|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
nikt ne wie? to dla mnie naprawdę ważne. O której jutro Wisła trenuje?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Chciałem się podzielić tym co dziś zauważyłem. Przejeżdżając o 17 obok stadionu postanowiłem sprawdzić czy akurat dziś, treningu nie ma Wisła. Akurat trafiłem i pomyślałem, że zobaczę jak trenują nasi grajkowie. Może opisze jak wyglądał, na początku co mnie bardzo zdziwiło.... połowę kółka na około boiska (na wf-ie kiedyś biegaliśmy 10 razy więcej), ćwiczenia rozciągające i na koniec rozgrzewki gra w "głupiego jaśka". Potem nastąpiła krótka gierka na połowie boiska no bo jakby inaczej nasze gwiazdki na całym by się zmęczyły. Przez cały czas trener chodził z rękoma w kieszeni ( nie wiem czy tak wygląda praca trenera, bo moim zdaniem nie). Po grze kopacze zaczęli strzelać karne. Chyba wiadomo, ze nawiązuje to do Pucharu Polski i wyniku jaki był w Gdańsku. Cały trening trwał 45 minut.
Teraz pozwolę sobie na swoje spostrzeżenia i uwagi. Najlepszą grą wykazał się Marcelo, Jirsak, Łobodziński oraz Alvarez. Martwi mnie jednak to jak wygląda trening drużyny mistrzów Polski bo wg mnie tak on nie powinien wyglądać. Trener który chodzi i nie uczestniczy w ogóle w treningu, Paweł Brożek, któremu nie chcę się grać i po nieudanym strzale chodzi jak łajza po boisku. Nie dziwię się, że Christov, Ba czy Kirm biegający po boisku machają tylko rękami bo nie mają z kim grać jak nasi się w ogóle nie ruszają, żadnej gry bez piłki nic!!! Zastanawia mnie tylko czemu Wisła ma zakodowane mentalnie gra "aby wejść piłką do bramki" przecież oni nawet na treningu z dystansu nie strzelają nic kompletnie! Nie wiem może od czasu kiedy ostatni raz widziałem trening Wisły, a minęło to trochę czasu zmieniło się, ale nie spodziewałem się, że aż tak bardzo. Lipa i jeszcze raz lipa. ![]() ![]() Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga! |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
To jest typowy rozruch przedmeczowy. Dziwi mnie tylko, że nie skupili sie nad resztą stałych fragmentów gry.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
No dobra ale nie chce mi sie wierzyć ze trening trwał 45 min..ja grając w A klasie trenuje te przysłowiowe 1,5 h i nie biegamy na połowie boiska jednego okrazenia..reszta treningu wygląda podobnie..
oczywiscie to tak pół zartem pół serio ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
tez nie wierzę w 45-minutowy trening. Wierze natomiast jak najbardziej w trening lekki - czego oczekujecie zresztą, skoro mówi się o tym, że piłkarze są zajechani? meczu treningowego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Nie miałbym po co pisać pierdół
Trening na boisku wszystkich piłkarzy razem z trenerami trwał około 45 minut nie więcej!!! A jeśli strona oficjalna tak pisze to chyba oni wzięli pod uwagę trening 3 osób ( przed tym głównym treningiem całej drużyny) nawet nie wiem kto to był bo widziałem tylko chwile którzy podawali sobie piłkę. Dla mnie trening drużyny jest liczony gdy zaczynają wszyscy rozgrzewkę.![]() ![]() ![]() Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
czy niedzielę zawodnicy maja wolną ? czy jest trening ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś o której jutro i pojutrze Wisła ma treningi? Proszę o odpowiedź.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jest dzisiaj trening Wisły o 17?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wie ktoś o której jest jutro trening 1-szej drużyny. Z góry dzięki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Witam, jak jest jutro trening? Z góry dzięki za informację.
Pozdrawiam ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wie ktoś o której jest jutro trening?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam, chciałbym zapytać czy wiadomo komuś na którą godzine zaplanowany jest poniedziałkowy pierwszy trening Wisły z nowym trenerem?
![]() Wisła |
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
proszę o wiadomość o której jest jutro trening z nowym szkoleniowcem bo chce wiedzięc
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
No jak tam, był ktoś dzisiaj na treningu?
Faktycznie było dużo ciężej niż wczoraj? Ja będę jutro, może zrobię jakieś zdjęcia i napisze coś niecoś ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Bylem dzis na treningu Wisły i na podstawie gierki mogę powiedzieć, że na plus zaprezentowali się: Paljic, Cleber, Zurawski, Rios, Bunoza.
Nienajgorzej prezentował się Kirm. Słabo wypadli bracia Brożkowie, Kowalski, Jirsak. Najsłabiej ze wszystkich zawodników na treningu prezentował się Chavez, jedno fatalne zagranie po którym P. Brożek wyszedł sam na sam i zmarnował sytuacje. Ponadto Chavez sprawie wrażenie strasznie wolnego, ale za to silnego. Momentami Chavez w ogóle nie wiedział o co chodzi, ani nikt mu nie tłumaczył co ma robić, ani nie rozumiał podpowiedzi kolegów z drużyny. Zaliczył ze dwa bardzo ostre, ale za to czyste wślizgi. Miejmy nadzieje, ze z jego gra bedzie coraz lepiej. Tych których nie wymieniłem, grali przecietnie i niczym szczegolnie sie nie wyroznili. ![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
czy coś się zmieniło w kwestii godzin treningów, czy niezmiennie są o 10:30?
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jak ktos gdzies na forum pisal czy treningi bd na glownym ? , to wlasnie taki trening sie odbywa ;]
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
o której są treningi pierwszej drużyny?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
10:30 jak zwykle , chyba ze dzis bedzie inaczej bo jutro gramy PP
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Słyszałem, że w ten piątek o 11 rano w M-cach na jubileusz CH Stara Cegielnia (popularny jan) ma grać Wisła z Dalinem i tu moje pytania: czy będzie organizowany jakiś doping? Wpuszczą w ogóle nas na s+adion? Nie kibicuję myślenickim klubom więc pytam.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wiecie może, o której w czwarek jest trening i i czy jest on zamknięty czy otwarty
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|