The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wsciekly Pies
Senior Member

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.11.2010, 22:19
Ja Kur*a nie rozumiem jednego skoro nasi rozbili młody Lech to czemu kur*a nasi Mlodzi nie graja Skoro taki Możdżeń strzela bramę Menchesterowi City to nasi powinni taki Lech rozbić, nieprawdaż
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 04.11.2010, 22:19
Chociaż ich nie lubie to szczerze gratuluje
Jesli wyjda z takiej grupy - a wtej sytuacji trzebaby być ostatnim frajerem, żeby nie wyjść
To bedzie to najlepszy wystep polskiej drużyny w pucharach w XXI wieku
Jedyne co smuci to moga na tym jechac tak ja my jechalismy na 02/03 i zdominowac lige na kilka ladnych lat
Odpowiedz cytując
slaskWKSslask
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 04.11.2010, 22:21
Wygrali...ale to ciągle Amica Pomyśleć ,że nowopowstały klub takie sukcesy osiąga.

Rustin dupa jesteś ,a nie kibic. Sympatyk futbolu jesteś, jakby Wisełka sprzedała własną tradycję i połączyła siły z Comarchem,pierwszy byś leciał a mecz ,bo sukces w końcu,nie?
Ostatnio edytowane przez slaskWKSslask : 04.11.2010 o godz. 22:23.

W Polsce mamy wielu wrogów i stoczonych z nimi bójek. Jesteśmy
Śląsk Wrocław
- Nam należy się szacunek !

Odpowiedz cytując
Blondas
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 04.11.2010, 22:28
palikot napisał(a):Wyświetl post
Nie załamuj mnie...

mówiąc o tym, to chciałbym, żeby Wisła miała choć jeden mecz raz na lata tak fartowny co oni przez 3 mecze z rzędu...
Co by nie powiedzieć, wam też ostatnio się farci...
był samobój na Polonii W. na wiosne, zreszta w koncowym rozrachunku gowno to dalo
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 04.11.2010, 22:28
slaskWKSslask napisał(a):Wyświetl post
Wygrali...ale to ciągle Amica Pomyśleć ,że nowopowstały klub takie sukcesy osiąga.

Rustin dupa jesteś ,a nie kibic. Sympatyk futbolu jesteś, jakby Wisełka sprzedała własną tradycję i połączyła siły z Comarchem,pierwszy byś leciał a mecz ,bo sukces w końcu,nie?
Z czego to wnioskujesz? Gdzie ja napisałem, że lecę za sukcesem Lecha? Głupota, głupota i jeszcze raz głupota. Czytanie ze zrozumieniem, tego uczą w szkole, jakbyś chciał zacząć się rozwijać.

Nie ma sensu narzekać, bo ten mecz się drugi raz nie odbędzie. Dziś wygrali, za parę dni mogą dostać w dupę od Ruchu i będzie, że to zmęczenie. A Ty mi tutaj wyjeżdżasz od razu z porównywaniem Wisły do jakiegoś klubu, który niedługo będzie jeździł na mecze do Wodzisławia.
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 04.11.2010, 22:34
Blondas napisał(a):Wyświetl post
był samobój na Polonii W. na wiosne, zreszta w koncowym rozrachunku gowno to dalo
Własnie o to mi chodzi... im ciągle cos daje... jak nie gol w 121 minucie dogrywki to, bramka w 93 po faulu wczesniej i bramka u nas, a to karne fartownie wygrane, a to strzał z połowy boiska z nami, a to pilka sie dwa razt od nich odbija z nami i z City... ....a...

pamietam taki mecz 6 lat temu z nimi, jak Źieńczuk strzelił w 78 a potem w 88 Frankowski i w 92 Kłos z woleja utrzymał dwupunktową przewage nad Legią...
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 04.11.2010, 22:35
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
No takim tokiem rozumowania to my byśmy z nimi pyknęli dwucyfrówkę
A Jaga? strach się bać.

Na poważnie: gratuluję, bo jest czego.
Odpowiedz cytując
Wsciekly Pies
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 04.11.2010, 22:38
palikot napisał(a):Wyświetl post
Własnie o to mi chodzi... im ciągle cos daje... jak nie gol w 121 minucie dogrywki to, bramka w 93 po faulu wczesniej i bramka u nas, a to karne fartownie wygrane, a to strzał z połowy boiska z nami, a to pilka sie dwa razt od nich odbija z nami i z City... ....a...

pamietam taki mecz 6 lat temu z nimi, jak Źieńczuk strzelił w 78 a potem w 88 Frankowski i w 92 Kłos z woleja utrzymał dwupunktową przewage nad Legią...
Widzisz Młody... determinacji, uporowi, walce, nieustępliwość towarzyszą, "przypadki"....

Walczysz do upadłego = wygrywasz!!!!
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 04.11.2010, 22:39
Parafrazujac Siare z Kilera..... "mają rozmach sk...ny"....

Tak czy inaczej trzeba im pogratulować pomimo animozji klubowych, tymi wygranymi tworzą historię polskiej piłki tak jak kiedyś Wisła z Schalke, Parmą, Lazio itd....
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Stary 04.11.2010, 22:40
Wiem, że to nie temat na coś takiego, ale...

Cleber nie może już grać w piłkę...
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=24208
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
Bialix
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 04.11.2010, 22:41
bridgeburner, nie truj. Lech jeśli, nie daj (i tutaj wstawiamy osobiste bóstwo), wyjdzie z grupy, zagra w 1/16 finału LE. Wisła natomiast w sezonie 2002/2003 grała z Lazio w, zadziw się, 1/8 finału PUEFA. A z tego co mnie uczyli lata temu w szkole, rok 2003, bo wtedy się potykaliśmy z Lazio zawiera się w zbiorze oznaczonym jako XXI w.

Więc jeszcze ciut ciut im do tego najlepszego występu brakuje i mam nadzieję, że nigdy nie wyrównają tego.

A wcale nie musimy pisać o Lechu. W mediach mówią też, że taka Borussia Dortmund to polski klub bo ma 3 Polaków w składzie. Podobnie Karpaty Lwów chyba grają w LE, a Lwów zawsze polski :]

Spójrzcie na wszystko pod innym kątem.

PS. Skoro Lech wypompował się na MC to teraz tradycyjnie wpieprzy w lidze. Yay!
Odpowiedz cytując
Bialix
Senior Member

Stary 04.11.2010, 22:43
Cleber nie może grać w piłkę
5. listopada 2010, 02:19

Rany boskie! Doktor Emmet Brown naprawdę istnieje! Gdzie można kupić czasoprzestrzennego DeLoreana?

A Clebera owszem szkoda, ale też miał swoje lata i długo by nie pograł. Szkoda, że w taki sposób żegna się z piłką :/
Ostatnio edytowane przez Bialix : 04.11.2010 o godz. 22:46.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 04.11.2010, 22:49
Wsciekly Pies napisał(a):Wyświetl post
Widzisz Młody... determinacji, uporowi, walce, nieustępliwość towarzyszą, "przypadki"....

Otóż to..w większości tych 'przypadków', Amica zrobiła dużo, by się zdarzyły.Fartem to można nazwać sytuację gdzie zespół nic nie gra i coś tam ' z dupy' wpada.

3 zajebiste strzały w 2 meczach i 3 gole...Oczywiście że im się to już prędko nie zdarzy ale jak nam ma się to zdarzyć jak my praktycznie w ogóle nie strzelamy zza pola karnego a jeśli już to jest to parodia strzału.

Ta ich wygrana to oczywiście zaciemnia obraz, bo wiadomo że i tak dzieli ich od MC różnica przynajmniej 2 klas, ale jest zajebiście prestiżowa.Takimi wygranymi buduje się atmosferę i pewność w grze.No i Kuchenki trzepią kasę - 3 mecze u siebie i pewnie już spokojnie zgarneli tyle co my za Marcelo.Tak więc widać że można zarabiać duży pieniądz bez LM i bez pozbywania się najlepszych zawodników.
Powód: nie ten cytat
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 04.11.2010 o godz. 22:50.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 04.11.2010, 22:54
Wsciekly Pies napisał(a):Wyświetl post

Tutaj racja... tylko w naszym przypadku jest troche inaczeji głównie wygląda to tak... walczysz jak nigdy przegrywasz jak zawsze-> przykład Panathinaikos, ale fakt faktem, ze grają bez kompleksów, i mają tą determinację, czyli poprostu ludzi z charakterem... u nas Brożek rozłoży ręce, Małecki się zakiwa straci i o.......i Cikosa, albo piotrka Brozka i takie u nas granie...
Odpowiedz cytując
Bialix
Senior Member

Stary 04.11.2010, 22:55
Jakby nie było, to w starciu z MC wyszli na zero. Tam 1-3 u się 3-1. Razem 4-4 i jakoś nie odstawali poziomem od nich. A fart może trwać bardzo długo.

Przydałoby się, żeby Juve coś pograło z Lechem, bo oni mają 4 remisy. Jakby tak pocisnęli Lecha i remis z MC, to będą mieli 8. MC pewnie rozbije Red Bulla to z remisem z Juve będą mieli 11 pkt. Lech musi wpieprzyć wszystko, nie ma rady, choć przy remisie z Salzburgiem zdecydują bezpośrednie mecze z Juve, co przy remisie i zakładanej porażce da im 3. miejsce.

Trzymam kciuki za taki obrót sprawy.
Odpowiedz cytując
studio2
Banita

Od: 03.2009

Stary 04.11.2010, 22:56
Cale szczescie ze sa ustalone juz dawno ceny na mecz zJuve, bo pewnie cos za min 150zl by szly. Co do meczu, a nie ma co pisac Z Arboleda jest jeden problem, nie wiadomo jak go ocenic, czasem pajacuje, czasem placze, dziwne straty lub zabawy z pilka we wlasnym polu karnym, ale czasem dostanie napadu umiejetnosci, przeleci przez pol boiska i jakos tam wepchnie pilke do bramki lub jak dzis, zrobil wdech, glowa mu sie powiekszyla ze obronca odbil od niego i wpadla do bramki jeszcze po slupku, I badz tu teraz madrym przy podpisywaniu kontraktu Bramka Mozdzenia to palce lizac, taka wisienka na torcie.

Co ciekawe, dopiero teraz zaczynaja sie schody w grupie, mecz z Juve juz wiadomo ze bedzie ostry i napewno nikt nudzic sie nie bedzie. Co do debiuti Bakero, jestem w 100% przekonany ze to pilkarze dla siebie grali a nie wykonywali polecenia Hiszpana, chyba jacys powazni menedzerowie byli na trybunach skoro Stilic naginal jakby dopalaczy sie najadl.

Ekipa z Man City to jak to angole, pajace z wielkimi brzuchami, zachlanymi palami i cale dwa razy sie odezwali, na poczatku i po bramce, gdzies ok 400-500 ich bylo.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 04.11.2010, 23:09
a Lewandowski znów zniweczył wysiłek kolegów
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 04.11.2010, 23:11
http://www.youtube.com/watch?v=O8s7hyEzgLY - Posluchajcie Koltonia Jakby ktos mu przypalal tylek ogniem

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 04.11.2010, 23:16
No Fajnie co nie? Też się cieszę kreseq
Żyją tym komentarzem chłopaki
Odpowiedz cytując
satori
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 04.11.2010, 23:21
A ja im szczerze gratuluje. Nie ma co sie oszukiwac na dzien dzisiejszy sa klase wyzej od Wisly pod wzgledem sportowym i organizacyjnym. Dzisiaj zapomniałem o całej niechęci do Lecha i cieszylem sie z wygranej bo to w koncu polski klub i dobrze ze, gdzies w Europie ktos uslyszy ze jest taki kraj jak Polska i w pilke grac tez potrafi. Mam nadzieje ze pan Cupiał pozazdrości panu Rutkowskiemu sukcesów i pójdzie po rozum do głowy i Wisła stanie się profesjonalnym klubem gdzie zespół się buduje a nie wyprzedaje sprowadzając szrot 3 kategorii. Amen
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Stary 04.11.2010, 23:25
satori napisał(a):Wyświetl post
A ja im szczerze gratuluje. Nie ma co sie oszukiwac na dzien dzisiejszy sa klase wyzej od Wisly pod wzgledem sportowym i organizacyjnym. Dzisiaj zapomniałem o całej niechęci do Lecha i cieszylem sie z wygranej bo to w koncu polski klub i dobrze ze, gdzies w Europie ktos uslyszy ze jest taki kraj jak Polska i w pilke grac tez potrafi. Mam nadzieje ze pan Cupiał pozazdrości panu Rutkowskiemu sukcesów i pójdzie po rozum do głowy i Wisła stanie się profesjonalnym klubem gdzie zespół się buduje a nie wyprzedaje sprowadzając szrot 3 kategorii. Amen
Zaraz ktoś Ci zarzuci, że nie jesteś kibicem Wisły, ewentualnie, że jesteś za fuzją z Cracovią
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
Neon
Member

Od: 05.2008

Stary 05.11.2010, 00:01
Wynik Lecha robi wrażenie. Jakby tego było mało Juve robi wszystko żeby z grupy nie wyjść. Lechowi może wystarczyć remis z Juve lub RBS.
Odpowiedz cytując
satori
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 05.11.2010, 00:03
Rustin napisał(a):Wyświetl post
Zaraz ktoś Ci zarzuci, że nie jesteś kibicem Wisły, ewentualnie, że jesteś za fuzją z Cracovią
No tak bo przecież będąc kibicem Wisly nie moge ogladac meczy innych zespolow ani wypowiadac sie na ich temat. Akurat to bylo moje obiektywne zdanie.
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Stary 05.11.2010, 00:06
No tak bo przecież będąc kibicem Wisly nie moge ogladac meczy innych zespolow ani wypowiadac sie na ich temat. Akurat to bylo moje obiektywne zdanie.
Wiem i rozumiem, to była taka ironia odnośnie tego, jak paru forumowych napinaczy odpowiedziało na moje posty wcześniej.
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 05.11.2010, 00:26
A ja im szczerze gratuluje. Nie ma co sie oszukiwac na dzien dzisiejszy sa klase wyzej od Wisly pod wzgledem sportowym i organizacyjnym.
Tak bardzo wysoko jest organizacyjnie rozwiniętym klubikiem,że nie potrafili kupić nikogo do ataku poza emerytem Wichniarkiem i drewnem Tschibambą. Cupiał zasdrościł Rutkowskiemu, czego przepraszam? Niektórym ładnie się mózg lasuje, bo wypisują nieprawdopodobne brednie.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 05.11.2010, 00:38
Kuchenni maja szczescie bo te wielkie firmy Juve i City akurat przezywaja problemy i nie tworza zgranych zespołow.I to jest idealny moment dla Amiki aby to wykorzystac.Pozatym dla nich gra w Lidze Europejskiej to zaden cel i wyróznienie ,dla Amikowców odwrotnie.
Wbrew pozorom to Salzburg moze byc dla nich najciezszy bo to marketingowo nie ten kaliber co pozostali rywale grupowi a nazwa juz tak nie powoduje 3 krotnie wiekszej determinacjii.

no coz na razie maja szczescie ,ale tez cos graja ,zobaczymy jescze pare kolejek im zostało.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 05.11.2010, 01:17
Meczu nie oglądałem więc się nie wypowiadam, co do jego przebiegu i ewentualnego farta Amiki. O wyniku dowiedziałem się na schodach od sąsiada i myślałem, że robi sobie ze mnie jaja. Jednak, jak zajrzałem na livescore'a, to szczena mi opadła. Tu nie ma co gadać, że fart, że strzał życia itp. itd. Należy pokornie zobaczyć w jakim składzie wystąpił Manchester: Silva, Adebayor, Wright - Phillips, Kompany, Vieira - każdy z nich byłby gwiazdą w każdej lidze. Każdy z nich jest w stanie sam wygrać mecz, a już bankowo z polską drużyną. Ten sam Manchester pokonał między innymi Chelsea. Być może i Amica przegrałaby kolejnych 8 spotkań, to jednak dziś mają absolutnie prawo do świętowania. Klepnęli nas, klepnęli Manchester - jest, co celebrować. A klub? Mogą raczej już liczyć miliony za bilety w fazie pucharowej oraz za sprzedanych grajków. W niedzielę z kolei czeka ich pewnie porażka lub remis po bezbarwnym meczu.
http://wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic26075_1.gif
Odpowiedz cytując
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 05.11.2010, 03:33
No tak niby jest fajnie, Lech to potęga i takie tam, ale:

- Odejdzie Stlilic (a już od dawna mówi i chce)
- Odejdzie Kriviec ( ta chwila nadejdzie bardzo szybko, bo facet naprawdę na to zasługuje)

i się sypnie pomoc

- Odejdzie Peszko (przecież już przed tym sezonem chciał uciekać)

i sie sypną skrzydła

- Odejdzie Arboleda (negocjuje właśnie nowy kontrakt i jak donoszą media chce 500 000 euro netto rocznie, co ciekawe takie pieniądze chce mu dać Legia)
- Odejdzie Bosacki ( coś w stylu transfer za zasługi jak w przypadku Głowackiego żeby na koniec sobie gdzieś zarobił te 2 miliony euro)

i się sypnie obrona

No i Lech będzie miał problem. A po tym jak zastępowali Rengifo, Murawskiego, Lewandowskiego widać że to nie problem zrobić sukces ale potem go utrzymać na tym samym poziomie.

Wynniki w lidze też pokazują że większość kadry daje wprost do zrozumienia że oni w Lechu grac już nie chcą. Teraz tylko chcą się wypromować w pucharach i wyjazd do innej ligi. Przykład Arboledy który chce 500 tys euro netto dobitnie wskazuje że nie chce podpisać nowej umowy, a przecież w Niemczech, Francji nie mówiąc nawet o Rosji to on dostanie 2 lub 3 ray tyle.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 05.11.2010, 06:43
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Chociaż ich nie lubie to szczerze gratuluje
Jesli wyjda z takiej grupy - a wtej sytuacji trzebaby być ostatnim frajerem, żeby nie wyjść
To bedzie to najlepszy wystep polskiej drużyny w pucharach w XXI wieku
Jedyne co smuci to moga na tym jechac tak ja my jechalismy na 02/03 i zdominowac lige na kilka ladnych lat
No właśnie widać jak zdominowali... dół tabeli. Ich grajki spinają się tylko na puchary i prestiżowe mecze w lidze, żeby jak najszybciej opuścić Poznan*. Nawet jak im wpadnie kilka € to budowa Nowej Amiki to nie jest zadanie na jeden okres przygotowawaczy, o czym się przekonało choćby Schalke.
Ostatnio edytowane przez jasnyGwint : 05.11.2010 o godz. 06:46.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 05.11.2010, 07:33
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Tak bardzo wysoko jest organizacyjnie rozwiniętym klubikiem,że nie potrafili kupić nikogo do ataku poza emerytem Wichniarkiem i drewnem Tschibambą. Cupiał zasdrościł Rutkowskiemu, czego przepraszam? Niektórym ładnie się mózg lasuje, bo wypisują nieprawdopodobne brednie.
A o Rudnevsie to zapomniales czy oczywiscie naginasz fakty bo chodzi o klub z POZnania ?
Powiem Wam, ze jak tu wejdzie ktos z kibicow Lecha i przeczyta ten lament to będzie miał
nie mniejszą radochę niż po golach z City - ch.j, że kompromitujecie siebie ale głownie to
kompromitujecie kibiców Wisly jako całość.

wwf napisał(a):Wyświetl post
No tak niby jest fajnie, Lech to potęga i takie tam, ale:

- Odejdzie Stlilic (a już od dawna mówi i chce)
- Odejdzie Kriviec ( ta chwila nadejdzie bardzo szybko, bo facet naprawdę na to zasługuje)

i się sypnie pomoc

- Odejdzie Peszko (przecież już przed tym sezonem chciał uciekać)

i sie sypną skrzydła

- Odejdzie Arboleda (negocjuje właśnie nowy kontrakt i jak donoszą media chce 500 000 euro netto rocznie, co ciekawe takie pieniądze chce mu dać Legia)
- Odejdzie Bosacki ( coś w stylu transfer za zasługi jak w przypadku Głowackiego żeby na koniec sobie gdzieś zarobił te 2 miliony euro)

i się sypnie obrona

No i Lech będzie miał problem. A po tym jak zastępowali Rengifo, Murawskiego, Lewandowskiego widać że to nie problem zrobić sukces ale potem go utrzymać na tym samym poziomie.

Wynniki w lidze też pokazują że większość kadry daje wprost do zrozumienia że oni w Lechu grac już nie chcą. Teraz tylko chcą się wypromować w pucharach i wyjazd do innej ligi. Przykład Arboledy który chce 500 tys euro netto dobitnie wskazuje że nie chce podpisać nowej umowy, a przecież w Niemczech, Francji nie mówiąc nawet o Rosji to on dostanie 2 lub 3 ray tyle.
Ja mysle, ze to sa Twoje pobozne zyczenia. Stilic, Kriwiec moi zdaniem nie pokazali nic wielkiego w tych meczach
pucharowych zeby przebierac w jakis sensownych ofertach. Peszko moze ale i tak mial odejsc - juz maja Kielba. Arboleda moze. Bosacki juz byl zagranicą i się sparzył więc razcej nigdzie się nie wybiera.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów