|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Małecki leciał do Nordina i zrobił efektowny wślizg na kolanach, Żuraw olał sprawę, Sobol nie wiem,
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Mały w zeszłorocznych derbach też wślizg robił
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Natomiast uwagę należy zwrócić na to że jeden z Brożków po strzeleniu bramki przez Nordiego, wyściskał się z Maaskantem! Przecież to skandal! Widać wyraźny podział Brożek i Maaskant vs. reszta. Czemu Brożek nie podbiegł do Boukhariego, a Maaskant do reszty cieszących się Wiślaków?!
Ostatnio edytowane przez Syn Kangura z 1984 : 07.11.2010 o godz. 10:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Chavez: zostanę pastorem. To powołanie
http://naszsport.iq24.pl/default.asp...19&temat=89417 |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o Sobola to pobiegł cieszyć się z Pawełkiem - dośc często tak robi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oj szukacie dziury w całym
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
komuś się ewidentnie nudzi. A kiero się cieszył czy nie?
A Kurdziel sie cieszył czy nie? A Maaskant miał sznurówki czy rzepy, Paweł zszedł czy go ściągnięto, Mały ma 52 paciorki w różańcu czy 54, Sobol przegryzł warge czy nie... Ku**a 95 minuta meczu, strzelamy zwycięską bramkę, po męczarniach. Do Syn Kangura : "Czemu Maasnakt i Pietia nie podbieli do reszty. Taki inny przykład : Mario tejpowany, już chcą robić zmianę, Maaskant stoi przy ławce, i w tym momencie komentator " Widzimy zachowanie Maaskanta, pokazuje młodemu bramkarzowi że nie ma sie czego bać, że nic się nie stało, nie podbiega nie ratuje Pawełka tylko natychmiast każe sie rozgrzewać młodemu bramkarzowi" Dlaczego oceniacie ludzi przez swój pryzmat? Nie znasz Maaskanta, nie wiesz jak sie zachowuje, a oceniacie. Widać podział ? Jak będziemy szukać to znajdziemy podział pomiędzy Pawłem a Piotrem. Nie wiem czy pamiętacie ale Jose Mourinho po zdobyciu z Porto Ligi Mistrzów, zszedł po ostatnim gwizdku z płyty i poszedł do szatni, nie ukazując radości.. Jak duży podział był ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
- My sobie, k..., pogadamy! - krzyczał do dziennikarza "Gazety Wyborczej" Patryk Małecki po derbach Krakowa.
W strefie przeprowadzania wywiadów było kilkudziesięciu dziennikarzy. 22-letni piłkarz wygrażał jednemu: - Zobaczysz, k..., na Wiśle! Chłopaki też są na ciebie wk...! - krzyczał Małecki. Próbowali powstrzymać go Adrian Ochalik, rzecznik wicemistrzów Polski, oraz pracownicy biura prasowego Wisły. Nic to nie dało. - A ty co się "wtrancasz"!? Jesteś za nim!? - wrzeszczał Małecki do dziennikarki oficjalnej strony internetowej Wisły. Później zawodnika chciał uspokoić jeden z dziennikarzy. - Do ciebie nic nie mam, bo dobrze o nas piszesz. Nie to, co on - pokazywał na dziennikarza "Gazety", ale nie wyjaśnił, o co chodzi. Ochalik: - Jedyne, co może usprawiedliwiać Patryka, to fakt, że mimo nieprzychylności trybun wytrzymał cały mecz [kibole Cracovii lżyli go notorycznie]. Nerwy puściły mu po spotkaniu i na pewno przesadził. Prezes Bogdan Basałaj już wie o tej sytuacji i na pewno spotka się z zawodnikiem. Która to już rozmowa dyscyplinujaca z Małeckim się szykuje ? ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak lubię Małego to jestem niemal pewny, że najlepszym rozwiązaniem i dla niego i dla klubu będzie jego sprzedaż w okienku zimowym. My kasę dostaniemy jakąś, a chłopak będzie mógł sprawdzić się z lepszymi. Bo z tego co widzę, uważa że w naszej rodzimej kopanej jest "debeściak".
Nerwy mogą puścić każdemu. Ale jeśli komuś co tydzień żyłka skacze na skroni zbytnio, to nie jest to nic dobrego i normalnego... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Musi sie chłopak ogarnąć, pewnie on psuje atmosfere w szatni ! I może kogoś tam by sie jeszcze znalazło. Niech dostanie kopa w dupe na zachodzie...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Niech ktoś w drużynie sprowadzi go na ziemie i uświadomi mu że nie jest pępkiem świata. Mały zdecydowanie przesadza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brawo Mały, nie będzie jakiś cieć z wybiórczej pluł nam w twarz
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jak do dziennikarza gazety wybiórczej tak powiedział to jest w pełni usprawiedliwiony w moich oczach
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Ja bym tak po Małym nie jechał, rzadko go bronie ale tutaj nie wiadomo co ten niby dziennikarz powiedział i o co dokładnie chodzi, możliwe że mu się należało ale tego nie wiemy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszyscy wiemy jak wybiórcza traktuje Wisłę i samych kibiców w Polsce, ach tzn kiboli
![]() Ale wiemy również, że nie jest to pierwszy wyskok Patryka. I obawiam się, że nie przynależność owego dziennikarzyny była dla niego najważniejsza najważniejsza. A nawet jeśli to można jak choćby Sobol swego czasu nie udzielać takim szmatławcom wywiadów, albo robić to jak Radek "tak", "nie", "nie wiem" Kilkukrotnie próbowano go już utemperować, Basałaj wziął go na dywanik i co? Pomogło? Może na tydzień... Lubię i szanuję Patryka, ale co klub może więcej zrobić, żeby było lepiej dla obu stron? Ja nie mam żadnego pomysłu i obawiam się, że prezes (nie wspominając o trenerze i "starszyźnie" w drużynie) również.. A rozstać się można w przyjaznej atmosferze, kulturalnie. Nie chodzi o to, żeby palić za sobą mosty i wystawiać Małemu wilczy bilet. Myślę, że managera ma dobrego to mu gdzieś na zachodzie Europy klub znajdzie. Zarobi więcej niż u nas no i przede wszystkim zmierzy się z lepszymi zawodnikami. Wszyscy zobaczymy jak mu wyjdzie i myślę, że cała Wisła będzie za niego kciuki trzymała. A można nawet tak się zabezpieczyć jak z Uche - zastrzec sobie procent z kolejnej sprzedaży, jakby talent Małego rzeczywiście okazał się tak ogromy
Ostatnio edytowane przez QBAS : 07.11.2010 o godz. 21:27.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Szacunek dla Małego za derby. Nie zmieni tego nawet wymiana słów z Żurawiem na końcu meczu. Niewielu wytrzymałoby takie całomeczowe lżenie przez żydowskie kurewstwo. Eksplodował po meczu, bo kiedys musiał. Dobrze ze nie nawrzucał sędziemu, czy innej osobie, tylko zwykłemu chujowi z wyborczej, a to akurat jest chwalebne a nie karygodne. Zresztą moze tą ....ą był RoMan.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]()
!!Ekstraklasa w miastach, a nie w wioskach!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() Specyfika meczu, i tyle. Jeśli chodzi o dziennikarzynę, to zapewne Mały miał rację. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Mamy tu niestety takie ciężkie przypadki, które do Pawełka i Patryka przyp. się zawsze. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem czy niektore osoby nie widza ze Malecki jest nieformowalny. Moze i umie kopnac pilke ale jakbyscie mieli takiego pracownika w firmie (chociaz by dobrze pracowal) to wyjebalibyscie go na zbity pysk. Wszyscy sie podniecaja ze prawdziwy Wislak itp. Gowno prawda. On pochodzi z drugiej czesci kraju. Przyjechal tutaj jako nastolatek. Bylo mu bardzo dobrze w akademiku gdzie mogl chlac ile chcial i nikt go nie pilnowal. Pozniej zaczal chlac z kibicami i wmawiac im jak kocha Wisle. Jak widac wielu sie nabralo... Jest mu za dobrze tutaj zeby mial ochote sie rozwijac (psychicznie i pilkarsko). Porownajcie prosze postawe Blaszczykowskiego i Maleckiego... Ktory z nich jest wiekszym Wislakiem? Ten ktory caly czas pracowal za dwoch na boisku, rozwijal sie i odchodzac z klubu wypracowal dla nas wielkie pieniadze. Czy ten ktory zbija bąki, na wszystkich kur ....uje i ma wszystko i wszystkich w dupie(wlaczenie ze swoja kariera).
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A o co chodzi z wymianą zdań z Żurawiem?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wymiana zdan hehe. ku..wował na Zurawskiego.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety w sytuacji, gdy wina było po jego stronie. Przynajmniej w połowie... Zresztą można by klasyka zacytować i powiedzieć "kim Ty k.... jesteś..!?". W końcu co by o obecnej formie Żurawia nie mówić to dla klubu zrobił i zarobił nieporównywalnie więcej niż Mały...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|