![]() |
Dzieciaki z domów dziecka
Cze¶ć i czołem :)
Mam do Was takie pytanie. Czy jest kto¶ tutaj kto ma jakie¶ "znajomo¶ci" w krakowskich domach dziecka ? Wraz ze znajomymi z cabrio-club`u postanowili¶my zrobić mał± atrakcję dla dzieciaków, których rodzice pozostawili pastwie losu :( Chcemy przyjechać w kilkana¶cie kabrioletów i przewieĽć "Maluchy" po Krakowie i okolicach. Oczywi¶cie akcja miałaby się odbyć w lato kiedy będzie ciepło itp. Uznali¶my, że będzie to wiele bardziej ciekawe a niżeli kolejna porcja mi¶ków i innych zabawek. Zwracam się z t± pro¶b± tutaj ponieważ może kto¶ z Was ma kontakt do jakiej¶ placówki i mógłby się dowiedzieć czy jaki¶ dom dziecka byłby zainteresowany tak± atrakcj± oraz jakie s± wymagania techniczne i bezpieczeństwa ? Dziękuje i pozdrawiam! :) Wesołych !! |
Mysle ze najlepiej osobiscie przejsc sie do dyrekcji jakiegokolwiek domu dziecka, przedstawic cala akcje i oni powiedza czego jeszcze chca, osnosnie spraw technicznych
|
plus za akcję i plus za sprzęt :)
|
Czasami SKWK nie współpracuje głębiej z jakim¶ Domem Dziecka? Popytaj kumatych :D plus za akcje :D
|
Wystarczy wpisać w google "Dom dziecka - Kraków" i wyskakują dokładne nazwy z telefonami.
Najlepiej zadzwonić i wstępnie zapytać czy takie coś ma w ogóle szanse i potem umawiać się na konkretne spotkania z odpowiednimi ludźmi. Do lata daleko, fajnie by było coś zorganizować teraz, po świętach kiedy robi się drobny przestój. Jeśli macie jakieś pomysły piszcie tutaj, może akurat coś fajnego powstanie. Myślę że zwykłe odwiedziny i spędzenie czasu z takimi ludźmi to już jest coś. |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 06:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl