|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
ci wszyscy którzy mówią że to wina skwk i tych co nie chcieli Smudy - .......nijcie się w głowę. Chcecie kolejnych podziałów?
wdowczyk to jebany legionista, skorumpowany trener którego nigdy w Wiśle nie powinno być. Myśle, że gdyby tamci wszyscy mieli wybór Smuda a Wdowczyk to tego drugiego mało kto by chciał. Ja jestem w szoku. Sam nie wiem czy iść pod stadion i krzyczeć że ich pojebało i żeby wypierdalali wszyscy: od wdowczyka przez kapke po Dunina. Nie pozostaje nic innego jak jechac do Niecieczy i pokazać w jakiś sposób co sie o tym mysli. |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Następny będzie wójcik...albo stawowy
Tak czy inaczej jutro Nieciecza - Wisła typ 2 ! hahahahaha |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Nawet jeśli 1 kwietnia zostanie podana informacja, że naszym nowym trenerem zostanie Janusz Wójcik, to ja w to uwierzę. Po dzisiejszej informacji nic już mnie w tym klubie nie zdziwi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Niestety naszym klubem rządzą ludzie bez pamięci i honoru. Lepszy honorowy spadek niż takie sku*wienie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
LanceTS zgadzam się z Tobą, Gdybyśmy wiedzieli, że albo Smuda albo Wdowiec to pewnie każdy z nas wybrałby mniejsze zło...
Jeszcze raz do tych adoratorów nowego "trenera" to jest człowiek, który ze swoich pieniędzy kupił mecz od sędziego z naszymi rezerwami z naszą Wisłą! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
powiem tak.
zbyt długo jesteśmy kibicami Wisły, żeby nie wiedzieć, jak to się skończy. zegar odmierza Pana czas, Panie Wdowczyk. Proszę cieszyć się tą chwilą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Czym więcej czytam tu pasiastych komentarzy, tym bardziej kibicuję Wdowczykowi.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Niestety. Dzisiejszy dzień, to chwila, w której dowiadujemy się, że Zarząd Wisły oraz właściciel klubu - Bogusław Cupiał zakpił sobie z Kibiców niewybredny sposób. O to na stanowisko trenera powołuje się osobę, która ma korupcyjną przeszłość.
Jeszcze nie tak dawno, wywalało się z klubu Wojciecha Ł. czy nie przedłużało umowy z Łukaszem G., aby dziś powierzyć stery osobie, która przyznała się do udziału w aferze korupcyjnej. Sam Cupiał swego czasu zablokował transfer do Wisły pewnego bramkarza, który również brał udział w tej aferze.. Decyzje podejmowane przez nasz Zarząd i właściciela klubu nie powinny przejść bez echa kibicowskiej braci. Mam nadzieję, że na najbliższym spotkaniu osoby decyzyjne podejmą stosowane kroki, aby przedstawić zdanie Kibiców Białej Gwiazdy. Napluto nam w twarz i niech nikt nie udaje, że pada deszcz. Skandaliczna decyzja. Dla mnie ławka trenerska nadal będzie pusta, bo nie widzę tam żadnego trenera, tylko osobę związaną z aferą korupcyjną. Nic nie sprawi, że zmienię zdanie o tej osobie. Żadne ''sukcesy'', żadne zobowiązania, czy podlizywanie się Kibicom. Od dziś rozpoczynam odliczanie dni do zwolnienia tego Pana. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Gdy p.Gaszyński pojechał osobiście do Poznania oznajmić że nie przedłuża kontraktu z Gargułą w zeszłym sezonie można było być ciekawym gdzie pójdzie Garguła? Trafił do Iligowej Miedzi Legnica.. To pokazuje jakiej klasy zawodników ostatnimi latami mieliśmy.. Oby Balashov, Jovic, Ondrasek, Drzazga czy Bartosz za parę lat odchodzili do lepszych klubów, bo będzie równoznaczne że coś tam potrafią jednak..
![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
ile to miał lat ów inkryminowany Guła jak odchodził z Wisły 19? 20? czy może ciutkę więcej... ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Do usunięcia.
Powód: Błąd merytoryczny
Ostatnio edytowane przez R33 : 13.03.2016 o godz. 21:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Daj spokój, w tej sytuacji kolejny "bojkot" nam nie potrzebny. Nie kibicujesz trenerowi tylko piłkarzom...
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Bojkotem nazywasz wyrażenie własnego zdania? No to czekajmy, może po tym osobniku na Reymonta zawita Stawowy w marynarce z herbem sąsiadki a my dalej będziemy udawać, że nic się nie dzieje. Po raz kolejny przekonuję się, że jestem z innej ''szkoły'' kibicowskiej i wyznaję trochę inne zasady niż większość się tu wypowiadająca ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Ostatnio trybuny wyraziły swoje zdanie na temat Smudy, tego samego oczekuję teraz. Nic więcej, do głowy mi nie przyszło namawianie do bojkotu spotkań.. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
Sportowo nas utrzyma, pewnie nawet z niezłym wynikiem. do meritum Czy u nas trenerem nie był 3x F.S ? czy nie grał u nas Łobodziński i Garguła ? czy to nie u nas był słynny pan B. ? Nie wspominając kilku dawnych piłkarzy. Leżałeś wtedy Rejtanem ? zresztą, w lidze do dziś pracuję wielu ludzi, którzy coś na sumieniu z tamtych czasów mają. Nie usprawiedliwiam tego, ale stało się. Jest trenerem, dajmy mu popracować. Kiedy jak nie dziś najbardziej jest potrzebne wsparcie kibiców ? Nie dla trenera. dla Wisły. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Oczywiście, że pamiętam takie osoby. Przypomnę jednak, że wcześniej Wisła zachowywała się dość stanowczo do takich osób: - Wojciech Łobodziński - rozwiązany kontrakt a wcześniej zawieszenie w prawach zawodnika. - Grzegorz Kurdziel - zdecydowana reakcja klubu, brak przedłużenia umowy. Sprawa podaj wyszła w czerwcu. -Andrzej Blacha - sam podał się do dymisji.
Gdyby Wisła była mi obojętna, miałbym w dupie kto będzie zasiadł na ławce trenerskiej, czy kto będzie reprezentował jej barwy. Jednak jako osoba, aktywnie uczestnicząca w życiu tego klubu, mam chyba prawo nie zgadzać się z pewnymi decyzjami, które podejmuje właściciel czy zarząd. Tak się składa jednak, że nie jest mi to obojętne, jako kibicowi/fanatykowi kto będzie prowadził jego ukochaną drużynę. Sami strzelamy sobie samobója, zatrudniając taką osobę. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chodzi mi tylko o to ze mieliśmy takich ludzi w Wisle. Byli/sa takowi prawdopodobnie w kazdym klubie dzisiejszej ekstraklasy. Tego nie wiesz/nie masz na to wpływu. Zobacz jakie akcje sa na najwyższych związkowych szczeblach..Wdowczyk był umoczony, i to bardzo brzydka karta w jego życiorysie. Ale został trenerem Wisły, w trudnym momencie. Jak piszą - Wdowczyk przyjdzie i pojdzie. A my z Wisla zostaniemy. I teraz tez trzeba kibicować i wspierać. A nie robić kolejna akcje przeciw trenerowi. To nie pomoze. A jesli wybor miałby byc miedzy smuda a wdowczykiem, to wole wdowczyka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
ale Wdowczyk nie powinien być rozważany nawet rozważany w kategorii "potencjalny trener Wisły" ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zgadzam sie. I tu zmierzamy do przykrej refleksji. Zarząd ma daleko w tyle, co czuja i sadza o nowym trenerze kibice. I faktycznie jesli niektórym po rezygnacji ze smudy wydawało sie ze cos sie zmieniło w tej materii przyszedł siarczysty policzek.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Ja na kolejnym meczu domowym chętnie przez pełne 90 minut będę wyrażał dobitnie moje zdanie na temat Wdowczyka, jeszcze bardziej niż na Piaście i pocisku po Smudzie. Rozlicznych powodów dlaczego jesteśmy "na nie" - jest mnóstwo, można się będzie wykazać dużą fantazją w dopingu. Będzie ciekawie.
![]()
Nawet gdy upadniesz, ja będę z Tobą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
zaraz zabraknie czasu na ratowanie ekstraklasy... wy tu bedziecie krzyczec jebac wdowczyka i ....y z zarzadu a cupial widzac niezadowolenie trybun nawet decydujac sie na wyjebanie go musialby miec
a) trenera w rezerwie ktory bylby chetny na juz b) trafilby ze swoja mysla i generalnie wszystkim na ostatnie 7 kolejek w grupie spadkowej (zalezy kiedy poleci wdowczyk) wiec teraz to juz nie kwestia ogarniecia sie i punktowania tylko cudu.. bardzo malo czasu, waska kadra i badzmy szczerzy cisnienie olbrzymie a tu brozek zablokowany a to glowa bez formy... czarne chmury ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Przypomnijmy sobie to i owo:
Cytat:
http://pilkarskamafia.blogspot.com/2...sz-bilski.html Co mamy teraz powiedzieć? Poświęcamy swój czas, rodziny, wydajemy ostatnie grosze aby być ze swoją ukochaną drużyną na dobre i złe. Kochamy klub który dla większości z nas jest nieodłącznym elementem życia, elementem bez którego nie widzimy swojej przyszłości. I co? I pluje się nam w twarz kandydaturą na trenera naszej Wisły kogoś kto popełnił z pełną świadomością największe sportowe przestępstwo. Ba! Zbrodnie, która powinna dyskwalifikować na wieki takiego osobnika. Pozostaje tylko "podziękować" odpowiedzialnym za to osobą. Szkoda życia na nasze rozprawy czy tn czy tamten byłby lepszy. Granica została przekroczona. ![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Witam,
Widzę, że niektórzy kibice nie do końca zrozumieli wyraźny przekaz właściciela klubu." Zajmuję się rudną sytuacją w Telefonice, coś tam skapnąłem Wiśle, a Wy mi będziecie jeszcze dyktować...., . W....iajcie mnie dalej , to zostawię was na dokładnie tej samej pozycji, na której zastałem klub, i droga wolna. Tylko pamiętajcie o moim długu. " Taki jest nasz właściciel i tyle. Takie propozycje bojkotu, bluzgów itp. muszą go nieźle bawić. I tyle w tym temacie. Moim zdaniem Wdowczyk jako trener nie jest " na dzień dzisiejszy" opcja złą. Wszystkie te wywody na temat jego etyczności itp.- kupa śmiechu ! To jest trener piłkarski , a nie kandydat do seminarium. Reszta trenerów, zawodników i działaczy się wywinęła i tyle.Nie wspomnę o kilku naszych pracownikach : byłych lub obecnych. Nie trawię Smudy, który nie umie się wysłowić, mam nadzieje, że Wdowczyk fachowo i dosadnie objaśni Urydze, Boguskiemu i Brożkowi , dlaczego " na dzień dzisiejszy " będą grzali ławę, a Patryk jeszcze raz spuści głowę w dół to do nich dołączy. Chciałem Moskala, ale nowemu trenerowi życzę powodzenia, bo zaczyna trenować mój ukochany klub i interesuje mnie jedynie efekt jego pracy !! Oby rozpoczął z przytupem bo działacze stracili kupę czasu na negocjacje z jakimś nie do końca poważnym Chorwatem. Też bym chciał fajnego zagranicznego trenera, ale nie mam złudzeń co do realnej sytuacji finansowej naszego klubu . Panie Dariuszu powodzenia !! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Aha czyli Cupial na pohybel kibolom zatrudnil Wdowczyka
![]() Moze jednak na pohybel piknikom bez zasad, ktorych i tutaj jak widac jest duzo po wpisach, nie zatrudnil Jugola. Na zlosc wam pojeby ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
![]() Pewnie się to nie spodoba dużej liczbie formułowiczów, ale ja się nie łapie na usprawiedliwianie zwykłej ulicznej bandyterki, dyskusyjnymi wartościami reprezentowanymi przez w/w żołnierzy.![]() ![]() ![]() Tylko przypominam,że na stadionie jest miejsce dla wszystkich kibiców. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Muszę sobie wyrobić renomę na stadionie ![]() ![]() Chociaż ostatnio rzadko mogę na nim gościć A teraz idzie petarda- jestem szczęśliwy w życiu, dla niektórych ludzi, tych dla których warto, coś znaczę. I mam szczęście kibicować najlepszemu klubowi w Polsce !!! A kolega niech się spina dalej ![]() ![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|