The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.10.2010, 17:44
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że wg Ciebie te strzały (Górnik, Bełchatów) były nie do obrony?
Nie były nie do obrony, ale też nie obciążały konta bramkarza. Były to takie bramki, które mogły wpaść ale nie musiały, soczysty strzał z bliska i decyduje fart + refleks bardziej niż kunszt bramkarski. Pawełek tego szczęścia w obu sytuacjach nie miał. Jak dla mnie dobre wykończenia (szczególnie to z GKS, tuż przy samym słupku mimo iż z ostrego kąta) i tyle.

Jeśli idzie o bramkę z Ruchem to miał szansę ją wyciągnąć, po oglądnięciu powtórki n-razy, mogę stwierdzić, że popełnił błąd (bo chwilę się zawachał) ale babola to Mariusz zrobił z Zagłębiem (strzał Caiado) czy też wtedy, gdy uratował nas słupek w meczu z Lechią.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 26.10.2010, 22:00
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Nie były nie do obrony, ale też nie obciążały konta bramkarza. Były to takie bramki, które mogły wpaść ale nie musiały, soczysty strzał z bliska i decyduje fart + refleks bardziej niż kunszt bramkarski. Pawełek tego szczęścia w obu sytuacjach nie miał. Jak dla mnie dobre wykończenia (szczególnie to z GKS, tuż przy samym słupku mimo iż z ostrego kąta) i tyle.

Jeśli idzie o bramkę z Ruchem to miał szansę ją wyciągnąć, po oglądnięciu powtórki n-razy, mogę stwierdzić, że popełnił błąd (bo chwilę się zawachał) ale babola to Mariusz zrobił z Zagłębiem (strzał Caiado) czy też wtedy, gdy uratował nas słupek w meczu z Lechią.
Ot co! Pełna zgoda, a trochę się w życiu "nabronilem"
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 27.10.2010, 21:06

Jak ściągnąć pliki: Zjeżdżamy na dół strony. Po prawej klikamy "Pobieranie plików" następnie przepisujemy kod. Czekamy parę sekund, i klikamy na Wolne pobieranie. Które nie jest takie wolne

Bramki z meczu do ściągnięcia TUTAJ
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów