The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.11.2010, 23:26
Tak jak napisałeś- wmówili, że nie było faulu Komora, to mogli równie dobrze zmyslić, że jednak Marcelo coś tam zrobił.

Właśnie, chcieli Wam dać mecze bez publiczności, ale jednak nie dali. Czy był gwizdek czy też nie to mniejsza o to- raz, że nie powinniście się zbierać wokół linii, a dwa to pamiętam, że chodziło przede wszystkim o to, że jakiś piłkarz Arki został poturbowany. Nie ma co porównywać roku 2001 z czasami bardziej teraźniejszymi- od tamtego czasu wiele się zmieniło w naszej lidze (w ogóle to czy wtedy była Komisja Ligi?)

Choto- dostał 5 spotkań pauzy. Gdyby chcieli, to dali by mu 2 lub 3 mecze na odczep się.
Ostatnio Legia dostała chorą karę za rzucenie jakąś monetą w fotoreportera- 5 tys zł z tego co pamiętam.

Wczoraj podawałem te same argumenty, więc nie wiem co tu do rzeczy ma 'kozaczenie'?

No ale, żeby nie było, żałuję, że go nie zawiesili. Tak jak napisał kresek('ku' mi nie działa)- mamy patową sytuację. Oby tylko sędzia dobrze prowadził spotkanie, bez faworyzowania którejś z ekip.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 10.11.2010 o godz. 23:31.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 10.11.2010, 23:29
Wygramy - ( nie daj Boze strzeli bramke Komor lub cos wybroni ) - Bedzie jazda oj bedzie.
Przegramy - Sprawiedliwosc zwyciezy i nawet z pomoca PZPN Legia przegra z Wisla wiec bedzie +10 do sily i +6 morale.

Wychodzi na to ze dla dobra pilki noznej i w duchu sprawiedliwosci Legia ten mecz musi przegrac

Sytuacja jak widac patowa dla Nas

Powtarzam - Wiekszosc jak nie wszyscy Legionisci tutaj byli za ukaraniem Komora. Nie do Nas pretensje prosze

Palikot - Postaw spora sumke, kurs jest chyba dobry
Ostatnio edytowane przez kreseq : 10.11.2010 o godz. 23:32.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 10.11.2010, 23:30
i tak przegracie...

A co bedzie jak trafi swojaka?
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.11.2010 o godz. 23:37.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 10.11.2010, 23:38
Jesli Maciek nadal wychodzi z zalozenia ze liga bedzie ciekawsza to ten mecz powinnismy wygrac

Oba zespoly sa raczej nastawione na zwyciestwo ,nie ma kalkulacjii
i dobrze,nie na nic gorszego niz szachy na na boisku,i liczenie byle bramki nie stracic

mysle ze mozemy wygrac,ale potrzeba obrony i skutecznosci......
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 10.11.2010, 23:47
to sa ....a jaja Chavez inwalidzko wpada na jakiegoś kmiota i z miejsca ma dwa mecze
legijny siuśmajtek kopie sobie z nudów i nie ma kary, bo kopał największego chuja w lidze dla którego połamanie twarzy to normalna gra

już przez grzecznosc nie wspomnę o karach dla Lecha

Panie Basałaj siedź pan dalej cicho.. po co się męczyć
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 11.11.2010, 09:06
zagranie Komorowskiego niczym nie roznilo sie od Boguskiego kiedys - szczerze to zawsze odrzucam te wszelkie teorie spiskowe ale teraz ciezko od tego uciec - oni chcą tępić chamstwo na trybunach, a jawnie tolerują chamstwo na boisku

przy okazji głosujcie na przyjażń pasiasto-wroniecką -> http://demotywatory.pl/2266322/przyjazn
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
marjan
Junior Member

Od: 11.2002

Stary 11.11.2010, 10:54
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Bo Wy "szczwane bestie" jesteście - gracie tu sprawiedliwych aniołków, ale jakby chodziło o jakiegoś Waszego asa typu Vrodljak to inaczej byście śpiewali
pozostaje mi sie zgodzic, kibicuje Legii i dokładnie tak jak piszesz, w przypadku asa typu Vrdoljak bym protestował jakos żałośnie przywołując przypadki, których przywołowanie nie przystoi, a niewyrazny Komorowski ....coz jego moge ot tak zawierzyc tej komisji co to sie zawierza piłkarzy jak canal + cos znajduje
Odpowiedz cytując
junior1906tsw
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 11.11.2010, 11:05. :/
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
` Tylko jeden Klub kocham aż po grób... `
Odpowiedz cytując
mhl_pl
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 11.11.2010, 11:23
moce napisał(a):Wyświetl post
przeciez to nie chodzi o to jak gra Komorowski tylko o to aby decyzje podejmowane przez komisje ligi byly BEZSTRONNE I SPRAWIEDLIWE to nie jest prywatny folwark do K....Y NEDZY!!!
Kolego świata nie naprawisz. Złodziej zawsze będzie złodziejem a kur*a bedzie kur*ą . Od lat zawsze większość( o ile nie wszystkie) decyzji była stronnicza i na niekorzyść Wisły. Radze więcej dystansu do tego wszystkiego. Też mnie to wkurzało , ale dałem spokój. Przynajmniej mistrzostwa Polski świetnie smakowały zwycięstwa po 1-0 w najważniejszych meczach z Legią ( wtedy gdy strzelali Zieniu i Marcelo). Pamiętacie to-a też przed tymi meczami zawieszali naszych graczy . Takie zwycięstwa smakują najlepiej bo wywalczone tylko i wyłącznie przez Nas . Komisja ligi niech sie dalej komprmituje a Legia i Lech i tak mistrza nie zdobędą.
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
Odpowiedz cytując
zieniu.nazawsze
Member

Od: 06.2009

Stary 11.11.2010, 11:31
Problem jest taki, że trener nie potrafi ustawić poprawinie zawdników na boisku. Biegają i odbijają się od siebie zamiast stać na konkretnych i przećwiczonych pozycjach. Te wysokie podania na uwolnienie i straty przez niedokładne podania to nasza słaba strona. Najgorsze jest, że jeśli już jakiś pomocnik zacznie ruch z piłką, akcję - nagle wszyscy pozostali znikają i nie ma komu zagrać podać znaleźć do podania...

Chłopaki - pokazujcie się, wystawiajcie się do podania. Grajcie zespołem, a nie indywidualnie.
Mam takie wrażenie, że część drużyny gra na złość drugiej części...
Odpowiedz cytując
pavlus
Junior Member

Od: 07.2007

Stary 11.11.2010, 11:36
http://www.legia.net/wiadomosci,3925...e_radovic.html

Paweł Brożek boi się Legii?Tak ponoć myślą w Warszawie.......
Odpowiedz cytując
TWSD Guard
Strzeże forum

Od: 09.2005

Stary 11.11.2010, 12:03
UWAGA - BILETY MECZ Z LEGIĄ

Wszystkie posty o charakterze ogłoszeniowym, dotyczącym sprzedaży biletów, odstąpienia karnetów oraz wymiany miejsc będą na tym forum usuwane. Autorzy, którzy będą powielać tego typu posty będą z forum usuwani poprzez bany i blokady dostępu.

UWAGA: Podobnie eliminowane będą posty w stylu "chętnie kupię bilet na mecz z Legią, jakoś się dogadamy itp".
Prosimy tego typu zapytań i ogłoszeń również nie zamieszczać na forum. Posty będą usuwane razem z autorami by
TWSD Guard
I skończysz na dnie gdy Guardian Cię dopadnie
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 11.11.2010, 12:06
mhl_pl napisał(a):Wyświetl post
zwycięstwa po 1-0 w najważniejszych meczach z Legią ( wtedy gdy strzelali Zieniu i Marcelo). Pamiętacie to-a też przed tymi meczami zawieszali naszych graczy . Takie zwycięstwa smakują najlepiej bo wywalczone tylko i wyłącznie przez Nas .
Kogo np?
...
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 11.11.2010, 12:35
Cytat:
- Marcin walczył z zawodnikiem rywala w polu karnym i najlepszym komentarzem jest zachowanie Brazylijczyka, który nie miał żadnych pretensji do naszego obrońcy - powiedział podczas konferencji prasowej trener Maciej Skorża.
Macius już zapomniał jak sam za czasów kariery w Wiśle protestował przeciwko takim zwyczajom C+ i Komisji?
Punkt widzenia Maciusiu zalezy od punktu siedzenia?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
wiśnia
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 11.11.2010, 12:44
Kibice spisali się na medal, biletów brak. Czy pilkarze odwdzięczą się dobra grą? czy zarząd doceni to w zimowym okienku transferowym?
Odpowiedz cytując
krakulaku
Junior Member

Od: 11.2010

Stary 11.11.2010, 12:54
Remis biorę w ciemno, w obronie jesteśmy jak ser szwajcarski i nie mamy się co oszukiwać i napinać. Jeśli zamurujemy bramkę i będziemy spokojnie grać na remis to myślę że przyjezdni na to przystaną i też nie będą szarżować za bardzo.
Druga wersja - na fali dopingu i ciśnienia stracimy zdrowy rozsądek, zaatakujemy i otworzymy się. Będzie radosny futbol w obronie i grad bramek tak jak 7 z Lechią. Ja jestem za tą drugą opcją oczywiście, niech się dzieje!
Odpowiedz cytując
theOne
Junior Member

Od: 10.2010

Stary 11.11.2010, 13:13
Będzie ciężko legia teraz zaczęła grać naprawdę dobrze... My mamy "przebłyski" dobrej gry
ale,na pewno dużym plusem będzie to że gramy u siebie i pomożemy im
zmiażdżymy zajeb*** dopingiem ,który z pewnością im pomoże
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 11.11.2010, 13:14
wiśnia napisał(a):Wyświetl post
Kibice spisali się na medal, biletów brak. Czy pilkarze odwdzięczą się dobra grą? czy zarząd doceni to w zimowym okienku transferowym?
".. o tym warto rozmawiać."
Odpowiedz cytując
Jeden
Member

Stary 11.11.2010, 13:22. Konferencja prasowa
Czy będzie dzisiaj konferencja prasowa przed jutrzejszym meczem?
Odpowiedz cytując
kamilo584
Member

Od: 07.2010

Stary 11.11.2010, 13:25
To będzie mecz prawdy dla nas . JAK wygramy ( w co bardzo wierze ) gramy o MISTRZA , a jak przegramy to sezon dla nas sie skończył , i pozostanie walka o środek tabeli
Ostatnio edytowane przez kamilo584 : 11.11.2010 o godz. 13:32.
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 11.11.2010, 13:28
Cytat z Legia.net :
"W dotychczas rozegranych 146 spotkaniach pomiedzy Wisłą a Legią lepszym bilansem może pochwalić się zespół z Warszawy. Legioniści zwyciężali 49 razy, 57 przegrywali, a w 40 meczach nie wyłoniono zwycięzcy."

Czytam,czytam i dalej nie rozumiem jak autor widzi tam korzystniejszy bilans dla Legii ;]
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
paldam
Junior Member

Stary 11.11.2010, 13:31
theOne napisał(a):Wyświetl post
Będzie ciężko legia teraz zaczęła grać naprawdę dobrze... My mamy "przebłyski" dobrej gry
ale,na pewno dużym plusem będzie to że gramy u siebie i pomożemy im
zmiażdżymy zajeb*** dopingiem ,który z pewnością im pomoże
Co do zmiażdzenia ich dopingiem to bym nie przesadzał oni są do tego przyzwyczajeni bo mają to na każdym meczu u siebie . Ostanio byłem incognito na ich meczu z Jagą i musze niestety przyznać że przez ten ich stadion ....... ** cie mają mocniejsze od nas, nasz stadion przez swoją konstrukcję nie ma tak zajebistej akustyki :/

Co do meczu to uważam że mimo że Legia jest faworytem to Brożek da się we znaki temu patałachowi, który według mojej obserwacji jest nie pewny jak ch** Byle tylko zatrzymać Radovica... 2:0
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 11.11.2010, 13:31
zwykla pomylka chyba
bilans wynosi 57-40-49 ale na korzysc Legii
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 11.11.2010, 13:38
Gówno prawda, mamy korzystniejszy zarówno bilans bezposrednich spotkań jak i bramkowy.Wejdzie sobie na 90 min.pl

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
paldam
Junior Member

Stary 11.11.2010, 13:44
Oni tam mają własny system "kreatywnego liczenia"
Odpowiedz cytując
RoS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.11.2010, 13:46
koniak napisał(a):Wyświetl post
zwykla pomylka chyba
bilans wynosi 57-40-49 ale na korzysc Legii
No nie, bilans jest jak najbardziej korzystny dla nas

Wszystkie spotkania: 58-39-48 198-199 (chyba ze uwzgledniac bramki)
Bilans z legia.net uzwglednia jeszcze dwa spotkania z Legia II w PP.

Liga: 54-35-45 185-187 (tutaj tez bramki na plus, czas wyrownac conajmniej)

Liga u siebie: 35-21-11 109-66

Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Gówno prawda, mamy korzystniejszy zarówno bilans bezposrednich spotkań jak i bramkowy.Wejdzie sobie na 90 min.pl
Bramki tez na plus, bo 0-6 zostalo anulowane a ja tego nie wzialem pod uwage.
Powód: Post Pablo84
Ostatnio edytowane przez RoS : 11.11.2010 o godz. 13:47.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 11.11.2010, 13:56
Bo na Legii jest tak, że nawet jak przegrywają to tak naprawdę wygrywają . Ważne co na forum jest napisane a nie jak jest naprawdę. Dlatego są lepsi mimo, że są gorsi. Taka TVN-wska logika.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 11.11.2010, 14:06
Ja liczę na trenera

Panie Trenerze liczę na Pana. Wiem, że przeprowadził Pan przed tym meczem spacjalny mikrocykl treningowy. Mam nadzieję, że po tym mikrocyklu piłkarze Wisły będą na tle swych przeciwników szybcy jak strzała i skuteczni jak woda w kiblu.
Panie trenerze liczę na to, że opracuje Pan na ten mecz taktykę, którą nawet czterojęzyczna obrona Wisły rozszyfruje. Prostą jak dzida.
Panie Trenerze liczę na Pana. Panie Maćku, przeciez jak wygracie ten mecz to liga nie będzie ciekawsza.
A przecież o to nam chodzi, prawda ?

Gorzej jak piłkarze Pana zignorują. Wtedy Legia wygra
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 11.11.2010, 15:12
http://www.youtube.com/watch?v=ZgXQpHhNpbk

Takie cóś na YT jest- zapowiedź Wisła-Legia
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 11.11.2010, 18:17
Albo marnują prąd, albo nasi trenują teraz bo przejeżdżałem nieopodal i stadion rozświetlony.Swoją drogą wieczorem, z daleka, monumentalnie się prezentuje

koniak - za 'schyłkowego' Skorży, jak dla mnie , zespół grał gorzej niż dziś.Jedynie żelazna defensywa trzymała to jakoś za pysk i też nie zawsze

A jutro?Gdyby futbol był zawsze przewidywalny to można by oddać mecz walkowerem bo jednak Legia jest na fali wznoszącej a my tak pół metra nad ziemią, ale że nie jest, to liczę na niespodziankę
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów