The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pcpc
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.10.2010, 09:54
Brak nam Napastnika.Cały czas
Licze że bedzie dogrywka Cracovia-Lech i Cracovia fartem wygra by lech był zdołowany na mecz z nami
a wygrana Cracovi daje szanse na derby a derby to z reguly pełen stadion i wiecej kasy w kasie
h3po4
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 27.10.2010, 10:33
Ja też jak żydów nie lubię tak wolę żeby oni wygrali
Bo Lech na wiosnę się otrząśnie a żydy, wątpię
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą
Trochę zemsty, trochę krwi
Worek z forsą mieć pod głową
Wtedy ma się piękne sny
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 27.10.2010, 10:42
Piszecie o osłabieniu drużyny przez Boukhariego w wyniku drugiej żółtej, a w konsekwencji czerwonej kartki.
Jesteście niekonsekwentni: przeciez waszym zdaniem dopiero po zejściu Boukhariego zaczeliśmy grać szybciej i z rozmachem. Więc osłabił czy wzmocnił?
Poza tym zejście dwóch pilkarzy (w tym jednego obrońcy Widzewa) spowodowało, że zrobiło sie luźniej na boisku. Akcje były szybsze, łatwiej było wchodzić w pole karne.
Może gdyby nie ta czerwona kartka, nie wygralibyśmy tego meczu?

ps.
Wczoraj kilka akcji Boukhariego, kilka crossów to było to...
a najlepsza z trzymaniem Robaka za gardło

btw
co robi Palijc na tym zdjęciu?

A Patryk startuje do największego...

To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 27.10.2010, 10:50
Uśmiałem sie z tego zdjęcia )
Paljic wygląda jakby szykował swój najlepszy cios kung fu panda
..
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 27.10.2010, 10:50
Palijc poprostu szykuje się do wykorzystania swoich umijętności nabytych poprzez oglądanie KARATE KID
Mały to jak zwykle nawet nie ma co komentować, ale warto zwrocić uwagę na Bunoze który zdecydowanie ma potenciał aby stać się ulicznym fajterem
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

kolarz90
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 27.10.2010, 10:54
Paljic chyba naoglądał się za dużo Chucka Dobrze że wstawili się za kolegą (najpierw Boukhari za Cleberem, a potem inni za Boukharim), może zaczyna tworzyć się jakiś kolektyw i nie będzie już podziałów polacy-obcokrajowcy.
Najszczęśliwszy był pewnie Mały, który nie pogardzi małą bójką i nie idzie na łatwizne co do wyboru przeciwnika

Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 27.10.2010, 10:57
Jeżeli poprawa nastrojów w drużynie jest przynajmniej w połowie taka jak poprawa nastrojów na tym forum po meczu z Widzewem, to znaczy, że Maskaant zajebiście odrobił pracę domową
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
westersyl
Guest

Stary 27.10.2010, 11:05
Cytat:
Nie można oceniać Boukhariego pozytywnie po tym meczu, bo swoim zachowaniem bezmyślnie osłabił drużynę. I nie ma tu znaczenia, że przy drugiej sytuacji sędzia się wygłupił, bo pajacadę obu zawodników należało po prostu zignorować (nic nie było - ani z jednej, ani z drugiej strony).
Zachowanie Boukhariego w pierwszej sytuacji było trochę nieodpowiedzialne. Mimo wszystko plus dla niego bo przy takie atmosferze jaka jest potrzebni są tacy ludzie. Mógł mieć wszystko w du*** i stać po tym jak kolega oberwał łokciem od Robaka. Przy drugiej sytajci jestem przekonany że Boukari wiedział co robi, zdawał sobie sprawę z tego że Dudu ma żółtą kartkę i chciał załatwić nam grę w przewadze. To jest typ takiego cwaniaka. Niestety nie mógł tego wiedzieć że sędzia wlepi mu też żółtą. Tacy ludzie czasami są potrzebni.
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 27.10.2010, 11:34
Witam,

Cieszy wygrana bo przed Lechem nie wskazane byloby biegac dodatkowe 30 minut. Licze za to ze kuchenkorze dzisiaj powalcza wlacznie z karnymi

Drazni mnie tez ze niektorzy pisza "kebab", nie wiem czy to wyniki z braku umiejetnossci napisania prawidlowo nazwiska czy tylko zwykla ludzka zlosliwosc wychodzi, ale zaloze sie ze sami byscie nie chcieli zeby ktos na Was wolal dajmy na to kotlet lub inny sznycel. Czy to Boukhariego wina ze Maaskant mu ufa i ze gra Sam nie wstawia przeciez do skladu.

Tak samo dajmy sobie moze spokoj co mecz z komentarzami w trakcie meczu typu aaaaa Bunoza jest cienki itd itp. Wszyscy wiemy ze na ten moment nie jest to pewny gracz wiec nie trzeba nikog w tym uswiadamiac. Jesli sie to zmieni to moze wtedy dopiero warto napisac. O ile sie zmieni......

Wiem wiem zaraz ktos napisze ze smuce ale naprawde jest to dla mnie osobiscie drazniace.

Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Feniks1983 : 27.10.2010 o godz. 12:57.
wanciak86
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 27.10.2010, 11:52
a najbardziej śmieszą zarzuty pod kierunkiem sędziego.. trzy dni po meczu z Lechią
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.10.2010, 11:53
Nie Chucka, brał lekcje u samego Marcelo
Piggy oddaj hajs
Dawidka
Member

Od: 10.2010

Stary 27.10.2010, 11:55
Feniks1983 napisał(a):Wyświetl post
Witam,

Cieszy wygrana bo przed Lechem nie wskazane byloby biegac dodatkowe 30 minut. Licze za to ze kuchenkorze dzisiaj powalcza wlacznie z karnymi

Drazni mnie tez ze niektorzy pisza "kebab", nie wiem czy to wyniki z braku umiejetnossci napisaani prawidlowo nazwiska czy tylko zwykla ludzka zlosliwosc wychodzi, ale zaloze sie ze sami byscie nie chcieli zeby ktos na Was wolal dajmy na to kotlet lub inny sznycel. Czy to Boukhariego wina ze Maaskant mu ufa i ze gra Sam nie wstawia przeciez do skladu.

Tak samo dajmy sobie moze spokoj co mecz z komentarzami w trakcie meczu typu aaaaa Bunoza jest cienki itd itp. Wszyscy wiemy ze na ten moment nie jest to pewny gracz wiec nie trzeba nikog w tym uswiadamiac. Jesli sie to zmieni to moze wtedy dopiero warto napisac. O ile sie zmieni......

Wiem wiem zaraz ktos napisze ze smuce ale naprawde jest to dla mnie osobiscie drazniace.

Pozdrawiam
Wcale nie smucisz , popieram Twoje słowa w całej okazałości
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 27.10.2010, 12:35
wanciak86 napisał(a):Wyświetl post
a najbardziej śmieszą zarzuty pod kierunkiem sędziego.. trzy dni po meczu z Lechią
Piszesz o meczu z 23 maja 2009 r. Lechia - Wisła 2 : 4 zagranie piłki ręką do Buzały i 1:0 dla Lechii oraz karny dla Lechii z sufitu. Ale wtedy było wszystko ok, bo we właściwą stronę ?
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 27.10.2010, 13:36
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Wielki szacun dla Boukhariego za to, co zrobił. Pokazał, że ma charakter. Miejmy jedynie nadzieję, że schudnie, albo zorganizujmy spotkanie z Maaskantem i powiedzmy mu, żeby Boukhari dziennie przebiegał boisko kilka razy więcej boisko, może schudnie...
O co k...a chodzi wam z tą wagą Boukhariego? To że jest trochę pucułowaty nie znaczy, że ma nadwagę. Gość trochę nalany na twarzy na brzuchu może mieć kaloryfer. Kwestia genów.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 27.10.2010, 13:48
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Czy teraz są jeszcze jakieś mecze czy dopiero na wiosnę?
Rok temu była rozgrywana jeszcze 1/8 finału z tym że było grane to 27/28 październik.
1/4 finalu bedzie rozegrana 1-2 i 15-16marca

Wg 90minut
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 27.10.2010, 14:05
Nie jestem aż tak optymistyczny w ocenie wczorajszej gry, jak większość wypowiedzi. Jednak na tle drużyny (jaką byliśmy), która jeszcze nie tak dawno nie potrafiła wymienić trzech prostych podań, to wczorajsza gra to był znaczący postęp. Wciąż jednak brak ostatniego podania. Być może wpływ na to miała nienajlepsza gra Riosa i wciąż jednak widoczne niezgranie.

Co do oceny Boukhariego to oczywiście jego wczorajszy występ nie był bardzo dobry, ale na pewno znacznie lepszy niż kilka wcześniejszych jego prezentacji. Jego zachowanie przy faulu na Cleberze było nieodpowiedzialne, ale...
Być może jego gardłochwyt i cała ta ustawka zrobiła więcej dla scementowania zespołu niż kilka wycieczek na Kasprowy.

Jeszcze co do pozytywów to na pewno : comeback Clebera jakiego znaliśmy i gra Cikosa. Ten ostatni ma chyba zapewnioną opiekę patrona rzeczy trudnych i beznadziejnych, bo w kilku meczach (pomimo, że grał słabo) ratował nasz zespół od pewnej bramki w jakiś ekwilibrystyczny sposób (wczoraj - odbiór przy jednej z kontr). Ponadto zaimponował kilkoma odbiorami piłki "na wyprzedzenie".

PS. Pawełek dobrą ostatnio grą wpisał się w taką świecką tradycję jaka panuje w Wiśle : końcówka kontraktu = nagły wzrost formy.
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 27.10.2010, 14:33
pcpc napisał(a):Wyświetl post
Brak nam Napastnika.Cały czas
Licze że bedzie dogrywka Cracovia-Lech i Cracovia fartem wygra by lech był zdołowany na mecz z nami
a wygrana Cracovi daje szanse na derby a derby to z reguly pełen stadion i wiecej kasy w kasie
h3po4 napisał(a):Wyświetl post
Ja też jak żydów nie lubię tak wolę żeby oni wygrali
Bo Lech na wiosnę się otrząśnie a żydy, wątpię
Chyba żartujecie, Cracovia to przegra sama ze sobą
xdarek
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 27.10.2010, 14:45
Kiedy będzie losowanie?
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 27.10.2010, 15:09
xdarek napisał(a):Wyświetl post
Kiedy będzie losowanie?
Nie ma jeszcze podanego terminu, ale sądzę, że nie stanie się to wcześniej jak w grudniu. Kto wie może będzie to 3/4 grudnia. W 1/4 gdybyśmy trafili na Legię byłoby ciekawie, ale szczerze ja wolałbym kogoś z pary OKS 1945 Olsztyn - Ruch Chorzów lub Cracovie jeśli dziś przejdzie Lecha Najlepiej dla nas byłoby grać jednak z Olsztynem
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 27.10.2010 o godz. 15:12.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
suchyTSW
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 27.10.2010, 15:10
OKS moglby być, mieszkam 60km od Olsztyna
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 27.10.2010, 15:27
Pamiętając jak przebiegały "losowania" par w PP w ubiegłym roku, to jesli miałaby byc podobnie to zestaw par będzie taki :
Amica - Wisła
OKS Olsztyn - Legia
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 27.10.2010, 15:33

Jak ściągnąć pliki: Zjeżdżamy na dół strony. Po prawej klikamy "Pobieranie plików" następnie przepisujemy kod. Czekamy parę sekund, i klikamy na Wolne pobieranie. Które nie jest takie wolne
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 27.10.2010, 16:02
Gdzie można obejrzec jak Boukhari łapie Robaka za pysk?
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 27.10.2010, 16:03
Tak btw. to myślałam sobie czasem o Robaku bądź Sernasu w kwestii transferu do naszego klubu zimą/latem, bo my nie grzeszymy napastnikami. Ale po tym meczu to chyba nie byliby nadmiernie zainteresowani Wisłą, szcz. Robak.
Krakowska Wiślaczka!
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 27.10.2010, 16:06
Robaka niby Legia w zimie chce kupic
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

crapmaster
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 27.10.2010, 16:13
Uwazam ze najlepiej byloby trafic na Bielsko-Biala albo derby i drugi raz rozwiac ich watpliwosci
pierdek18
Senior Member

Stary 27.10.2010, 16:16
masz masterlag
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/puchar-polski/wideo/boukhari-i-robak-skoczyli-sobie-do-gardel/3127831

to mi sie podoba!! jeden za wszystkich wszyscy za jednego tak sie rodzi DRUŻYNA!!
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 27.10.2010, 16:22
pierdek18 napisał(a):Wyświetl post
masz masterlag
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/puchar-polski/wideo/boukhari-i-robak-skoczyli-sobie-do-gardel/3127831

to mi sie podoba!! jeden za wszystkich wszyscy za jednego tak sie rodzi DRUŻYNA!!
Ale tutaj trzeba wnieśc jakąś opłatę techniczną. O co chodzi?
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 27.10.2010, 16:29
Żadnej opłaty nie ma, chwilę trzeba odczekać aż się kółeczko załaduję

Przeszły:
Wisła
Jagiellonia
Podbeskidzie
Lechia
Legia
Polonia W
Ruch Chorzów
Lech

Liczę jeszcze Leszka bo to byłby kataklizm gdyby z ickami wtopili. Za wczas na Wisła - Legia, Wisła - Lech czy Legia - Lech. Pewnie ustawią to tak żeby te drużyny nie trafiły na siebie, resztę normalnie będą losować.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 27.10.2010 o godz. 16:33.
pierdek18
Senior Member

Stary 27.10.2010, 16:33
dokladnie nie trzeba placic
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów