|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Dzisiaj jakoś przypadkiem wpadłem na takiego screena w necie:
![]() oj przypomniały mi się całe godziny przed telewizorem z joystickem w ręce ![]() Dla mnie największym wypasem był kartridż złota piątka czy jakoś tak, właśnie z gierką Big Nose, w dwóch odmianach, tymi autkami i z Dizzy, którego chyba nikt nigdy nie przeszedł do końca. Ehh, to były czasy :0 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
oj nie zapomniane czasy.. no ale ukradli mi kiedys z duomku letniskowego i sie zakonczyla przygoda:( oczywiscie Mario, Contra, Tanki, Goal, Baseball, Wyscigi tych rajdowek, F1 (te 3 ostatnie z kardridza 168 in 1), Batman, Turtles te z osobnego kardridza, Papay, cos z tym Gorylem co sie wspinalo, Pinball no i gra przed ktora chyba tez wiele sie czasu spedzilo - Circus... oj swietna zrecznosciowka byla
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ja tylko dodam bo moze nie kazdy wie ze pegasus to podrobka konsoli Nintendo.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Racja, pegasus byl podróbką tego NINTENDO:
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...c1/Famicom.png Ja miałem dwa pegasusy i dwa spaliłem ale miałem też takie cudo: http://www.vidgame.net/ATARI/Atari/2...i_2600_six.jpg Pamiętam jak był u mnie ksiądz po kolędzie i my sie modliliśmy a za ścianą słychac było tylko odgłosy z gry, bo kumpel grał ![]() ![]()
Perkele!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() ,![]()
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
pamietam jak sie gralo ciagle w Contre, Goal i takie rozne ;] to byly czasy ;D
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
ojj natemat tego coda mozna by bylo ksiazki pisac
![]()
.....
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
ehh wspomnienia..ja również jak wielu z Was mam w szafie pegasusa i parę gier
contra przechodzona w 20 minut,mario,goal 3 można by długo wspominać.godziny spędzone na tej konsoli są nie zapomniane.a pamiętacie Galaxian/Galaza? super samolociki.niedawno na komputer sobie ściągnąłem symulator pegasusa i pogrywam na kompie w gry mam ich chyba 250 wszystkim bardzo serdecznie polecam !emulator można ściągnąć zhttp://www.pegasus.glt.pl/ wszystkie gry porady triki
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 10.07.2008 o godz. 15:12.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
ja na pegazusie grałem w czołgi
miażdżyły! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Pegasus miażdżył
Pamiętam że nie raz jak kupywałem sobie jakieś nowe gry to czasem zdarzały się takie co się ich przejść nie dało , źle zrobione i ta zajebista muzyczka ;D |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jeszcze na 2 graczy z kumplem
ehh to były czasy ![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
c64 ten dzwiek jak szla kaseta te czerwone paski ale to byly czasy
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|