|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jak to czemu- mecz Legia - Wisła się zbliża.
Powód: babcie tez ma sandaly
Ostatnio edytowane przez fst : 23.10.2008 o godz. 19:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Zaraz... Sytuacja UMKNĘŁA trójce sędziowskiej: http://e-adwokat.eu/polskie-sady.html ? No to na jaki chu... główny upomniał obu
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 06.03.2015 o godz. 14:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
mam nadzieje, ze pojedziemy lEgłą do piachu i to ostro. kuriozum i tyle..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ale po co te lamenty?
Może warszawiacy napiszą nam na forum kiedy to PZPN "skrzywdził" Legię. (Proszę tylko nie wspominać odebranego mistrzostwa bo tylko za to to Wójcik nie powinien wychodzić z wrocławskich kazamatów przez najbliższe lata). Niestety tak jak kiedyś, ulubienica PZPN-owsko resortowych działaczy, była wywyższana kosztem innych klubów tak i dziś nie jest obca włodarzom OE. Dlatego mistrzostwa nam smakują lepiej a "Ległaaaa, legła Warszawaaaaa...." ma dodatkowy wymiar. Sprzedajna liga, sprzedajni działacze, głupi dziennikarze.... hucpa i granda w biały dzień w majestacie prawa. ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
mam nadzieje że nasi dostaną takiej agresji i będą tak zdeterminowani że pomszczą Rafała i rozjadą PZPNowskiego pupilka do zera pokazując że nawet bez Boguskiego jesteśmy najlepsi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
KUR*** trafia mnie ...
mam nadzieje że chlopaki pokaża w Warszawie sportowa złość - równiez a może przedewszystkim po dzisiejszej kuriozalnej decyzji |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
niech ktoś poda maila do canal czy kanał? napiszemy twarowskiemu i smokowskiemu jacy z nich manipulatorzy, oni to rozpętali, dupki pzpn-owskie tylko pociągnęły dalej co było pewne , wyrok zaocznie bez Boguskiego ? pośpiech ? po co? zaraz usłyszę o kompleksach wobec warszawki , a to jest według mnie ukartowane , jak pamiętam zawodnik zawsze byl wysłuchany , to samo sędziowie , a tutaj? mega skandal , na pohybel , dajcie linka do kanałowych dupków
![]()
"jakubowska.kwiatkowski,czarzasty.nikolski "grupa trzymajaca sie
JAKUBOWSKA SIEDZI! KTO NASTĘPNY? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Mnie najbardziej rozluźnia rygor natychmiastowej wykonalności. I gościa zawiesili bez zaproszenia i wysłuchania strony. Ciekawym czy chociaż skonsultowali się z arbitrem prowadzącym zawody.
Jaja. Coś duży ten zbieg okoliczności. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jeżeli po takim czymś nasi piłkarze nie znajdą w sobie dostatecznej motywacji żeby przez 90 minut pojechać z Legią na maksa, to jestem skłonny stwierdzić, że nic i nikt nie zmusi ich do zaangażowania. Mam nadzieję, że warszawiaczki strzeliły sobie w nogę, że Wisła się zepnie i zdeklasuje "sportowców", z klubu któremu od lat najlepiej wychodzi gra przy zielonym stoliku.
Ja bym tej karze przyklasnął, gdyby wszyscy piłkarze byli sądzeni w ten sposób. To co odstawiło Canal+ było żenujące, z Boguskiego zrobili żądną krwi bestię, podczas gdy Wojciech "Łokietek" Szala i Dickson "Saneczki" Choto zawsze są niewinni, nikt się nawet nimi nie zainteresuje. Powiem tak- walić to, jak wygramy satysfakcja będzie podwójna, a ewentualna porażka mniej zaboli. Co do samego spotkania, to nie wiem, co się nim tak wszyscy jarają. Gdyby nie to zawieszenie mecz obchodziłby mnie tyle samo, co spotkanie z Odrą Wodzisław, nawet frekwencja i doping będą zapewne na podobnym poziomie- w takich warunkach trudno o wielkie widowisko. Nawet jeśli piłkarze będą wychodzili z siebie to i tak wyglądać to będzie jak przedsezonowy sparing. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja jestem za karaniem na podstawie zapisu video. Podstawy byly. Nie mam pretensji, ze C+ to pokazal bo pokazaywali tez inne tego typu przypadki. Tylko troche dziwne, ze Wachowicz z Arki za brutalne zagranie w 1 kolejce nic nie dostal. To samo kiedys Hernani jak stanal na Sobolewskiego. Zawsze sie smieje z tych teorii spiskowych. Nie wierzylem, ze Boguskiego zawiesza ale teraz to jest co najmniej dziwne.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Ja pierdo.., ..... wierzyć się nie chce...Grzelak bezczelnie popycha sędziego i nie dostaje kary, a Boguski lekko kopie przeciwnika w ferworze walki i dostaje karę na 2 mecze! - Skandal. Może od następnej kolejki każdego karajmy za dotknięcie piłki podczas meczu? Za dwa dni mecz z Legią, czy kogoś dziwi wobec tego ta kara?
PS: Co byście panienki z ekstraklasy nie zrobiły Grzelak i tak nigdy nie będzie brazylijczykiem... ![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ja w tym temacie za "Ległą" was wyjątkowo nie zbanuje, ale apeluję o rozsądek. To, że zawsze mieli silne plecy w mediach i PZPN-ie to jest fakt, ale kij im w szprychy. Widać inaczej nie umieją.
A taki Szala co mecz... Ech. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Idiotyczna decyzja (jeśli faktycznie, sędzia ich upomniał).
Z drugiej strony apeluję o rozwagę, bo gadki typu "Legia ma fory w PZPNie", jak nic przypominają mi teksty Pasiastych tyle, że o nas ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak Wolfy pozwala to ..... , .....,w....a
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
wolfy nie pozwala, wolfy odpuścił tym, których poniosło. Ale nie radzę przeginać...
Nie ma co okazywać słabości i ośmieszać samych siebie(jako kibiców Wisły). ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
żartowałem , ale swoje wiem i śpiewam
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Tu masz 100% racji. Nigdy nie podniecałem sie meczem z Legia bardziej niz meczami z innymi ekipami. Ot, taka druzyna jak inna, tylko bardziej forowana przez centralę. No, ale oni żyją w przekonaniu, że dla wszystkich mecz z Legią to jakiś honor. Trochę w tej sytuacji żali mi ich kibiców. Smutne musi byc kibicowanie ekipie tak bezsilnej, że aż "wspieranej" przez stronnicze media i stronniczy PZPN. Co do samego PZPN-u to życzę tym wszystkim przekrętasom, (i z centrali i z terenu) żeby w koncu znaleźli sie tam gdzie ich miejsce - w więzieniu. Żal w tym wszystkim Boguskiego: jeden z najgrzeczniejszych chłopców w lidze wydymany przez głupców, ktorzy niestety nadal mają tu władzę. Rafał, trzymaj się, ta banda pętaków po prostu Ciebie się boi. Oby Cie to nie załamało, ale uświadomiło jak wiele znaczysz.... |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Wszystko itak wyjaśni sie na boisku .... zobaczymy co czas pokaze .... potem bedziemy sie zastanawiac co dzialo sie przed meczem ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jest gdzieś dostępne video z tym odepchnięciem sędziego przez brazylijczyka Grzelaka ?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
****y jebane! Mam nadzieję że piłkarze się zmobilizują wszyscy! I że pokażą na boisku Legii kto jest mistrzem.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
Chciałbym aby nasz klub sprawdził ten zapis bo śmierdzi to na odległość. |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Nie wie ktoś czy jest gdzieś na necie filmik pokazujący całe zajście?
Nie mogę znaleźć. A już myślałem, że w czwartek wieczorem, 3 dni przed meczem dadzą sobie spokój i nic nie będzie. Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych ale to sk***ysyństwo czystej wody. Skandalem jest, że wyrok został podjęty zaocznie i bez poinformowania klubu o prowadzonym dochodzeniu. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To kopniecie bylo pokazywane w lidze + , lidze + EKSTRA , ewentualnie w Szybkiej Pilce?
Ostatnio edytowane przez e : 23.10.2008 o godz. 20:31.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
To kopnięcie było w Lidze +
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Nie widziałem szybkiej piłki ale sądzę tam też było bo najpierw pojawiło się w C+. Zresztą wszystkimi zapisami operuje C+ także nie ma większego znaczenia, prawda jest taka że oni mogą robić z tymi zapisami co chcą, a i tak nikt nie będzie sprawdzał czy nie doszło do manipulacji.
Jestem baaaardzo ciekawy w jakiej formie dostarczany jest materiał z C+ do ekstraklasy i czy nie dochodzi tam do naruszenie przepisów.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 23.10.2008 o godz. 20:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
sam ogolnie szanuje przeciwnikow, ale po takim czyms miarka sie przebrala.. i dla mnie teraz to stara kur** legła.
to jest szopka i tyle. zawiesza sie zawodnika, bez jego obecnosci, bez informacji dla klubu, i jeszcze bez mozliwosci odwolania.. rece i tyle. mam nadzieje, ze nasi pokaza im gdzie ich miejsce. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Nie pieprzcie już o manipulacji nagraniem. Przewinienie było to i kara jest. Czy słuszna, to inna sprawa. Najbardziej boli, że od jednego gościa gdzieś w studiu montażowym C+, zalezy skład druzyny w najblizszym meczu i być może losy mistrzostwa Polski. C+ rozpatruje to co koles podsyła. Jednym słowem to co chce pokazać pokazuje, czego nie chce nie ma. Zaskakuje też szybkość i natychmiastowa wykonalność podjętej decyzji.
Teraz wypada wygrać z Legią na boisku i zakończyć sprawę. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
A jeszcze co śmieszniejsze to sędzia to widział i kazał im się przeprosić.
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Nawet po PZPN-ie się tego nie spodziewałem. Grzelak z Szalą muszą mieć niezły brecht z tego co się dzieje. Teraz od naszych zawodników oczekuję by zapieprzali przez cały mecz i pokazali tym warszawsko-legijnym ch****, że takie wałki wpływają na nas mobilizująco.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Ciekawy jestem jak teraz zagramy, w jakim ustawieniu - brak Boguskiego, Jirsak po kontuzji forma nieznana - z przodu to cienko wygląda....
I jak tu nie wierzyć w spiski... ale co tam, nie ma się co załamywać - ale będzie ciężko. Oby chociaż zremisować ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|