The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2009, 18:52
I tym miłym akcentem można już zakończyć naszą europejską przygodę. Wielu użytkowników uważa, że na temat porażki napisano już praktycznie wszystko. Myślę, że jeszcze nie jeden raz przyjdzie nam wszystkim przełknąć niesmak związany z tym blamażem. Tak czy inaczej, po części również na prośbę stałych bywalców forum, temat zamykam. Przed nami liga oraz przyszłość.
"Kradzione szczęścia nie daje..."
UH f B
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 22.06.2009, 10:56
Zieniu17 napisał(a):Wyświetl post
Uefa.com
Wtf.?
troche języka trzeba znać tam są wymienione w kolejności drużyny rozsawione i nierozstawione
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 22.06.2009, 10:57
UH f B napisał(a):Wyświetl post
troche języka trzeba znać tam są wymienione w kolejności drużyny rozsawione i nierozstawione
Znam, ale i sie czytać nie chciało
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 22.06.2009, 10:57
Zieniu17 napisał(a):Wyświetl post
Uefa.com
Wtf.?
co roku to samo
to tylko wypisane zespoły rozstawione i nierozstawione obok siebie, żadne pary!
mlynek0
Banita

Od: 08.2004

Stary 22.06.2009, 11:06
Svartis napisał(a):Wyświetl post
Nie przepraszaj, tylko lepiej poszukaj ściany i się rozpędź na nią (tylko się nie potknij o łóżko)
Dzieki za złota rade ale raczej będę się emocjonował w swój sposób a tobie pozostawie Twój tylko nie zapomnij kasku zakładać
Przemoo
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 16.07.2009, 09:36
matti123 napisał(a):Wyświetl post
Najlepiej ten mecz podsumują słowa: Jop jego mać. Wiadomo że nie on jeden winien ale wzmocnieniem to on nie będzie jak i się obawiałem. Szkoda gadać.
a byłeś kolego na meczu? czy oceniasz po 50 minutach z telewizji?
ano ja byłem i za wyjątkiem bramki dla Levadii, był po Kirmie najlepszym piłkarzem Wisły. Marcelo fakt, faktem, nie da się go pokonać w grze głową, ale grał słabiej niż Jop. Za to warto być na topie i razem z weszlo.com i innymi pacanami konsekwentnie krytykowac piłkarza bo taka moda...
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 22.07.2009, 21:11
sharkey napisał(a):Wyświetl post
Powiem krótko, ale muszę to z siebie wyrzucić

ODDAJ KOSZULKĘ PAWEŁEK ODDAJ KOSZULKĘ !!!!!!!!!!!!!! NIE ZASŁUGUJESZ NA NIĄ!!!!

PAWEŁEK WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A czy Peweł Brożek zasługuje na nią mimo, że spier.dolił kilka setek w dwumeczu ? Czym się różni puszczona szmata od niestrzelonej setki ?

A Ćwielong ? A Diaz ? Czy nawet Kirm? Tak trudno kur.wa trafić do bramki ? Trzeba walić po słupkach? Może gdyby kilka gwiazdeczek zostało po treningu poćwiczyć celność zamiast śpieszyć się do fryzjera to by było inaczej.

A ile razy w lidze remisowaliśmy bo nikt nie potrafił wykorzystać jednej z kilku(nastu) okazji? To trwa od lat.

Mimo, że uważam Pawełka za miernego bramkarza to nie on przegrał ten dwumecz tylko nasi wirtuozi z ataku.
eMTe
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 22.07.2009, 21:35
Mi to przypomina problem Wisły AD 2006/2007 - skuteczność... Tylko, że wtedy mieliśmy chociaż Dolhę, który w tamtej formie by nie puścił takich bramek...
eMTe
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 22.07.2009, 21:55
Wszyscy się z nas śmieją, ale fajna ta radość jak rodakom się powinie noga. Bo trzeba się w końcu z czegoś cieszyć...
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 22.07.2009, 22:20
eMTe napisał(a):Wyświetl post
Wszyscy się z nas śmieją, ale fajna ta radość jak rodakom się powinie noga. Bo trzeba się w końcu z czegoś cieszyć...

takie to chore spoleczenstwo. Ja zycze jak najlepiej wszystkim klubom reprezentujacym Polske w Europie...

ehhh jak to mowil Piłsudski: Naród dobry, tylko ludzie .......

63624
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 22.07.2009, 21:55
Największe katastrofy mają w Polsce miejsce 22 lipca, kiedyś manifest PKWN, teraz klęska Wisły.
Moim skromnym zdaniem ta klęska dobrze zrobi klubowi, bo będzie wielkie wietrzenie i kibicom, bo nauczy ich pokory. Poziom piłki w Polsce jest dramatycznie niski i trzeba się z tym pogodzić.TO MY (A RACZEJ POLSCY PIŁKARZE) JESTEŚMY KELNERAMI. Co do Levadii, życzę im dobrze, ale mam nadzieję że nie zajdą daleko, bo jeszcze ludzie stwierdzą, że dzisiaj się nic nie stało, bo Levadia taka mocna. A piłkarzom Cupiał powinien zafundować autokar do Krakowa.
Pozdrowienie z Wrocławia.

PS. A jeśli mimo wszystko znowu będziecie mistrzem Polski po tym sezonie, to mam nadzieję, że poważniej w klubie podejdą do mistrza Andorry, czy San Marino jak ich wylosujemy.
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów