|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wlasnie oby Kulawik nie wracal do ME. Trzeba kaprala ktory bedzie cisnal te talenty ktore sprowadzimy do oszlifowania
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Watts : 26.02.2013 o godz. 10:33.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Taaa Kulawik odejdzie, pilkarzom nadal nie bedzie sie chciało i dupa blada.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Prasa przebąkuje że Iliev pójdzie do ataku. Ciekawe pomysły ma Kulawik.
krakow_sport_pl: http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...do_ataku_.html ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
w 20 minut strzelamy 3 gole, a potem wprowadzamy dwie linie obronne:
Jovanovic-Kew-Chavez-Burliga Bunoza-Czekaj-Sobol-Wilk i z przodu Genkow jako defensywny napastnik oraz Sikorski który dobrze przeszkadza. ![]() ps. Nie bierzcie tego posta na poważnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Zastanawiam się dlaczego Kulawik 'jakości' szuka w tych roszadach. Iliev w roli napastnika, czy wcześniej Radek w roli obrońcy. To jak liczenie na cud albo co najmniej na jakieś objawienie. Oby tylko nie szukał Świętego Grala którego w istocie nie ma. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
To jest kwintesencja polityki Cupiała.
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...siedzeniu.html W dodatku strażaka nawet nie mają... Cały czas się kłania profesjonalny trener + fizjolog, najlepiej obydwaj z Europy zachodniej. Ale cóż, skoro lepiej tasować kolejnymi amatorami z PMSz i pogrążać klub do reszty to nie ma o czym rozmawiać. W przypadku Tomka, mam bardzo dużo sympatii do niego i doceniam jego zaangażowanie dla Wisły, ale na dziś jego miejsce jest obok solidnego trenera, od którego mógłby uczyć się rzetelnego warsztatu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Jesli by wywalili Kule po 2 porazkach z Jaga i Bielskiem to ja juz niewiem kto moglby zostac trenerem Toz nawet Jerzy Fiutowski nie ogarnał by tej stajni Augiasza. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Pomysł o tyle niezły że Iliew potrafi skierować pikę do bramki. Gorzej z tym że grając na szpicy piłka może do niego trafić pod nogi może raz, dwa w meczu. Głową aż tak dobrze nie gra.
Ja bym jednak postawił na Genkowa i wrzutki Kosy. Może coś się odbije od brzucha. Większym problemem Kulawika jest to żeby grajki chociaż trochę starały się wypełniać jego założenia ( oczywiście jeżeli takie istnieją). Tylko jak On to wyegzekwuje, nawet za kare nie ma już kogo na ławce sadzać (Bo to jeden z jego pomysłów na "karę". Schematów na boisku nie widać od odejścia Moskala. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Wiem że to brzmi śmiesznie ale według mnie Iliev powinie być na ławie w meczu z Jagą bo jak za długo pogra to na Podbeskidzie nie będzie miał siły... w obecnej sytuacji ten drugi mecz jest priorytetem.
Wróciłbym do koncepcji 2 defensywnych pomocników z Sobolem i Wlikiem. W ataku mimo wszystko Genkov. Podbeskdzie będzie dominować biegowo, fizycznie oraz ich cechy wolicjonalne mogą być na wyższym poziomie niż u naszych zawodników dlatego środek pola nie może wyglądać tak jak w meczu z Bełchatowem. Nie radziliśmy sobie z Podbeskidziem kiedy byliśmy o wiele silniejsi personalnie oraz morale drużyny były zgoła odmienne. Jeśli w tym meczu piłkarze nie wyjdą napompowani to będzie źle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
sposób wypowiadania sie Kulawika o druzynie swiadczy o tym ze w klubie jest naprawde zle , pytanie czy material ludzki jest az tak fatalny , czy pan tomek mentalnie nie jest w stanie nikogo ogarnąć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Odpadniecie z PP nie bedzie oznaczalo natychmiastowego zwolnienia Kulawika...facet poprowadzi zespol do konca sezonu. Nie zostanie po prostu na nastepny. Nie wspominam juz o tym, ze nikt nie chcialby przyjsc teraz na pol roku i ze nie ma na takowego pieniedzy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
Na pewno Kulawik ma nerwy ze stali:
Kulawik napisał(a):
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Sikorski koniecznie na bramkę. W końcu tam, gdzie jest Daniel, tam nie padają gole! Udowodnione na podstawie dwuletnich doświadczeń.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Myślę że dzisiejszy mecz Barcy z Realem wybitnie pokazał co nawet przy fenomenalnej drużynie znaczy brak trenera
![]()
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Tiaa, Orest na pewno przyjdzie do Wisły w podskokach a już na 100% zostanie miło przywitany po jego debilnych wypowiedziach podczas pracy u obrzezanych.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mógłby ktoś podać linki do tych wypowiedzi, albo jakieś cytaty? Bo też słyszałem, że się negatywnie wypowiadał, ale wiem dokładnie jak. Ponoć coś przed derbami na treningu, że w Wiśle tylko pracował, ale prosiłbym o konkrety.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
żadnego lepszego strażaka nie ma pod reka niż Agrest, Michniewicz ? Wdowczyk ? Edek Lorens ? Jabłoński ? Radolsky ?
Ostatnio edytowane przez AYALA : 27.02.2013 o godz. 09:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
30/01/13
Kulawik napisał(a):
Kulawik napisał(a):
|
||
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
To była jakoś jesień 2009 - nie pamiętam dokładnie słów (nie mogę znaleźć cytatu) ale coś w ten deseń:
Cytat:
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
I o tym, że nie jest "szczekającym pieskiem". Zeszmacił się totalnie.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Z parchatego forum:
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
dlaczego grzebiecie w życiorysach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Grzebaniem w zyciorysie?
Orest jest na tyle duzym chlopcem, ze powienien sie liczyc z konsekwencjami wypowiadanych slow. Chcial zablysnac przed kibicami cracovii, niech teraz nie mysli, ze wszyscy o tym zapomnieli. Zauwazylem usmieszek... Irony's a bitch ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kulawik w meczu z Belchatowem zciaga z boiska Kosowskiego, czyli jedynego chlopa ktory daje nadzieje na jakas wrzutke na afere, jakies dosrodkowanie mniej lub bardziej precyzyjne, z ktorego ktokolwiek moglby cos strzelic i wpuszcza na boisko Chaveza...sygnal: bronimi tego swietnego wyniku jakim jest 0-0 w meczu z ostatnia druzyna ekstraklasy! Jak dla mnie to jest kompromitacja, bo abstrahujac od formy w jakiej sie nasze pilkarzyki znajduja, to z takimi ogorkami nawet w 10 powinnismy stwarzac zagrozenie tymczasem w ostatnich 10 minutach to GKS byl blizszy gola, mimo, ze gralismy kompletem obroncow...
![]()
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
co było a nie jest [...] |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A co to? Forumowi prezesi nie zwalniają Kulawika?
down - w żadnym razie... Zauważ jednak, że po tym meczu nie ma ani jednego wpisu ![]()
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 01.03.2013 o godz. 01:03.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|