|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Online |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bez względu na wynik , po dzisiejszym meczu Rude wsadzony w Modlinie w najbliższy samolot do Hiszpanii powinien być. z zakazem powrotu do Polski pod jakimkolwiek pozorem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Markus napisz coś ku pokrzepieniu serc bo mam moment zwątpienia w projekt Rude-Wisla
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
[*]
Za komentarz. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Czy admin mógłby proszę dać słowo "trener" w temacie w cudzysłów?
Taki z niego trener, jak gówna pasta do zębów.
Ostatnio edytowane przez Revolver : 19.04.2024 o godz. 20:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Dobra, dość. Dawać Jopa. Gorzej nie będzie. A nawet jeśli, to trudno. Przynajmniej taniej będzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Najważniejsze, że jest recyrkulacja piłki i asymetryczne ustawienie.
Gadajcie sobie, co chcecie, ale projekt Rude uważam niniejszym za zakończony. |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ja pitole jacy my słabi jesteśmy, jak łatwo nas ograć, przeskoczyć, wyprzedzić...
Uparliście się na tego Rude, ale razem z nim do wywalenia jest przecież pół składu, z Dudą i Urygą na czele.. Dejcie już tego Jopa i niech sobie robi skład na następny sezon w 1 lidze ![]() :
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Rzeczywiście najsłabszymi zawodnikami Wisły są w tej chwili głównie Polacy, ale to przypadek (w tym sensie, że tak akurat poukładaliśmy drużynę, że mamy Polaków, i to słabych w obronie, a Hiszpanów w ataku, trochę lepszych - a do tego gorzej gramy w obronie niż w ataku) - zdanie wyżej traktuję jako prowokację bądź zaślepienie. Z jednym i drugim nie ma sensu dyskutować.
W mojej ocenie graliśmy praktycznie to samo w 1. i 2. połowie. Zmienił się wykonawca wrzutek i opadł z sił przeciwnik. Nie świadczy to dobrze o trenerze. Choć oczywiście jestem otwarty na jego sukcesy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hej, czy moglibyście spróbować przestać na siebie ciągle nadawać? Kibicujecie tej samej drużynie, macie inne zdanie na temat tego, jak wielokrotnie lepiej zarabiający od Was młodzi ludzie w krótkich majtkach kopią piłkę po trawie. Spokojnie.
Natomiast doceniam to, że zdrabniacie nicki zamiast wyzwać się od kurew. |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
Czy ci młodzi ludzie zarabiają wielokrotnie więcej ode mnie? Śmiem wątpić. Może kilku z nich zarabia odrobinę więcej. Większość zdecydowanie mniej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Jedno trzeba mu przyznać: Albercik umie w zmiany.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trener się ligi nauczył. Przy milionie wrzutek potrzeba dobrego dośrodkowania i wysokiego napastnika. Pal licho, że Żyro głową nie strzelił.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Albert to mistrz. Wygrał z wielkim Zniczem, podniósł drużynę po 0:2.
Nic dodać, nic ująć. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mam w dupie czy mistrz czy nie. Wynik się liczy. Krakoską piłkę to możemy grać z innym składem i innym trenerem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Albert Rude TOP. Ależ ta drużyna ma mental! Nieprawdopodobny
sukces nad potężnym Zniczem! ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Przynajmniej zareagował i wyciągnął wnioski
Już ma więcej dobrych zmian niż Sobolewski Może niech Jop wybiera pierwszy skład ? ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Jak ten mecz nie zbuduje tej drużyny to nic jej nie zbuduje.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Albert Rude bohatersko rozwiązał problemy które sam stworzył.
Nasza obrona to jakaś kompromitacja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Przynajmniej Rude nie czeka ze zmianami do 80-tej minuty. I zmienia tych co trzeba.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
Jak napisał wyżej Karherop. Problemy w pierwszej połowie to miedzy innymi wina trenera. Zmiany byłyby niepotrzebne, gdyby Rude od początku miał jakikolwiek pomysł na ten mecz. Z odrobinę lepszą drużyną niż wielki Znicz (no choćby z Chrobrym czy z Motorem) - już by nie przeszło. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wygląda to bardzo słabo. Przecież nie wygraliśmy dziś dzięki trenerowi, tylko temu, że Znicz się cofnął i pozwolił dośrodkowywać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Równie dobrze można napisać, że trener przewidział, że Znicz się cofnie, zrobił zmiany i zadziałało.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Cofnął się bo nie mieli siły biegać.
Wiadomo, że nie wygraliśmy dzięki trenerowi. Dzięki trenerowi to tylko przegrywamy. ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Online |
|
|
I w ogóle zaordynował puszczenie dwóch bramek bo jak wiadomo 2:0 to niebezpieczny wynik.Tylko,że to by oznaczało powolne przesiąkanie PMS.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Brawo Albert, świetnie reaguje na to co sie dzieje na boisku.
Przejscie na bezposredni futbol jakim gra wiekszosc i cyk, 3 bramki wpadly. Wrzutki na afere to zawsze jakas reka. Tego nam brakowalo za Sobolewskiego gdy gonilismy wynik. Brawo. Mamy trenera ktory umie reagowac i uczy sie ligi. Szkoda tylko ze przyszedl w polowie sezonu bo moze braknac czasu. #TeamRude XD |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mariusz Misiura napisał(a):
Wywiad pomeczowy z trenerem Znicza.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.04.2024 o godz. 09:21.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Od strony taktycznej Wisła jest dziś poukładanym zespołem, mającym jednak problem ze stabilizacją swojej gry za sprawą mentalnego podejścia do niej większości polskich zawodników.
Ostatnio edytowane przez Markus : 20.04.2024 o godz. 10:35.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Od meczu z Płocku zmienili obywatelstwo? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Przecież Markusik nie skrytykuje żadnego Hiszpana bo mu się narracja zawali.
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|