|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() A z innych to Figo,Czarek,Bodzio,Skipi ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jacek mu daj. W holdzie pewnemu panu..
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dobra, ciach bajera
![]() Zostało przy Rico (czyt. Riko) bo dziecko tak zaczeło już na niego wołać i się przyjeło. Dzięki wszystkim za pomoc. Myśle że szybko złapie, choć poprzedni właścicel co miał go 3 tyg. wołał na niego Dekster. Rico jest dwusylabowe i ma mocne litery jak R i K. Ktoś mówił że to ważne... Zobaczymy. Teraz jestem na etapie kupowania dobrej karmy, wiecie że 15kg-owa dobra karma kosztuje 200zł ? no ja doznałem lekkiego szoku. |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
no to teraz podajemy nazwy karm, które polecamy
a poważnie, Rico dobry wybór. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Dlaczego będąc w Polsce piszesz przez c, czytając k?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Liczyłem jednak na Goniżyda :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ahahahhahhahahaha, dobre.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
ale wtedy Cwielong jeszcze gral w Wisle ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Na razie Ramsiu, a jak będzie większy to Ramsztajn
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Tuptuś
albo Cartman, tez nienawidzi żydów![]() ![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Nieżydowskie a Wiślackie REKIN
do tego są sylaby R i K pozdro
Ostatnio edytowane przez TSman : 09.11.2010 o godz. 10:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Drewniak było już zajęte. Bzdurne gadanie, że nie mam większych problemów, bo usprawiedliwia błędy w sprawach mniejszej wagi. Następnym razem jak pójdę do łazienki i nasikam na podłogę to nie wytrę, bo pomyślę, że jutro jest kolokwium, a to większy problem. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
koleżanka ma kundelka i nazywa sie "Ugryź", zawsze jak go woła to wywołuje konsternacje wśród ludzi
Ostatnio edytowane przez AYALA : 09.11.2010 o godz. 11:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Ja od kilku lat kupuję dla swojego brudasa w Krakvecie karme Bosch. Ceny nizsze niz piszesz a karma naprawdę dobrej jakości, nie reklamowana masówka. http://www.krakvet.pl/advanced_searc...tion=1&x=2&y=7 ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
nazwij go: Ramzes
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzieki Kaan, zerkne na to. Byłem w zoologicznym i pani mi poleciła karmę PURINA. Tańsza o połowę od Royal a ponoć też z wyższej póki.
Jeszcze sie zastanowie. Póki jeszcze pies nie reaguje na imię. Ale raczej zostanie już Riko. Ramzes zacne imię, kolega miał Ramzesa, pies żył 12 lat. Każdy go znał na osiedlu. Więc głupio tak samo wziąść. Tragedia była w rodzinie jak zdechł
Ostatnio edytowane przez julo : 09.11.2010 o godz. 11:19.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cujo.
10znakow ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Co do tego "ugrysia" to u Mnie sąsiedzi mieli 2 psy który jeden zwał się właśnie "ugryź" a 2 "radar" i to dopiero był śmiech jak wołali "radar" "ugryź" Powód: litery
Ostatnio edytowane przez chudy_TSW : 09.11.2010 o godz. 11:30.
![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mój wujek miał psa Lejek, wiadomo czemu
O Herze i Koce już pisałem wcześniej Riko niby mało groźnie ale zawsze można powiedzieć że tak samo miał ten psychopatyczny pingwin z madagaskaru. ![]() A Rekin u nas już był - dziadek takiego miał psa, to chyba był Wiślakiem |
|
|