|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A ja mam pytanie:
Orientuje się ktoś czy w poniedziałek będę mógł jeszcze kupić abonament na dwa ostatnie mecze, czy tylko pojedyncze będą sprzedawać? ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 06.11.2010 o godz. 14:02.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Czy w czwartek bedzie mozna kupic bilety? I czy jest szansa, ze jeszcze jakies beda? Przez szkole i odleglosc od Krakowa nie jestem w stanie zrobic tego wczesniej...
|
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
W czwartek WŚ raczej będzie zamknięty Święto Niepodległości
Bilety raczej będą schodzić jak świeże bułeczki po takim wyniku jak wczoraj i ze względu że to Legia. Jest jednak szansa że nie wszystkie bileciki zejdą ( np jak to miało miejsce z Koroną) i w dniu meczu kupisz,ale na to gwarancji nie ma ![]()
Ostatnio edytowane przez AXEL75 : 06.11.2010 o godz. 14:33.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Prędzej mi kaktus na łapie wyrośnie, niż nie zejdą wszystkie bilety na Legię.
Jednomeczowcy pokazując swoją wierność i oddanie barwom Wisły w poniedziałek biorą wolne i możecie koczować pod kasami, czekając po bilet parę godzin ![]()
Ostatnio edytowane przez Jot : 06.11.2010 o godz. 15:31.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Bilety na legie od poniedzialku?zadngo info nie ma na oficjalnej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Czy w poniedziałek będą bilety na Legię [pojedyncze] na G?
Proszę o info. ![]() ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
I po cholerę od razu napinka? Nie każdy kupuje karnet z różnych powodów... Masz karnet to się ciesz i tyle... Kwestia czy na meczu jesteś piknikiem, ultrasem czy dopingujesz na pełnej ku**ie już była poruszana i każdy ma prawo kibicować Wisełce...
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja się mistrzu nie napinam, tylko stwierdzam z uśmiechem na twarzy niepodważalny fakt
![]() Karnetu nie mam, kupuję pojedyncze bilety a i tak wychodzę na tym zajebiście. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Witam
![]() Mam pytanie odnośnie zakupu biletów,mianowicie chodzi o to czy muszę osobiście kupić bilet,czy może mi go kupić znajomy ![]()
WISŁA !!!
To MY !!! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ja chce życzyć tylko miłego stania w kolejkach po bilety na Legie
![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
1). Chcą zobaczyć szlagierowy mecz (jak na całym świecie, największe obciążenie jest na mecze hitowe) 2). Są w sytuacji, która uniemożliwia im przewidzenie, czy będą mogli iść na mecz, co dyskwalifikuje zakup karnetu? Płacą za bilet, tak samo jak Ty czy Ja, więc niech chodzi ich jak najwięcej, bo to kasa dla klubu. Musicie się pogodzić z tym, że będą chodzili na takie mecze ludzie, którzy normalnie stadion omijają szerokim łukiem. I tak było jest i będzie... |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() Pytanie 2 strony wcześniej dotyczyło abonamentów, a ja chciałem być pewny jeśli chodzi o bilety ![]() ![]()
WISŁA !!!
To MY !!! ![]()
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
biletów na G w wolnej sprzedaży nie będzie, tylko abonamenty. bardzo dobrze.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
no bardzo dobrze. bilet w abonamencie kosztuje 40 zł, a na inne trybuny najtaniej też 40 zł. jak ktoś będzie chciał pójść na g tylko na legie to mu sie tak samo opłaca jak pójście na inną trybunę.
dzięki temu zostanie wyprzedana cała g, a na zagłębiu i tak bedzie 2 razy mniej ludzi. szczyt przebiegłości po prostu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Panowie bez napinki. Ceny sa zroznicowana, wiec dla kazdego cos milego sie znajdzie. kazdy kto zostawia pieniadze na stadionie robi dobrze klubowi. Kazdy zostawia tyle ile moze i kazdy jest rownie dobrym kibicem bez wzgledu czy jest piknikiem, czy ultrasem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
nie nie każdy jest równie dobrym kibicem. bo kibic który przychodzi oglądać legie a nie Wisłe to nie kibic Wisły tylko fan piłki nożnej
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jakby było z weszło to bym nie pisał.
info pewne, bo byłem w WŚ po bilet dla znajomego, na G tylko abonamenty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._mecz_z_legia/
Cytat:
Teraz tylko udać się do WŚ, możliwe ze postać w kolejce i kupić bilet. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
I co wprowadzasz ludzi w błąd? Została jeszcze jakaś końcówka i będą one od jutra dostępne.
![]()
Tylko jeden Klub,
Kocham aż po grób. Kraków to nasz gród, Wisełko naprzód! |
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Z tego wynika że jest już sprzedanych 12 000 biletów nie wie ktos czy to są abonamenty czy normalne wejściówki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Muszą to być abonamenty jak wejściówki dopiero od jutra!
![]()
Tylko jeden Klub,
Kocham aż po grób. Kraków to nasz gród, Wisełko naprzód! |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Istnieje mozliwosc kupienia biletu na mecz z Legia inaczej niz w Wislackim Świecie? Do Krakowa mam ponad 300 km, a chciałbym wybrac sie na mecz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Przecież są jeszcze bilety dla fanklubów, sponsorów i gości klubu a na taki mecz pewnie dużo rozdali.
Powód: :P
Ostatnio edytowane przez <wislak88> : 07.11.2010 o godz. 12:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
powodzenia dla jutrzejszych staczow kolejkowych, zycze wam zeby bilety skonczyly sie jak najszybciej Powód: .
Ostatnio edytowane przez koniak : 07.11.2010 o godz. 12:33.
|
|
|