|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zobacz na 73 czy Disco ci smiga
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
zium zium akurat ostro 'wczytałem się' w temat , umowę mam do końca kwietnia i w sumie nikt nie wiedział jak będzie i co będzie, chciałem ją przedłużyć jeszcze z C+, nie udało się, choć wiedziałem, że C+ szasta pakietami prawie za darmo, wypowiedzenie wysłane itp. Natomiast pojawiają się sprzeczne informacje, w związku ze zmianami pakietów Canal+, bo likwidują weekend, 3d itp powołując Family, Family2 itd. I teraz pytanie jest takie czy Ty podpisując umowę na stare Canale dostaniesz nowe, bo oczywiście możesz ich nie dostać mając prawo do rozwiązania umowy z ich winy, ale wtedy oni Ci zaproponują super migrację za 20 zł mniej i będzie to propozycja jedyna w swoim rodzaju. A jeśli się nie zgodzisz, nie wypowiesz umowy to zostaniesz z jednym C+ Sport i C+ Film , gdzie powiedzmy całą ligę polską przeniosą do Sport 2 i znów będziesz musiał rozważyć mocno migrację. Tak jak mówię to są tylko domysły, dużo osób twierdzi,że w połowie kwietnia do osób, które mają aktualne umowy przyjdą pisma albo migracja albo żegnamy i czas do końca czerwca. Oczywiście życzę Ci, żebyś miał taki pakiet z pełną ofertą przez te 18 miesięcy ale zalecam również monitorowanie sytuacji bo mam wrażenie, że chcą naciąć ludzi i dlatego dawali takie super promocje w ostatnim miesiącu C+. Pozdro.
Ostatnio edytowane przez David. : 22.03.2013 o godz. 11:22.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
satkurier napisał(a):
Opcja 129 zł by mnie interesowała tylko pytanie czy użytkowanie PVR w tych cenach jest już ujęte? ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A za ile teraz masz tego PVR ? Jak za 0 zł to jest duże prawdopodobieństwo, że dostaniesz go dalej za 0 zł. Te dekodery już nie są w obrocie jak się okazuję więc albo zostawią Ci go za 0 zł albo za 20 zł tak abyś wziął nowy, inny, lepszy, turbodekoder od nich ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Właśnie dzwoniłem na numer 223104565, o ofertę platinum z multiroom, pan powiedział że jeszcze dekodery nie są przystosowane i ta oferta będzie dostępna dopiero za tydzień. Zobaczymy za tydzień
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie mi się skończył darmowe użytkowanie i mam 20 zł teraz...
Jeszcze jedne wpis który by mnie bardzo ucieszył Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Generalnie to czytam na bieżąco SatKuriera, różni ludzie tam piszą, więc trzeba to brać przez pół, dopóki ktoś nie potwierdzi . Jestem przekonany, że ceny spadną...
http://media2.pl/media/101460-Nizsze...ej-ncplus.html Jak informują nas czytelnicy, którzy dokonali migracji, najbardziej krytykowany pakiet Canal+ Platinum z pełną ofertą kanałów SD i HD oraz pełnym pakietem Canal+ można wynegocjować już od 79 zł zamiast standardowej ceny 119 zł. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kto układał listę programów - jakiś debil chyba - na 4 jakieś TTV, zaraz dalej jakieś Mango TV i tego typu kwiatki. Wygląda jakby to n przejęła Cyfrę a nie na odwrót.
Jak zobaczyłem abonamenty to komuś się chyba w główce poje...ało - za 99 zł mam Superpremium HD z pakietem canal + i HBO, a oni za to samo z dodatkiem programów typu nSport FOXHD i dawnych filmowych z n które będą jako Canal+Family chcą 149 zł - komuś coś się pogrzało w główkach.... Podejrzewam, że wszyscy którzy jeszcze mają stare umowy na 18 -24 miechy nie przejdą do nowgo tworu. PS. Czy można ustawić swoją listę programów w dekoderze PVR - bo inaczej to mnie kur...ica trafi..... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
) woleliby mieć ten sport za rozsądną cenę. Dlatego wydaję mi się, że mogą się posunąć do czegoś takiego i dać spore rabaty na migracji bo inaczej odpływ abonentów. No albo zostanie tak jak jest, tylko to by było pozbawione logiki skoro za 65 zł można było mieć FULL Canal + z multiroomem i dekoderami, nie liczę HBO i innych (tydzień, dwa temu). A teraz za to samo 119... Jak żyć? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zobaczymy. Większym skur... będzie jak dadzą ligę na n-kę. Wszystko legalnie, a jednak jesteś wy....
Ja w skrajnym przypadku pójdę do Solorza, dla zasady. Mają 5 spotkań ligowych. Nawiasem mówiąc powstanie kanału ekstraklasa będzie gwoździem do trumny dla tej platformy. Podejrzewam,że ruszy(ło) potęzne lobby przeciwko temu projektowi. Da się w PVR 500gb ustawiać listę kanałów po swojemu ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No czas pokaże. Ja w Sagemcomie mogę: Menu->Ustawienia->Wybierz swoje programy. Tylko trzeba dobrze przemyśleć, bo o ile możesz jakiś dodany program usunąć (np. ze środka listy) to już dodać możesz tylko na końcu...
Jeszcze takie zaprzeczenie tego o czym pisałem: Cytat:
Ostatnio edytowane przez David. : 22.03.2013 o godz. 12:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy ktoś z was ma Pace 500 GB pod ręką i włączy na 73 kanał i powie mi czy ma ciemność?
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Czy to prawda, że chcą wykosić z c+ program TCM i przenieść go do nc+ ? Teraz już prawie nie odwiedzam strony satkuriera i nic nie wiem.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ja miałem nke płaciłem 79 zł cały pakiet plus n-premium teraz po negocjaciach dostałem platinium za 90 zł na 18 miesięcy w sumie będe płacił 11 zł więcej ale mam całą paczke canal plus i jakieś kanały dodatkowo.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Czyli hipotetycznie ja płace 107zł to tez taka oferte powinienem dostac - tylko, ze jestem abonentem Cyfry. Ja do czerwca poczekam - zobaczymy do tego czasu co sie zmieni
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Po powrocie do domu sprawdzę jak z układem kanałów u mnie, ale jeśli niektórzy z Was piszą że samo się pozmieniało to chyba mnie szlag trafi.
Co do zmian, to chyba najlepiej przeczekać jeszcze jakiś czas. Muszą się zreflektować i zmodyfikować tę ofertę, bo w przeciwnym razie po prostu popłyną. I jeszcze jedna sprawa. Ma ktoś pod ręką umowę z Cyfrą i mógłby sprawdzić jak wygląda sprawa wyłączania sobie ot tak niektórych kanałów? Bo to nastąpiło i zanosi się na kolejne wyłączenia, by przerzucić klienta tylko do nc+.
Ostatnio edytowane przez hunter : 22.03.2013 o godz. 14:18.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja analizując wszystko wykminiłem sobie taki pakiet i jego chcę.
Platyna+ HBO + History HD + multiroom w wersji 2 kart + PVR za 109 zł, maks 119 zł ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Oto co udalo się zaproponować migrujacym, róznice miedzy cenami na stronie a w telefonach (nie wiem ile w tym prawdy wiec sie nie podniecac
to do Mili)Comfort+ 39zł - dla migrujących 29 zł (co do ceny Multiroomu zostawiam tutaj puste pole...) Universe+ 59zł - dla migrujących 49zł (co do ceny Multiroomu zostawiam tutaj puste pole...) Canal+ Silver 79zł Canal+ Gold 99zł Canal+ Platinium 119zł All Inclusive+ 199zł!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
wlasnie sie dodzwonilem .......obezcnie mam od 1 marca podpisalem na 18 mies canal plus opitimum (chyba hd) - tzn place 71 zeta- i mam niezly pakiet- oczywiscie bez hbo i innych takich cinemaxow ....koles na infolini mi powiedzial ze niedlugo przyjdzie mi oferta migracjii ,....i albo sie zgodze albo musze zrezygnowac ....przy czym pakiet z sportem bedzie za 119 zl !!!!! ....wiec lipa na maxa ....bo po h.j mi np nSport |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
wtrące sie co do weeb.tv
rok temu jak kosztował miesiac 19 pln i mało ludzi znało to była bajka teraz np. jak we wtorek była LM to na 20megabitowym necie cięło mi w SD tak, ze musialem ogladac gdzie indziej. E:antymod : powstało kilka podobnych ale szybko poblokowali etc.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 22.03.2013 o godz. 15:08.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
masz racje ...ale moze beda podobne strony - pisalem Weeb ale moze tez cos innego i podobnego ..... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Działa Wam obecnie strona nc+?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
ja wczoraj byłem w nc+ w CENTRUM i powiedzieli mi że nie musze korzystać z przejścia,moge do końca umowy zostać w cyfrze , że narazie nie ma opcji rozwiązania umowy z ich winy bo nie ubędzie kanałow ,i co mnie boli multirom jest tylko przez połaczenie dekoderów ,teraz korzystam z 2 kart w dwóch domach ...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 22.03.2013 o godz. 18:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ja mam pytanie z innej beczki. Zastanawiamy się w domu nad zakupem NC+, ale tylko w opcji TV+Internet. Czy NC+ ma w swojej ofercie Internet STACJONARNY bez limitów ? Za wszelkie LTE z limitem 8GB serdecznie dziękuję.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
jesli jest tak jak piszecie powyżej to dla mnie bylo by super teraz płacę 159 ,przeskoczyl bym na to 119 zeta
Ostatnio edytowane przez węgorz2 : 22.03.2013 o godz. 18:11.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|