|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Do sprzedania 4 bilety na Poznań, tel. 506160450, gg: 799871
![]()
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
a co z modyfikacją listy wyjazdowej? z tego co się orientuję lista ma trafić do organizatora meczu najpóźniej 24h przed meczem, czyli już mogła polecieć. Chyba, że można "na gorąco" zmieniać dane. Weź to pod uwagę, aby lnie sprzedać komuś kota w worku. No chyba, że ja mam jakieś urojenia
![]() ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Banita
Od: 10.2003
Offline |
|
|
z powodu choroby odsprzedam bilet na lecha za 40 zeta
nieaktualne!!! Powód: nie jade ;(
Ostatnio edytowane przez cortezz : 30.10.2010 o godz. 13:57.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Witam!!! Mam podobny problem z biletem do Poznania. Mam bilet ale nie ma mnie na liście. Proszę o info czy będę mogła wejść?
![]()
ania
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
napisz i zapytaj sie pod naszewyjazdy@kibice wisly.pl
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
no tak zrobię ale nie wiem czy o tej porze ktoś jeszcze odpowie mi na meila?
![]()
ania
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
też czekam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Panowie podobno spokojnie wejdziecie, ale lepiej się dowiedzieć na 1906%
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Jak coś więcej będziecie wiedzieć na temat biletów do Poznania proszę o info nr gg3109096
![]()
ania
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
nie wiem jak w Poznaniu, ale w Łodzi sprawdzali dane z biletu z danymi z dowodu/legitymacji... jak się zgadzało to wpuszczali
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
tylko że na biletach na Lecha nie ma danych osobowych. a w Łodzi sprawdzali dane z list, a nie sam bilet.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
![]()
ania
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dokładnie. tak samo było w Bełchatowie.
![]()
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Wszedzie tak jst ze nie spawdzaja bietów tylko listy. problem w tym czy istnieje realna szansa by wejsc na stadion kiedy nie ma cie na liscie?
![]()
ania
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nigdy w ciemno nie jechałem, więc nie wiem. Wydaje mi się, że to zależy też indywidualnie od organizatora, bo znam takich, którzy na miejscu kupowali bilety kilka lat temu, przez co na liście nie mogli być obecni.
![]()
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
no wiec własnie mam podobny problem. teraz mamy wolny bilet wiec nie wiem co robic?
![]()
ania
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
a co z lista? nikt nie umie mi odpowiedziec czy uda mi sie wejsc na stadion? ![]()
ania
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
z tego co pamiętam to w Łodzi ktoś wszedł na stadion bez biletu (tzn. nie było go także na liście), więc różnie może z tym być.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
obsrało was dzień przed meczem wszystkich czy co
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To po co wy kupiliscie te bilety, skoro je sprzedajecie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
usłyszeli, że trzeba o 3 jechać to im się odechciało... szkoda gadać...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ciekawe z jaką przebitką sprzedają te bilety ...
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam do sprzedania 1 bilet na mecz z Lechem. kontakt na priv.
cena: 85zł (czyli normalnie, bez przebitki )sprzedaje ponieważ kolega nie może jechać (praca) To nie jest masowa wyprzedaż (w moim przypadku), po prostu jeśli ktos z jakiegos powodu nie może jechać a ma bilet to po co ma go trzymać? Chyba lepiej że napisze że jest do sprzedaży? Jeśli tych biletów nikt nie kupi to wtedy bedzie nas 1500
Ostatnio edytowane przez anka1906 : 30.10.2010 o godz. 18:54.
![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Z tego 2100 osób się nam 1500 zrobi chyba.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Po C.H.U.J.A kupujecie te bilety, skoro teraz masowa wyprzedaz ?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie sprzedacie tych biletów, bo zmiana danych osobowych była do wtorku.A po co komu bilet jak nawet do pociągu go nie wpuszczą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
SPRZEDAM JEDEN BILET NA LECHA
cena : 40zł kom.516 035 922 gg 9611089 priv
Ostatnio edytowane przez sorin320 : 30.10.2010 o godz. 19:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
no z tym ze do pociagu nie wpuszcza to zes wymyslil
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ta.. jeden praca.. drugi ciotka... trzeci urodziny kota..
przecież wiadomo bylo kiedy bedzie mecz więc nie rozumiem po kiego grzyba kupujecie bilety jak nie wiecie czy pojedziecie ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
najpierw myślą o biletach, potem jak skombinować wolne w pracy. Egoizm - bo chętnych było sporo.
![]()
|
|