|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Nadchodząca kolejka*
![]() Aktualna tabela* ![]() ![]() *grafiki i kursy (z dnia zakładania tematu) od sponsora tytularnego rozgrywek ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Kto ma wygrać ten wygra.
Kto ma być to będzie. Kto ma awansować ten awansuje. Wszystko jasne, można zamknąć forum. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Pierwszy raz od dawna jestem za przegraną Wisły, oby tylko Soból poleciał. Wygrana zaciemni obraz i niepotrzebnie odwlecze to co konieczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Obawiam się że wymęczą jakieś gówniane 1:0 po katastrofalnej grze. Prawdziwy armagedon nastąpi w kilku kolejnych meczach z Arka i Miedzia. No chyba że sobol band odpali fajerwerki już jutro i nas odra powiezie trójka XD
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Nie ma co pchać się w nieznane, zatem wynik będzie stabilny, sprawdzony już przy 30 tysiącach kibiców czyli 0:0
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że ta Odra spuści nam takie bęcki, że nawet odklejony Jaruś zobaczy, że coś jest tu nie tak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Mój buk płaci 6,5 na Odrę. Aż żal nie postawić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jak wyjdą na mecz z nastawieniem mentalnym z meczu z Tychami, to Odra spuści nam manto.
Sam już nie wiem jakiego wyniku bym chciał, wygrana tylko przedłuży nasze wegetowanie w obecnych układzie trenerskim, przegrana może nas pogrzebać w dolnej części tabeli. Jeśli przegrana ma komuś otworzyć oczy, to lepiej teraz, kiedy jeszcze nie jest za późno na ratowanie tej rundy, a może i całego sezonu. Pewnie będzie jakieś wymęczone 1-0 albo 2-1 po dennej kopaninie. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O to Aruś, że za Tychy płacili 4.0 A na Odry wygraną jest kurs 6,5. Nic się ten buk nie uczy
Żal nie postawić stówki, albo trzech |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
A może piłkarze widzą, że z tej mąki chleba nie będzie o grają na zwolnienie Sobola?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
A my swoje!
Ostatnio edytowane przez Cycu : 17.08.2023 o godz. 12:34.
![]()
Gegenpressing!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
jezeli ten mecz ma zadecydować o przyszłości naszej PMS to 0-2
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale te kursy są bez sensu...
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Nie bawi mnke to stawianie przeciwko Wiśle....
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Ale to nie ma bawić, u buka chodzi o to, aby zarobić. Chodzi między innymi oto, aby wyłapać kurs, który został przez buka źle oszacowany, tak było w meczu z Tychami. Z Odrą jest trochę podobnie, choć to już zupełnie inna sytuacji niż z Tychami.
Stawianie na Wisłę przy kursie 1.50 to totalna głupota. Kurs kompletnie nie współmierny do ryzyka, stąd zapewne posty by stawiać na Odrę. ![]()
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale ostatnio jest to dochodowe.
Mnie nie bawi oglądanie jej meczów. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Chciałbym zobaczyć choć raz duo Sobczak, Rodado, ale wiem, że to się nie stanie bo nawet w sparingach chyba nie było takiego momentu by grali razem dłużej niż jakieś 10 minut.
Sobolewski w graniu jednym napadziorem przypomina Smudę, kyóry mając Brożka i Stępińskiego, wystawiał Mario na prawym skrzydle. Sobolewski zapowiedział zmiany, spodziewam się Krzyżanowskiego za Junkę, debiut nowego Hiszpana w środku pola i kogoś na skrzydle za Jesusa. Rozwalimy Odrę fuksem 1:0. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Carbo jest wreszcie w kadrze na mecz, czy Sobolewski tradycyjnie bawi się w nowego Napoleona?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Remisowo....1:1
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Wolałbym chyba, żebyśmy to przegrali, niech się Królewskiemu oczy otworzą to może od przerwy na reprezentację Wisła będzie coś budować z nowym sztabem, który ma pojęcie o trenowaniu.
Obawiam się niestety, że wygramy 1:0 lub 2:1 po dziadowskich męczarniach... Co pozwoli Sobolewskiemu zachować stanowisko. Jest jeszcze opcja, że się wszyscy mylimy i faktycznie Sobolewski to mega trener tylko drużyna się jeszcze nie rozkręciła. Chciałbym aby tak było no ale cóż, bujanie w obłokach może być bolesne. ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Dla dobra Wisły najlepiej byłoby, gdyby Odra wygrała przekonująco.
Tylko to może odkleić Sobolenkę od trenerskiego stolca. Jest to całkiem możliwy scenariusz. W Wiśle nie klei się kompletnie nic. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Będzie 3:0 dla Wisły i na forum zapanuje żal i płacz.
Ten post jest dla wywołania gownoburzy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odra nas wypunktuje jak Tyson Gołotę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Jestem w stanie się poświęcić dla tego scenariusza. Jeśli chodzi mnie, to mogę płakać co tydzień, jeśli dzięki temu Wisła będzie wygrywać - bo jej kibicuję.
Co oczywiście nie zmienia mojej oceny tego, jak jest zarządzana. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja też jestem w stanie się poświęcić. wygrywajmy co tydzień jedną bramką
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak jak tydzień temu, tak dziś: darmowa kasa od buków, kto nie stawia, ten frajer (albo nie ma już co z kasą robić
)Dopóki istnieje obecny układ, dopóty wychodzimy na mecz bez ofensywy ani defensywy. Oby to już ostatnia kompromitacja tego sztabu. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Jak mozna popierac Sobolewskiego jako trenera Wisly?
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Szok, niedowierzanie... nasz były kapitan na ławce...
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Najbardziej idiotyczne zachowanie roku - Igor Sapała
|
|
|