|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Trochę mnie tutaj nie było
Ponieważ zbliża się czas rozliczania pitów jeżeli nie macie komu przekazać 1% to przekażcie go na rehabilitację mojej córki. Wypełniając PIT wystarczy wpisać: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ciebie nic nie kosztuje a nam pomoże w kosztownej rehabilitacji. Jednocześnie jeżeli ktoś ma ochotę wspomóc rehabilitację można wpłacać na specjalnie utworzone konto lub za pomocą szybkich płatności internetowych, wpłaty od 1 zł. https://zrzutka.pl/fbtvvg lub Dolnośląska Fundacja Rozwoju Ochrony Zdrowia Bank Pekao SA I Oddział we Wrocławiu Nr 79 1240 1994 1111 0010 1861 8795 Tytuł wpłaty: Darowizna na cele ochrony zdrowia "Bori" Dużo nam też pomożesz jeżeli polubisz profil Oli na Facebooku |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Niewielka wpłata poszła.
Mocno trzymam kciuki za Córkę! Powodzenia! ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Poszło, zdrowia !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Siły i wytrwania.
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zdrowia!!!
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
poszło większa kwota pójdzie po wypłacie..
Zdrowia !!!![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Bardzo dziękuję za ciepłe słowa i za wpłacone darowizny. Dzięki temu opłacenie kolejnego turnusu jest coraz bliższe
![]() Zwłaszcza jedna osoba wykazała się bardzo dużą hojnością. Serdecznie dziękujemy !!
Ostatnio edytowane przez bori79 : 27.01.2015 o godz. 20:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Pomagajcie, pomagajcie. Na pewno pomoc dziecku sprawi Wam dużo większą frajdę i satysfakcję niż wypicie piwa czy inna przyjemność.
Błogosławieństwa Bożego i zdrowia dla małej bohaterki! ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Pierwszy prywatny turnus za nami. Właśnie wczoraj zakończony. Termin kolejnego to połowa marca.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
kolego jak mozesz napisz mi wiecej na priv o swim przypadku
pracuje akurat w rehabilitacji ,czesto tez jestem we wrocku i znam troche ludzi z branzy, moze bede mogl jakos pomoc ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Przypomina m się że jak nie macie komu przekazać 1% to przekażcie go na rehabilitację mojej córki
Wypełniając PIT wystarczy wpisać: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ciebie nic nie kosztuje a nam pomoże w kosztownej rehabilitacji. Nowy nabytek Oli niezbędny w rehabilitacji, między innymi dzięki zbiórce i 1% ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Przypominam że jak kto nie ma komu przekazać 1% z podatku, to bardzo on się przyda mojej córce.
Wypełniając PIT wystarczy wpisać: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Panowie, może staropolskim obyczajem warto wesprzeć potrzebujących w Wielki Czwartek?
Dolnośląska Fundacja Rozwoju Ochrony Zdrowia Bank Pekao SA I Oddział we Wrocławiu Nr 79 1240 1994 1111 0010 1861 8795 Tytuł wpłaty: Darowizna na cele ochrony zdrowia "Bori" |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
ostatnie przypomnienie jak ktoś zostawił PIT na ostatnią chwilę
jak nie masz komu przekazać 1% przekaż na moją córkę KRS: 0000050135 Cel szczegółowy: Bori Dziękuje serdecznie za Waszą dotychczasową pomoc!!! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
No i za nami kolejny rok walki i znowu zbieramy 1%. Jeśli nie macie konkretnego celu to wdzięczni będziemy za pomoc:
Wypełniając pola w PIT. KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Można również dokonać darowizny: Dolnośląska Fundacja Rozwoju Ochrony Zdrowia Bank Pekao SA I Oddział we Wrocławiu Nr 79 1240 1994 1111 0010 1861 8795 Tytuł wpłaty: Darowizna na cele ochrony zdrowia "Bori" |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Pieniązki wyslane! Wytrwalosci zycze.
![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|