|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czy obecny odkryty basen będzie funkcjonował dalej czy jest coś przewidziane w jego miejsce?
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Według mnie kasy zostaną zburzone dopiero po tej rundzie, żeby klub miał gdzie sprzedawać bilety na ostatnie spotkania, ale tak mi się tylko wydaje.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Może chodzi mu o to, że jak zaczną tam burzyć, to dostęp do WŚ będzie ograniczony?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Rozmawiałem z LMM całkiem niedawno i wyraźnie oświadczył,że basenu już nie będzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
W planach Wiślacki Świat miał być przeniesiony pod północną z tego co pamiętam, chyba że coś się zmieniło w związku z tymi opóźnieniami z jej wykończeniem.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Na północnej, zgodnie z nowym projektem, nie będzie miejsca na sklep. Obie kondygnacje będą zapleczem dla kibiców.
P.S. Dzisiaj mija termin zakończenia budowy trybuny zachodniej, który podała Niedziałkowska i Majchrowski podczas show w sierpniu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Czyli muzeum i nowy sklep mają być na wschodniej?
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
^^
Mi się kiedyś obiło o uszy że w którymś narożniku. |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Sklep ma być w pólnocnym narożniku od strony parku Jordana, na pierwszym piętrze bez mozliwości dostępu w czasie meczu ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Na pierwszym piętrze narożnika N-E przeznaczono 738m2 pod muzeum klubowe. Najprawdopodobniej wcisną razem też sklep.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
W Barcelonie jest tak, że najpierw przechodzisz przez muzeum klubowe otem wchodzisz na stadion i na końcu do sklepu. Stadion wybudowany tyle lat temu, a już pomyślane. Niestety były to czasy kiedy Obtułowicz już pewnie też był stary....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
W barcelonie to było z 10 razy zmieniane przez te kilkadziesiąt lat. A sklep powinien być czynny w trakcie meczu bo wtedy najczęściej kupuje się koszulki i różne gadzety więc nie rozumiem dlaczego miałby być zamknięty w trakcie meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
w 2007 było tam tak, że najpierw wchodzisz na stadion, zwiedzasz szatnie, wychodzisz na murawę itd., później zwiedzasz klubowe muzeum, a później idziesz do sklepu, ale do sklepu możesz też iść osobno, bez zwiedzania.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
No to telebimów nie będzie, przynajmniej na razie - http://www.zikit.krakow.pl/sprawy-ur...iki-przetargow
Ostatnio edytowane przez -chris- : 29.10.2010 o godz. 17:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A swoją drogą TS Wisła tez by mogła pomyślec zeby coś zrobic z tym swoim budynkiem przy Reymonta.. Bo mam wrażenie że jak miasto nie da to oni nic nie zrobią.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Na tej trybunie nowej, nie będzie nic pisało na krzesełkach
szkoda.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 29.10.2010 o godz. 17:46.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
^^^ Nie. Tylko takie same barwy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
prosze bardzo:
Informacja o unieważnieniu postępowania Postępowanie przeprowadzono w trybie przetargu nieograniczonego. Oznaczenie przedmiotu zamówienia wg CPV: 45.22.31.00-7 (Montaż konstrukcji metalowych) 32.35.12.00-0 (Ekrany) 48.31.60.00-6 (Pakiety oprogramowania prezentacyjnego) Zamawiający unieważnił postępowanie zgodnie z art. 93 ust. 1 pkt 1 ustawy Pzp - nie złożono żadnej oferty niepodlegającej odrzuceniu. http://www.zikit.krakow.pl/sprawy-ur...-sprawy-1x2010 Może już telebimy o takich kiepskich parametrach nie są osiągalne... |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Czy ktoś zna rozmieszczenie biur Wisły na trybunie zachodniej ? ktos wspomnił kiedys ze zmieniaja projekt aby tam biura były.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
W takim Chicago, obok United Center jest z 20 sklepów z gadżetami zarówno Blackhawks, jak i Bullsów. Czynnych przed meczem i po meczu, nawet ok 12tej w nocy. W hali też podczas meczu można kupić gadżety, przy każdym sektorze.
Ja zupełnie nie rozumiem tych zaniedbań marketingowych. Przecież podczas meczu kibic nie myśli racjonalnie, więc lekką ręką wyda i 500 złotych na koszulkę, szalik, czapkę, a nawet kalesony w barwach wiślackich. Dla władz klubowych to powinien być priorytet! ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pewnie... ochrona.... jak się uchronić przed kradzieżą? Trzeba by sprzedawać z okienka, a to bez sensu...
|
|
|
|
Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
inna sprawa to poziom obsługi. Kupiłem w przerwie meczu z Widzewem hot doga - ze słowem hot to nie miało wiele wspólnego - bułka była zimna, a parówka niewiele cieplejsza. Ja rozumiem, że dużo kibiców chce zjeść, ale z takim poziomem obsługi to długo nie pociągniemy.............
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
będąc wczoraj w Poznaniu tak sobie pare rzeczy oglądnąłem i w porównaniu do naszego estadio nasunęły mi się pewne wnioski:
1.piździ tam jak w kieleckim, u nas na zapleczu cieplutko 2.zaplecze betonowe obskurne, goły beton wypełnienie cegłą, niezabudowane w srodku, u nas zamkniete, posadzki, pomalowane ściany, cywilizowane punkty gastronomiczne, 3. ubikacje: ....a dramat: śmierdzi, brak ciepłej wody, trzy kabiny 4 umywalki, brak mydła i czegoś w co można sobie ręce wysuszyć... 4. ten narożnik to chyba byl na fazie projektowany bo dalej nie spełnia swojej funkcji i stojąc w miejsu gdzie stał Śląsk i tak musiałem stać bokiem żeby nie dostać trwałego skrętu szyi... 5. moze ten stadion duży i z zewnątrz robi wrażenie wielkiej areny, ale dzwięk się roznosi chaotycznie niby jest głośno jak cały stadion sie włączy do dopingu, ale nie ma tego kotła, tylko jeden wielki chaos... ogólnie wole naszą konstrukcję z dwoma trybunami jednopoziomowymi za bramkami... lepszy klimat jest 6. Jak na euro będa wpuszczać 2 tys ludzi dwoma bramkami to ja będzie jeden wielki wstyd, ale jedno trzeba im przyznać... tempo wpuszczania było jak na tą ilość ludzi niesamowite... 7. Spiker i nagłosnienie u nich jest znośne w przeciwieństwie do nas... Tam gość nie wpierdala się w co druga przyśpiewke chcac "przekazać nam swój fasnynujący i jakże interesujący komunikat" nie mówiąc o tym, że jak szedły bluzgi z jednej czy drugiej to nawet się nie odezwał, bo chyba zdążył się zorientować, że nie jest wstanie tego zagłuszyć, żeby dzieci nie słyszały... albo majac nadzieje, że przemówi wszystkim do rozsądku i kibole zastanowią się nad swoim zachowaniem i zmienią styl wyrażania emocji ![]() Czy u nas da się zrobic tak, żeby uszy nie bolały od dzwieków z głośników i dało sie zrozumieć co ktos do mnie mówi i zeby spiker w sekund podał informacje o zmianie w drużynie gosci a nie .......ił przez minutę bez sensu? i żeby nie starał się "prosić o kulturalny doping" wiedząc, ze gówno z tego jego próśb wynika? fajnie by było...
Ostatnio edytowane przez regan : 01.11.2010 o godz. 19:52.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
On musi prosić... PZPN to reguluje. Inaczej klub dostanie kare.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Kraków: telebimy na "Wiśle" najwcześniej w marcu
Nie w grudniu a najwcześniej w marcu przyszłego roku na stadionie Wisły pojawią się nowoczesne telebimy. Zarząd Infrastruktury Komunalnej i Transportu unieważnił bowiem przetarg na instalację ekranów. http://www.gazetakrakowska.pl/fakty2...arcu,id,t.html |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|