|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Ile jesteś w stanie zapłacić za transmisję z zagranicznego sparingu Wisły? | |||
| nic |
|
87 | 14,95% |
| 1 zł (+ vat) |
|
97 | 16,67% |
| 2 zł |
|
79 | 13,57% |
| 3 zł |
|
40 | 6,87% |
| 5 zł |
|
279 | 47,94% |
| Głosujących: 582. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Najlepiej byłoby chyba wprowadzić płatny dostęp. "Wpłać minimum 1zł. PayPal, Przelew. SMS'em minimum 5zł." Sporo kibiców jest pewnie w wieku szkolnym i nie ma konta bankowego. Ja przez prawie całe studia też nie miałem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeśli będzie taka możliwość, to jak najbardziej, najlepiej przelewem, kwota 5zł to jak rozumiem minimum poniżej którego schodzić nie wypada?
![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
dobra inicjatywa,5 pln z mojej strony na pewno się znajdzie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Z smsami nie głupi pomysł. Jakakolwiek forma będzie, ja jestem za i dorzucam od siebie 5.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
odemnie 10zł przelewem. prosze tylko o info, żeby to nie uciekło.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
co do problemu prawnego, to wykroczeniem jak czytalem jest publiczna zbiorka pieniedzy. Natomiast wasz pomysl byłby prywatna zbiorka, dlatego ze przez publiczne nalezy rozumiec sytuacje gdy nieoznaczone osoby skladaja pieniadze (tak jak np na Mszy w Kościele, czy na rzecz WOŚP). Tu sytuacja jest inna, gdyż polega to na tym, że określone osoby (zidentyfikowane przez nicki co odpowiada imieniu i nazwisku) zobowiązują się wspólnie zakupić usługę, na którą jedna osoba wykłada pieniądze a inne jej oddają.
Dlatego by nie było problemu należy ustalić dokładnie cenę, a potem kto ile zapłaci - zsumować by wyszła ta wysokość i nie ma problemu. Nie będzie to zbiórka ofiar. Ja bym tak rozumiał ten zakaz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Było mówione odnośnie smsów że są nieopłacalne bo z każde złotówki tylko 40gr jest tak naprawdę przelewane.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten SMS byłby ostatecznością jeśli ktoś nie ma żadnej innej możliwości, a dobrowolnie i świadomie chce do tych pięciu złotych dołożyć jeszcze 3zł dla operatora.
Najlepiej jednak oczywiście by wszyscy założyli sobie darmowe konto PayPal i przelali tam sobie coś. http://youtu.be/po1RIIa576w |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ja mogę rzucić dowolną kwotę tylko SMSem niestety nic innego nie wchodzi w grę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Dorzucę 5 zł przelewem
![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Paypal mi pasi, 10zl spokojnie daje. Tylko prośba, niech to bedzie z jakiejś platformy lub rusztowania...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Oczywiśćie dorzuce piątaka!!
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
a jaki ten nr konta? nie wiem może przeoczyłem ale nie chcę czytać całego tematu... także jakby można było prosić to umieśćcie nr konta pod ankietą żeby każdy widział
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Temat Obserhausen ostatecznie upadł.
Pracujemy nad Tallinem, czyli sparingami z Rapidem oraz tym drugim (Genk/Flora). Jeśli gospodarze pomogą nam w zapewnieniu kilku rzeczy, to ruszamy. Na razie trudno przesądzać w jedną czy w drugą stronę. Jeśli szanse się zwiększą, wówczas opublikuję wszelkie informacje dotyczące sposobu wpłat. Ci, którzy zadeklarowali się w tym temacie oraz osoby, które głosowały w sondzie, otrzymają także informacje mailem. Jeśli więc macie wprowadzony nieaktualny adres mailowy w swoim profilu - poprawcie go. Aha, sparing z Rapidem będzie nadawała jedna ze stacji rumuńskich (to są świry, tam chyba wszystkie sparingi dają...), ale w necie raczej nie będzie to dostępne. Czekam na potwierdzenie. Jeszcze jedno, chociaż sporo osób się wpisało i zadeklarowało, to jednak wciąż jest to dość mała liczba (choć nie liczyłem wpłat wyższych niż 5 zł deklarowanych w postach). Liczę, że będzie Was trochę więcej, no i może jeszcze wspomożemy się z jakąś reklamą. Zatem nadal podbijajcie temat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
Ta ostatnia strona nadaje najwięcej meczów sparingowych. W razie w. znajdziemy odpowiednie stacje |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Jak akcja taka, żeby dać piątaka - to ja chętnie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
To ja mam jeszcze inną:
http://digi-hdsport.com/ Na tej stronie jutro transmisja Rapid-Austria Wiedeń o 16.00 |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Z chęcią dorzucę 5 zł za mecz.
![]() ![]() Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga! |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Też dam piątke, w każdej formie mogę.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Moze warto by bylo zaatakowac z ta akcja inne fora?
" Cytat:
![]()
FAKT : - Ruud van Nistelrooy "Nie zagram w Wiśle bo trzymam kredens"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
3 dla Was za transmisję!
![]() ..... no dobra 5!
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 29.06.2011 o godz. 11:22.
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
ja też z chęcią za obejrzenie Wisełki dam 5zł
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Mogę 2 a mogę i 5 jak będzie trzeba
![]()
W*I*E*R*N*O*Ś*Ć
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
i ja dorzuce
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Dorzucę do 10 zł
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
2 zł bez problemu. A jak nie ma innej możliwości to i te 5 może być.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
5 zl dam jak nic
![]() ![]()
Wisła & Jaga zawsze razem !