|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Sporo nerwówki było ale ogólnie dobrze się dla nas konczy. Niezle zmiany, cieszy ze Kasper ogrywa Maczynskiego, szkoda tylko, ze tak pozno wszedl.
W naszej druzynie zagrozeni pauza za kartki sa Sobol, Glowa i Marcelo. Niedlugo mecz z Lechem, wiec lepiej zeby pauzowali wczesniej, niz wszyscy razem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Najważniejsze 3 punkty.
Styl jaki jest każdy wie, prawie każdy, bo niektórzy ponoć już widzą rękę Kasperczaka. No cóż ja jej nie dojrzałem i pewnie do rozpoczęcia kolejnej rundy specjalnie jej nie dojrzę ale jeśli takimi golami "wpychaczami" mamy zdobyć Mistrza to jestem jak najbardziej za. Co jest postępem: widzę że nie ma już zaganiania samego do siebie do koziego rogu tylko o dziwo zorientowali się, że można zawsze jednak zrobić kółeczko/obrócić się i podać do kogoś innego lub też pobiec z tą piłką w innym kierunku, a co za tym idzie, mniej głupich strat. System Małych Kroczków zaczął działać ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
3 graczy krytykowanych - wszyscy strzelili gola : O
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
Brawo Junior
! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
dobra koniec nerwówki ważne są 3 ptk
przewaga zostaje, a może się jutro zwiększyć ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Uff... A wy marudzicie, że my Pawełka mamy w bramce ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Znów 3 bramki w meczu, rozwiązał nam się worek.
Mówcie co chcecie, ale ta gra wygląda dużo lepiej niż za Skorży, a minęły 2 tygodnie? ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Łobo w formie Diaz strzela gola Ba dwie asysty co się dzieje
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
czyżby szczęście znowu zaczęło nas prześladować?
Nic, jaja bok. Roboty przed trenerem i zawodnikami od groma, nie zawsze tak będzie. Po takim meczu człowiek się zastanawia co lepsze: dobra gra i fatalna skuteczność czy też padaka , ale bramek wepchniętych ciut więcej niż przeciwnik ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Powraca nam ta dobra Wisła.. może..
![]() ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Jak dla mnie mecz z optyczną przewagą Wisły, dobrze, że szczęście w końcu dopisuje, pomyślcie jakby się taka bramka w końcówce przydała w pierwszych meczach wiosny.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Gdzie Paweł nie może... tam brata pośle!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Junior kilka razy omal mnie do zawału nie doprowadził: http://zdrowo.info.pl/serce.html , ale za ładnego gola i - co najważniejsze - przytomność umysłu muszę mu podziękować. Tylko mógłby więcej nie wprowadzać takiej dramaturgii do swoich poczynań
![]() Mecz dobry, mnie osobiście dłuższymi fragmentami się podobał, widać rękę trenera, bo grają inaczej. Gramy lepiej, dla mnie może być tylko progres ![]()
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 06.03.2015 o godz. 13:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Najsłabiej według mnie zagrał Małecki&Paweł Brożek i Diaz .Cieżko było na to patrzeć
O dziwo ten ostatni strzelił ładną brameczkę. Na duży plus Sobol ,Głowa Marcel i Łobo.No i Piotrek Brożek który zaliczył asystę i bramkę Najbardziej jednak zaimponował mi dzisiaj Ba. Będziemy mieli z gościa niesamowitą pociechę. Świetnie utrzymuje się przy piłce, ładnie i mądrze układa grę. Największy minus to to,że mało udziela się w ofensywie a potencjał ma ogromny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Trzeba jakoś podsumować ten mecz, więc:
Na plus: - w końcu widać jakiś pomysł na grę i zalążek dobrej gry bez piłki (cudów jeszcze nie ma, ale już coś w końcu jest) - dobra gra obronna (poza tym momentem od wejścia Barcika bardzo dobra gra) - Sobol ft Lobo - powrót do formy? W każdym razie widać jakąś poprawę gry - Pawełek - za to, że swoim wyjściem uratował nam dupy, bo Radzewicz się speszył i spartolił po całości In minus: - Brożinho praktycznie nie widoczny - Ba jest mniej aktywny i zaczyna się problem z wyprowadzeniem akcji - Błędy obrońców w końcówce - Świadomość, że gdyby nie to, że piłka obiła się od nóg Kotrysa to "Dziki" nie trafił by bramki ( w każdym razie wydawało mi się, że Boguski nie trafił w piłkę i ta obiła się od nóg obrońcy i Boguski wyszedł na czystą pozycję) - Znowu skuteczność leży :( Mimo wszystko jednak jest poprawa jakości gry i teraz panowie kibicujemy Odrze i Onyszcze xD |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Racja!
Polonia Bytom zagrała straszną padakę w kilku sytacjach pod swoją bramką. Mimo to Małecki zbyt często robił balony i zagrywał na pałę. Na trybunach kibice tym razem nie zrobili siary. Łobodziński już nie gra piachu do czego nas przyzyczaił w ostatnich rundach. Ogólnie krakowianie nie grają już tylko dzid. Więc Henryk Kasperczak - i tyle w tym temacie. Może być? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Troszkę lepiej. W każdym meczu jest jakaś minimalna poprawa.
Natomiast patrząc długofalowo, to z takiego Diaza - obrońcy każdy ogarnięty skrzydłowy zrobi sito w pucharach. Fatalne 2 zagrania, które mogły nas kosztować stratę pkt. Na szczęście znowu nam zaczęło żreć pod bramką przynajmniej są nadzieje na kolejne zwycięstwa. ![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Dla mnie Małecki i Ba to zdecydowanie gracze meczu. To są te indywidualności, które robią nam przewagę.
Mały traci może piłki, ale jak nie ma komu podać bo cała drużyna stoi w miejscu i nie idzie do przodu to jest to naturalne, że jak decyduje się na drybling to jest ryzyko. ![]()
"I can accept failure, but I can't accept not trying"- M.J.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Zachwalacie Ba, ale uwierzcie mi, jesli on bedzie w takim tempie rozgrywal pilke to w europucharach mozemy spodziewac sie kolejnego wpier****...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szału nie było. Najważniejsze jednak 3 pkt
. Jeszcze wiele pracy przed wiślakami, jest co raz lepiej, ale to nadal duuuuża przeciętność.![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Mam takie pytanie: z kim trzymają kibice Poloni?(chodzi o zgody)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Odra Opole i Piast Gliwice.tak przynajmniej było kiedyś.na pewno symatyzują z hasydami z kałuży.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wiadomo, że z Arką. Ponadto słychac dzis bylo jeszcze pozdrowienia dla Odry Opole i bodajże dla.. Odry Wodzisław
![]() Co do meczu- najważniejsze 3 pkty. Paweł Brożek niewidoczny. Noi fakt faktem- Ba jest dobry, jak dla nas nawet i bardzo dobry, ale trzeba szybciej piłkę szybciej albo podać, albo kiwnąć. Zachowuje się podobnie do Diaza, z tym że Issa traci jednak mniej piłek (to taka ogólniejsza obserwacja). Udało się, teraz trzeba liczyć na Odrę i Onyszkę Pan Jotka- Hristov? Proszę cię! Przecież z Arką powinien tylko dmuchnąć na piłkę i ta powinna wlecieć. Naprawdę nie wiem, dlaczego nasz boski skauting zauważył takiego Hristova, a taki Tshibamba (widać, że gościu ma więcej drygu) gra w Arce. Owszem- ani jeden ani drugi nie zapisze się w historii futbolu, ale "Bamba" robi coś na tym boisku. Noi coś już tam strzelił. A nasz nabytek jak już jest na boisku, to sobie spaceruje i się chowa by przypadkiem ta piłka nie doszła do niego. Tenzen- i potem był zaj***** )
Ostatnio edytowane przez fanKA92 : 27.03.2010 o godz. 20:41.
![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Widać, że Wojtuś zaczął mecz na pełnej k**wie
![]() Ale trzeba powiedzieć, że przeciwnik był słaby, przecież bramki na 1:2 i 1:3 nie powinny były paść. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
handlArka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
gracz meczu to napewno Ba, potem siadł kondycyjnie i nic nie układało się. może i jest wolny i garbaty, ale ma technike, przegląd pola, dobre podania (no look), przerzuty troche słabsze. Ale taki Sobol nigdy nie grał dobrze w ofensywie, oczywiscie odbiera, ale to juz nie to co kiedyś.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Mimo że Boguski strzelił gola to uważam, że Christov byłby pożyteczniejszy. Potrafi utrzymać sie przy piłce. Rafał niesety nie odzyskał poki co formy i kazda pilka na niego to strata. In minus również Małecki i jego decyzje co do rozegrania piłki. Na największy plus Ba.
I w końcu Wisła kopie cos innego niż: dzida do przoduna skrzydło, a poitem dzida na przypał w pole karne. Skorzą jednak widac przygotował ich dobrze do rundy wiosennej, ale potrzebowali tylko odmiany od taktyki Macieja. Umarł król-niech żyje król. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Szukamy napastnika, który będzie wysoki i będzie grał tyłem do bramki. Znaczy... Skorża szukał. Mimo wszystko wolimy takiego co gra przodem i strzela bramki. Tak więc wolę Boguskiego który strzela niż kogoś innego kto nie strzela. Christow grał ostatnio podobnie jak Brożek, więc drugi niewidoczny nie był potrzebny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
wynik ZDECYDOWANIE lepszy niż gra
![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow... i tak jest od stu lat. |