|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jestem bardzo ciekaw jak rozstrzygnie się sprawa Komorowskiego w tzw "komisji Ligi", jeżeli go nie ukarają to to będzie kolejny sygnał, że ów komisja działa na korzyść Legii!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
a ja mam gdziesi czy legia ma optymalny skład czy nie mamy wygrywac a nie patrzyc na rywala
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Orientujecie sie czy w czasie meczu otwarta jest AL.3 MAJA bo musze na meczyk jechać samochodem i nie wiem czy z tamtej strony dojadę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Co do meczu to moj optymizm z kazdym meczem i tygodnie spada. Nasz zespol nic a nic sie nie poprawia a nawet momentami mam wrazenie ze sie cofa w pewnych aspektach. Nie uwazam zeby po Naszych ostatnich wyczynach z pyrami i pejsami mozna bylo mowic ze gramy podobna pilke z Legia bo tak nie jest. Byc moze Oni nie graja nic oszalamiajacego ale na dzisiaj to i tak o wiele wiecej niz my prezentujemy. Argument ze gramy przy R22 jest dobry ale......no wlasnie jak wracalismy z Korona tez scyzory mialy poczuc co to znaczy grac w Krk a Nasi mieli ich spokojnie pyknac. Jak sie skonczylo wiemy wszyscy, mecz z Slaskiem przemilcze, a Lechia to jak to sie mowi i slepej kurze raz na jakis czas sie trafi ziarno. Uwazam ze mozemy miec wiecej obaw niz przed meczem z Craxa bo zamaist progresu po Poznaniu przyszlo znow rozczarowanie. Chcialbym sie cieszyc w Piatek z gry Wiselki i 3 punktow ale na dzisiaj ciezko mi o optymizm.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Zwykle jest otwarta. Ale po meczu wyjechać ciężko, i puszczają samochody tylko w kierunku Woli Justowskiej (prawoskręt na Lea w kierunku miasteczka jest zablokowany)
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Brozio łapie formę, powinno być dobrze.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
ŚLĄSK WISŁA LECHIA
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Forma naszych kopaczy nie jest najwyższa, ale właśnie w takich meczach jak z Legią, mogą wskoczyc na wyższy poziom. Pełne trybuny, rywal z najwyższej krajowej półki więc kiedy jak nie teraz powinni zacząc grać na miare swoich mozliwości. Licze na 2-0 dla Wisełki. bramki: Paweł Brożek i Garguła. TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...zak__2_0_.html
Popatrzcie na 59 sekundę i zaraz po tym jak Komorwski kopie gracza Jagielloni głos Mielcarskiego : " Ojjjjjjjjj " , on to chyba zauważył ale nie mam pojęcia czy później o tym wspomniał , czy może jednak przemilczał nie chcąc robić źle Legii , nie to że szukam teorii spiskowych bo daleko mi do takich , tak sobie tylko na głos myślę ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pomoc to zdecydowanie Legia ma lepszą. Widziałem ich kilka meczów w tym, sezonie i byłem pod wrażeniem ile potrafią oddać celnych dośrodkowań ze skrzydeł. Przykro mi to powiedzieć, ale obstawiam porażkę w tym spotkaniu. Chyba, że na prawdę zawodnicy się zmobilizują i zagrają na 110%.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Zobaczycie że na Legię dobry jest Brożek który wraca do formy i strzeli Warszawce bramkę
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Teraz powstaje pytanie, czy naprawdę jest Wam na rękę, że zawieszą Komorowskiego?
Po pierwsze jest dość słaby i popełnia głupie błędy, no ale powiedzmy, że ostatnio sprawdza się na środku obrony. Po drugie i zapewne istotniejsze, stracicie koronny argument, że Komisja Ligi sprzyja Legii! Co nie czytam tutaj to narzekania, że Waszego to zawieszają, a Legia jak zawsze jest kryta. Czy nie będzie Wam teraz przykro, że Wasz odwieczny argument legnie w gruzach? I to wszystko przez cieniaka Komorowskiego. Współczuję ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Chyba Maaskant Was wszystkich zaraził swoją taktyką na 1 napastnika, bo każdy teraz skład układa z jednym napastnikiem. A może by tak powrócić do klasycznego 4-4-2 i ustawić w napadzie Riosa (lekko cofnięty ale jednak nominalny napastnik) z Brożkiem (lekko wysunięty)? Tak jak kiedyś funckjonował duet Żurawski - Frankowski.
Skład w moich oczach: W bramce Pawełek - ostatnio bardzo pewny. Obrona: Chavez (drewno ale lepszego nie mamy, przynajmniej kosi równo), Bunoza (do przodu zero gry ale w tyle odkąd zaczął trafiać w piłkę przyzwoicie), Piotr Brożek na lewej obronie (swego czasu dawał radę), Cikos na prawej obronie (wyboru nie mamy). Pomoc: Sobolewski i Garguła w środku, z prawej eksperymentalnie Dragan Paljić, z lewej najlepszy obecnie zawodnik Wisły Andraz Kirm. Napad: Rios, Pawełek. Wpuścić Żurawia przy dobrym wyniku, przy kiepskim na sam koniec Małeckiego. Boukh niech fizycznie doprowadzi się do porządku, bo obecnie nic z niego nie będzie. Na start Małeckiego na ławkę. Jak gra piłką to wszystko jest fajnie (pierwsze 20 minut z Cracovią), niestety odkręca mu się coś pod kopułą i w pewnym momencie zaczyna jedynie wozić. Nauczka musi być. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Skoro Komorowski mówi: Cytat:
Co do twoich "argumentów" Ad.1 Tu masz rację - strata Komorowskiego nie jest porównywalna ze słynną stratą Boguskiego, gdy ten był w szczytowej formie Ad 2. Nie stracimy. I tak ta cała Komisja przy wydatnej współpracy panow z C+ zajmuje się kilka raczy częściej piłkarzami Wisły niż Legii czy innych drużyn i to bezzasadnie,że przypomne fakt podeptania Clebera przez jakiegoś tam piłkarzyka z Amiki, którego nikt nie zauważył (i słusznie) wobec faktu podeptania kogoś tam przez Chaveza, co poskutkowało karą dwóch meczy (czy słusznie?) |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
ludzie nie mamy liczyć na wykluczenia graczy legi a na siebie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Faktycznie, chu*ową zagrał piłkę w derbach do Kirma. Jednym słowem zero.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
fialo-nie znasz się.On ją chciał zagrać na uwolnienie...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Żeby nie było offtop'u. Na tą chwile, typuje dość wysoki wynik... 3-2/2-3 (Dla Wisły lub Legii), ale mam nadzieje na zwycięstwo, choćby 1-0 ;D ![]() WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I 20 innych piłek na pałe do przodu. Człowieku oglądnij jeszcze raz mecz, popatrz jak Bunoza wyprowadza piłkę - piłka w przód i jazda na aferę. C klasa, a Ty mi będziesz pisał o jednym udanym crossie. Mam Ci to policzyć i zrobić wykres słupkowy?
Litości... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Oczywiście Bunoza to nie Marcelo, w wyprowadzaniu piłki ma jeszcze duuużo do poprawy, ale trochę obiektywizmu, zero i C klasa to nie jest. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Też czasami właśnie zwracam uwagę na język polski. Szkoda, że ludzie nie dbają o poprawność. Do rzeczy, Bunoza zagrał genialną piłkę do Kirma i za to są dla niego ogromne brawa. Bramek w meczu może trochę paść. Mam nadzieję, że to my będziemy dwunastym zawodnikiem i zagrzejemy Wisełkę do gry! Dzięki temu możemy wygrać! Choć i tak nie wątpię w zwycięstwo! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
najbardziej obawiam sie o Palijcia jak będzie musiał pilnowac Manu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Nie oczekuję, że z graczem na plecach przyjmie piłkę, objedzie go i wyprowadzi do przodu ale litości... Cracovia to nie Manchester i nie miał wielkiej presji przy wyprowadzaniu piłki. Mało tego kilka razy mimo że był w ogóle nie atakowany zamiast przegrać po ziemi wzdłuż (skoro do przodu to za ciężka sprawa) i tak kończyło się na RYP DŁUGA DO PRZODU.Podsumowując Bunoza ostatnio w defensywie nawet ogarnia, nie tak łatwo go objechać (aczkolwiek jak sobie przypominam mecz z Koroną to sam nie wierzę że to piszę), ale do przodu klapa. Okoliczność łagodząca może być tylko jedna - to pomysł Maaskanta. Ale jeśli taktyka Maaskanta to długa piła od stoperów na Brożka to na prawdę daleko w tym sezonie nie zajdziemy... ps. To co Boukhariego też do pierwszego składu dajemy i wystawiamy na piedestały - w końcu strzelił zwycięską bramkę dzięki której... "dał nam zwycięstwo, co za tym idzie panowanie w mieście, zamknięcie mord pasiastym damom".
Ostatnio edytowane przez wkpn : 09.11.2010 o godz. 16:33.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
nawet jak zawieszą Komorowskiego to jedna jaskółka wiosny nie czyni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Poza tym spójrzmy na pieniężne kary KL dla Legii np za głupie rzucenie jakąś groszówką w fotoreportera (5 tys zl?). I jak tam mecz bez udziału kibiców Wisły przy Reymonta po spotkaniu z Arką (co wtedy wybiegliście na murawę). No tak, zawiesili Wam wykonanie tej kary w tamtym okresie i fani zasiedli na stadionie (nie pamiętam tylko cyz na wszystkich dostępnych trybunach). Włóżmy między bajki to złe traktowanie KL Wisły (w sensie szczególnym, bo w ogólnym to KL wszystkich traktuje źle i daje kary z dupy).
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 09.11.2010 o godz. 16:51.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Daj spokój. Przecież nawet jak KL ukarze Komorowskiego to będzie dla niektórych koronny dowód, że postanowili się maskować tudzież 'nie mieli innego wyjścia'.
Kopanie się z koniem. Jest spisek i koniec. ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Mnie ciekawi sprawa Pawełka jak z jego kostką i czy będzie grał...?
![]() WISŁA KRAKÓW
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|