|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ludzie, na co Wy jeszcze czekacie. Całą prosta dawno powinna być wykupiona, zostało ponad 800 biletów
![]()
Jestem diabeł co się zowie i z wiedźmami żyje w zmowie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
No właśnie na co wy KU RW A czekacie?
Mecz z Piastem już w PIĄTEK O 20:30. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Oni nie czekaja. Oni w ogole sie nie wybieraja.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2015
Offline |
|
![]()
ZAWSZE WIERNE ZACHODNIE PODKARPACIE
WISŁA FC CHICAGO |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Zdefiniuj Oni. Bo jako piknik poczuwam się do bycia onym, a bilety mam, i na Piasta (narożnik, bo 55zł na E to jest ....a przegięcie, tyle za taką padlinę nie dam bo i nie mam) i na Termalikę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mowilem o internetowych placzkach, Moskal be, Cupial be, zawodnicy be, trener jakikolwiek be, a nawet na c nie kupia biletu, o przyjsciu na mecz tylko wspomne. Ja nie dziele na fanatykow i piknikow, dla mnie ten i ten kibic. Chodzi o KIBICA. Mam nadzieje, ze usatysfakacjonowany kolega wypowiedzia?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Jak najbardziej. Stosuję podobny podział, jedni to kibice (albo nawet Kibice), reszta to ewentualnie fani.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
sa kibice i widzowie.dla kibiców niewazna liga,przzeciwnik,pogoda.a widz to najchetniej przyszedłby na legie lub inna barcelone
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ludzie nie o tym jest temat. Ale widzę, że powoli bilety zaczynają schodzić, za tydzień będzie płacz, że brakło.
![]()
Jestem diabeł co się zowie i z wiedźmami żyje w zmowie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() . ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|