The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.07.2009, 20:50
21.44
To wy nie wiedzieliście wcześniej, że Polsat zakupił prawa tylko do pierwszych 50 minut w rozgrywkach europejskich?-weszło
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 15.07.2009, 20:54
Coś mi się zdaje, że jesteśmy w czarnej dupie. Levadia wyszła 11 w obronie, więc nie wydaje mi się, abyśmy strzelili wiecej niz jedną bramke
Косово је СРБИЈА!!
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 15.07.2009, 20:57
ja chromolę
to chyba jakiś p.dolony sen
to się chyba nam wszystkim śni.....
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 15.07.2009, 21:02
"powinno być 0:2! Fatalne podanie Diaza, piłka trafia po kontrze tradycyjnie do Andriejewa, ale ten przestrzelił z czterech metrów! Ogromne szczęście "Białej Gwiazdy""

z czuba
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 15.07.2009, 21:02
Chyba nie ... ;(
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 15.07.2009, 21:03
To poogladane na dzisiaj..."swietnie".

A Kopenhaga pokazuje, jak sie gra z ogorkami...
kot_dżinks
Member

Od: 08.2008

Stary 15.07.2009, 21:08
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
To poogladane na dzisiaj..."swietnie".

A Kopenhaga pokazuje, jak sie gra z ogorkami...
Kopenhaga tak, a nasi to powinni wypierdalać na ogórki...
Erich Zann
Member

Od: 08.2007

Stary 15.07.2009, 21:06
101,6 MHz Radio Kraków
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 15.07.2009, 21:08
Poprzeczka Kirma http://www.youtube.com/watch?v=jMIKtV2DaYg

Bramka Ćwielonga http://www.youtube.com/watch?v=du0HE...e=channel_page
Ostatnio edytowane przez aNouc : 15.07.2009 o godz. 23:03.
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 15.07.2009, 21:10
No i mamy champions league ...
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 15.07.2009, 23:09
Ten Krim to Wam sie udał, dobry grajek.
AYALA
Senior Member

Stary 15.07.2009, 23:09
Jop,Pawełek i tradycyjnie Jirsak najsłabsi na placu.
Widac że Levadia jest w trakcie sezonu a Wisła w trakcie.... przygotowań.Biała Gwiazda z końcówki ubiegłego sezonu by ze 3-0 wygrała a ta dzisiejsza jescze sie nie rozkręciła ale wierze że bedzie dobrze w rewanżu.
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 15.07.2009, 23:16
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Jop,Pawełek i tradycyjnie Jirsak najsłabsi na placu.
Widac że Levadia jest w trakcie sezonu a Wisła w trakcie.... przygotowań.Biała Gwiazda z końcówki ubiegłego sezonu by ze 3-0 wygrała a ta dzisiejsza jescze sie nie rozkręciła ale wierze że bedzie dobrze w rewanżu.
A w czym był Jirsak słabszy od całej reszty (poza Kirmem)? Co zrobił Brożek przy podaniu do niego w pierwszej połowie? Otóż powiem Ci co zrobił.. spi*****ił jak za "najlepszych lat". To wg ciebie jest szczyt mistrzostwa? Czego się spodziewałeś po Jirsaku? Że będzie podwieszony za Brożkiem strącał mu główką piłki wybijane na pałę do przodu przez resztę zespołu? Wszyscy grają kaszanę, ale Jirsak winny. Brakowało tylko tego żeby go Skorża zdjął po 45 minutach. I pewnie by tak zrobił gdyby miał kogo wpuścić za niego.
PS. A Skorży życzę więcej tak genialnych pomysłów jak Łobo na boku obrony.
AYALA napisał(a):Wyświetl post
wydaje mi sie że przy bramce dla Tallina (poza błędem Jopa) to Pawełek mógł sie szybciej rzucic ale może był zasłonięty. .
To jak już będziesz wiedział to nam powiedz.
Ostatnio edytowane przez ciacho : 15.07.2009 o godz. 23:19.
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 15.07.2009, 23:11
to widze, ze kolega Ayala mial szczescie i jako jedynemu sygnal sie nie zjebal? gratuluje.
Chyba, ze jestes w stanie wytlumaczyc mi w czym ta 3 byla gorsza od: Pa.Brozka, Diaza, Sobolewskiego, Łobodzińskiego
Ostatnio edytowane przez tylko_na_kilka_dni : 15.07.2009 o godz. 23:14.
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 16.07.2009, 00:23
Kirm napisał(a):
Wisła powinna takie mecze wygrywać i grać znacznie, znacznie lepiej. Wierzę, że w rewanżu na wyjeździe pokażemy więcej swoich dobrych stron

Musimy po prostu usiąść i porozmawiać na temat naszej gry oraz tego, co powinniśmy zmienić przed drugim spotkaniem. Myślę, że przede wszystkim wszyscy musimy w rewanżu wznieść się o poziom wyżej
Dedykuje te słowa Kirma wszystkim Wiślakom a przede wszystkim pozostałym piłkarzom Wisły, nie mówiąc tu o naszych klubowych pracownikach. Liczę tutaj na motywacje oraz instynkt samozachowawczy Skorży, a także na takich dotychczasowych liderów Wisły, jak Sobol i Brożek, że prawidłowo zrozumieją konfuzje i nadzieje Kirma i potrafią nawet z większą od Kirma odpowiedzialnoscią, umiejętnością i zaangażowaniem, pociągnąć Wisłę do zwycięstwa w rewanżu, w celu nie dopuszczenia do ponownego załamania się aktualnych struktur funkcjonowania Wisly.

Na wnioski z zaistniałej sytuacji przyjdzie czas potem. Teraz trzeba wyłącznie zmobilizować się na rewanżu i wygryźć zębami zwycięstwo oraz awans. Oby tym razem trener Skorża, po rewanżu zechciał zauważyć, że wreszcie to jego piłkarze a nie tylko Levadii, padli i dostali skurczów po zwycięskim meczu.
Ostatnio edytowane przez kot : 16.07.2009 o godz. 01:21.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 15.07.2009, 23:12
Nie róbcie to forum onetu ,bo wstyd za was

Jak macie wylewac flustracje to robcie to gdzie indziej

Zespol bez rytmu i bez skladu ale napinka nic nie da

Skorza MUSi przez tydzien wbic im do glowy ze Levadia sie przed nami nie polozy ,tu trzeba grac,a chlopaki z Estonii byli dzis szybsi od nas

Metamorfoza tego zespolu w tydzien Da sie zrobic
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 15.07.2009, 23:13
Ayala czemu Pawełek najsłabszy?

Mecz dramatyczny w naszym wykonaniu. Pozytywnie tylko Kirm. Serce mi stawało w gardle jak patrzyłem na gre Jopa i Diaza w obronie. Zupełnie nie rozumiem grania ciągle długich piłek, z takim przeciwnikiem trzebabyło troche pograć piłką.

Za tydzień w Tallinie trzeba zagrać ofensywnie, tak jak potrafimy i odprawić Levadie z kwitkiem.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
AYALA
Senior Member

Stary 15.07.2009, 23:18
Kamson napisał(a):Wyświetl post

Mecz dramatyczny w naszym wykonaniu. Pozytywnie tylko Kirm. Serce mi stawało w gardle jak patrzyłem na gre Jopa i Diaza w obronie. Zupełnie nie rozumiem grania ciągle długich piłek, z takim przeciwnikiem trzebabyło troche pograć piłką.

Za tydzień w Tallinie trzeba zagrać ofensywnie, tak jak potrafimy i odprawić Levadie z kwitkiem.
wydaje mi sie że przy bramce dla Tallina (poza błędem Jopa) to Pawełek mógł sie szybciej rzucic ale może był zasłonięty. .
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 16.07.2009, 09:17
Kamson napisał(a):Wyświetl post

.
W sumie puscił dosc łatwego gola.
Bednarz=Landryna=......
TheGameLA
Member

Od: 06.2009

Stary 15.07.2009, 23:14
Krim Dziś Pokazał się z b.dobrej strony ale ta bramka mogła by wpaść dodała by mu odwagi i pewności siebie ale było ok.
ogniskowicz
Junior Member

Od: 02.2009

Stary 15.07.2009, 23:15
Ja po tym meczu mam dość. Jirsak do widzenia. Pawełek to najgorszy bramkarz odkąd przyszła telefonika. Diaz od pół roku na równi pochyłej, Łobo tragedia, Mały nawet piłki nie umie przyjąć.

Naprawdę przemawia przeze mnie teraz gorycz i może rano będę się wstydził tego posta, ale takiego piachu już dawno nie widziałem.
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 15.07.2009, 23:17
świetny komentarz wg mnie z radia Krakow. Gosc ten co tam komentuje wg mnie naprawde zna sie na rzeczy (słucham go juz kilka dobrych lat) i stwierdzil, ze Skorża chciał chyba wziąc Levadie tak z marszu. Miał na mysli przygotowanie motoryczne naszych piłkarzy no i w ogole ich dyspozycje jak sądze. Drugiej połowy nie widziałem, ale pierwsza to wiadomo jak wygladalo przyjecie piłki, szybkosc i koncentracja.
Teraz trzeba jakies poprawki w cyklu treningowym, inna taktyka i spokojnie awansujemy.
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 15.07.2009, 23:18
A pomyśleć że po pierwszych 30 minutach pomyślałem że duet środkowych obrońców(Marcelo,Jop) całkiem nieźle się spisuje, chociaż już wtedy co do tego drugiego przeczuwałem, że może mieć chwile zawahania iiiii.....za 10 minut brakło mu nogi a piłka wylądowała w siatce.

Nie ma co rozpaczać, jak by na to nie patrzeć, drużyna zagrała po poprostu nie to czego wszycy się spodziewali po mistrzu Polski, natomiast plusem jest to, że nasi zawsze muszą dostać kopniaka żeby w drugim meczu zagrać lepiej(Beitar,Barcelona) i miejmy nadzieje, że w Tallinie zagrają na pełnej parze.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 15.07.2009, 23:21
Teraz tylko wypadało by zebrać do kupy te wszystkie posty ośmieszające przeciwnika i przewidujące wielki pogrom...Starałem się lekko zaznaczyć że kolesie grali przez ostatnie 3 lata 8 meczów w pucharach, często z zespołami na papierze lepszymi od nas a i tak nigdy nie przegrali więcej niż 1 bramką...No ale po co taka wiedza jak łatwiej pisać o ogórkach i minimum 3-0 , o tym że rezerwy ich pukną aż do stwierdzenia że to obraza dla naszego klubu by w ogóle śmiać pisać że mogą być problemy

Teraz kozłami ofiarnymi są.....Pawełek i Jop, tak jakby oni bronili drużynie strzelać bramki.Najbardziej przykre jest to że jedyny na prawdę dobry zawodnik to ten co dołączył do nas kilka tygodni temu , w porównaniu do reszty, wyglądał jakby z innej planety przybył.

Było minęło, jak spodziewałem się ciężkiego boju to myślę że i tak awansujemy, tyle że o spacerku można zapomnieć
94 - Allah Akbar!!
aNouc
Senior Member

Stary 15.07.2009, 23:23
Co Wy macie z tym Pawełkiem?

Oglądałem mecz jak inni do końca 1 połowy (i minutę drugiej) i spisywał się normalnie. Żadnych zastrzezen.

A w relacji tekstowej też nie zauważyłem aby w 2 połowie było inaczej.

Czasami rzeczywiście należą mu się minusowe posty ale powoli dochodzę do wniosku że niektorzy go jebią z przyzwyczajenia, bo tak jest modnie i trendy.

Chłop w niczym nie zawinił a marudzą na niego.

---
no tak, jak zawsze jak coś wpadnie to "mógł się lepiej zachować" a wystarczyłoby żeby w bramce był ktoś inny i każdy milczy.
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 15.07.2009, 23:28
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Co Wy macie z tym Pawełkiem?

Oglądałem mecz jak inni do końca 1 połowy (i minutę drugiej) i spisywał się normalnie. Żadnych zastrzezen.

A w relacji tekstowej też nie zauważyłem aby w 2 połowie było inaczej.

Czasami rzeczywiście należą mu się minusowe posty ale powoli dochodzę do wniosku że niektorzy go jebią z przyzwyczajenia, bo tak jest modnie i trendy.

Chłop w niczym nie zawinił a marudzą na niego.

---
no tak, jak zawsze jak coś wpadnie to "mógł się lepiej zachować" a wystarczyłoby żeby w bramce był ktoś inny i każdy milczy.

Bo to zawsze jest tak ze jak jest zle to wszystkiemu winny jest Pawełek

Zagral przyzwoicie ale i tak jest winny porazki wg niekotrych

P S z Kirma bedzie super grajek,taki drugi Kosa,az sie przyjemnie na niego patrzylo

Teraz tylko wziasc sie w garsc ,przygotowac i za tydzien jazda z nimi w Talinie,niewierze ze nie awansujemy
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
WislakP
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 15.07.2009, 23:42
Zawsze jak nie idzie to wszystkiemu winny jest bramkarz. Wystarczyło przecież żeby miał dwa razy dłuższe ręce i poruszał się z prędkością TGV. Ale nie, Pawełek jest słaby i przez niego dzisiaj nie wygraliśmy.

Każdemu przed napisaniem krytycznej wypowiedzi pod adresem jakiegokolwiek bramkarza radziłbym samemu spróbować się w tym fachu. Jest ciepło, wystarczy znaleźć coś okrągłego i trochę miejsca. A jak się komuś nie che to niech się lepiej przymknie.

Z własnego doświadczenia wiem że takie ciągłe zwalanie wszystkiego na bramkarza nikomu nie pomaga.
aNouc
Senior Member

Stary 15.07.2009, 23:54
Jacy Wy jesteście pocieszni ..

oczywiście Ty wyżej wiesz czy Skorża ich zmoblizował czy nie. To chyba logiczne ****a że Maciek przed każdym meczem mobilizuje bo nie jest to chłopaczek z pierwszej łapanki. Ale to nie on biega po boisku.

No i oczywiście Brożek się nie nadaje do Angielskiej ligi, baa.. nawet Izraelskiej bo weryfikacją jego umiejętności jest jeden .......ony mecz.

No i już widzę post w Gdybym był Bednarzem że warto byłoby się przyglądnąć Andrejewowi który strzelił nam jednego gola.

Pocieche mam z Was i to dużą.

Ten mecz po prostu nam nie wyszedł, sam Piotrek B. wypowiedział się że nie pamięta tak słabo grającej Wisły.. Oby w Talinie zagrała ta Wisła którą znam a powtórzy się Beitar u siebie.

I tak jak pisałem już wcześniej ... Kirm tyle na jego temat. Koleś mnie roz.......ił tym co wyprawiał.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 16.07.2009 o godz. 00:00.
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 16.07.2009, 00:01
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Oczywistym jest że Levadia do Wisły nie ma podbitki. Ten mecz po prostu nam nie wyszedł, sam Piotrek B. wypowiedział się że nie pamięta tak słabo grającej Wisły. Nie wyszły nam te 2 godziny i brakło szczęscia, bo pewien jestem że gdyby nie było poprzeczki Kirma a gol wynik byłby się ułozył lepiej. Przy tak słabo grającej Wiśle w tym dniu można bylo zobaczyć że Levadia to najwyżej piłki mogłaby naszym podawać. Przy tak słabo grającej Wiśle ledwo co udzwigli ten remis. Oby w Talinie zagrała ta Wisła którą znam a powtórzy się Beitar u siebie.
Mam nadzieje, ze nie bedziesz musial odszczekiwac tych napińkowych slow niczym rodowity gimnazjalista z forum TWSD.

Rewanz nalezy zagrac na pelnej k., podobnie jak druga polowe z Lechia i bedzie git
maRgrabkarz
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 16.07.2009, 00:53
w rewanzu bedzie o niebo lepiej. my dopiero zaczelismy jakiekolwiek rozgrywki a oni sa w pelni sezonu. a jezeli teraz bylo na rowni z nimi pomimo naszej padaki to w rewanzu bedziemy juz ich tlamsic. Nie martiwe sie o awans, to sa ogory. Dla przeciwwagi dla tych wszystkich zlych emocji: Barca w zeszlym sezonie tez zaczynala bez fajerwerkow...
Do tego motywacja. Nasi po tym meczu beda na tyle zmotywowani swoim partactwem i grozba odpadniecia z pucharow ze tych Estonczykow zjedza na sniadanie.
Powód: brakło czegoś
Ostatnio edytowane przez maRgrabkarz : 16.07.2009 o godz. 00:55.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów