|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nikt go nie uwielbia, strzelił bramkę i ma swoje 5 minut.
Nie popadaj w paranoje... |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
tylko wisla
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
moim zdaniem Paweł to jedyny zawodnik, który trzyma poziom. To jak walczy jako osamotniony napastnik z przeciwnikami wzbudza mój podziw. Twardy, nieustępliwy robi co może i bardzo często wygrywa piłki, które potem odgrywa z zegarmistrzowską precyzją. Wróżę mu przyszłość w jednej z zachodnich lig
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
W reszcie to sobie bimba. I to strasznie wkurza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Tak z ciekawości sprawdziłem, co pisałeś po poprzednich meczach Wisły i bingo, jazdy na Mariusza: Po meczu z Lechem: "Już kiedyś pisałem, że Pawełek jest po prostu przeciętny i ponad to co obecnie prezentuje już nigdy się nie wybije. Moim zdaniem piłka na 1-1 jak najbardziej do obronienia." Po meczu z Górnikiem: "Ja oczekuję jednej rzeczy. Niech sobie chłopak podpisze kontrakt z jakimiś kebabami. Dorobi sobie kaski i w końcu opuści Wisłę. " (dyskusja o Mariuszu Pawełku) Mam szukać dalej? Co do meczu, to cieszy zwycięstwo, a nie gra Ale już przed sezonem przepowiedziałem, że z tej mąki chleba nie będzie. Martwi mnie coraz bardziej Robert i jego nietrafione, spóźnione zmiany, oraz brak młodzieży w zespole, choć ci ostatni powinni już teraz stopniowo dostawać szanse pokazania się w pierwszym zespole. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie wiedziałem, że nasz trenejro został twarzą strony w tle
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Jak dobrze że Polacy podbiegli do naszego Kebaba i cieszyli się ze zwycięstwa
Ciekawe co by było jakby Brożek strzelił gola |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
B. ładny gol Krzyska Maczynskiego
![]() narazie 2-1 dla ŁKS-u w meczu z Sandecją |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Może skończycie obrażać naszego zawodnika określeniem "kebab"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Po meczu z Lechem: "Już kiedyś pisałem, że Pawełek jest po prostu przeciętny i ponad to co obecnie prezentuje już nigdy się nie wybije. Moim zdaniem piłka na 1-1 jak najbardziej do obronienia." Po meczu z Górnikiem: "Ja oczekuję jednej rzeczy. Niech sobie chłopak podpisze kontrakt z jakimiś kebabami. Dorobi sobie kaski i w końcu opuści Wisłę." ( o Mariuszu Pawełku) Znalazłeś sobie kozła ofiarnego i co mecz po nim jedziesz, nawet nie wiesz jak się cieszę, że po meczu z Cracovią nie masz nic do zarzucenia Mariuszowi. P.S Usuńcie to jeszcze raz to się w... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ja nie wiem czy kogoś tu zwyczajnie popier___o czy poprostu poprzewracało się tylko w dupie? Pawełek to nie Van der Sar. Umówmy się! Nie broni tak samo, nie jest tyle wart, a przedewszystkim nie zarabia tyle co Holender
![]() Oczekujecie od zwykłego polskiego bramkarza interwencji, których się nawet w Lidze Mistrzów nie ogląda! Pewnie Brożek powinien mieć skuteczność Eto, Małecki mieć kiwkę jak Ronaldo, a Bunoza czyścić przedpole jak Vidić ![]() ZEJDŹCIE NA ZIEMIE! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
zgadzam się. Trochę szacunku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
jak myślicie, kogo pożegnamy niebawem? Jirsak, Łobodziński?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ładna bramka Mąki, ale poza tym to na tle Sandecji tak się nie za bardzo zaprezentował. Chaotyczny był, mało konkretów z jego gry wynikało, okresami zupełnie niewidoczny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Najwyższy czas pożegnać Maleckiego. To priorytet, jeśli chcemy zbudować drużynę w pełni znaczenia tego słowa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Żyj sobie dalej w świecie, że Mariusz jest super goalkeeperem i sraj w gacie przy każdym strzale na naszą bramkę. Jeszcze na początku sezonu całe forum po nim jechało, a teraz kiedy udało mu się parę razy złapać piłkę, to robicie z niego wielkiego super wywalonego w kosmos bramkarza. A tak dla przypomnienia: Ruch - Wisła 2-0 - bramka na 2-0 błąd Mariusza Bełchatów - Wisła 1-1 bramka na 1-0 błąd Górnik - Wisła 1-0 bramka na 1-0 błąd Wisła - Lechia 5-2 bramka na 4-2 błąd (sam się nawet przyznał) Po prostu mam dość zastanawiania się przed każdym spotkaniem, czy tym razem Pawełek zagra dobrze, czy uraczy mnie babolem.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 06.11.2010 o godz. 19:33.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Kowalski chyba "zaszalał" wieczorem
(lewy dolny róg zdjęcia) |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
![]()
Ostatnio edytowane przez fanfan : 06.11.2010 o godz. 20:37.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ja Wam powiem jedno
Allah Akbar ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Wisla zacznie dobrze grac w pilke jak w jej skladzie nie bedzie juz zadnego Polaka. moze i nasi "zagraniczniacy" sa slabi ale mentalnie przewyzszaja polaczkow o lata swietlne.
Ostatnio edytowane przez max TS : 06.11.2010 o godz. 22:31.
![]()
!!Ekstraklasa w miastach, a nie w wioskach!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jeżeli ma być wyprzedaż to ja osobiście zacząłbym od Małeckiego. Nawet nie chce mi się oceniać jego umiejętności/możliwości piłkarskich. Raz gra lepiej, raz gorzej, czasami nawet zdarzy mu się zagrać bardzo dobrze. Ja po prostu nie chcę w Wiśle człowieka który w każdym meczu wyzywa innego piłkarza(y) Wisły jak ostatnią szmatę. Sam gra jak ostatnia pokraka ( niestety ale wczoraj tak było) a ma pretensje do całego świata. Kiedyś dostałem bana za to, że nazwałem Małego burakiem. Dlaczego on jeszcze nie dostał bana na grę w Wiśle skoro w każdym meczu traktuje innych graczy swojej drużyny jak wrogie ścierwo? Wczorajsze pretensje do Żurawia w meczu, w którym Małecki spierd... chyba każdą piłkę którą posiadał ....
Nawet gdyby osiągnął poziom Messiego nie chcę go w tej drużynie. Niestety granica między walecznością a osiedlową agresją jest bardzo płynna. Co do sytuacji po golu Boukhariego (słynna już radość cząstkowa że tak powiem) jeżeli by to faktycznie nie był przypadek ( a ciągle mam nadzieję że tak jest) to patrząc na to co się dzieje coraz bardziej zaczynam zastanawiać się czy jedynym ratunkiem dla Wisły nie jest aby sprzedanie wszystkich - słownie wszystkich- w piz..u i z pełną świadomością straconego sezonu tworzenie drużyny od nowa. I taki mały edit: ktoś napisał że jak będą takie jaja u nas w klubie chyba pójdzie na odwyk od Wisły. Szczerze to po przeczytaniu listu o Maaskancie plus po ewentualnym wywaleniu Maaskanta i ewentualnym zatrudnieniu kogoś pokroju Zielińskiego czy innego Ulatowskiego zacznę się zastanawiać nad tym samym. Nie, to nie wyniki mnie przerażają.Jestem kibicem Wisły od ponad 20 lat. Kibicowałem Wiśle w II lidze, przeżywałem niejedną porażkę. Różnych działaczy, trenerów i inne osoby związane z Wisłą musiałem "przełykać" mentalnie ale to co się teraz wyprawia wokół mojego kluby zaczyna powodować odruch wymiotny. Wiem kiedyś bywało gorzej - bywały sprzedawane mecze itd. Tylko, że może ja byłem bardziej naiwny. Coraz bardziej zaczyna mi się wydawać, że my kibice jesteśmy tylko po to żeby zostawiać kasę. Zaczynam mieć wrażenie, że jesteśmy traktowani jak banda idiotów.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 06.11.2010 o godz. 22:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Online |
|
Chavez Paljic Rios Bunoza Boukhari Cikos Kirm 7/7 obcokrajowców co w tym czasie robili: Małecki Sobolewski Żurawski ? Szkoda, że są podziały... A tak w ogóle czy Małecki wie co to jest taktyka? Jego jedyna wizja gry to "dawaj mi tu piłkę, ale już!" potem głowa na dół i patrzy tylko na swoje buty, biegnie byle do przodu a na końcu oddaje strzał tam gdzie mu akurat wyjdzie. ja rozumiem że przy Maaskancie ciężko mówic cokolwiek o taktyce ale co kurva robi Małecki? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Całe szczęście klub chyba podziela moją opinię i nie spieszy się z zaoferowaniem mu nowego kontraktu.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 07.11.2010 o godz. 09:36.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|