|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
http://www.koniecpzpn.pl/
Temat bezpośrednio tyczy się Tego klubu gdyż rozgrywki europejskie zaczynają się we wrześniu , a Wisła zakończyła je w sierpniu. Czy wiedzieliście , że tylko w Polskiej lidze kluby same pokrywają koszty podróży na mecz ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Nigdy nie przemawiała do mnie forma "internetowych protestów" przeciwko czemukolwiek.
Takich petycji odnośnie PZPN pamiętam już kilka i nie przypominam sobie żeby jakaś przyniosła jakiś efekt. Co to da, nawet jak się tam wpisze 5000 osób? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
a co Ci szkodzi wpisać się pod jakimś fałszywym adresem pocztowym?
![]() może nic to nie zmieni, ale historia pamięta wiele rzeczy, który miały nic nie zmienić, a wywołały rewolucję ![]() Edyta podpowiada mi, że na stronie nie widać żadnych reklam, więc koleś nie robi tego dla siebie ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ja liczę na to , że ten internetowy protest zmieni się w Prawdziwy .
Cholera jasna , przecież to jest 40 milionowy naród , a wystarczyło by protest tysiąca pod siedzibą PZPN żeby dać im do myślenia. Media są po naszej stronie , rząd jest po naszej stronie , jedyne co trzeba to chęci . Mam 23 lata i od urodzenia nie pamiętam ,żadnego sukcesu Polskiego klubu lub piłkarza , który zdominował Europe . |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Zniszczyć leśnych dziadków z PZPR(N). Wystarczy popatrzeć na ten ich herb:
![]() Typowo PRL-owski
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 12.09.2009 o godz. 11:52.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
A ja tak liczę, żeby w tym 40 milionowym narodzie, znalazło się tylu chłopaków chętnych po prostu kopać piłkę co teraz mamy internetowych napinacz, organizujących debilne protesty, które i tak skutku nie przyniosą. W ten sposób prędzej byśmy coś zmienili niż bawieniem się w pierdoły.
![]()
If you have a closed mind do the same with your mouth.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
pod śmietnikiem, ewentualnie na jakichś wykopach gdzie bramka oznaczona jest cegłówkami a linia boiska liściami z drzew licząc się ze skręceniem nogi po paru podaniach.
Ostatnio edytowane przez element : 12.09.2009 o godz. 12:03.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Takich chłopaków jest dużo , zobacz sobie nawet na google maps satelite jakie warunki piłkarskie są w innych krajach , a jakie u nas . Zobacz ile pieniędzy otrzymują trenerzy grup młodzieżowych , jak czas treningów jest rozłożony .
Nie chodzi mi o dymisje zarządu ale o konkretne zmiany,które były by w stanie uświadczyć nas w przekonaniu ,że komuś w tym PZPN zależy na naszej piłce oraz kibicach . Te "debilne" protesty nie przynoszą skutku dlatego , że ludzie z takim podejściem jak Twoje nie mają w ich powodzenia żadnej wiary ...a szkoda . |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
sam działam we jednym z krakowskich klubów i powiem, że jak nie rozgoni się tych leśnych dziadków to nie zmieni sie nic..
Ciepłe posadki, towarzystwo wzajemnej adoracji i tyle |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Szkoda czasu i nerwów.
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
A wg mnie każda inicjatywa mająca walczyć z tą bandą złodziei jest warta zachodu. Sam chętnie pojade na miodową pikietować. Jedyną osobą, która mogłaby uzdrowić polską piłkę jest Boniek. Ale jego nigdy nie wybiorą.
![]()
Jest jeden klub dla którego warto żyć...
..:::WISŁA:::.. ... i nie zmienia sie nic!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
najgorsze jest to że cały pzpn to jest banda ludzi bez honoru...ważna dla nich jest tylko kasa na koncie, a reputacja się nie liczy.
będą pluć im w twarz, a oni powiedzą że deszcz pada... dlatego, jeśli nie znajdzie się podstawy prawnej do ich zwolnienia, to sami nie odejdą. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Ostatnio się tak trochę nad tym zastanawiałem.
Zbliża się Euro 2012 a polskie władze w PZPN jak za najgorszego komunizmu. Lato wprost pluje w twarz wszystkim kibicom bo i tak wie, że nikt go nie zmusi do odejścia. Tak pomyślałem, że jest jeden jedyny sposób na wywalenie ich z PZPN. Bojkot reprezentacji przez czołowych polskich piłkarzy dopóki Lato i spółka nie odejdzie. Tylko piłkarze mogą tamtych zmusić do odejścia. Wyobraźcie sobie: Błaszczykowski, Boruc, Jeleń, Żewłakow, Wasilewski, Lewandowscy, Obraniak, Broże itd. po kolei stawiają ultimatum albo gra w reprezentacji albo Lato.
Ostatnio edytowane przez -Goral- : 12.09.2009 o godz. 15:47.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|