|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Guest
|
|
Aaa już wiem... Francisco... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
ile lat twoim zdaniem powinien mieć asystent trenera( 50?) i jakie mieć doświadczenie( 20 lat?)
Ostatnio edytowane przez piotrek06 : 03.01.2012 o godz. 21:21.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nic mnie nie śmieszy bardziej, niż krytykowanie decyzji zatrudnienia Musiała ze względu na klub który prowadził. Na co liczyliście? Że Moskal za asystenta dostanie 1-2 ligowego trenera? Może liczyliście na znane nazwisko w stylu Urbana który to jeszcze chyba nie znalazł pracodawcy?!
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
nie no. przeciez niektórzy liczyli na Probierza haha
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Mnie bardziej zabolało to co przeczytałem (może nie jest to zbyt genialne źródło informacji) przez przypadek w Fakcie na temat gry Jaliensa. Gazeta cytując za KM napisała że jeśli Jaliens będzie dyspozycyjny to będzie wystawiany... Tak to zrozumiałem...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@Błaźnie
![]() Tylko że odgrywając piłke i przestawiając pachołki trzeba wiedzieć jak i po co. U każdego trenera to jak i po co różni się dlatego asystent przestawiając pachołki i odgrywając piłkę może sobie kombinować czy jego własne jak nie będzie się deczko różniło od jak pierwszego trenera i jeżeli będzie to po co. Po mojemu jest to zbieranie doświadczeń z różnych źródeł i tylko od asystenta zależy czy poprzestanie na układaniu pachołków jak mu inny podpowie czy w końcu spróbuje ustawić po swojemu. A jaki będzie tego efekt? Bóg wie. Łapiesz o co chodzi?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 03.01.2012 o godz. 18:49.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Panowie nie oceniajmy ludzi z góry, najpierw dajmy im tą runde przepracować
![]() ![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
małe info o asystencie http://sportowetempo.pl/puls_dnia/ar...pomagal_Musial
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co znaczy już teraz? Koles który w kadrze widzi Peszkę sam się skreśla. Jak znów zrobią go trenerem założę starą koszulkę Smuda pe....ł Wisłę sprzedał.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...40e240ab,1,3,4
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Ciekawy fragment ze składem znanym w poniedziałek. Mimo wszystko fajny wywiad no i potwierdza się trochę więcej o Maaskancie który nie bardzo chciał szukać optymalnego składu. Czekaj nie skomentował pytania dlaczego nie grał u holendra, a Boguś powiedział jak to wyglądało w jego sytuacji.
Ogólnie najbardziej mi się podoba rotacja zawodników u Moskala. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Tak jest, umyślił sobie, że będzie grał gorszymi tylko po to żeby nie dać szansy Bogusiowi. Rafał całe dwa miesiące zbierał się na odwagę żeby donieść o niesprawiedliwości, która go dotknęła. Dobrze, że wreszcie prawda ujrzała światło dzienne. Boguski nie grał, bo uwziął się na niego trener...
Ostatnio edytowane przez snyrting : 10.01.2012 o godz. 13:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Przyjacielu arti rywal z Hiszpanii Jimenez piotrek06 pokaż mi mecz w którym zawieszonego szkoleniowca zastępuje trener juniorów.Co do Moskala to małe sprostowanie Moskal może ale niekoniecznie musi być zawieszony akurat w spotkaniu ze Standardem.Ale sezon jest długi Wisła musi gonić czołówke. Więc może być nerwowo na ławce jak i na boisku i w razie W Moskal może być wtedy zawieszony nawet na kilka meczy i to raczej Musiał asystent przejmuje stery i naprawdę może być tragicznie
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 04.01.2012 o godz. 16:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
1) przypomnij mi kiedy ostatnio jakiś trener Wisły był zawieszony 2)Moskal to chyba raczej spokojny człowiek 3)Nawet przy zawieszeniu to moskal będzie ustalał skład i taktykę a podejrzewam że nawet ewentualne zmiany, Musiał będzie tylko stał sobie przed ławką rezerwowych i co najwyżej krzyczał jakieś drobne wskazówki więc z tą tragedią nie przesadzaj jeśli słowo zawieszony rozumiesz jako odsunięty od drużyny( w pierwszej chwili myślałem że o to ci chodzi) to żeby daleko nie szukać, Kasperczaka zastąpił Kulawik który jego asystentem nie był. PS. odnieś się do drugiej części mojego posta i podaj jakie warunki twoim zdaniem powinien spełniać asystent trenera Wisły ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
piotrek06 szczerze czy młody Musiał sie sprawdzi jak asystent nie sądze o ile Moskal da rady na swoim stanowisku o tyle Musiał raczej długiej kariery nie zrobi w Wiśle. Jedynie będzie w cieniu Moskala i Kulawika.Czasem nazwisko to za mało liczy się też doświadczenie.Czas pokaże czy nowy asystent będzie bynajmniej dobry jak Kulawik albo Moskal.Aczkolwiek marne szanse by uczeń(Musiał ) dorównał ewentualnie przerósł mistrza(Moskal)
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/9061-Kazi...c_mi_odpowiada - super wywiad z Kazkiem polecam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ponoc Klub złożył oferte pracy trenerowi Zoranowi Milinkoviciovi ale Serb odmówił....i dobrze.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html jakiś oszałamiających wyników to on nie miał,pewnie taki drugi Okuka
Ostatnio edytowane przez AYALA : 06.01.2012 o godz. 18:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
huhu, że Boguś się zdecydował na takie wyznania...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Śmieszny jest ten Boguski. Taka z niego ciapa że nie mógł powiedzieć tego Maaskantowi tylko płakać do prasy po jego odejściu. Zresztą dostał szanse a jak sie spisał było widać.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Możecie się z niego nabijac , ale fakty sa takie że z nim w pierwszym składzie Wisła jesieną tylko wygrywała. Potrafi to czego nie potrafi Małecki czy Biton - czyli grać zespołowo , nie ma klapek na oczach . Moskal dobrze widział co robi wystawiając go do 1 składu . Obronił swoje decyzje . |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Boguś jest 1000000000000000000 razy lepszy od *-$^% Kirma lub takiego Jirsaka , widać że chłop się stara i chce najlepiej dla drużyny więc wara od niego
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Czekaj jest jeszcze młody, nie chciał zawalić sobie piłkarskiego życia, będzie miał szacunek to powie sobie takie rzeczy, nie wszystko może powiedzieć młody piłkarz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
O ile mnie pamięć nie myli to Boguś dostał szansę gry w całym meczu w Limanowej i wyszło to chyba dosyć średnio. Żalenie sie w tym kontekście że RM nie dawał mu szansy brzmi trochę dziwnie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczywiście masz rację, ale mecz z drugoligowcem czyli z przeciwnikiem który może podejść do gry zbyt ambicjonalnie w dodatku na dziurawym boisku to szansa prędzej na kontuzję
przynajmniej mogło mu to chodzić po głowie. Dlatego tego meczu nie licze. Reszta nie grala na tyle koncertowo zeby wczesniej nie mogl zagrac polowki.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
|