|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dembele. To jest napastnik
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Który Dembele? Bo ja mam kilku
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Myslę, że chodzi mu o Garra Dembele z Lewskiego
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
gdzie w grze moge sprawdzic reputacje lig
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
jak masz podsumowanie weekendu albo dnia w ktorym sa rozgrywane mecze to na boku powinno Ci pokazywać taka tabelke i tam pokazuje reputacje ligi
![]() ![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
to wiem
chodzi mi o takie zbiorcze, gdzie by byly wszytskie aktywne ligi wraz z reputacja pokazane widzialem to kiedys na screenie przed premiera a w samej grze nie potrafie znalezc |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ma ktos spiracona wersje 11.1 ? ?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
sciagasz pierw normalnie gre, a pozniej patcha od SI 11.1 i cracka nakladasz
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Panowie co tam ciekawego w treningach proponujecie
W tym roku treningow Tug'a nie bezie wie tzreba cos myslec. Ja jak narazie jestem na etapie doboru wlasnie treningow i taktyki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Z kąd info, że Tug'a nie będzie ?
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Widac tylko ilosc gwiazdek 3 pierwszych lig z Europy a reszta jest ponumerowana ale nie widac ktore rozgrywki maja ile gwiazdek ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Może ktoś wrzucić działający crack z patchem 11.1?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwszy sezon w nowym FM już za mną
Oczywiście Wisłą. Puchar Polski i Mistrzostwo. Jeżeli chodzi o PE to pokonałem jakiś patałachów, Surm Graz (9-1 w dwumeczu), a odpadłem z Juventusem (2-0 na wyjeździe i 0-1 u siebie). Gram systemem 1-4-1-2-2-1 Bramkarz, 4 obrońców, def. pomocnik, przed nim dwóch środkowych, dwóch skrzydłowych i wysunięty napastnik. Zawodnicy, których w tym sezonie sprzedałem: Wojciech Łobodziński - Nacional de Madeira 300 tys euro Dragan Paljić - Cottbus 150 tys euro Łukasz Garguła - Cesena 875 tys euro Serge Branco - Siena 300 tys euro Pozyskałem: Darius Miecelka - freee (Metalurh) Jorn Vermuelen - 20 tys euro (Club Brugge) Slobodan Medojevic - 500 tys euro (Vojvodina) Hernani - 350 tys euro (Korona Kielce) Luis Bolanos - 120 tys euro (International) Tomasz Wróbel - 35 tys euro (Bełchatów) Lucio - free (Gremio) Ogólnie wrażenia na +, gra wydaje się ciekawsza niż FM09 (bo w niego poprzednio grałem). - - - PS. Warto stawiać na Riosa? U mnie jest zmiennikiem Brożka i radzi sobie bardzo słabo, choć statystyki (jak na polską ligę) ma OK. Jak sobie radzi u Was?
Ostatnio edytowane przez MCX : 12.11.2010 o godz. 00:56.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
u mnie Rios jako zmiennik jest ok, koncze 2 sezon, ale gram jednym napastnikiem.
U kolegi ktory gram dwoma, Rios strzela aż miło. Janusz Gol niezly. Mierzejewskiego Siena kupiła za 4.4 mln E. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
MCX jak radzi sobie Wróbel?
Jeżeli chodzi o Riosa to u mnie po kilku meczach w pierwszym składzie, jest całkiem nieżle ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polecam Riosa na prawe skrzydło, jako schodzacy napastnik z funkcją ataku. Po drugiej Kirm, skrzydłowy, wsparcie. Rios zamyka dużo dośrodkowań schodząc na słupek, bardzo fajnie to wygląda.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Udało mi się podpisać kontrakt z Kupiszem (wolny transfer - koniec poprzedniego kontraktu) i z Janotą. Sprawdzał ich ktoś?
Jakiego bramkarza z Polski polecicie do Wisły? Jovanic popełnia u mnie sporo błędów... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
5 meczów od 1 minuty, 6 jako wchodzący z ławki - 1 gol, 2 asysty. Jako zmiennik daje radę, ale raczej czołową postacią u mnie nie będzie ![]() Szczególnie, że Kirm i Małecki mają naprawdę niezłe wyniki. Kirm: 29 meczów od 1 minuty, 7 z ławki, 9 bramek, 7 asyst, 3 x gracz meczu Małecki: 32 mecze od 1 minuty, 5 z ławki, 14 bramek, 10 asyst, 2 x gracz meczu Co do bramkarzy, bo ktoś wyżej pytał - u mnie Jovanić radzi sobie bardzo dobrze... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jovanic wyciąga wszystko co może wyciągnąć
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co wybrać nowy kontrakt z Liverpoolem(z którym po raz trzeci awansowałem do LE i obroniłem trofeum w LE) czy wybrać ofertę z Wisły która awansowała do LM
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
JOSE jasne że WISŁĄ !!! komu Ty kibicujesz
P.S Kurde nie rozkminiam... kontroluje mecz i wygrywam go a posiadanie pilki jest okolo 60-40 dla przeciwnika ;/ co z tym zrobić proszę o radę ![]() Powód: P.S
Ostatnio edytowane przez *Michael* : 12.11.2010 o godz. 14:07.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
p.s. nigdy nie zwracam uwagi na posiadanie piłki, liczy się to co w sieci ![]()
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak też właśnie mam ;/ a moje ustawienie: Pawełek Czekaj, Chavez, Bunoza, Pietia Sobota, Sobolewski, Garguła/Jirsak, Kirm Małecki, Brożek ![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ja gram 4-2-3-1
praktycznie w kazdym meczu mam wieksze posiadanie piłki od rywala, nawet gdy gram z druzynami lepszymi. Gram oczywiscie Wisłą ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
mam takie pytanie ,jak piłkarz skarży się na brak dyscypliny w drużynie to w jaki sposób mam ich zdyscyplinować? cięższy trening czy co?
|
|
|