The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.10.2010, 16:33
jaki klub jest lepszy na początek nowej kariery z nowym FM 2011 I ligowiec z ekstraklasowymi ambicjami,czy klub z ekstraklasy z europejskimi ambicjami,a może jakiś klub z czołowych lig(Hiszpańska,Angielska,Portugalska,Włoska Francuska)zdeterminowany by zdobyć wszystke puchary ligowe w jednym sezonie a może inny średniaik z mniej znanych lig(Szkocka,Austriacka,Rosyjska,)dawno niegrałem inie wiem za bardzo kim zagrać a interesuje mnie klub w którym mogę budować potęge dłużej niż jeden sezon kogo polecacie
Odpowiedz cytując
Orson
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 26.10.2010, 16:41
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Ja tam zawsze gram na wersji normalnej jak jeszcze nie ma patchow i gra sie normalnie. Jak kolega wyzej pisze da sie, a takie narzekanie to chyba tylko po to aby szukac dziury w calym, ot taka Polska cecha narodowa
Oczywiscie ze da sie grac bez patchy, ale w demie czesto mnie wywala do windowsa, jest tez "maly problem" np z iloscia slupkow i poprzeczek. Sa tez drobne bugi, a ja jako fanatyk tej gry od CM 00/01 wole dopieszczone wersje

JOSE
polecam VfB Stuttgart, trzeba się wykazac ale przy dobrym prowadzeniu spokojnie można zrobić z niego jeden z lepszych klubow europy
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
Odpowiedz cytując
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 26.10.2010, 20:36
Gram dzisiaj Realem w najlepsze, a tu bum 28.12.2010 i koniec dema :(
Odpowiedz cytując
*Michael*
Senior Member

Stary 26.10.2010, 21:49
JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
jaki klub jest lepszy na początek nowej kariery z nowym FM 2011 I ligowiec z ekstraklasowymi ambicjami,czy klub z ekstraklasy z europejskimi ambicjami,a może jakiś klub z czołowych lig(Hiszpańska,Angielska,Portugalska,Włoska Francuska)zdeterminowany by zdobyć wszystke puchary ligowe w jednym sezonie a może inny średniaik z mniej znanych lig(Szkocka,Austriacka,Rosyjska,)dawno niegrałem inie wiem za bardzo kim zagrać a interesuje mnie klub w którym mogę budować potęge dłużej niż jeden sezon kogo polecacie

Jeśli liga polska to Lechia Gdańsk jeśli Wisełki nie chcesz. Ewentualnie Jaga
z lig zagranicznych no to:
Hiszpańska - Atletico Madryt, Sevilla, Valencia
Angielska - Tottenham, Man City, z mocniejszych to wiesz jakie albo odbuduj potengę Liverpoolu
Niemiecka - Hoffenheim, Borussia, Herta, Bayern M?
Francuska - nie lubie tej ligi ale Bordo (nie pamietam jak sie pisze), AJA, Lill
Holenderska, AZ Alkmar, Ajax, Feyenoord, PSV (bedziesz miał Marcelo ^^)
Portugalska - strasznie pasywna liga ale Sporting Lizbona albo Porto..
Rosyjska - Rubin Kazań, CSKA Moskwa
Słowacka - nie wiem czy Cie interesuje ale Slovan Bratyława
Czeska - Sparta Praga
Włoska - tez jej nie lubie i tu Ci nie doradze bo nigdy tą ligą nie gram.
Austriacka - Red Bull Salzburg
Powód: Zapomniałem dodać Jagi :P
Ostatnio edytowane przez *Michael* : 26.10.2010 o godz. 21:50.
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 27.10.2010, 16:13
Michael* dzięki właśnie zaczynam odbudowe Liverpoolu a potem zahacze o jakiegos średniaka( może RB Team albo spadkowicz z rodzimej ekstraklasy)
Odpowiedz cytując
*Michael*
Senior Member

Stary 27.10.2010, 17:42
JOSE 841 to powodzonka życzę a propos ;P mogę Ci do liverpoolu polecic Sergio Canales (mlody zawodnik z Realu M.) ma super staty... i z czasem rozwija sie bardzo szybko
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 28.10.2010, 16:45
*Michael*szukam zmiennika dla Reiny a tak to na celowniku mam wschodzące gwiazdy m.in Douglas (Szachtar),napastnik Campbell(Sunderland)Lukaku(Anderlecht),Remy Loic,Santon (Inter),Lafferty (Rangers) i Poldolski(Koln) a jako priorytet duet Bojan -Zigić tylko problem w tym że ten drugi kosztuje 13mln więc chciałem pójść na wymianę oferując Aqualiniego ale Birmingham odrzuciło oferte .jak na razie mojego teama zasili Cole,Konchesky,Sadlok(daje rady) zastanawiam sie nad Janczykiem i Stiliciem tylko nie wiem jak Stilic się sprawdza w lidze Angielskiej a tak poza tym to i tak nieźle mój team daje rady na 15 meczów 11 wygranych 2 remisy i 2 porażki i awans z fazy grupowej(Palermo Auxerre,Rapid) LE
Odpowiedz cytując
*Michael*
Senior Member

Stary 28.10.2010, 16:50
JOSE 841 - zakup sobie Martena Stekelenburga albo Igora Akinfeeva czy jak to sie tam pisze jego nazwisko z CSKA Moskwa.
Ten Sergio Canales co go Ci poleciłem to jest właśnie taki młodzian który będzie kreowany na super gwiazdę..

Nawet w jakimś wywiadzie ostatnio Jose Mourinho się o nim w samych superlatywach wypowiadał
u mnie w Wiśle się znakomicie sprawdza tak samo jak i Jirsak no i mam ból głowy przy ustalaniu składu... a przede wszystkim na pozycji Ofensywnego Pomocnika
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 29.10.2010, 16:29
teraz mam dylemat mój genialny nowy zarząd który nie zamierza inwesytować w klub finansowo(żadnej kasy na rozbudowe)znalazł mi nowy klub filiarny z naszej ekstraklasy o dziwo padło na Lecha nie wiem czy zakończyć współpracę czy skorzystać na tym( ściągająć Peszke i Stilica) czy czekać na inny klub no i nie wiem jak pozbyć się Aqualiniego proponuje Realowi,Interowi ,Barcy,Milanowi,OL,nawet na wymianę z MC za Barrego i wszyscy odrzucają moją oferte mimo że cenę zaniżyłem do połowy(z 20 do10mln) wartości zawodnika bug czy co
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 30.10.2010 o godz. 15:08.
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 31.10.2010, 12:52
ta tylko myślałem że jak zmiana zarządu to też zmiany w kasie np w postaci zastrzyku gotówki na transfery bo 7mln na transfery w Liverpoolu walcząc o mistrza to trochu coś nie tak skoro w austriackim średniaku miałem 14 mln na transfery
Odpowiedz cytując
*Michael*
Senior Member

Stary 31.10.2010, 13:42
zmiana zarządu to masz nałożone Embargo transferowe.. za jakiś czas właściciel powinien wyłożyć gotówkę a jak nie to złóż ultimatum
Odpowiedz cytując
Tylko_Wisła!
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 31.10.2010, 14:13
Zarzuci ktoś linka do dema Fm 11 ? Znalazłem na cmrev.com , ale nie moge stamtąd ściągnąć ...

Edit: Wielkie dzięki
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 31.10.2010 o godz. 14:57.
WISŁA TO MY !
Odpowiedz cytując
pozdi91
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 31.10.2010, 14:45
Tylko_Wisła! napisał(a):Wyświetl post
Zarzuci ktoś linka do dema Fm 11 ? Znalazłem na cmrev.com , ale nie moge stamtąd ściągnąć ...
http://www.footballmanager.com/demo

proszę
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 31.10.2010, 15:18
Mam pytanie jest już nowy Fm w sieci? pograł by
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 31.10.2010, 15:50
5.XI Premiera, w preorderze 105 zł.
Odpowiedz cytując
małpa
Member

Od: 10.2010

Stary 31.10.2010, 16:31
i tego 5 listopada będzie też Polska liga ?

Czy tylko te które są widoczne na wersji demo, czyli anguielska, hiszpańska, francuska, niemiecka, włoska i te inne lepsze ?
Odpowiedz cytując
Tylko_Wisła!
Senior Member

Stary 31.10.2010, 16:43
małpa napisał(a):Wyświetl post
i tego 5 listopada będzie też Polska liga ?

Czy tylko te które są widoczne na wersji demo, czyli anguielska, hiszpańska, francuska, niemiecka, włoska i te inne lepsze ?
Będzie

10 znaków
WISŁA TO MY !
Odpowiedz cytując
małpa
Member

Od: 10.2010

Stary 31.10.2010, 17:03
dzięki, trzeba będzie kupić konto premium na RS-ie i szukać w necie ;-).

Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Kondipr
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 31.10.2010, 21:44
Oficjalnie informuje, iż rosyjska wersja FM hula już po sieci

p.s
da się wgrać np. Angielski.
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 31.10.2010, 21:47
Jest juz tez language pack z jezykiem polskim. Gre wlasnie zainstalowalem. Czekam do premiery i zakup obowiazkowy

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Kondipr
Senior Member

Stary 31.10.2010, 21:49
Wrzuć language pack z jezykiem polskim <prosi>
Bo ja mam ale czyta po ... ang. ;D
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 31.10.2010, 21:53
Kondipr napisał(a):Wyświetl post
Wrzuć language pack z jezykiem polskim <prosi>
Bo ja mam ale czyta po ... ang. ;D

Zainstalowalem gre i wgralem jezyk, jednak nie dziala...
Gra jest tak ustawiona ze bedzie czytac tylko i wylacznie jezyk RUS/ANG. Info od wstawiajacego rosyjska wersje.
Sorry za wprowadzenie w blad. Po prostu nie sprawdzilem pliku

PS: Sciagam totalny language pack, tez nie dziala. Chodzi prawdopodobnie o exe i date wydania gry. Powinno sie cos dociagnac chyba. Mozliwe ze gra sie "zawiesi" po np sezonie. Cos nie tak z ta wstawka jest. Mozliwe ze to tylko sprawa jezyka a nie calej gry.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 31.10.2010 o godz. 21:55.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Kondipr
Senior Member

Stary 31.10.2010, 22:00
Głównie skupiam się na sprawdzeniu zawodników. Grać nie zamierzam. Premiera lada dzień nie ma zatem co ryzykować... zwłaszcza, że to ruskie ;D
Odpowiedz cytując
Tylko_Wisła!
Senior Member

Stary 31.10.2010, 22:09
Panowie czy u was w demo , w trakcie meczu zamiast trybun jest zielona trawa ? ...
WISŁA TO MY !
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 31.10.2010, 22:42
Cytat:
Panowie czy u was w demo , w trakcie meczu zamiast trybun jest zielona trawa ? ...
Nie. Zapewne masz zle ustawione parametry. Moze wejdz w ustawienia, dzwiek i obraz i na dole masz "ustawienia 3D". I tam ptaszkami pozaznaczaj zeby pokazywalo trybuny, kibicow itd

Jak Wam sie podoba nowy FM? Jak dla mnie narazie sie jakos kolosalnie od 10 nie rozni. Ładniejszy tryb 3D. Jak co roku co nieco zmienione w grze- np ten kreator stalych fragmentow gry, czy ustawienie sobie 1 wyjsciowej taktyki i 2 zastepczych, rozmowy z pilkarzami. Jak dla mnie t zmiany nie sa jakies super efektowne i gra nie rozni sie diametralnie od poprzendiczki. Jednak milo grac w nowa wersje i wlasnie nawet tymi malo znaczacymi szczegolami cieszyc oko Konferencje prasowe nadal sa lipa. Mysle ze po prostu to jest nudne odpowiadac na pytania, chocby byly one za kazdym razem inne i bylyby inne odpowiedzi do wyboru. Odnosi sie wrazenie ze te konferencje nie maja wplywu na przebieg gry wiec po co sie meczyc i w nich brac udzial. Nadal najmilsze w konferencjach jest wysylanie na nie asystentow

Ja czekam na premiere i czekam na to jak sprawdzi sie ten tryb zmiany reputacji ligi. Mam nadzieje ze mozolni budowana Wisla wreszcie bedzie mogla wejsc na sam szczyt a i Polska liga po kilkunastu (kilkudizesieciu?) sezonach bedzie liga na miare chociaz francuskiej czy niemieckiej. Dla mnie to najwazniejsza zmiana w porownaniu do poprzednich wersji.

To taka moja analiza. Jakos sie nie zaglebialem w gre. Wybralem sobie Barce zeby pograc, przyzwyczaic sie do nowego wygladu FM'a. Jedynie ustawilem taktyke i to tylko tak z grybsza, wcale sie nie zaglebilem w trening, rotacje w sztabie skzleniowym itd Jak juz bede mial pelna wersje to mam zamiar wszystko dopiescic na 100% i grac Wisla ciagle- tzn bez rozpoczynania nowej rozgrywki po jakims miesiacu czy 2. Po prostu mam nadzieje ze bedzie mozna budowac potege i gra bedzie sie rozwijala a nie po kilkunastu sezonach dojde sobie do wniosku ze gram, gram a i tak co by nie zrobic to Wisla i liga stoi w miejscu...
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 31.10.2010 o godz. 22:50.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
arrosmay
Senior Member

Stary 31.10.2010, 22:44
Tylko_Wisła! napisał(a):Wyświetl post
Zalookaj w ustawieniach, czy masz kibiców włączonych
Odpowiedz cytując
Tylko_Wisła!
Senior Member

Stary 31.10.2010, 22:47
Faktycznie w ustawieniach miałem wyłącznych kibiców

dzięki za pomoc
WISŁA TO MY !
Odpowiedz cytując
arrosmay
Senior Member

Stary 01.11.2010, 19:46
http://darkwarez.pl/forum/viewtopic....r=asc&start=16
Macie FMa przedpremierowo
Odpowiedz cytując
*Michael*
Senior Member

Stary 01.11.2010, 19:52
arrosmay napisał(a):Wyświetl post
http://darkwarez.pl/forum/viewtopic....r=asc&start=16
Macie FMa przedpremierowo
sprawdzales to? dziala poprawnie ?
Odpowiedz cytując
arrosmay
Senior Member

Stary 01.11.2010, 20:08
*Michael* napisał(a):Wyświetl post
sprawdzales to? dziala poprawnie ?
Ściagam ostatnią częśc...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów