|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Naprawdę nie spodziewałem się że zagramy TAK 90 minut. Liczyłem na 20-30. To niesamowite ale chyba wszyscy zagrali dzisiaj naprawdę dobry mecz i mimo paru błędów zneutralizowaliśmy Ległą przez cały mecz. Było dużo jakości, nie ma co porównywać do meczów z Lechem czy Pogonią na wyjeździe, bo przeciwnik był o klasę ( w tym meczu) lepszy. Oby to był pierwszy z wielu takich meczów to może jeszcze na pudło się załapiemy. Gratulacje dla drużyny i Kazia. Powiało optymizmem. Szkoda Sarkiego bo wygląda to poważnie a zagrał bardzo przyzwoite zawody. Najbardziej pozytywnie zaskoczył mnie Uryga. Jeśli tak zagrają w derbach to rozniesiemy ich na strzępy.
Ostatnio edytowane przez mee : 15.03.2015 o godz. 20:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Brawa dla chłopaków za mecz.
Na derbach tylko zwycięstwo! ![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
szczypta optymizmu - ten punkcik był nam ogromnie potrzebny
jeśli pukniemy pejsy (nie wyobrażam sobie innego wyniku) to będziemy niedaleko ósemki, a jeśli do niej wejdziemy to zobaczymy co dalej. aczkolwiek bez zastrzyku pieniędzy do klubu na dłuższą metę cudów tu nie będzie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Polecam wiadro zimnej wody na głowę.
Dzisiaj zagrali świetnie w porównaniu z poprzednimi meczami, ale poczekajmy jak będzie w kolejnych. Mam nadzieje, że co najmniej tak dobrze jak dzisiaj. Za dzisiejszy mecz brawa i czekamy na jeszcze. Zwłaszcza za tydzień. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
W warszafce bez zmian sędziowie pomagają jak mogą, a kibice przychodzą na przeciwnika (Wisła) a nie na ległą, żenada jak zawsze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Nie zastanawia was mimo wsyztsko ze ci sami ludzie kopią sie po czołach z Zawiszą a CI sami ludzie sa Lepsi od Legii na jej boisku?I gdzie to Wisla powinna mecz wygrac.
... Bo ja juz sam niewiiemo co tu chodzi,moze poprostu mieli juz dosc Smudy i tyle.A Sarki juz napewno . ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Sarki man of the match, ktoś nam murzynka podmienił, oby nic poważniejszego mu się nie stało.
Uryga dzisiaj nawet dryblował przed polem karnym legii, Jovic też świetny mecz z pechowym zakończeniem (vide Gumiś w derbach...) Dudka niewidoczny, a w przypadku środkowego obrońcy to bardzo duży pozytyw, całą drużyna na duży plus, może oprócz Buchalika, miałęm wrażenie, że powinien to złapać. Gdy bramkarz wychodzi z bramki musi mieć pewność, że chociaż wybija piłkę, w innym razie nie powinien opuszczać linii... |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Sarki wreszcie nie był je....any co chwila z ławki trenerskiej, więc grał na luzie. Oby wrócił na Derby.
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Sarki przez Smude byl za bardzo katowany a dzisiaj pokazal ze grac umie. Stepinski dla mnie dzisiaj tragedia nie powinien wyjsc po przerwie na boisko.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Byłem incognito w pobliżu kibiców Wisły i było pięknie - kibice Legii bez werwy, wbrew temu co piszą i mówią - często prowadzą antydoping. Pięknie się czułem jak chlopaki potrafili w odpowiednim momencie przyjebać z przyśpiewkami. Przy większej ilości pewnie byłoby jeszcze lepiej.
Chyba było sporo takich jak ja - sporo osób nie wstało przy hymnie Legii, jak i po jej bramkach Mecz w naszym wykonaniu bardzo dobry, nie ma do kogo się przeczepić, szkoda Jovicia, świetnie grał. Tylko Wisła! ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Tez sie zastanawialem,naprawde ilość Anty Dopingu po stronie L ogromna Zydostwo nie ma takiego repertuaru jak oni zaskoczyli mnie dzis,np ,,Gwiazda Biała,-na dwie strony pojechali ,a tak to innych anty przyspiewek multum , gdzie nikt inny tego nie robi. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Niestety po słowach Moskala chyba nie zobaczymy Sarkiego przez jakis czas (oby nie)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
heheh, a jeszcze tydzień temu wszyscy odsyłali Sarkiego razem z DG77 na Haiti
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jedna jaskółka wiosny nie czyni.. niech pokażą podobną grę i skuteczność w 3-4 meczach to uwierzę w ich przemianę. Bo narazie się tylko utwierdziłem w przekonaniu , że w polskiej lidze to piłkarze zwalniają trenera a nie prezesi
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
haha okazuje się, to co mówiłem. Gość z dużym potencjałem taki Sterling z Liverpoolu, ale psychika cienka olbrzymi brak pewności siebie.
Dzisiaj zagrał naprawdę przyzwoicie. ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Powiem Wam ze zaimponował mi Guzmics- koleś ma papiery na czołowego stopera ligi, twardziel, jak trzeba po pociągnie akcje do przodu, bez głupich strat. Co najlepsze wyciągnięty za darmo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mądrze napisane, mam niestety podobne obawy.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Ja zawsze mówię, że u nas jest najlepszy doping w Polsce i ilość ludzi którzy się w niego angażują a wy często się jaracie jakąś bandą martetingowców forumowych z Warszawy czy z Poznania ![]() ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Jechali po Wiśle, Craxie, gumiorach (!!), Jadze, Śląsku, Widzewie (szczególnie), Lechu (również więcej obelg niż Wisła), Lechii i żabolach. Na jedno cwks 5 anty. Patola. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
K**** Warszawska ma tak monotonny doping,że zasnąć można. Jedyne co na plus u nich to oprawy..w ogóle,żeby hymn śpiewać jak piłkarze w tunelu?...
Co do strony sportowej: Legia zagrała padakę, nasi to prawie wykorzystali. Nie ma co się podniecać. Lepiej grali w z gieksą. Wcześniej brakło skuteczności.
Ostatnio edytowane przez Babba : 15.03.2015 o godz. 22:18.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Po odejściu Smudy, który nie miał wartości moralnych, aby być trenerem Wisły przyszedł Moskal - osoba godna zaufania, wielce szanowana.
Co to może oznaczać i mam nadzieję będzie oznaczało w dłuższej perspektywie, a nie w jednym meczu To, że wreszcie piłkarze Wisły mają trenera, który będzie ich szanował i mam nadzieję, że to będzie w dwie strony. Moskal nie będzie zachowywał się jak Smuda, który wielokrotnie wypowiadał się lekceważąco na temat swoich piłkarzy, który uwielbiał poniżać niektórych graczy. Mam nadzieję, że przyjście Moskala spowoduje poprawę gry, a przede wszystkim poprawę atmosfery, bo w tym Smuda miał największe braki, bo o chamstwie i prostactwie byłego trenera można byłoby dużo pisać. Po zmianie szkoleniowca może być tylko lepiej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dziś najważniejsza była zmiana stylu gry, ale i też poprawa jakości.
Widać, że Moskal trzyma się swojego pomysłu na grę, który mieliśmy już okazje poznać trzy lata temu. Niedosyt jest, ale ten remis, mając w pamięci zaszłości, przy zdeformowanej obronie, z nowym trenerem na takim terenie jest na pewno sukcesem. Dobry mecz Jovicia i Stilicia. Szkoda Sarkiego, który zagrał całkiem przyzwoicie. Moskal w Lidze+ opowiadał, że rozmawiał z nim przez cały tydzień. Domyślam się, że nie opowiadał mu, że jest przygłupem kupionym za 5 zł. ![]() Czas pokaże, czy to jeden wyskok czy stała poprawa. Na pewno w tej rundzie można się spodziewać wahań formy i trzeba być na nie przygotowanym. Nie mój problem, ale jeszcze słówko o rywalu. Wyglądali jakby zostali w szatni i pompowali tam swój megalomański balonik. I Żyro opierniczający w przerwie sędziego o nieodgwizdanie jakieś domniemanej ręki Sarkiego. ![]() Oni są naprawdę przeświadczeni, że im wszystko wolno. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : rotfl:![]() ![]() ![]() ![]() i jeszcze jedno. Widziałem Berg to .................................. ale że aż taki Jego zdaniem Wisła przy Łazienkowskiej zagrała bardzo defensywnie i oba gole strzeliła w przypadkowych okolicznościach. - Wisła broniła się głęboko i ciężko było nam narzucić swoje tempo, dlatego ciężkie było nam stworzyć takie okazje jak przy pierwszym golu, kiedy Marek Saganowski świetnie zagrał do Żyry. Co do goli, to nie tracimy na co dzień takich bramek. Goście tak naprawdę przez cały mecz wypracowali tylko jedną znakomitą szansę, kiedy Bartosz Bereszyński w niesamowity sposób wybił piłkę z bramki - zakończył Berg.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 15.03.2015 o godz. 23:28.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chciałbym powiedzieć coś co miejmy nadzieję bedzie miało miejsce:
Od meczu z Legią na jesień wszytsko zaczęło się pierydolić. Mam nadzieję, że od meczu z Legią dzisiaj, zacznie się przełamanie i seria zwycięstw która zbliży nas jeszcze do czołówki, bo jak sami widzimy ona jest słaba a nasza kadra zimą się wzmocniła! I ten Sarki <3 Dzisiaj kozak ![]() ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
mega fart - najlepszy wynik jaki mogl byc ....przewidywalem hokejomy wpie...ol ...... za tydzien NAJWAZNIEJSZY mecz - oby bylo 1-0 ...i sezon jakos skonczony
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Paradoksalnie zagraliśmy lepiej niż wielu oczekiwało. Na pewno byliśmy dziś lepsi, więcej szczęścia i mniej błędów sędziowskich a wracali byś my z trzema punktami. Powiało optymizmem, więc za tydzień pierwsza wygrana tej wiosny
Żyro na temat ręki... "To są takie boiskowe sytuacje" ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|

|
||||||