|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Wszystko fajnie i piknie tylko jedno mi nie pasuje .... po jakiemu oni się dogadują skoro Mały nie zna nawet angielskiego
Więc trudno mi uwierzyć, że razem piją ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Myslalem ze po Maleckim to splynie. Taki doping powinien go dopingowac a nie wkurzac. Usmiech na twarz strzelic bramke i dopiero wtedy mozna pokazac faka pseudokibicom. Wtedy wszyscy wybaczyliby mu. Obrazac sie odreaogowywac to w przedszkolu albo z kolegami na podworku.
![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
ja mam w dupie czy Małecki umie powiedzieć zdanie bez przekleństwa, napisał test gimnazjalny na 5 czy na 55 procent, dziennikarzy GW wyzywa od kurew czy nie; dopoki mu to nie przeszkadza grać. jak na boisku daje z siebie wszystko i jest jednym z motorow napedowych to niech sobie robi i mowi jak chce.
Rooney to prymityw, wieśniak i idiota, a do tego jeden z najlepszych pilkarzy na swiecie.. tyle, ze jego formie chodzenie na 50 letnie .....i mocno zaszkodzilo |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Mam inne zdanie na ten temat. Czowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nigdy. Osobna kwestią jest jego postawa piłkarska. Przecież jego gra wygląda następujaco: Głowa w dół, holowanie piłki, strata... Głowa w dół, holowanie piłki, niecelne podanie... Głowa w dół, holowanie piłki, strata, machanie rękami... Głowa w dół, holowanie piłki, strata, opieprz kolegów... Chcielibyście pracować w zespole z taką osobą? Gość nie ma dośrodkowania (te jego baloniki!), strzału, słaby drybling i zaledwie dobrą szybkość. Statystycznie na 10 meczów 2 ma dobre. Ja za nim tęsknić nie będe. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
dobra wypowiedz upkaXD zgadzam sie w 100%
![]()
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Akurat do tego żeby razem wypić nie trzeba być poliglotą.
Ostatnio edytowane przez gigant : 09.11.2010 o godz. 09:14.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
a już brwi nie ma
PS. sorry za komentarz w stylu onetu ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
a w lewym dolnym rogu czyżby Kowalski % ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Kto był dzisiaj na treningu widział niezłe spiecie Małeckiego z....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
zbymak napisał(a):
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jak pewnie się każdy domyśla 99% nie było na treningu i nie widziało spięcia Małeckiego z .....
Jeżeli stawiasz pytanie to napisz o kogo chodzi a nie rób jakichś bezsensownych quizów. Dodatkowe teorie spiskowe nie są chyba potrzebne. Już jest dość kwasu. Drugą równie rozsądną możliwością jest podarowanie sobie takiego wpisu jeżeli nie masz zamiaru podzielić się z pospólstwem wiedzą tajemną . |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Skoro ten dziennikarz był na treningu Wisły i miałby reprezentować Gazetę Wyborczą to obstawiam śmiecia PJ
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Wychowawcy zatkali chociaż szkrabom uszy?
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Gazeta Wyborcza zyje w matrixie :
http://www.sport.pl/sport/1,65025,86...__Gazety_.html Macie nowego goscia w zarzadzie ? ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
To tak BTW ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
GW podaje ze on go PRZEPROSIL, wiec gdzie to niby spiecie? Jesli po przeprosinach to recydywa od zarzadu jak sam zarzad podobno "pouczyl" zawodnika.
Ten szmatlawiec sie stacza totalnie. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przyjście na trening tego pismaka z GW-na można odebrać tylko jako jego ewidentną prowokację. Pewnie szukał pozywki na nastepny temat. Szkoda, że zamiast wypisywać co powiedział Mały nie znalazł się nikt kto by sprawę załatwił odpowiednio. Trzeba było tego RoManowego pajaca wyprosic z treningu, tłumacząc mu za rogiem by juz wiecej na teren Wisły nie przychodził.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Gwiaździsty w obecnym świecie dotyczy to również tego na Wiśle. osoba X do Y powie co myśli o osobie Z np Z to ch..... ale gdy spotkają się w trójkę albo XzZ (siema jak leci, a spoko a u ciebie) lub YzZ (ty co tam ciekawego w świecie, zobaczymy co dziś na konferencji, masz nowego laptopa? zajebisty sprzęt gdzie kupiłeś) to głaszczą się po główkach wszyscy. Gdyby ktoś chciał zrobić porządek z dziennikarzami plującymi na Wisłę (pomijam sprawę z Małym) to by zrobiono. Tylko nie ma odważnych.
Ostatnio edytowane przez PvD : 09.11.2010 o godz. 19:18.
![]() Cytat:
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
To Jaworowi sie dostalo ?
Hehehheee... dobrze tak fantascie. “dziennikarz” jak z koziej dupy trąba. Kłamca porownywalny do tego cymbala z PS co zmyslil wywiad z Mijailoviciem. Po mordzie powinien dostac, a nie po uszach. Tak sie wlasnie zastanawialem czy “pj” w podpisie artykulu o ATAKU to nie Jawor. Brawo Maly. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
![]() Tak Piotr Jawor znany jako PJ ![]() Kiedyś też o mało nie zdecydowałem się mu liścia sprzedać ale uszanowałem miejsce jakim jest pawilon medialny ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najgorsze jest to, że przecietny kibic nie wie że taki PeJe własnie obok niego przeszedł, bo gdyby wiedział to odpowiednio umilił by mu zycie na stadionie i obiektach Wisły. A tak to bezkarnie może przenosic i rozsiewać insekty z ul. Kałuży. Jeszcze prezesunio Basałaj bieże go w obronę. Szkoda tylko, że kibice Wisły nie mogą liczyć na taka obronę prezesa po POZnaniu*. Byłego działacza Ekstraklasy S.A. zresztą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
i nie wystarczy tutaj fotka przedstawiająca "męski organ plciowy w stanie spoczynku",choć podejrzewam,ze podobieństwo byłoby jak wśród blźniaków jednojajowych. ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
![]() Cytat:
|
|