|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Coś na wielką skale Moim zdaniem publicyści URZE mają wszelkie możliwości do stworzenia niezależnego pisma, i jeżeli Hajdarowicz chciałby w jakikolwiek sposób wpływać na tematykę tygodnika, to akurat CI publicyści, felietoniści są w stanie tego dokonać w przeciwieństwie pisma Pińskich. ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie widzę jak to miałoby wyglądać. Dziennikarze zastawią swoje domy, czy samochody pod minimum kilkaset tys. kredytu, gdyż nie sądzę, aby więcej kredytu dostali gdziekolwiek. Te na poziomie miliona złotych są w obecnych czasach trudno dostępne nawet dla zaufanych przedsiębiorców.
Lisicki w temacie URZE - zbieżny z moją opinią. http://wpolityce.pl/wydarzenia/40048...orny-i-uczciwy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Lisicki jest za a nawet przeciw - a co najważniejsze nie wyszedł przed szereg i nie podpisał listu w obronie Gmyza. Chce chłop grać na dwóch fortepianach ale UWAŻAM ŻE
popełnia błąd . Co do możliwosći kredytowych to raczej tu na forum ich nie określimy nie mniej jeśli dobrze pokombinują to to dadzą sobie spokojnie radę - mają w ręku największy atut - znane nazwiska i przywiązanych klientów liczonych w dziesiatkach tysięcy a zaryzykuje tezę że czas działa na ich korzyść -trochę wezma w SKOKach , trochę po zastawy, trochę wyleasingują. Wystarczy spojrzeć na karierę jaką robi wpolityce.pl, niezalezna.pl , jak chwyciło URZe, Urze Historia czy GPC. Trend jest widoczny i dopóki tusk będzie działał jak działa to ta strona będzie mieć hossę i pewny zysk. ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaką karierę robi wpolityce.pl, czy niezalezna.pl? Chyba w swoim środowisku, gdyż nie generują żadnej wartości dodanej. Praktycznie brak reklam, działają jako serwisy non profit, a to na dłuższą metę jest niemożliwe do zrealizowania. Lis w kilka miesięcy wyprzedził ich o kilku długości w poczytności i popularności serwisu. Oczywiście miał kilka baniek na start (z tego co pamiętam ok. 5 melonów, za samo mieszkanie dał jakieś 1,5 bańki), więc z czym do ludzi.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
A merytorycznie się odnosząc to jeśli chodzi o opiniotwórczośc wg. rankingu press.pl : wpolityce 4 pozycja , Lisa nie ma wogóle w klasyfikacji więc mimo trochę większej oglądalności wg.MegaPanel maj 2012 - Lis- 345 tyś do 202 tyś Karnowscy - nie ma tam żadnych kilku długości a wręcz biorąc pod uwagę jeszcze fundusze które miały obie strony to rentownosć na ta chwilę obu portali jest na wielokrotnie większym poziomie u Karnowskich . Weź też pod uwagę ze oglądalnośc w Lisa jest wynikiem wpompowanych pieniędzy i jak się skończą to może to zupełnie inaczej wygladać ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ale o czym tu dyskutować? Są media informujące i media indoktrynujące. Te drugie mogą liczyć na kasę od oszustów, te pierwsze na szykany i utrudnienia. Komuchy czego żywym dowodem jest emj do porzygania będą wciskać że o wszystkim decyduje rynek
. Jenak tylko leming albo niedorozwinięty mógłby w to uwierzyć. Szmatławców nikt nie musi kupować żeby utrzymały się na rynku, mają kasę z reklam i ogłoszeń wykupionych przez władzę za kasę obywateli.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Bloger z Rosji ujawnia kolejne zdjęcia !
Powód: Bloger ujawnia to wiemy już ale linki wywaliłem w eter. by Marszałek
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 08.11.2012 o godz. 22:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
admin, czemu wywalasz linka do zdjęć? jak boli, to nie oglądaj. dopisz do posta +18lat, albo MATERIAŁ DRASTYCZNY, a nie baw się w cenzora.... @hubert.fan - poproszę o linka na priv. koleżanka zna rosyjski, to coś tam przetłumaczy. dzięki!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. Koleżanka Ci przetłumaczy?. Bo to pewnie wiarygodny tekst będzie, będziesz potem mógł dumnie rozsiewać ruską propagandę. Jaka kusząca perspektywa .![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Na co komisja Macierewicza, na co czołówki w "Rzeczpospolitej" o trotylu. Kilka dni temu do Radia Maryja zadzwoniła słuchaczka, którą martwi daremny trud PiS-owskiego zespołu do spraw zbadania katastrofy smoleńskiej. Bo przecież wiadomo, że winni są ..
Sami posłuchajcie: - Ja od 10 kwietna 2010 roku nie mogę sobie poradzić po prostu z psychiką - zaczęła pani Maria z opolszczyzny. - Po co to wszystko, mi szkoda tych ludzi, pana Macierewicza, że tak dochodzą do tego. Przecież to jest pewne, że to zrobił nasz kochany premier, razem z bratem Putinem. By udowodnić swoją tezę, że to Donald Tusk razem z premierem Rosji przeprowadził zamach w Smoleńsku, niewiasta przedstawiła miażdżący argument: - Bo przecież nawet w tym dniu, kiedy tam byli i się obejmowali, mieli płaszcze jednakowe, dostał w prezencie - oznajmiła. - i tacy ludzie maja prawa wyborcze |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A to czy mieli jednakowe płaszcze w brew pozorom może o czymś świadczyć. Pomyśl jeżeli potrafisz, te zdjęcia poszły w świat. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. Tekstem o zamykaniu tematu zdradza sie każdy wierzący w pancerne brzozy, a ci już większego pośmiewiska zrobić z siebie nie mogą. Dlatego siedzą cicho, czasem tylko przypałęta się jakiś roztropek i zaczyna moralizować z pozycji już dawno skompromitowanej. Upadek? Desperacja? Nieświadomość? A co do tych samych płaszczy, sam miałeś pomyśleć, może się wcześniej umówili, a może to przypadek. A ty się podniecasz niezdrowo. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
"Rano w Radiu ZET Palikot odnosząc się do katastrofy smoleńskiej, mówił m.in.: "pili do późna w nocy, dlatego spóźnili się pół godziny. Gdyby się nie spóźnili, wszyscy by żyli - wylądowaliby przed Jakiem 40, bo pół godziny wcześniej nie było mgły. Jedna z tych osób przeżyła, bo była tak upita, że nie wstała rano. Następnego dnia lecieli i leczyli kaca"." I tacy ludzie mają nie tylko prawa wyborcze, ale wnoszą w naszą politykę "ożywczą świeżość". http://fakty.interia.pl/polska/news/...pacz,1861269,3 ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
"Odpowiedzialność moralną za śmierć 95 ludzi ponosi Lech Kaczyński, bo to on przygotowywał wyjazd. To on ma krew na ręku ludzi, którzy zginęli w katastrofie" 2010 r. "Hipoteza współwiny Lecha Kaczyńskiego jest teraz najbardziej prawdopodobną z wersji wydarzeń. Inne hipotezy nie mają podstaw bytu. Teraz trzeba dowiedzieć się, czy Lech Kaczyński nie był na pokładzie pijany i dlaczego spóźnił się na lot 25 minut – mówił Palikot." 2010 r. To wielce ciekawe, że bawi/oburza Cię anonimowa wypowiedź jakiejś babci w radiu, a nie widzisz problemu w szambiarskich wypowiedziach jednego z najbardziej wplywowych ponoć polityków w Polsce. PS. Gdzie Kaczyński oskarżył rząd i prezydenta o zamordowanie prezydenta? Konkretny cytat.... Bo na razie to tylko Palikot "bezkarnie" od lat oskarża śp prezydenta o współwinę w katastrofie. ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
"Fakt" [źródło bezpośrednie]: http://www.fakt.pl/Smolensk-MO-2M-wy...html#Odpowiedz
Ostatnio edytowane przez yarow : 08.11.2012 o godz. 18:26.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Wrzuć zdjęcia ciał babci czy dziadka, pooglądamy.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Im częściej ludzie typu Brzeziński, Wałęsa, Hollland, Wajda i inne "autorytety" dają głos w sprawie Smoleńska, tym bardziej jestem przekonany, że to nie tylko"nie dopatrzenia" ze strony kancelarii premiera miały wpływ na tą katastrofę, a faktyczne działania.
PS. Kiedy ściągną Pospieszalkiego z wizji? Wiadomo coś kiedy braknie pieniędzy na jego program? Labtec - nekrofilu szukaj podniecenia gdzie indziej. Hubert.fan - labtec to wzorcowy leming, po przesłaniu mu linka będzie sie brandzlował z kolegami z gimnazjum nad tymi zdjęciami na facebooku, więc weż pod rozwagę udostępnianie mu takich zdjęć. ![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tylko to, że był doradcą uważanego za najgorszego Prezydenta USA w XX wieku, a jako doradca ds. międzynarodowych okazał sie totalnie beznadziejny. I takim pozostał....
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nawet biorąc tylko pod uwagę prezydentów od Nixona do teraz to Carter będzie za Reaganem, Obamą, Clintonem i Bushem Seniorem, a przed Fordem, Bushem Juniorem i Nixonem.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 09.11.2012 o godz. 20:10.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Co do Ameryki i jej oceny zawsze ceniłem poglądy ś.p. Jacka Kwiecińskiego. To właśnie on stwierdził, że jedynym Republikaninem, który mógłby wygrać z Obamą był Newt Gingrich. NIestety Romney go zniszczył i osiągnął maksimu, w wyborach - porażka nie za wysoką ilością gło
2) O ile wiem to PO w Polsce ma sytuacje najbardziej zbliżoną do Goebellsa - praktycznie wszystkie media mainstreamowe są "zaprzyjaźnione" z chłopakami z PełO. 3) "Ciemna strona mocy" w mediach to ND, RM, TVTrwam, GaPol i URze - 4 pierwsze media w sumie niszowe - URze mimo sporej dozy ciepła dla PiSu nie można uważać za gazetę pod PiSowskim wpływem. 4) SKoro PiS ma malutki kawałek tortu medialnego to w jakim niby stopniu mógłby działać metodą Goebellsa 5) Media pro POwkie wprowadziły w obieg w związku ze Smoleńskiem tyle kłamstw, ale jakoś żadeń redaktorek tych mediów nie był tak opluty jak Cezary Gmyz.... 6) Jak z tego wychodzi Goebelsowskie metody stosuje ten kto ma takie możliwości - czyli media "zaprzyjźnione z PO" 7) Ciekawi Cię co takiego wykryto w Smoleńsku, skoro zanim jeszcze prokuratorzy wrócili z Rosji, Seremet już siedział u Tuska i komentował Powód: łączenie postów
Ostatnio edytowane przez funkykoval : 12.11.2012 o godz. 13:13.
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
- sprowadzenie do Polski Sorosa i Sachsa co skutkowało wprowadzeniem "planu Balcerowicza" .. Dzięki m.in. któremu mamy w Polsce tak jak mamy, czyli nic nie mamy.. - mieszanie w Solidarności, czego efektem była Magdalenka, a później okrągły stół.. - Brzeziński jest "amerykaninem" - działa na korzyść obcego państwa, nawet kosztem swojego ojczystego kraju. ![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Specjalista od dożynek jakby ktoś nie pamiętał. ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Dajcie na priv link do tych fotek Dzięki
|