chavez Broziu Mały Pawełek Ogólnie wszyscy zasługują na Oklaski na stojąco. 4:0 z Legią
Pozdro dla tych co srali w pory przed tym meczem i pozdro dla tych co krytykowali naszego 2 ligowego trenera.Wiem jeszcze jest do poprawienia w grze ale jest postęp NIC PIJEMY DZIŚ !!![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Cytat:
Piękny mecz, wielkie zaangażowanie, wynik cudowny. Jednak ofensywne ustawienie się sprawdziło. Jest to największa porażka Legii od 9 lat. Skorża bije rekordy hehe ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A jak tak spojrzeć na to co nam zostało do zimy, to 9/9 możemy ugrać spokojnie. Zagłębie? Pykniemy na luzie. Polonia Warszawa też jakiejś rewelacji nie gra mimo takich zapowiedzi przed sezonem i potężnej kadry. Arka? Dobra u siebie, ale to jednak Arka
9 punktów jest jak najbardziej w zasięgu. 7 to minimum, bo Polonia mimo, że gra poniżej możliwości może zaskoczyć i zrobić remis ![]() Ale z taką grą jak dzisiaj możemy wygrać z każdym do końca ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Świetny mecz, fajnie się to oglądało, zwłaszcza wynik cieszy
. Ogromne brawa dla Chaveza (wszystko czyścił, jak profesor), Cikosa (za ofensywę) i Brożka (za zrobienie tej różnicy, choć stać go jeszcze na wiele więcej). Dla pozostałych ogromne brawa za walkę i ambicję, taką Wisłę chcemy oglądać! Brawo dla całej drużyny, wynik 4-0 z Legią to rzecz nieprzeciętna.![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Gdzie można obejrzeć bramki oprócz ekstraklasa.tv ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale panowie wreszcie widać to że cała ekipa się zgrywa co jak co ale sr obrony gra coraz lepiej.. powoli te trybiki się zazębiają i mam nadzieję że w zimie zostaną dołączone naprawdę dobre ogniwa i zaczniemy walkę o najwyższy cel
czy udaną czas pokarze ![]() i jeszcze najważniejsze WRACA MAGIA R22 !!!! ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 12.11.2010 o godz. 22:29.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Coś pięknego
Naprawdę nie spodziewałem się! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Wisła gromi Legię w Krakowie. Dwie bramki Brożka, dwie Małeckiego!
tytuł na Sport.pl na canalu za długo pokazywali Małeckiego ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brawo Wisła! Brawo Kibice! Brawo Brozio, Mały, Sobol, Chavez, Pawełek, Cikos, Paljic(gdyby nie on padłaby bramka na 4:1) Kirm!!! Świetny mecz!!! Dziękuję
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Świetny komentarz jakowegoś kibica Legii
"nie radzimy sobie niestety z drużynami z dołu tabeli"... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Gdyby Chavez grał z Głowa, to byłaby wymiatająca para stoperów, Bunoza jednak kiepski jest, inna sprawa, ze nikt mu nie pomagał w wyprowadzaniu piłki w pierwszej połowie.
Aha, Kirm robi głupie błędy taktyczne, bo nie trzyma linii spalonego i często łapie offsajdy, wychodząc na skrzydle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Po tym co zobaczyłem, po tym co doświadczyłem odeszła na spanie ochota.
![]() ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.11.2010 o godz. 23:03.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|