|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
ahahahahahahahahahah 4-0!!!! Pogrom!!! Brawo!!!
![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
3 punkty nasze
DZIEKUJEMY!!! BRAWA DLA PILKARZY I TRENERA ;]![]() TYLKO WISŁA ABG WIERNOŚĆ TSW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
hahah świetny obrazek nawet jak nasi obcokrajowcy śpiewają 'jazda, jazda, jazda'
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Legia tyle sytuacji i nie ma gola
Napewno najlepszy mecz w tej rundzie. Brozek gracz meczu, Chavez duzy plus. Maaskant dzieki temu spotkaniu ma u mnie kredyt zaufania do konca sezonu, ale jesli nie bedzie to trwala zmiana... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
WISŁAAAAAAA TO JEST POTĘGA!!!! legia na kolana muahahaha nie mogłem oglądać meczu,ale obejrzę skrót
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Rybus słitaśnie sepleni
WISŁA KRAKÓW Boukhariego ! ROTFL |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
rybus zara sie poryczy
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Dla takich Chwil warto żyć !!!!! Aż się łezka w oczku kręci hehe
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Cracovia + Legia = 6 pktów. Skorża przez ostatnie 1,5 sezonu w Wiśle tego nie robił. Z Legią same przegrane, z Cracovią SAMI WIEMY.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Super wieczór , super wynik !
Martwi może słaba gra naszych w końcówce , ale nic , styl dziś nie ważny. Mistrzostwa nie będzie ale podium jak najbardziej , no i ta satysfakcja , że Legła Warszawa ! ![]() ![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czego nie z Amiką Wisełko?, ale najważniejsze są derby i ukąszenie Maciusia
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Absolutna demolka, w najśmielszych snach bym sobie nie wymarzył takiego rezultatu. Druga połowa to już było w sumie dokonanie dzieła zniszczenia, kolejny mecz, w którym demolujemy rywala po wyjściu na prowadzenie (po 2:1 z Lechią też był grad goli). Świetny występ Pawła no i wydaje mi się, że cichy bohater Jirsak, bo po tak długiej absencji w pierwszym składzie to asysta i naprawdę odważna i mądra gra to się ceni.
Mały też pare ładnych akcji i gol, jeszcze pisze w emocjach, ale generalnie to była taka Wisła jaką chciałbym oglądać zwłaszcza ta po strzeleniu pierwszego gola. WR22ACAMY DO GRY, LEGŁA WARSZAWA !!! |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Styl nie ważny?! Ograliśmy Legię 4:0! Styl i wynik iście mistrzowski (no, ale trochę lepiej z klepą mogłoby być, choć bramki na 1:0 i 2:0 piękne).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że jeszcze długo Brożkowie i Małecki będą "psuli atmosferę" w Wiśle
Wygląda na to, że Maaskant umocnił trochę swoją pozycję dwoma prestiżowymi meczami i powinien dotrwać do zimy. W naszym klubie samo to jest już sukcesem... Bałem się tego meczu, ale udało się. Raz, że zawsze fajnie pognębić Legię, dwa - oddaliliśmy się na dobre od strefy spadkowej, trzy - w najbliższym czasie powinien być spokój wokół trenera. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
szczepanwislak - czemu uwazasz, ze nie bedzie mistrza?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
W końcu mecz Wisełki który podobał mi sie od początku do końca!!
Jeśli mogę sobie pozwolić na wybór naszego najsłabszego gracza to niestety imo był nim Bunoza chociaż i tak zagrał przyzwoicie. |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ech... nic tylko czekać na rewanż na Łazienkowskiej i liczyć, że wynik będzie odwrotny. Gratuluję.
Swoją drogą dawno nie widziałem meczu gdzie wszystkie stykowe sytuacje (nie chodzi o sędziowanie!) wygrywali piłkarze jednej drużyny. Ciekawe czy Wisła się po tym meczu odrodzi czy też dziś wnieśli się na maksimum swoich umiejętności. Poza tym Chavez miał dzień konia. |
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
GRATULUJĘ WIŚLACY !
PIĘKNE ZWYCIĘSTWO ! LEGIA PRÓBOWAŁA...coś zrobić... Mamy więc po 21 punktów. Jeszcze raz gratuluję przekonującego zwycięstwa. Pozdrawiam. ![]()
Kibic Legii Warszawa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Małecki w końcu podejmuje dobre decyzje - kiwa, kiedy trzeba i podaje, kiedy trzeba.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Co do tej sytuacji bramkowej jaką miał Komorowski - oliwa sprawiedliwa
Ogólnie jestem w dużym szoku i dziś naprawdę wszyscy zagrali bardzo dobrze! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
O Cikos świetna druga połowa, ofensywne wejścia. Super Cikos!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Dekiel, nie ma sprawy, może być 0:4 na Łazienkowskiej jak z Wami zagramy. Ja jestem bardzo za takim wynikiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Szczerze? Jestem w szoku co nasza WISEŁKA dzisiaj pokazała !! coś pięknego...
BRAWO ! Marsz po mistrza !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Kilka słów na ciepło
1) Bardzo dobra gra w ofensywie i defensywie całej drużyny. 2) Świetny wynik 3) Czikosz i Chavez - Simply the best 4) Dobre tempo gry 5) Żałosny występ komentatorów - ochy i achy nad Legią 6) Super postawa Mariusza Pawełka 7) FOOTBALL TOTALNY ---- I TO WSZYSTKO PO MIZERII Z KS CRACOVIĄ ... kto by się spodziewał? aż nie do uwierzenia... SUPER , SUPER... Pięknie ,że kolektywnie Wisła odesłała zuchwałych Warszawian z worem goli do domu... 8) "WYPADA TYLKO PRZEPROSIĆ KIBICÓW " |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Świetny mecz Wisły.
najlepsi zawodnicy P.Brożek, Czikosz i mój cichy bohater Pawełek - który conajmniej 2 bramki nam wybronił. Ostatnimi meczami zapracował na nowy kontrakt. |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |