|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie jezeli nie ma juz karnetow na g3 g2 i g4 to juz w ogole nie ma
![]()
ŚLĄSK WISŁA LECHIA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Kolejna sprawa, ceny na Legie są już znane, konkretnie są 10 zł droższe od 'zwykłych' meczów,także na pewno nie będzie tak dużo jak się spodziewałeś... ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Czy na wszystkie mecze z karnetu 14stolatek będzie mógł wejść sam, bez opieki osoby dorosłej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
tak, bez problemu
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Co Ty w ogóle piszesz? Czy ludzie wokół Ciebie płakali, że śpiewali ? Mój ojciec, człowiek koło 50 też był na meczu z Koroną, na codzień jest piknikiem, ale podobało mu się w piątek, powiedział, że miło sobie czasem coś krzyknąć. Spytałem się go czy ludzie wokół mieli coś przeciwko temu że stali, czy ktoś narzekał. Okazało się, że nie a jedyne narzekania były związane z grą naszych grajków. Także nie pier**l za przeproszeniem. Ostatnia sprawa znajomych, co mnie zupełnie rozj**ało. Chłopie, Ty na mecz chodzisz w celach towarzyskich, czy dla Wisły? To co jak kumple nie idą, to Ty też nie mam rozumieć ? Jak kolega rzuci np "dziś mecz, ale świetna domówka się u Iksińskiego kręci, to idziemy tam, a nie na R22", to co idziesz z gościem na domówkę tak ? Gratuluję naprawdę. Powinno Cię obchodzić tyle co zeszłoroczny śnieg to, czy znajomkowie idą na mecz, czy też nie. Naprawdę idzie się załamać z takim podejściem. Miłego stania w kolejce po bilety na Legię. Dla Ciebie i Twoich znajomych. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
To mnie dodaj do ignorowanych,jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś. Wyraziłem tylko swoje zdanie,od tego jest forum. Peace
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To kogo dodaje lub nie do ignorowanych to jest tylko i wyłącznie moja sprawa. Fakt, że istnieje forum nie oznacza jeszcze, że można na nim pier**lić ile wlezie. Bez odbioru, rozmywamy temat.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jesli chodzi o zróznicowanie cen na gornym i dolnym pietrze sektora E, to mogliby zrobic tak ze na gorze E 22,23,24,25 oraz na dole E 13,14 kosztuja przykladowo= 40 zloty,a górne E 21,26 i dolne E 11,12,15,16 = 30 zloty,a po przeciwnej stronie o 10 zloty drozej.
Mysle ze taki podzial bylby lepszy niz dzieląc sektor na góre i dół lub na srodkowe 4 sektory i pozostała czesc. Klub dodatkowo zyskuje dwa sektory z drozszymi biletami, niz jest to teraz. Ceny, które ustalil w tym momencie klub wydaja sie chyba najbardziej racjonalne, skoro na pierwszym meczu po takiej przerwie biletów wystarczyło dla wszystkich, to gdyby były droższe przyszloby pewnie mniej ludzi ,a co by było w kolejnych meczach? Dlatego po otwarciu całego stadionu ceny powinny byc utrzymane w tym przedziale co teraz 20-50 zlotych, ewentualnie znizki szkolne,studenckie,rodzinne, dla emerytów czy kobiet na sektory poza tymi najtanszymi(- 20%). Mecze topowe o 10 zl drozsze, tak jak jest teraz. A co do karnetów, to klub powinien rowniez wprowadzić do oferty takie minikarnety jak sa teraz.. Raz ze jednorazowy wydatek dla kupujacego o polowe mniejszy, to jeszcze latwiej da sie zaplanować czy bedziemy w stanie byc na wiekszosci meczów na 2 miesiace do przodu niz na 4..Normalne karnety oczywiscie tez powinny byc sprzedawane.
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 22.09.2010 o godz. 20:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Miałem za złe że nie ma karnetów, bo zabrano mi możliwość zakupu i bycia spokojnym o miejsce na trybunach, a mając świadomość jakie ciśnienie na bilety następuje przed top meczami oczami wyobraźni widziałem sznurek w którym będę stał. Miałem za złe fatalną organizację sprzedaży na Koronę w poniedziałek z otwartą kasą tylko w WŚ. Nadal są mankamenty ale potrafię je zrozumieć. Dano mi możliwość i każdy ją ma. Korzystajmy. Cena na Legię dla mnie była by większa o blisko 20 zł, dlaczego? Normalna cena 50 zł, karnet na 4 mecze 135 co daje za mecz 33 zł. A co mnie cieszy? Że bez najmniejszej akcji marketingowej w dwa dni sprzedajemy więcej karnetów niż sąsiadki po miesiącu propagandy ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
jeśli szkolniak to musisz mieć legitymacje i swój dowód lub prawko
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
wiem wiem... zaraz mi pociśniesz że jestem dzieckiem nowego stadionu, że nie przychodzę dla Wisły tylko podziwiać stadion, że piknik bo nie chce mi się dla mojego ukochanego klubu postać dłużej w kolejce, ale uwierz mi że gdybym mógł to stałbym tam cały dzień nawet, lecz niestety nie mam takiej możliwości i tylko z tego powodu pytam czy są duże kolejki. bez spiny ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie mam dziś ochoty komukolwiek cisnąć, jeśli nie chcesz stać w kolejce to idź i kup karnet, z tego co piszą ludzie dziś, kolejek nie ma. Za to przed Legią będą na 100%
Nie obudźcie się 12 listopada, że stoi kolejka, bo mówię mamy 22 września i kolejki brak. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pytanie nie było do mnie, ale pozwole sobie odpowiedzieć: Nie, nie idę. Chodzę na mecze dla Wisły, ale nie ma dla mnie żadnej radości w meczu, jeśli mam stać i dopingować bez znajomych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Cytat:
Miałeś już okazję uczestniczyć w zabawie pt. ,,kupowanie biletów na mecz Wisła-Legia'' ? Oczywiście to czy kupisz karnet czy nie to Twoja sprawa . Jeżeli jednak nie miałeś okazji doświadczyć tego o czym pytałem w poprzednim zdaniu , to radzę Ci się nie nastawiać zbyt optymistycznie. W przypadku gdy będziemy mieli do dyspozycji te 9 tys miejsc więcej z trybuny zachodniej , to być może zdobycie biletu na ten mecz nie będzie jakąś wyjątkową ekwilibrystyką. Gorzej kiedy zostaniemy z tymi 18 tys , które mamy aktualnie. to o meczu z 2007 r Cytat:
Radzę wiec każdemu porządnie przemyśleć plusy i minus karnetu. Ja sam z tego typu wygody zrezygnowałbym jedynie w ostateczności , a fakt że klub postanowił sprzedawać karnety na rundę jesienną ucieszył mnie wielce.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 23.09.2010 o godz. 00:53.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cudem będzie te 9 tyś więcej, bo trybuna jest w proszku, starego D na 100% nie będzie.
Zostaje na dziś 15 tyś biletów. Sądzę że karnetów zejdzie może nawet ok 8 tyś. Więc w kasie będzie ponad 10 tyś biletów. Pójdzie to w ciągu dwóch dni, bo nikt tego w jedne dzień nie wbije w system. Kolejki te z Korony będą uznawane za szczyt cywilizowanego społeczeństwa. Więc ujmijcie sobie złych emocji i kupcie karnety. Kto pamięta kolejki na nasze pierwsze mecze w pucharach w erze Telefoniki z Parmą? To było coś. Bieganie spod kas, na hale i z powrotem. ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Offline |
|
|
A ja mam takie pytanie - ktoś kiedyś próbował (lub słyszał od znajomych) WYMIENIĆ KARNET? Tzn jest już kupiony karnet na sektor x, ale z róznych względów chciałoby się zmienić miejsce na sektor y. Idzie to zrobić? Ktoś coś wie?
(tak wiem wiem, tel do WŚ. Zadzwonie ale pracują od 11, poza tym jak moge się dowiedziec gdzie indziej to po co im truć głowę). |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ciekawi mnie czy po meczu ze Śląskiem będą nadal sprzedawane karnety ?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Czy można już oprócz karnetu kupić bilet na mecz ze Śląskiem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Jeśli kogoś to interesuje to dziś kupiłem karnet na G3, więc na pewno jest jeszcze wiele wolnych miejsc na G. Kolejek zero.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A jak to będzie z FC ? Jest jakas pula wydzielona z G dla fanclubowiczów?Chocby te 2000 które ostatnio zawitało na Reymonta?
Przecież jak pójdą wszystkie karnety na G, to klub straci troche kabony dajać FC bilety na narożnik za 15 zlotych,a wycofanie sie z akcja fanclubowej tez nie bedzie dobrze odebrane w szeregach FC. Inna sprawa, ze wole na G 2000 z FC niz te 2000 mialoby trafić dla niewiadomo kogo! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Kupujcie karnety, bez sensu jest stać w kolejce ! Zachęcajcie znajomych właśnie, niech robią to samo! Bądźmy takim mini-marketingiem dla klubu. Jak każdy namówi kilku znajomych na karnet może naprawdę mieć poczucie, że coś zrobił dla klubu. Więc blanco - zadanie dla Ciebie - namów tych swoich znajomych, żeby jednak kupili karnety i chodźcie razem na karnet. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Dokładnie kolejek zero. Sam p o13 kupiłem kilka karnecików na G. Także kupować kupować co by nie było potem płaczu że nie ma biletów na G albo że zajęli je kosmici.Widać też zainteresowanie karnetami na E, także z 8-10 tysięcy mini karnetów powinno pójść.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dla przypomnienia dodam że na mecz z Legią ,a co za tym idzie ze Śląskiem czy Lechią będą dostępne tylko dwie trybuny, a skoro na Koronie potrafiło się zebrać 17 tyś to na zgodowe a tym bardziej Legię nie zbierze się tyle? Owszem i to w dwa dzień lub dwa, więc radzę nie czekać z kupnem karnetu bo w dniu meczu (a nawet i wcześniej) jedynie gdzie kupicie to u koników na mecz z Legią nawet za 100-150 zł (tyle ludzie dają, a reszcie pozostanie obejść się smakiem), nie zwlekać tylko szarpać do Wiślackiego Świata i mieć spokój, a klub w ogóle nie musi czuć się winien z powodu jakichś koników, bo dla nich co zrozumiało mało jest ważne kto kupi bilet i ile, ważne żeby kupili, a co z nimi pózniej robią to już sprawa tychże osób, przed każdym meczem z zespołami typu Legia powtarza się to samo, wniosków nie każdy wyciąga i pózniej ma pretensje że ktoś sprzedaje bilet za 200 zł pod stadionem, a po co te pretensje? konik czy ktoś inny nie bronił Wam się zaopatrzyć w abonament dużo wcześniej, więc wyciągnąć wnioski żeby po wszystkim nie ryczeć
Ostatnio edytowane przez aNouc : 23.09.2010 o godz. 13:21.
|
|
|
|
sssssssss..
Offline |
|
|
To jest ten problem bo sporo osób jeszcze żyje obietnicami prezydenta o nowych trybunach i dopiero po poniedziałkowej konferencji uświadomią sobie, że już pozamiatane.
![]()
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Nie, bilety na mecz ze Śląskiem będą sprzedawane dopiero od soboty (lub poniedziałku)
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ceny są jakie są jak na tą pojemność powiedzmy ok i mam nadzieje sporo spadną po oddaniu kolejnych trybun bo inaczej nie widzę rewelacji
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 23.09.2010 o godz. 15:17.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|