The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wierny
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.11.2010, 19:57
5 sekund w Google
http://www.dailymotion.pl/video/x99u...nikarz-g_sport
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 09.11.2010, 20:01
a co PJ robi/robił nie chce mi sie szukać?
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 09.11.2010, 20:03
patrząc na tą parę rozumiem już słowa piosenki "było ich sześciu,potem dwunastu...."
z drugiej strony trzepnąć takiego gościa to mozna byc posądzonym o onanizm.
Ostatnio edytowane przez picasso : 09.11.2010 o godz. 20:10.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 09.11.2010, 20:06
To chyba jakaś para ?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.11.2010, 20:50
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
a co PJ robi/robił nie chce mi sie szukać?
Pracuje w "GW", nie zawyża tam poziomu...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 09.11.2010, 20:59
Ta, i dlatego ze o 800 widzów pomylił sie w artykule to piłkarz Wisły moze zachowywać sie jak idiota i prostak, i wyzywac goscia w kazdej mozliwej sytuacji , haha genialne.

Tez za gosciem nie przepadam, ale usprawiedliwianie Małeckiego w taki sposob jest żałosne. Nie moze sie tak zachowywac, i nie ma na ten temat dyskusji, na kogokolwiek by nie trafiło, tak sie takich rzeczy nie załatwia.
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.11.2010, 21:06
Fuks a gdzie wolfy wskazał że dokładnie o to Małeckiemu chodziło On tylko pokazał skrawek umiejętności pana JP..

Odpowiedz cytując
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 09.11.2010, 21:14
wyżej wklejone zdjęcie ukazuje Ro Mana z forum parchatych, który to twierdzi, że 3xWTSK na derbach to Wersal, natomiast powyżej 3 powtórzeń to już antydoping? To te same osobniki?
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 09.11.2010, 23:38
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
Fuks a gdzie wolfy wskazał że dokładnie o to Małeckiemu chodziło On tylko pokazał skrawek umiejętności pana JP..
A całość ma wiekszy sens? Wątpie. Pisze bzdury, niech pisze, jego prawo. My mamy prawo go nie lubic i sie z tym nie zgadzac. Ale usprawiedliwianie prostackiego zachowania Małeckiego w taki sposób jest głupie.
Odpowiedz cytując
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 09.11.2010, 23:51
Fuks napisał(a):Wyświetl post
Pisze bzdury, niech pisze, jego prawo. My mamy prawo go nie lubic i sie z tym nie zgadzac. .
Za pisanie bzdur powinien zostac wywalony z gazety w której pracuje ale jeśli jego szef nie widzi w tym nic złego to dla mnie ta gazeta służyc moze jedynie do podcierania dupy w kiblu. Nie na tym polega wolnosc prasy, że każdy może zniesławiac kogo mu sie podoba. Więc to nie jest problem Małeckiego a raczej nierzetelnosci pismaka, która nalezy pietnowac a nie nazywac jego prawem.
Odpowiedz cytując
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 10.11.2010, 01:00
lorddavy napisał(a):Wyświetl post
Za pisanie bzdur powinien zostac wywalony z gazety w której pracuje ale jeśli jego szef nie widzi w tym nic złego to dla mnie ta gazeta służyc moze jedynie do podcierania dupy w kiblu. Nie na tym polega wolnosc prasy, że każdy może zniesławiac kogo mu sie podoba. Więc to nie jest problem Małeckiego a raczej nierzetelnosci pismaka, która nalezy pietnowac a nie nazywac jego prawem.
Nie na tym polega ochrona dóbr osobistych w KC i etyka dziennikarska oraz Ustawa o Prawie Prasowym, że pokrzywdzony przez nierzetelne dziennikarstwo może naruszyć dobra osobiste sprawcy.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 10.11.2010, 06:51
Oczywiscie, ze tak.
A jesli ktos klepnie Twoja zone w tylek, to idziesz na policje.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
ewcia
Wyjazd Rzecz Święta!

Stary 10.11.2010, 08:43
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post

Mały, przeproś panią z BP i wtedy "szacunek" za całe wydarzenie.
Mały przeprosił dosyć szybko.
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 10.11.2010, 08:56
Widać że Małecki ma sporą grupę adwokatów i spowiedników rozgrzeszających go "bo przeprosił".
Prawda jest taka że zachował się jak pacan. Nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz niestety.

Kultury nie można nauczyć. Szkoda bo jednak zawodników Wisły pewne reguły obowiązują w ramach zasady "godnego reprezentowania klubu". Jeżeli ktoś z was uważa to za godne to ja się cieszę że znamy się tylko z forum.

Sobol kiedyś zrezygnował z rozmów z prasą. Da się?
c.d.n.
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 10.11.2010, 09:40
lazy napisał(a):Wyświetl post
Widać że Małecki ma sporą grupę adwokatów i spowiedników rozgrzeszających go "bo przeprosił".
Prawda jest taka że zachował się jak pacan. Nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz niestety.

Kultury nie można nauczyć. Szkoda bo jednak zawodników Wisły pewne reguły obowiązują w ramach zasady "godnego reprezentowania klubu". Jeżeli ktoś z was uważa to za godne to ja się cieszę że znamy się tylko z forum.

Sobol kiedyś zrezygnował z rozmów z prasą. Da się?
Nie porównuj tych dwóch sytuacji bo są zupełnie odmienne. Sobol to ukształtowany piłkarz, który założył już rodzine i któremu rozgłos nie jest potrzebny. Taki typ. Za to szacunek.

Patryk to młody piłkarz na dorobku dla którego ignorowanie prasy znaczy medialny niebyt. A co to znaczy w życiu prywatnym chyba nie musze pisać.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 10.11.2010, 09:47
PANDEM0NIUM napisał(a):Wyświetl post
Nie porównuj tych dwóch sytuacji bo są zupełnie odmienne. Sobol to ukształtowany piłkarz, który założył już rodzine i któremu rozgłos nie jest potrzebny. Taki typ. Za to szacunek.

Patryk to młody piłkarz na dorobku dla którego ignorowanie prasy znaczy medialny niebyt. A co to znaczy w życiu prywatnym chyba nie musze pisać.
Akurat patrząc przez pryzmat ostatnich miesięcy dla Małego lepszy byłby medialny niebyt - ma taką a nie inną prasę na co solidnie zapracował. Pierwsze efekty już są np w postaci bana na reprezentację od Dyzmy. Jest grupa dziennikarzy, która tylko czeka na "wtopy" zawodników. Ok, można się bawić w celebrytę i hołdować zasadzie "ważne żeby pisali" ale na takie show może sobie pozwolić zawodnik który w każdym meczu błyszczy. Niestety na tą chwilę Mały gra źle a czasami wręcz tragicznie. Co z tego, że biega, walczy jak właściwie piłka u niego zazwyczaj z punktu widzenia drużyny oznacza straconą piłkę.
Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 10.11.2010, 09:47
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Oczywiscie, ze tak.

Sorry, ale ja daję w ryj.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 10.11.2010, 10:15
Mały się zadławi śniadaniem któregoś dnia jak tak będziemy w koło macieju na jego temat.
Odpowiedz cytując
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 10.11.2010, 10:40
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Oczywiscie, ze tak.
Ale tutaj chyba trochę inna sytuacja, bo nikt Małemu rodziny nie obraził - więc i powstrzymać emocje powinno (!) być łatwiej.

leyzer87 napisał(a):Wyświetl post
Sorry, ale ja daję w ryj.
Myślę, że tak często dajesz w ryj, że nie potrafisz już dostrzec ironii.

_

Wydaje mi się, że wszystko jest kwestią zachowania i wyboru pewnego modelu zachowania. Oczywiście, są sytuacje, kiedy białemu, młodemu mężczyźnie ze środkowej Europy nie przystoi inne zachowanie, jak po prostu dać chamowi w ryj, ale tutaj nikt nie obraził matki/żony/córki Patryka, a jedynie wypowiadał się krytycznie o jego grze, zachowaniu i polityce klubu. Często kłamliwie, ale to już zupełnie inna sprawa. Człowiek cywilizowany załatwia to w sposób cywilizowany, człowiek ulicy załatwia to, jak na ulicy. Rozumiem, że Patryk nie ma pretensji do statusu moralnego arystokraty, że raczej nie zapisze się na wieczorowy kurs savoir vivre; pewnie nie interesuje go prawo i etykieta dyplomatyczna, ale jako pracownik Wisła Kraków SA jest zobligowany do nienarażania dobrego imienia spółki na szwank. Trudno o bardziej pochopne zachowanie. Ja jestem w stanie zrozumieć jego emocje, mnie pewnie by rozrywało od środka w jego sytuacji - z tą jedną różnicą, że nie mam takich umiejętności i kondycji, więc nie zostałem piłkarzem oraz z tą drugą różnicą, że nie mam takiej wytrzymałości psychicznej, więc nie zostałem piłkarzem-prowokatorem. Jeśli Patryk też ma kłopot z utrzymaniem nerwów na więzi, to może powinien mniej się angażować w prowokowanie, a bardziej w grę. Na Kirma chyba nikt nie gwizdał?
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 10.11.2010, 12:01
No ale jeśli nic innego nie skutkuje? Piszecie, zrobić jak Sobol. I co z tego że drużyna zrobi jak Sobol ja taki PJ napisze z nimi "wywiad"?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 10.11.2010, 12:25
MatMario napisał(a):Wyświetl post
No ale jeśli nic innego nie skutkuje? Piszecie, zrobić jak Sobol. I co z tego że drużyna zrobi jak Sobol ja taki PJ napisze z nimi "wywiad"?
Jak to nic innego nie skutkuje? Czy Mały (lub Wisła) występowała do gazety ze sprostowaniami, zastrzeżeniami lub pozwami?

Jak się jest piłkarzem to jest oczywiste że prasa będzie oceniać jego grę. Czasem sprawiedliwie czasem nie, ale przed tym się nie ucieknie, to samo dotyczy polityków, celebrytów i wszystkie osoby publiczne.

A co do Sobola - wszyscy wiedzą że nie udziela wywiadów więc żaden dziennikarz nic nie wyprodukuje.

Skończmy ten temat bo usprawiedliwianie złego zachowania jest coraz bardziej żenujące.
c.d.n.
Odpowiedz cytując
aviatorGK
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 10.11.2010, 12:35
Dobry artykuł o Małeckim: http://weszlo.com.pl/index.php/archi...-obowizek.html
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 10.11.2010, 13:49
aviatorGK napisał(a):Wyświetl post
Dobry artykuł o Małeckim: http://weszlo.com.pl/index.php/archi...-obowizek.html
Jednakże jeżeli faktycznie Skorża chciał ściągnąć zawodnika Wisły, to olbrzymie brawa należą się Patrykowi, który kategorycznie odmówił.

Nie wiedza czy to prawda,ale wiedza ,ze kategorycznie odmówił......co za banał :(
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Robert_wislak
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.11.2010, 14:01
weszlo.com.pl to podróba tego prawdziwego Weszło które słynie z pocisków na nasze bagienko, no ale wiadomość jest przepisana z gazety i gdyby to nie był fakt to można by po prostu powiedzieć, że jak ktoś chciał go nam podkupić to ten odmówił bo nigdzie nie ma zamiaru sie ruszać no ale to szmatławiec który przed meczem chce zarobić wiec ma dobra okazje do pisania głupot

Wisła
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 10.11.2010, 14:02
Tutaj też o tym piszą

http://legia.com.pl/pl/29433,Skorza_...aleckiego.html
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 10.11.2010, 14:05
Bardzo dobrze ze Malecki nie chce grac w Legii Raz ze takie ruchy zazwyczaj sa klapa, dwa ze dla mnie on kojarzy sie tylko i wylacznie z Wisla, i trzy ze My juz mamy Rybusa i Paczka, trzeciego "hasającego" nie potrzebujemy

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 10.11.2010, 14:09
PANDEM0NIUM napisał(a):Wyświetl post
Tutaj też o tym piszą

http://legia.com.pl/pl/29433,Skorza_...aleckiego.html
Tak ,ale oparte na tym samym źródle:
Źródło: Fakt / własne
Przygotowane przez: Redakcja
Dodano: 2010-11-10 13:29:51
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 10.11.2010, 14:15
Tak, Filipiak chciał od nas Błaszczykowskiego.

lol

Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 10.11.2010, 14:51
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Tak ,ale oparte na tym samym źródle:
Źródło: Fakt / własne
Przygotowane przez: Redakcja
Dodano: 2010-11-10 13:29:51
Jestem ciekaw czy sam Skorza wiedzial ze chec MAleckiego w Legi. Ten tekst dupy sie nie trzyma, tak Maciek nie wiedzial ze Malecki odmowi przejscia do Legii hahahahah.
I jeszcze kogos prosi zamiast samemu zadzwonic i przedstawic zawodnikowi wizje jego gry w nowym klubie.
Jak Skorza zacznie trenowac Cracovie w 1 lidze to tez napisza ze moze Brozia chcial ale ten odmowil.

Pisza zeby pisac a ze mecz juz w piatek to taki news ma rozglos i u nas i w Legii i w calej polsce.A reklama sie sprzedaje poprzez wejscia na strone.
,
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 10.11.2010, 16:22
http://www.weszlo.com/news/5837
dobry tekst o Małeckim
mam takie samo zdanie jak oni niech wypozycza go na rok np. do drugiej ligi angielskiej, moze tam wreszcie by dorosnął i dojrzal

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów