|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Ne czepiajcie się Kulawika za wczorajszy mecz ,czy to jego wina,że zawodnicy nie potrafią wykorzystywać dogodnych sytuacji ? co do straconych bramek wyraznie Kulawik mówił przed meczem,że spodziewa się zagrożenia przy stałych fragmentach ze strony Piasta a,że te łajzy nie potrafią ustawić się odpowiednio to już nie jest wina Kulawika.Przed meczem oglądali stałe fragmenty Piasta więc wiedzili czego spodziewać się ale oczywiście spierniczyli.
Zresztą ch** wie czy mecz nie sprzedany ,dzisiaj na tvp info mówili o kolejce cudów w tym był wymieniony mecz Wisły z Piastem . |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Ten człowiek swoimi wypowiedziami kompromituje nas kibiców Wisły Kraków. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Trenerze Kulawik.
Z całym szacunkiem dla pana osoby jednak muszę to powiedzieć... zaczynasz mnie pan pomału w....iać. Zanznaczam że nie jestem zły na pana czy na grę naszego zaspołu, gdyż doskonale rozumiem w jakim jesteśmy obecnie położeniu. Nie wymagam niemożliwego. Jednak w....ia mnie już ta bezbarwność i brak jakiegokolwiek celu pana podrózy. Mogę sie domyślać że gra pan tak żeby nie przegrać, licząc że przekona pan wynikami prezesów i właściciela do swojej osoby. Brakuje pana stylu i odciśniętego piętna na własnej drużynie, nie ma niczego czym by mógł się pan pochwalić. Czasami zastanawiam się, czy bardziej boi się pan tego, że ma słabych piłkarzy, czy może tego, że prowadzi ich jeszcze słabszy trener. Nic bardziej nie w....ia, niż porażka na własnym stdionie. Chcę żeby pan wiedział,że nie wymagam od naszej druzyny cudów i osobiście cieszę się z każdego punktu wywalczonego na obcym terenie . Jednak na własnym stadionie wymagam żeby pan i ta cała pana banda robila wszystko by kasować komplet punktów a jeśli już nie dasz rady wygrać to chociaż mecz zremisuj. W....ia mni pan tą swoją zachowawczą grą przy R22. Gdy patrzę na pana roszady w składzie, gdy słucham pana wypowiedzi przedmeczowych to zastanawia mnie jedno... Czy pan jest przekonany do tego co robi i czy w ogóle rozumie swoje decyzje? Bo jak by pan nie kombinował to zawsze wygląda to tak samo...druzyna swoje a pan swoje. Jeśli nie potrafi pan zaskoczyć czymś własnych wyrozumiałych kibiców, to czym pan chcesz zaskoczyć przeciwników? Z wyrazami szacunku. W....iony... ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
„Przegraliśmy na własne życzenie, gdzie prowadząc w pierwszej połowie mieliśmy dużo sytuacji, które pozostało tylko wykorzystać. Myślę, że mecz wtedy byłby już wygrany. Dwie sytuacje ze stałych fragmentów dały wygraną drużynie Piasta. Tylko i wyłącznie nasze błędy dały wygraną Gliwiczanom” – powiedział na konferencji prasowej Tomasz Kulawik.
Bramki strzelone przez graczy Piasta, padały po rzucie wolnym i rożnym. „Analizowaliśmy stałe fragmenty Piasta, gdyż wiedzieliśmy, że to ich mocna strona, zwracaliśmy na to uwagę. Jedynie przez nasze gapiostwo straciliśmy bramki” – stwierdził trener Białej Gwiazdy. „Powiedziałem, że 1:0 to nie jest wynik, który nas satysfakcjonuje, w takim sensie, że Piast może oddać strzał, zdobyć bramkę. My musimy grać, by strzelić drugą bramkę, by zwiększyć przewagę. Niestety, wyszło jak wyszło” – powiedział ze smutkiem szkoleniowiec. Az nie mogłem uwierzyc, ze to jego słowa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Szkoda się przejmować gościem. To jest pełna amatorka. Ledwo co było 2 tygodnie przerwy, a on zawodników oszczędza. Ciekawe po czym ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
zawodników 34-37 letnich jakich mamy trzeba oszczędzać, w tym wieku nie można do konca im śruby na treningach przykręcać bo sie do reszty rozsypią
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A przepraszam co złego/nieprawdziwego/nieodpowiedniego powiedzial ?
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Postęp jest. Gramy od początku meczu. Teraz trzeba ich nauczyć wykorzystywać przewagę i strzelać kolejne bramki. Niestety pewni zawodnicy są już w tej kwestii nie do zreformowania.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Każda jego wypowiedź ociera się o absurd. Niepojęte jest dawanie odpoczywać piłkarzom, po dwutygodniowej przerwie. Oczywiście przegraliśmy przez gapiostwo i błędy. Fajnie. Z tym, że piłka nożna jest generalnie grą błędów i nasza bramka padła po wielbłądzie obrońcy Piasta. Gramy słabo, a trener ciągle ma jakieś wytłumaczenie. Nie ma kto prowadzić gry, nawet taki Podgórski byłby u nas na tą chwilę jak znalazł.
I ciągle tylko gdybyśmy, jesteśmy źli, analizowaliśmy i ciągle wielkie nic. Chłop o pucharach opowiada a przyjeżdża byle Piast i z nami jedzie. To po co nam te puchary ? Żeby pobić rekord świata i odpaść z amatorami ?
01.04 - grał 69 minut, poprzednio 17 marca (!!) grał 82 minuty, 12 marca 65 minut, 4 marca 74 minuty. W ciągu miesiąca profesjonalny piłkarz, po rzekomo dobrze wykonanej pracy na obozach rozgrywa łącznie 290 minut i on potrzebuje odpoczynku, to ja się pytam co ten trener robił z nimi na obozach ?
Ostatnio edytowane przez zim zum : 08.04.2013 o godz. 07:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dopóki będą u nas tacy trenerzy i tacy zawodnicy. Dopóki będzie takie podejście, lenistwo i opieprzanie się, dopóty na trybunach będą takie pustki jak są w naszej lidze. Jeżeli Ty uważasz, że w porządku jest to, że profesjonalny piłkarz w wieku 29 lat, prawnie nie grający musi odpoczywać, to o czym my mówimy na przyszłość.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
"Dać odpocząć" to takie pieprzenie żeby było miejsce w składzie dla oldboja. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Trener to jedna wielka pomyłka, żenada w 100%.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Smuda nowym trenerem Wisły ?
http://ekstraklasa.przegladsportowy....009,1,381.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego jak zdjął w 64 min Boguskiego "grającego" na szpicy, gdy przegrywamy 2-0, nie wpuścił w zamian napastnika
Gdy wszedł Sikorski, Sarki miał do kogo zagrać i tak padła bramka. A Boguskiego to najlepiej odesłać do ME, albo lepiej nie, będzie im zaniżał poziom. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Trener Wisły Tomasz Kulawik: "Bardzo dobre spotkanie. Nareszcie nie połówka. Graliśmy 90 minut dobry mecz. Chłopaki dali z siebie wszystko i pokazali, że potrafimy grać w piłkę. Ale prawda jest taka, że zabrali nam punkty. Rzut karny i akcja, po której padła pierwsza bramka, to zdecydowało o wyniku. Plus i brawo dla chłopaków za to, że się podnieśli. Po co pięciu sędziów? Nigdy nie komentowałem ich pracy, ale kolejny raz nam zabrano punkty. W meczach z Podbeskidziem, czy z Lechią było tak samo. To mój komentarz do pracy arbitrów".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeśli ze Smudą to prawda, to uważam, że jest duża szansa na to, że Cupiał nie powiedział jeszcze ostatniego słowa. Raz, że Smuda nie zgodziłby się przyjsc gdyby nie mial obiecanych wzmocnien, dwa, ma chyba jakis wplyw na bossa, znaja sie wiec bedzie mogl do tych wzmocnien naklaniac i nie zostanie zwolniony po nieudanym jednym czy dwoch meczach.
|
|
|
|
Guest
|
|
Rozwój sportowy drużyny pod kierownictwem prawd.iwka w wieku przedemerytalnym, który nie ma pojęcia o taktyce i przygotowaniu fizycznym i dobiera sobie do współpracy wyłącznie potakiwaczy albo/i głupszych od siebie będzie z pewnością zaj.bisty.
Ostatnio edytowane przez arti : 14.04.2013 o godz. 16:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Smuda właśnie pokazuje swój kunszt trenerski w Regenzburgu. Jeśli będzie go kontynuował w Krakowie, to nie ma co liczyć na lepsze dni. Poza tym od poczatku będzie się stykał z niechęcią kibiców - "Smuda ped.. Wisłę sprzedał"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Ambicja w meczu z Legią była raczej spowodowana prestiżowym meczem i pokazaniem mimo słabszego miejsca Wisły też mogłaby grac o mistrzostwo. Choć zmiany Kulawika całkiem słuszne i za to wielki +. Wystawienie Sikorskiego w tak ważnym meczu to trzeba mieć jaja
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Chrapek nieźle.
Niech złapie szybkośc i przyśpieszenie a bedzie rozgrywający na lata tylko niech złapie, bo jak nie złapie to kolejny zółw niepotrzebny ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jezeli Smuda ma przyjsc to ja juz chyba wole Kulawika.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Czy Wy wierzycie ze jakiś poważny trener przyjdzie pracować do tej WIAŁY Cupiała . JEŚLI ZE MUDA to prawda to potraktujcie to jak mniejsze zło , pyzatym ktoś tu trafnie napisał W Wiśle niema nawet kto ocenić umiejętności potencjalnego piłkarza NIEMA DETEKTORA SPORTOWEGO NIEMA NIC .A TEN SMUDA TO PEWNIE MA PEŁNIĆ ROLE człowieka ORKIESTRY TAKI ZŁOTA RACZKA Jak trzeba tknie poprowadzi pisuar naprawi , a czasem i pozamiata.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ze Smudą jest jak z Kapką niby odchodzi,ale ciągle jest.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Panowie z tym cudakiem Smudą to chyba jakieś nieporozumienie?! Już wolałbym dać Kulawikowi szansę na kolejny sezon... Ze Smudą wpadniemy w jeszcze większą skrajność niż jesteśmy... Podobno był już nagrany temat powrotu na R22 Nawałki i co w związku z tym
![]() "Jeśli,
Liczysz na kupon co los zamieni w zysk, Prędzej zobaczysz ufo albo dostaniesz w kły. Reklama powie jak żyć, Ty powiesz "nie" reklamie, Taki Twój spryt, podświadomie i tak kupisz co każe. Mieszkanie w ratach, AGD w ratach, Jebana praca, jeszcze dziewczyna zdradza Ciebie jak szmata..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
No to mamy obecnie *dawnego Wiślaka* na ławce trenerskiej. I gdzie jesteśmy, doskonale widać.
Myślę że jeszcze Olo Moskalewicz, Rysiu Czerwiec i Artur Sarnat i Liga Mistrzów nasza za dwa lata. ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|