|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
To dla emocji by zwiększyć oglądalność, zaraz się odbijemy na 3-2
Solorz podobno zapłacił by były emocje. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Coś ty k... parodysto wymyślił?
|
|
|
|
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
|
w ciągu 30 lat na Wiśle widziałem sporo...ale to idzie w annały...
![]() ![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co za łysy debil.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Radek mistrz! Legenda klubu ale w trenerkę chłopie to Ty się baw i ucz w Wieczystej..
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Czepianie się Sobola, że jest idiotą i marnym trenerem, to jak czepianie się gówna, że śmierdzi.
Tutaj trzeba winić Królewskiego, że postawił na to trenerskie ZERO. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Myślałem, że z Brzęczkiem sięgnęliśmy dna , niestety z Sobolewskim zagrzebaliśmy się w mule na dnie. i nie zmeinię zdania nawet jak awansujemy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
co zrobił pseudo trener w przerwie? wpuścił obrońcę za obrońcę. i to nie zdjął najsłabszego Juncę. gramy dalej 3-5-2
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Trener Sobolewski największym parodystą w historii Wisły. To co zrobił w meczu z Zagłębiem i dziś przejdzie do historii. Od dziś jedyny Jego kontakt z Wisłą to spacer nad brzegiem rzeki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I teraz powiem tak: mówiło to wiele osób na tym forum ze Sobolewskim nie awansujemy to Klub czekał c..j wie na coâŚ.
Hańba i wstyd!! ![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
4:1 u siebie z puszcza.....
SOBOL WYPIERDALAJ |
|
|
|
Blood Brothers
Offline |
|
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za późno⌠o dwie kolejki za późno. Pytanie co dalej będzie z KlubemâŚ.
Jak ciężko jest być kibicem Wisły⌠![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Sobol Sobolem ale czy jest chociaż jeden piłkarz za którym będziecie tęsknić jak odejdzie? Ja za żadnym...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Sobolewskim? ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W sumie to nie wiem. Ta drużyna to już historia. Szkoda klawiatury. Co lepsi pójdą do Jagielloni czy innego Śląska. Albo nawet Lechii czy Płocka. Bo raczej nie będziemy mieć największego budżetu w przyszłym sezonie w drugiej lidze. O ile wystartujemy w drugiej lidze.
Ostatnio edytowane przez thechris : 06.06.2023 o godz. 20:15.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Napisałbym coś ale większość rozumnych ludzi rozumie co tu się wydarzyło, a do dekli takich jak Karherop, FraMat czy luczyk nic i tak nie dotrze.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie ma o czym gadać. Gra i wynik mówią wszystko. Awans przegrany w pierwszym barażu z Zagłębiem o nic nie grającym, u siebie i w drugim barażu też u siebie z Puszczą. Psycha jak widać nie dojechała na praktycznie żadnej ważny mecz w tym sezonie
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z dekli zapomniałem o Jaroo1
@thechris - będzie mi brakowalo Fernandeza, Igbekeme, pewnie Junci i Muli. Tych co umieli grać piłkę. Nie da się awansować bez trenera. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A mnie żadengo. A najmniej Lusia, który drugi raz z rzedu zawiódł w końcówce sezonu. Rok temu nie pomógł w utrzymaniu (debilne zachowanie i zawieszenie) i w tym roku nie pomógł awansować (fatalna gra w kluczowych meczach).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Luczyk możesz podać xg z dzisiaj?
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
thechris,
Jak podstawowymi piłkarzami będą Żyro o Młyński to szybko zatęsknisz za paroma zawodnikami. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie. Zwalajmy na Fernandeza bo sam nie wygrał meczu.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Na Fernandeza nie ma co zwalać ale z jego kontraktu można opłacić 3 wybitnych jak na pierwszolige zawodników
Tu potrzeba stopera, środkowego pomocnika i napastnika na rozpoczęcie sezonu ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tu potrzeba TRENERA!
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I specjalnie dla FraMat-a rzeczowa dyskusja: czy nas stać na 1 ligę? Czy zaczniemy sezon w 1 lidze czy może w 4? Jak finanse Klubu?. To był mecz o egzystencję Wisły na pewnym poziomie. Ludzie tu wybrzydzają zawodników a zaraz może się okazać że marzeniem będą derby z Wieczystą.
Ostatnio edytowane przez RAF : 06.06.2023 o godz. 19:24.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja rozumiem, że niektórzy muszą gdzieś wyładować frustrację.
Rozumiem że to pomoże dalszej przyszłości Wisły. Za dużo negatywnych emocji żeby coś sensownego napisać |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty nic nie rozumiesz. Kompletnie.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Przynajmniej nie pozwalam żeby kierowały mną złe emocje.
Ty też jutro masz szansę być mądrzejszy |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|