|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Skąd pomysł, że Sandomierski jest do wyciągnięcia za 500k euro?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Gdybym był biedny - rozpocząłbym rozmowy z Górnikiem Z. o wykupienie karty zawodniczej Damiana Gorawskiego za przysłowiową złotówkę, a zawodnikowi zaproponował godne uposażenie podstawowe i atrakcyjny kontrakt motywacyjny.
U Henia grał jako prawy pomocnik, dużo biegał - ale ciekawe, czy by się nadawał na maaskantowego skrzydłowego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
ciebie chyba Bóg opuścił....
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Ja bym go w Wiśle nie widział, moim skromnym zdaniem jest po prostu słaby. Kirm, który występuje na tej samej pozycji co Mierzejewski jest po prostu lepszy. Może i drybling ma niezły, ale dośrodkowania w jego wykonaniu bardzo słabe. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Już bym wolał żeby sprowadzili 2-3 kolegów Riosa z rezerw River Plate |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez fanfan : 27.10.2010 o godz. 18:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie pamiętasz już niejakiego Georgi Hristova? Też coś tam kiedyś potrafił, był nawet królem strzelców ligi bułgarskiej.Jak przychodził do Wisły był bez formy i właśnie trafił do Krakowa po to by się odbudować.A jak było? Jedna wielka kupa.Całe szczęście już go nie ma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
to ja powiem tak: Matusiak i jak narazaie Żuraw
i tyle w temacie "może by sie odbudował"![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Warto jeszcze dodać Niedzielana, który co prawda przyszedł w formie ale po długim czasie wrócił bez formy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Wrócił po kontuzji. Poza tym coś w Wiśle jest nie tak - Dawidowski wiecznie niezdolny do gry - w Lechii gra, Niedzielan - najpierw w Ruchu, teraz w Koronie, teraz Rafał Boguski...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ja chciałbym w Wiśle 19letniego Teodorczyka z Polnii młody i obiecujący napadzior
![]() ![]()
" Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
. Jak na razie prowadzi w tabeli strzelców MESY,a ostatnio zapewnił awans Polonii w PP |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Liczę, że wkrótce razem z Sobiechem będzie decydował o sile Polonii...no i z Gołąbkiem w obwodzie. |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powiem krótko, Saidi Ntibazonkiza - jak Parchy polecą, to nie bedzie problemu z wyciagnieciem go, moze nawet taniej niz za milion euro
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja tam do Ntibazonkizy nie jestem przekonany, jak dla mnie to taki jeździec bez głowy, dużo szumu, a jak na razie mało pożytku, choć to może wynik tego że gra z takimi a nie innymi partnerami... No właśnie - gra w Przekrętovii, jakby był tak dobry to by chyba dalej grał w Holandii, a nie w ogonie polskiej Ekstraklasy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Sprowadził go bodaj Radomski za 700 000 ojro. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zadnych pilkarzy z przeszlocia w Dresovii!
Nie dla Saidiego. Nie dosc ze fochy strzela, to jeszcze muzulmanin = ramadan w na starcie sezonu. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
To już lepiej wyciągnąć Traore z Lechii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Chrapka i Nalepe ogrywać a nie sprowadzać murzynów. Ewentualnie innych polaków. Wiem że w np liverpoolu gra chyba 2 anglików ale trzeba stawiać na swoich
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
gdybym byl bogaty sprowadzilbym jakies znane nazwisko np.kezmana
![]() ![]() http://www.transfermarkt.co.uk/en/ma...eler_4358.html![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dodatkowo potrafi wziąć ciężar gry na siebie, strzelić oraz dobrze obsłużyć podaniem partnera z drużyny. Nie mówię, że jest drugim Messim ale na polskie realia jest wyróżniającym się zawodnikiem. |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Osobiście powoli mam już dość tych czarnoskórych, arabskich, eskimoskich i hinduskich wynalazków. Jak nie jeden ma ramadan, to drugi coś innego. Skoro to nie wychodzi, bo się ściąga szrot z całego świata to może lepiej faktycznie szukać w niższych klasach rozgrywkowych i łudzić się, że tam jest więcej takich Błaszczykowskich, Sobót, Lewandowskich, etc.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po sezonie Dziękujemy: Pawełek,Bunoza,Kebab,Branko,Chavez,Łobodziński i kupujemy:
Sandomierski/Stachowiak,Hernani,Cionek,Rodionow/Sernas i skład wyglądał by tak: Sandomierski/Stachowiak,Brożek Piotr,Hernani,Cionek,Czkos,Małecki/Kirm,Wilk,Sobolewski,Kirm,Rios/Brożek,Rodionow/Sernas ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Janoszke bym sprowadził z Ruchu bo Kirm ma dobre mecze raz na dwa lata.Do ataku Rodionowa koniecznie, 30 grudnia kończy sie mu kontrakt z Bate no ale on chce gdzieś przeczytałem 400 tyś € rocznie kontraktu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|

|