The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
MACIEKWISLAK87
Junior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2010, 23:03
nikt ne wie? to dla mnie naprawdę ważne. O której jutro Wisła trenuje?
Odpowiedz cytując
NHwiernyTS
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 22.03.2010, 20:16
Chciałem się podzielić tym co dziś zauważyłem. Przejeżdżając o 17 obok stadionu postanowiłem sprawdzić czy akurat dziś, treningu nie ma Wisła. Akurat trafiłem i pomyślałem, że zobaczę jak trenują nasi grajkowie. Może opisze jak wyglądał, na początku co mnie bardzo zdziwiło.... połowę kółka na około boiska (na wf-ie kiedyś biegaliśmy 10 razy więcej), ćwiczenia rozciągające i na koniec rozgrzewki gra w "głupiego jaśka". Potem nastąpiła krótka gierka na połowie boiska no bo jakby inaczej nasze gwiazdki na całym by się zmęczyły. Przez cały czas trener chodził z rękoma w kieszeni ( nie wiem czy tak wygląda praca trenera, bo moim zdaniem nie). Po grze kopacze zaczęli strzelać karne. Chyba wiadomo, ze nawiązuje to do Pucharu Polski i wyniku jaki był w Gdańsku. Cały trening trwał 45 minut.
Teraz pozwolę sobie na swoje spostrzeżenia i uwagi. Najlepszą grą wykazał się Marcelo, Jirsak, Łobodziński oraz Alvarez. Martwi mnie jednak to jak wygląda trening drużyny mistrzów Polski bo wg mnie tak on nie powinien wyglądać. Trener który chodzi i nie uczestniczy w ogóle w treningu, Paweł Brożek, któremu nie chcę się grać i po nieudanym strzale chodzi jak łajza po boisku.
Nie dziwię się, że Christov, Ba czy Kirm biegający po boisku machają tylko rękami bo nie mają z kim grać jak nasi się w ogóle nie ruszają, żadnej gry bez piłki nic!!! Zastanawia mnie tylko czemu Wisła ma zakodowane mentalnie gra "aby wejść piłką do bramki" przecież oni nawet na treningu z dystansu nie strzelają nic kompletnie!
Nie wiem może od czasu kiedy ostatni raz widziałem trening Wisły, a minęło to trochę czasu zmieniło się, ale nie spodziewałem się, że aż tak bardzo. Lipa i jeszcze raz lipa.

Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga!

Odpowiedz cytując
Lukasz15wisla
Member

Od: 05.2007

Stary 22.03.2010, 20:30
To jest typowy rozruch przedmeczowy. Dziwi mnie tylko, że nie skupili sie nad resztą stałych fragmentów gry.
Odpowiedz cytując
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 22.03.2010, 20:40
NHwiernyTS napisał(a):Wyświetl post
Chciałem się podzielić tym co dziś zauważyłem. Przejeżdżając o 17 obok stadionu postanowiłem sprawdzić czy akurat dziś, treningu nie ma Wisła. Akurat trafiłem i pomyślałem, że zobaczę jak trenują nasi grajkowie. Może opisze jak wyglądał, na początku co mnie bardzo zdziwiło.... połowę kółka na około boiska (na wf-ie kiedyś biegaliśmy 10 razy więcej), ćwiczenia rozciągające i na koniec rozgrzewki gra w "głupiego jaśka". Potem nastąpiła krótka gierka na połowie boiska no bo jakby inaczej nasze gwiazdki na całym by się zmęczyły. Przez cały czas trener chodził z rękoma w kieszeni ( nie wiem czy tak wygląda praca trenera, bo moim zdaniem nie). Po grze kopacze zaczęli strzelać karne. Chyba wiadomo, ze nawiązuje to do Pucharu Polski i wyniku jaki był w Gdańsku. Cały trening trwał 45 minut.
Teraz pozwolę sobie na swoje spostrzeżenia i uwagi. Najlepszą grą wykazał się Marcelo, Jirsak, Łobodziński oraz Alvarez. Martwi mnie jednak to jak wygląda trening drużyny mistrzów Polski bo wg mnie tak on nie powinien wyglądać. Trener który chodzi i nie uczestniczy w ogóle w treningu, Paweł Brożek, któremu nie chcę się grać i po nieudanym strzale chodzi jak łajza po boisku.
Nie dziwię się, że Christov, Ba czy Kirm biegający po boisku machają tylko rękami bo nie mają z kim grać jak nasi się w ogóle nie ruszają, żadnej gry bez piłki nic!!! Zastanawia mnie tylko czemu Wisła ma zakodowane mentalnie gra "aby wejść piłką do bramki" przecież oni nawet na treningu z dystansu nie strzelają nic kompletnie!
Nie wiem może od czasu kiedy ostatni raz widziałem trening Wisły, a minęło to trochę czasu zmieniło się, ale nie spodziewałem się, że aż tak bardzo. Lipa i jeszcze raz lipa.
a to dziwne co piszesz bo na oficjalnej pisze ze trenowali 1,5 h a nie 45 min.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 22.03.2010, 20:42
WhiteStarDvisionTheBest napisał(a):Wyświetl post
a to dziwne co piszesz bo na oficjalnej pisze ze trenowali 1,5 h a nie 45 min.
Na oficjalnej wycinali skrót z Szachtarem tak żeby nie było, że pewien gol zaczął się od błędu Pawełka. Więc to chyba wiele wyjaśnia jeśli chodzi o ich rzetelność
Odpowiedz cytując
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 22.03.2010, 20:45
No dobra ale nie chce mi sie wierzyć ze trening trwał 45 min..ja grając w A klasie trenuje te przysłowiowe 1,5 h i nie biegamy na połowie boiska jednego okrazenia..reszta treningu wygląda podobnie...Tylko ze nasz trener drze sie jak cos zle robimy..to moze by jego na trenera Wisły? bo charyzme i posłuch w druzynie to ma oczywiscie to tak pół zartem pół serio )
Odpowiedz cytując
Zbyychu
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 22.03.2010, 21:16
tez nie wierzę w 45-minutowy trening. Wierze natomiast jak najbardziej w trening lekki - czego oczekujecie zresztą, skoro mówi się o tym, że piłkarze są zajechani? meczu treningowego?
Odpowiedz cytując
NHwiernyTS
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 22.03.2010, 21:44
Nie miałbym po co pisać pierdół Trening na boisku wszystkich piłkarzy razem z trenerami trwał około 45 minut nie więcej!!! A jeśli strona oficjalna tak pisze to chyba oni wzięli pod uwagę trening 3 osób ( przed tym głównym treningiem całej drużyny) nawet nie wiem kto to był bo widziałem tylko chwile którzy podawali sobie piłkę. Dla mnie trening drużyny jest liczony gdy zaczynają wszyscy rozgrzewkę.

Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga!

Odpowiedz cytując
Dubi
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 27.03.2010, 21:53
czy niedzielę zawodnicy maja wolną ? czy jest trening ?
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 21.04.2010, 18:18
Wie ktoś o której jutro i pojutrze Wisła ma treningi? Proszę o odpowiedź.

Odpowiedz cytując
Musiek1906
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.05.2010, 14:20
Jest dzisiaj trening Wisły o 17?
Odpowiedz cytując
TSw&BKS&WKS
Junior Member

Od: 05.2009

Stary 19.07.2010, 19:36
Wie ktoś o której jest jutro trening 1-szej drużyny. Z góry dzięki.
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 23.07.2010, 18:38
Witam, jak jest jutro trening? Z góry dzięki za informację.

Pozdrawiam
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 23.07.2010, 18:53
iiYama napisał(a):Wyświetl post
Witam, jak jest jutro trening? Z góry dzięki za informację.

Pozdrawiam
rowniez mam takie zapytanie, jak jutro jest trening?
Odpowiedz cytując
Macius_Z
Member

Od: 11.2002

Stary 26.07.2010, 21:43
Wie ktoś o której jest jutro trening?
Odpowiedz cytując
Robert_wislak
Senior Member

Stary 21.08.2010, 12:06
Witam, chciałbym zapytać czy wiadomo komuś na którą godzine zaplanowany jest poniedziałkowy pierwszy trening Wisły z nowym trenerem?

Wisła
Odpowiedz cytując
mks1957zniczjarosław
Member

Od: 06.2009

Stary 23.08.2010, 18:41
proszę o wiadomość o której jest jutro trening z nowym szkoleniowcem bo chce wiedzięc
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 25.08.2010, 18:50
No jak tam, był ktoś dzisiaj na treningu?
Faktycznie było dużo ciężej niż wczoraj?
Ja będę jutro, może zrobię jakieś zdjęcia i napisze coś niecoś
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Falmokirak
Member

Od: 07.2010

Stary 26.08.2010, 12:50
willow napisał(a):Wyświetl post
No jak tam, był ktoś dzisiaj na treningu?
Faktycznie było dużo ciężej niż wczoraj?
Ja będę jutro, może zrobię jakieś zdjęcia i napisze coś niecoś

no i co takiego było dzisiaj ciekawego
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 26.08.2010, 12:55
Bylem dzis na treningu Wisły i na podstawie gierki mogę powiedzieć, że na plus zaprezentowali się: Paljic, Cleber, Zurawski, Rios, Bunoza.
Nienajgorzej prezentował się Kirm.
Słabo wypadli bracia Brożkowie, Kowalski, Jirsak.
Najsłabiej ze wszystkich zawodników na treningu prezentował się Chavez, jedno fatalne zagranie po którym P. Brożek wyszedł sam na sam i zmarnował sytuacje. Ponadto Chavez sprawie wrażenie strasznie wolnego, ale za to silnego. Momentami Chavez w ogóle nie wiedział o co chodzi, ani nikt mu nie tłumaczył co ma robić, ani nie rozumiał podpowiedzi kolegów z drużyny. Zaliczył ze dwa bardzo ostre, ale za to czyste wślizgi. Miejmy nadzieje, ze z jego gra bedzie coraz lepiej.
Tych których nie wymieniłem, grali przecietnie i niczym szczegolnie sie nie wyroznili.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 01.09.2010, 08:50
czy coś się zmieniło w kwestii godzin treningów, czy niezmiennie są o 10:30?
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Cfaniak
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 15.09.2010, 11:06
Jak ktos gdzies na forum pisal czy treningi bd na glownym ? , to wlasnie taki trening sie odbywa ;]
My jesteśmy Wisła, My nigdy nie poddamy się !

Odpowiedz cytując
KubuS
Junior Member

Stary 20.09.2010, 08:27
o której są treningi pierwszej drużyny?
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 20.09.2010, 08:31
KubuS napisał(a):Wyświetl post
o której są treningi pierwszej drużyny?
10:30 jak zwykle , chyba ze dzis bedzie inaczej bo jutro gramy PP
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 20.09.2010, 13:11
Słyszałem, że w ten piątek o 11 rano w M-cach na jubileusz CH Stara Cegielnia (popularny jan) ma grać Wisła z Dalinem i tu moje pytania: czy będzie organizowany jakiś doping? Wpuszczą w ogóle nas na s+adion? Nie kibicuję myślenickim klubom więc pytam.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 09.11.2010, 14:13
Wiecie może, o której w czwarek jest trening i i czy jest on zamknięty czy otwarty
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów