|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cleber do sztabu szkoleniowego Holendra -Mam nadzieje że na Reymonta zarząd podziękuje Cleberowi za oddanie i reprezentowanie barw Białej Gwiazdy oraz wkład do gry( poświęcenie na boisku i osiągnięcia (w końcu to on zawsze rządził obroną jak i drużyną dzięki jego grze obronnej Wisła traciła mało bramek) mam nadzieje że Holendrzy docenią tego zawodnika- ikone Białej Gwiazdy( tak jak Cafu albo Maldini dla Milanu tak Clebr był zawodnikiem i ikoną Białej Gwiazdy) i zaproponują mu stanowisko w sztabie szkoleniowym na koniec życzę Cleberowi zdrowia iżeby spełniło sie jego marzenie o pracy w klubie na Reymonta jeszcze raz dzięki za wszystko Cleber
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Nie tylko dobry piłkarz. Przede wszystkim postrzegam go jako dobrego człowieka.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Szacunek za nieustępliwą walkę i zaangażowanie w każdy mecz !!! A poza tym spoko gośc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Dziękuję Clebi!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Dzięki Cleber za wszystkie lata a szczególnie za tą bramkę
http://www.youtube.com/watch?v=HiZ1GlesPoE ![]()
Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Dzieki Clebi! Wisla pamieta! Mam ogromny szacunek do ciebie wedlug mnie jeden z najlepszych oboroncow Wisly! Wislak z krwi i kosci! Zostan z nami WISLAKAMI!!!
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
w radiu słyszałem że jednak to przedwcześnie ktoś ogłosił zakończenie kariery, Ochalik mówił podobno że Cleber chce zagrać jeszcze sezon jeśli mu zdrowie pozwoli!!
Ktoś to potwierdzi |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
gdyby to była pewna informacja to by na oficjalnej o tym pisali...
![]() e/ mowie o tym ze Cleber kończy karierę przez ostatnią kontuzje. Oby jeszcze pograł...
Ostatnio edytowane przez mlody_ale_wierny : 05.11.2010 o godz. 17:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
@ dj_ibutti - mój błąd, racja.
Post do usunięcia.
Ostatnio edytowane przez MCX : 05.11.2010 o godz. 18:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mam nadzieje ze klub nie potraktuje go tak jak Mauro i ze zostanie w Wisle i bedzie pomagal np. w szkoleniu obroncow.
Dziekujemy ze z nami byles przez te wszystkie lata a bramka strzelona Barcelonie bedzie pamietana zawsze ![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Cleber dziękujemy ! Wzór profesjonalizmu !! Jeszcze raz dzięki !
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
oprawa na legię musi być.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Cleber - wielki szacunek i zdrowiej szybko, Dziękuję za grę z pełnym zaangażowaniem dla Naszego klubu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Szkoda ze po tak ewidentnym faulu Tshibamba nie zostal ukarany. Widac na powtorkach jak ewidentnie wskoczyl na Clebera.
Dzieki za wszystko, czekamy na wiecej jak wrocisz do zdrowia bo takich ludzi jak Ty musimy miec w klubie jak najwiecej!!! ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cleber - wielkie dzięki!
Mam nadzieję, że zostanie w Wiśle jhako skaut, może w sztabie szkoleniowym ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wielkie Dzięki Cleber!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Szacunek za ogromne serducho w grze z Białą Gwiazdą na piersi!
Byłeś jednym z niewielu, którzy czuli z czym się to wiązało! Wielkie dzięki za wspaniałe chwile!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Thank You Cleber for all good things which you've done for Wisła club... I hope that you'll stay in Cracow and you'll teach young boys how to good to stop forwards, or You'll look for some good footballers to our club!
We'll never forget when you won match against Barcelona and you've shot a wonderful goal. Remember - you're a professional and it will never change! ! ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Wszyscy juz zdarzyli podziekowac ...
Fajnie ze ktos juz byl tak pewny ze puscil farmazon ze Cleber juz nie zagra. Jak sie czegos nie wie na 100% to sie nie pisze... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cléber przechodzi kolejne badania
http://naszsport.iq24.pl/default.asp...89276&nr_str=1 Ktoś puscił o tym ze Cleber nie zagra a tu odpowiedni news |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Oby to była prawda i Cleber szybko wrócił do zdrowia.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Myślę, że zasługuje na miano jednego z najlepszych obrońców ostatnich lat, zaraz obok Głowackiego, Marcelo.
Jego wola walki, determinacja - coś wspaniałego. Oby więcej takich piłkarzy jak on. Na meczu z Legią niech kibice krzykną: Cleber, niech wie, ze jesteśmy z nimi |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
przydałby sie taki nowy o 5 lat młodszy Cleber.Na kilka lat mielibyśmy solidnego stopera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
ale tu nie ma co wzdychac i marzyc tu trzeba szukac ,bo Bunoza i Chavez rokuja jakies nadzieje ze bedzie z nich pozytek ale tylko rokują,dlatego dobry stoper pownien byc naszym celem na zime ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Dziękuję ci Cleber za pełny profesjonalizm i za grę zsercem gdy zakładaleś koszulkę z białą gwiazdą na piersi.
Bramki z Barceloną nie zapomnę do ońca życia ; ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Clebi = profesjonalista w każdym calu.
Wielki Wiślak. Wracaj do zdrowia! |
|