|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Szkoda czas tracić na dyskusje z kim, kto czytać nie umie.
Tyle ode mnie. Nie jesteś w ignorowanych, bo wprawiasz mnie w dobry humor. Tylko dlatego. Ale poziom masz jak Koalik. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() To dopiero temat do anegdot. Tyle w temacie. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
@Markus - nie jestem ani zaskoczony, ani rozczarowany tym że Niewiadomski się nie nadaje, ale fajnie było się łudzić.
Czekam na dzień kiedy przestaniemy kupować młodych na sztuki a zaczniemy zwracać uwagę na ich jakość. Co w zresztą dotyczy wszystkich piłkarzy, ale mimo wszystko stosunek ilości kontraktów do jakości jest najgorszy wśród młodzieżowców. W sumie logiczne - weź średniaka po 30-tce, to Ci jeszcze jego poprzedni klub podziękuje. Weź młodą łamagę - uuu, to nie są tanie rzeczy, to nic że nie umie strzelać, podać ani dośrodkować, ma 18-lat i może się jeszcze nauczy. My zresztą też zrobiliśmy podobnie z Plewką, Gruszkowski czy Krzyżanowskim, gdzie można ich było sprzedać za uczciwe pieniądze... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Markus miał czelność spod kamienia wyjść? Pewnie zaraz powie że Rude to nie starał w kolano. 1,43 średnia której Sobol i Wuja by się nie powstydzili. Tak się kończy udawanie, że PMS najgorsza i że jedyny problem Wisły to trener.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Oczywiście wtedy szlag Ciebie pewnie trafi, bo jak typowi kibice Cracovii kibicujesz czemuś zupełnie innemu i nie możesz się doczekać kolejnych porażek Wisły Królewskiego. Poza tym hejter zawsze pozostanie hejterem. PS. Gdzie ktoś pisał, że jedynym problemem Wisły jest trener? ![]() ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Markus ty w ogóle kiedyś się za coś wstydziłes? Czy takich emocji nie odczuwasz? Ja wiem, że trudno było oczekiwać że on tu będzie miał srednia na mecz 2,5 i zrobi awans mając 10 pkt przewagi nad drugim zespołem ale to co się dzieje za jego kadencji to jest totalna porażka. Założenie było proste. Walczymy o bezpośredni awans, strata byla do liderów ale niewielka, nic nie stało na przeszkodzie aby gonic. A tracimy, już na tym etapie nie ma co myśleć o top dwa. Średnia 1,43 i bilans 3-1-3 to jest po prostu wstyd. A mimo że brzmi to smiesznie to niestety w naszej sytuacji finał PP jest jedynie pocieszeniem. Wygrana w PP to by była kasa ale w przypadku braku awansu, nawet te 5 mln to tez żadne cuda dla nas.
Wstyd żeby bronić trenera co ma średnia jak Sobol. O to Sobol miał taką średnia jak już był na wylocie bo wcześniej przecież lepiej punktował. Jaro, AI i Rude to jest żenada ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|