|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Cześć i czołem
![]() Mam do Was takie pytanie. Czy jest ktoś tutaj kto ma jakieś "znajomości" w krakowskich domach dziecka ? Wraz ze znajomymi z cabrio-club`u postanowiliśmy zrobić małą atrakcję dla dzieciaków, których rodzice pozostawili pastwie losu :( Chcemy przyjechać w kilkanaście kabrioletów i przewieźć "Maluchy" po Krakowie i okolicach. Oczywiście akcja miałaby się odbyć w lato kiedy będzie ciepło itp. Uznaliśmy, że będzie to wiele bardziej ciekawe a niżeli kolejna porcja miśków i innych zabawek. Zwracam się z tą prośbą tutaj ponieważ może ktoś z Was ma kontakt do jakiejś placówki i mógłby się dowiedzieć czy jakiś dom dziecka byłby zainteresowany taką atrakcją oraz jakie są wymagania techniczne i bezpieczeństwa ? Dziękuje i pozdrawiam! Wesołych !! |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mysle ze najlepiej osobiscie przejsc sie do dyrekcji jakiegokolwiek domu dziecka, przedstawic cala akcje i oni powiedza czego jeszcze chca, osnosnie spraw technicznych
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
plus za akcję i plus za sprzęt
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Wystarczy wpisać w google "Dom dziecka - Kraków" i wyskakują dokładne nazwy z telefonami.
Najlepiej zadzwonić i wstępnie zapytać czy takie coś ma w ogóle szanse i potem umawiać się na konkretne spotkania z odpowiednimi ludźmi. Do lata daleko, fajnie by było coś zorganizować teraz, po świętach kiedy robi się drobny przestój. Jeśli macie jakieś pomysły piszcie tutaj, może akurat coś fajnego powstanie. Myślę że zwykłe odwiedziny i spędzenie czasu z takimi ludźmi to już jest coś. ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|