The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.10.2010, 19:40
No i dobrze pojadą najwierniejsi, tym którym najbardziej zależy. Ja nawet z rozwaloną nogą powinienem dać radę.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 30.10.2010, 19:45
Worcester napisał(a):Wyświetl post
najpierw myślą o biletach, potem jak skombinować wolne w pracy. Egoizm - bo chętnych było sporo.
egoizm to jedno a głupota to drugie... bo prawdopodobnie teraz tymi biletami mozna sobie dupe podetrzeć.

dwa dni temu trzeba było sprzedawać jak była jeszcze opcja a nie teraz...

zresztą ceny macie smieszne... za więcej niż25 zl czyli cene biletu nikt wam nie powinien kupić.. bo z wejściem do pociągu nie bedzie problemu i bez biletu
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
saszatsw
Junior Member

Od: 11.2008

Stary 03.11.2010, 19:17
Witam!
Czy ktos z panstwa orientuje sie moze kiedy bedzie mozna kupic bilety na Legie? na sektor G?
Dziekuje za odpowiedz.
Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 03.11.2010, 19:19
saszatsw napisał(a):Wyświetl post
Witam!
Czy ktos z panstwa orientuje sie moze kiedy bedzie mozna kupic bilety na Legie? na sektor G?
Dziekuje za odpowiedz.
Pozdrawiam
Na mecz z Legią, na sektor G nie będzie biletów.
Odpowiedz cytując
Kołek
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 03.11.2010, 19:30
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
No napewno nie bedzie przed meczem, ale poki co to sa
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_abonamentow/
Odpowiedz cytując
paczuś
Member

Od: 10.2008

Stary 03.11.2010, 22:19
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
skąd masz takie info?
Odpowiedz cytując
WRzŚ
Senior Member

Stary 03.11.2010, 22:54
jak ktos sie wybiera na sam mecz z Legia, nie ma karnetu, tym bardziej jesli idzie na Legię a na Zagłębie potem nie (czyli nie kupuje abonamentu teraz na 2 mecze) to tym lepiej bo takich przypadkowych osób w młynie nie potrzeba.
Stójcie sobie jednomeczowcy w kolejce 5h a na stadionie byle dalej od młyna.
ps. nie musicie tu pisac historii swego zycia, w odp na moj post, o tym czemu tylko na Legie idziecie.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 03.11.2010, 23:35
saszatsw napisał(a):Wyświetl post
Witam!
Dziekuje za odpowiedz.
Pozdrawiam
Nie wiadomo, ale wiadomo, że na D11 można kupować od poniedziałku... ale proponuje karnet, bo taniej: dwa mecze w cenie półtora!! Okazja dla każdego turysty stadionowego...
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 04.11.2010, 00:00
WRzŚ...a może nikektórzy mają 2 czy 3 dzieciaków w domu do wyżywienia i nie każdego stać aby chodzić na każdy mecz Wisły (bo czasy są jakie są) i przez to mam się czuć gorszym kibicem

mam w sercu Wisłę od kilkunastu lat, gdy grali w 2 lidze zaliczyłem wszystkie mecze w domu i możliwe wyjazdy...akurat teraz sytuacja finansowa nie pozwala mi być na każdym, ale co Ciebie to obchodzi, lepiej wszystkich wrzucic do jednego worka bo Ty jestes cacy a inni sa bee
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 04.11.2010, 00:34
On jest po prostu ultra. Masz być i tyle, wrzucać do puchy i na mazania po ścianiach.

Odpowiedz cytując
WRzŚ
Senior Member

Stary 04.11.2010, 02:17
a ty jestes piknik i forumowicz. robisz za trenera, ustalasz składy na mecze, za wodzireja bo ustalasz co ma byc spiewane i za dział marketinu bo ustalasz ceny biletów. tyle ze twoje "kibicowania" zaczyna się a zarazem kończy na necie. sam tez napisałeś kiedyś ze na mecze przychodzi się dla Wisły. czemu wszyscy "dla Wisły" przychodzą na Legie a nie na Lechię (juz nie mówiąc o Widzewie) i nie przyjdą na Zagłębie.

a poza tym nikt mi nie powie ze 30zł w skali poł roku rujnuje mu domowy budżet.
karnet na G = 70zł, bilet na F na Legię bo na G nie ma = 40zł. 30zł i pare meczy różnicy. no i pare h stania w kolejce, w której zamiast stac moznaby w tym czasie te 3 dyszki zarobic.
albo kupić abo na G za 40zł z czego 30zł to cena biletu na Legię, a za dyszkę idziesz na Zagłębię. tez mi nikt nie powie ze nie moze 10zł wydac na następny mecz.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 04.11.2010, 10:34
leszekpw napisał(a):Wyświetl post
WRzŚ...a może nikektórzy mają 2 czy 3 dzieciaków w domu do wyżywienia i nie każdego stać aby chodzić na każdy mecz Wisły (bo czasy są jakie są) i przez to mam się czuć gorszym kibicem

mam w sercu Wisłę od kilkunastu lat, gdy grali w 2 lidze zaliczyłem wszystkie mecze w domu i możliwe wyjazdy...akurat teraz sytuacja finansowa nie pozwala mi być na każdym, ale co Ciebie to obchodzi, lepiej wszystkich wrzucic do jednego worka bo Ty jestes cacy a inni sa bee
ta... urzekła nas twoja historia... Znam takich, co na mecz nie mają bo ich nie stać, ale na wóde, cosobotnią impreze i na Legie to nagle im się pieniądze znajdują... Jak cie nie stac na wydatek 20 zł raz na dwa tygodnie to nie chodź na mecze, a jak chodzisz raz do roku to kup sobie bilet na przeciwległy sektor, bo sektor G ma już wystarczające problemy z turystami stadionowymi, co im się nie chce kartonika podnieść, nie mowiac juz o jakimś spiewaniu...
Ostatnio edytowane przez palikot : 04.11.2010 o godz. 10:37.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 04.11.2010, 10:46

To trzeba było się wybrać na mecz choćby z Koroną. I dzieciaki byłyby bardziej zadowolone. W końcu skoro jest tak źle, to i bilety tańsze o kilkanaście złotych mają znaczący wpływ.
Odpowiedz cytując
benny_hill
Member

Od: 12.2007

Stary 04.11.2010, 17:01
mam jedno ważne pytanie, będzie jeszcze możliwość zakupu jutro abonamentu ? bo niestety nie ma informacji do kiedy będzie prowadzona ich sprzedaż..
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 04.11.2010, 17:02
Przez rok nie graliśmy u siebie, czyli większość nie pojawiała się na spotkaniach Wisły na Hutniku i w Sosnowcu. Jakbyście przez ten rok co miesiąc odkładali durne 5-6 zł to mielibyście 6x12=72zł = karnet na G. Tak więc za przeproszeniem skończcie .......ić, bo dla chcącego nic trudnego. Znam ludzi którzy potrafili całe weekendy rozdawać ulotki za marne grosze byle tylko na bilet mieć. Niestety u większości tak jest, że jak mi mama nie da kasy to nie mam.
A skoro już wybierać sobie jeden mecz w sezonie, to czemu akurat na Legie na którą bilety są najdroższe
Odpowiedz cytując
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 04.11.2010, 17:31
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Przez rok nie graliśmy u siebie, czyli większość nie pojawiała się na spotkaniach Wisły na Hutniku i w Sosnowcu. Jakbyście przez ten rok co miesiąc odkładali durne 5-6 zł to mielibyście 6x12=72zł = karnet na G. Tak więc za przeproszeniem skończcie .......ić, bo dla chcącego nic trudnego. Znam ludzi którzy potrafili całe weekendy rozdawać ulotki za marne grosze byle tylko na bilet mieć. Niestety u większości tak jest, że jak mi mama nie da kasy to nie mam.
A skoro już wybierać sobie jeden mecz w sezonie, to czemu akurat na Legie na którą bilety są najdroższe
Jak to? Legia = lansss..i słitasną focię można pstryknąć.
Są kibice, którzy na R22 nie idą z powodu Wisły tylko Legii. Ale na szczęście na kolejnym meczu już ich nie będzie.
Nie pozostaje nic innego jak życzyć miłego stania w kolejce
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
Odpowiedz cytując
paczuś
Member

Od: 10.2008

Stary 04.11.2010, 18:19
WRzŚ napisał(a):Wyświetl post
jak ktos sie wybiera na sam mecz z Legia, nie ma karnetu, tym bardziej jesli idzie na Legię a na Zagłębie potem nie (czyli nie kupuje abonamentu teraz na 2 mecze) to tym lepiej bo takich przypadkowych osób w młynie nie potrzeba.
Stójcie sobie jednomeczowcy w kolejce 5h a na stadionie byle dalej od młyna.
ps. nie musicie tu pisac historii swego zycia, w odp na moj post, o tym czemu tylko na Legie idziecie.
Nie oto chodzi, byłem już na kilku meczach w tym sezonie (widzew, lechia, śląsk) i to na młynie dopingując. Nie kupuję abonamentów bo nie zawsze mam z kim iść, po drugie kupując bilety łatwiej zebrać się w kilka osób, więc proszę mnie od januszów nie wyzywać Na zagłębie też się wybiorę jeżeli będę miał z kim
Ostatnio edytowane przez paczuś : 04.11.2010 o godz. 18:21.
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.11.2010, 18:24
paczuś napisał(a):Wyświetl post
Nie oto chodzi, byłem już na kilku meczach w tym sezonie (widzew, lechia, śląsk) i to na młynie dopingując. Nie kupuję abonamentów bo nie zawsze mam z kim iść, po drugie kupując bilety łatwiej zebrać się w kilka osób, więc proszę mnie od januszów nie wyzywać Na zagłębie też się wybiorę jeżeli będę miał z kim
A to potrzeba przyzwoitki idąc na mecz ? Samego nie można ? Coraz to dziwniejsze powody wymyślają tu ludzie
Odpowiedz cytując
manian
Member

Od: 09.2010

Stary 04.11.2010, 18:54
benny_hill napisał(a):Wyświetl post
mam jedno ważne pytanie, będzie jeszcze możliwość zakupu jutro abonamentu ? bo niestety nie ma informacji do kiedy będzie prowadzona ich sprzedaż..
Dzisiaj zakupiłem abonament, a ich sprzedasz będzie prowadzona prawdopodobnie do meczu z Legią, ale wiadomo ze wtedy też będą bilety także najlepiej kupić jutro ew. w sobotę.
Odpowiedz cytując
zidanemarcin
Senior Member

Stary 04.11.2010, 19:20
Mam pytanie do Was, otoz czy sa juz w sprzedazy pojedyncze bilety na legie ? Czy beda dopiero od soboty badz poniedzialku ?

Odpowiedz cytując
AXEL75
Member

Od: 03.2007

Stary 04.11.2010, 19:39
Bilety raczej od poniedziałku
Odpowiedz cytując
Rafal-SWL
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 04.11.2010, 19:58
a ja mam takie pytanko, czy karnet musze kupic osobiscie? czy moze to zrobic kolega ktory mieszka w krk? ... ja niestety kawalek na R22 mam.

Odpowiedz cytując
xdarek
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 04.11.2010, 19:59
no spokojnie może kupi tylko musi podac twój pesel przy zakupie
Odpowiedz cytując
Szymek_R22
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 04.11.2010, 21:05
Leeeeeeeegia to stara k..wa ! Nienawidzę ich od zawszę! Chodzę tylko na mecze z nimi, bo tak ich nienawidzę!
Odpowiedz cytując
Blondas
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 04.11.2010, 21:27
Wiadomo ile zeszło abonamentów od początku ich sprzedaży?
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 05.11.2010, 14:15
wrzś napisał(a):Wyświetl post
a ty jestes piknik i forumowicz. Robisz za trenera, ustalasz składy na mecze, za wodzireja bo ustalasz co ma byc spiewane i za dział marketinu bo ustalasz ceny biletów. Tyle ze twoje "kibicowania" zaczyna się a zarazem kończy na necie. Sam tez napisałeś kiedyś ze na mecze przychodzi się dla wisły. Czemu wszyscy "dla wisły" przychodzą na legie a nie na lechię (juz nie mówiąc o widzewie) i nie przyjdą na zagłębie.

A poza tym nikt mi nie powie ze 30zł w skali poł roku rujnuje mu domowy budżet.
Karnet na g = 70zł, bilet na f na legię bo na g nie ma = 40zł. 30zł i pare meczy różnicy. No i pare h stania w kolejce, w której zamiast stac moznaby w tym czasie te 3 dyszki zarobic.
Albo kupić abo na g za 40zł z czego 30zł to cena biletu na legię, a za dyszkę idziesz na zagłębię. Tez mi nikt nie powie ze nie moze 10zł wydac na następny mecz.
to powinno być przylepione na początku każdego tematu na tym forum!!!!
Odpowiedz cytując
didzej132
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 06.11.2010, 00:10
Nie wie ktoś od kiedy będą sprzedawane bilety na legie bo kumpel chciał ze mną iść a nie wiem czy on dostanie na G
Odpowiedz cytując
Tobi1906
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 06.11.2010, 00:31
Bilety i karnety sa bodajze od dzisiaj

Wg.mnie 2 dni i bedzie po biletach,wiec niech sie inni spiesza
Odpowiedz cytując
zidanemarcin
Senior Member

Stary 06.11.2010, 10:25
BIlety od poniedzialku.

Odpowiedz cytując
Donson
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 06.11.2010, 10:52

Chłopie nie dyskutuj tutaj z nimi, bo goście nie mają pojęcia ile co kosztuje poza biletem na mecz, ewentualnie karnetem.
Dzieci są drogie (sam byłem drogi), więc na razie nie mam bo mnie nie stać. A jak masz 3 to albo miałeś pecha albo jesteś na tyle dziany, że na G mógłbyś iść zbadać folklor. Jak nie masz - trudno rozumiem, tym bardziej jakby pociechy chciały iść na mecz ( a jak zwykle pewnie chciałyby) to jest to wydatek wielokrotnie wyższy i nie zwraca się w sensie materialnym.

Nie prowadź uwłaczającej Ci dyskusji z ludźmi, którzy najpierw myślą o karnecie a dopiero potem o czymś do jedzenia i na lekarza jak bąk jest chory. Na G świat jest inny - ja się z tym pogodziłem dlatego nic poza zdroworozsądkową polemiką nie mam do zaproponowania ludziom tam "siedzącym".

Podkreślam że w przeważającej mierze są to ludzie młodzi. Zaraz mi tu jakiś będzie mówił że i starsi chodzą..ok. Wolna wola. Ale 85-90% ludzi tam jest w młodym wieku i są na maminej chochli albo jest to wydatek z rzedu tych dóbr komplementarnych bez których nie da się obejść, bo żadnych innych priorytetów nie ma.

Błagam ludzi aby nie dyskutowali na temat sektoa G bo dzięki bogu znalazło się miejsce gdzie wszyscy tam mogą się spokojnie zebrać nikomu nic nie psując ani nie szkodząc (chyba że na wyjeździe).
JESTEM LAMUSEM
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów