|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Tymczasem w sobotę... | |||
| Efekt nowej miotły i zwycięstwo Ruchu |
|
4 | 4,17% |
| Remis będzie sukcesem, ciężki teren. |
|
18 | 18,75% |
| Zwycięstwo Wisły! |
|
74 | 77,08% |
| Głosujących: 96. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jesli Wisła dzis wygra a do tego jeszcze Legia straci punkty zagramy o lidera za tydzień z Warszawiakami. jakby tak faktycznie było można sie spowdziewac rekordu na trybunach!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Do przerwy wynik dobry. Powinno być jednak zdecydowanie wyżej. Brożek coś dzisiaj bez dobrze nastawionego celownika. Przy takiej grze wygramy. Strzelmy 2go gola aby było spokojniej.
btw na 99% dla mnie gol ze spalonego Głowy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ważne, że do tych setek dochodzi.
A tak serio, Brożek zawsze miał taką skuteczność, raz mu wejdzie raz nie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Kto to komentuje
Jagoda .... mnie zaraz strzeli....
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 28.09.2013 o godz. 18:12.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bramka Nalepy i Miskiewicza...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolejny straszny mecz wyjazdowy...
I kolejna straszna druga polowa... Stracone punkty z bardzo slabym zespolem jakim jest Ruch... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Nie rozumiem zmiany Brożka, dwie okazje zmarnował, ale wtedy Wisła jeszcze coś grała a po wejściu Małeckiego wróciły koszmary z poprzedniego sezonu ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Po ostatnich wynikach mam lekki niedosyt, ale biorąc pod uwagę naszą kadrę to z 1pkt. jestem zadowolony. Najważniejsze to znaleźć się w pierwszej ósemce. Popatrzcie jak wąską mamy kadrę: nie ma Jovanovicia - jakbyśmy grali bez dobrego OŚ, schodzi Stjepa - gramy bez DP, schodzi Brożek - gramy bez Napastnika, w środku również brakło Chrapka. Po takich przetasowaniach trzeba być zadowolonym z wyniku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Z Wisłą zaliczą drugie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Nie kracz
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ech, do przerwy powinniśmy prowadzić 3-0, a tak dalej nerwówka, bo trudno dzisiaj wskazać Wiślaka, który prezentowałby się solidnie...
![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Brożek jest super.
Dwie setki, zero bramek*. Totolotek się zaciął. Nie żeby mnie to cieszyło... --------------- * zaraz ktoś napisze, że ważne, że do tych setek dochodzi.... ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zamilcz prowokatorze z kauflandu.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze raz się tak odezwiesz, albo nie odwołasz, a wylatujesz.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Niestety zdjęcie Brożka(2 setki s.......ił to fakt) było Naszym końcem meczu w ofensywie - Smuda jest niereformowalny w tych zmianach - Boguś hasa cały mecz ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pokaż mi jaka moja wypowiedź upoważnia Cię do wypowiadania takich głupot. Konkretny cytat proszę. Masz mniej lat niż ja kibicuję Wiśle. Na forum jesteś od dwóch miesięcy. Lepiej idź odrób lekcje A potem może napisz, w którym miejscu, źle oceniłem dzisiejszą postawę Brozka. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Twoje forum wiec zrób jak uwazasz.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chcesz to masz.
Możesz rozmawiać, dyskutować, nie zgadzac się. Ale rzucać tekstami o kauflandzie w stosunku kogokolwiek (w tym do mnie) nie pozwolę. Mogłes się zastanowić i powiedziec, że Cię poniosło. Yossarian napisał(a):
Wisła zagrala troche słabiej? Tak gra prawie cały czas. Piszę o tym od początku sezonu i wcześniej. Piszę caly czas, ze wyniki mamy lepsze niż gra, a miejsce w tabeli ponad stan. Znaleźli się wielcy obrońcy piłkarzyków i trenera, ktorzy po prostu niczego nie pokazują. Powiedziec wam prawde to o słabości Wisły to jak dziecku zabrać zabawki w piaskownicy. Placz i wyzwiska. ![]()
Ostatnio edytowane przez FraMat : 28.09.2013 o godz. 19:57.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Zluzuj troche z tymi grozbami. Naprawde Twoje posty nie raz daja wiele do myslenia Kibicom Wisły do Twoich intencji. Zamiesciles post, ktory mial jasno okreslony wydzwiek, ktory byl negatywny wobec Pawla Brozka. A jest to gracz, bez ktorego bylibysmy nizej niz sasiadka....
Naprawde czasem zastanawiam sie nad Twoim celem bycia tutaj moderatorem, jak ktos kto ma taki stosunek do Wisly, naszych pilkarzy i kibicow ma tutaj taka funkcje. Zostaw Dariooka w spokoju! Ma wiecej Wisly w sercu niz nie jeden z tutejszych forumowiczow. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co on "świętą krową" jest czy co może mi wytłumaczysz ? Następny który nie wie do czego służy forum ... A może wprowadzimy cenzurę i będziemy pisać same pozytywy po każdym meczu a negatywne opinie i zdania będą kasowane- tego chcesz ?
Ostatnio edytowane przez heoij : 28.09.2013 o godz. 20:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
To przestań prowokować, bo rzygać się chce czytając to. Masz uraz na punkcie Brożka, Głowackiego, Smudy i nie wiadomo kogo jeszcze? OK. Twój problem. Ale przynajmniej bądź konsekwentny. Nie pamiętam żebyś się tu produkował kiedy Paweł wygrał nam poprzedni mecz.
Obecnie Brożek to najlepszy napastnik, a Głowacki - stoper w ekstraklasie. To akurat są fakty. Nie wyszedł mu mecz? Zmarnował dwie setki? A jak myślisz, dlaczego gra w ekstraklasie (gdzie z miejsca stał się gwiazdą)? Jesteśmy zadłużeni po uszy, płacimy jakieś śmieszne pieniądze, nie mamy ławki rezerwowych a spora część naszego składu jeszcze niedawno grała w rezerwach/pierwszej lidze. Mamy wyniki ponad stan klubu i kadrę, a tu tragedia po remisie na wyjeździe? No to może faktycznie najwyższa pora pójść na tiki-takę do Kauflandu albo kupić szalik Legii? No bo niestety, czasy kiedy byliśmy ligową potęgą minęły i nie wiadomo czy (kiedy?) wrócą... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Smuda jak dotad czyni cuda, a Brozek ? znajdziecie mi lepszego napastnika w E ? Nie, wiec wrzucic na luzzz i kibicowac Naszym bo graja ponad stan ! ps. jebac cwelke ![]() Tylko Wisła Nasz T.S. ! Wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Swoją drogą sugerowanie userowi, żeby jednak przemyślał przejście na 2 stronę błoń w sumie niewiele (niczym?) się nie rożni od wypowiedzi Dariooka. A to, że ten user wyzywa od żydów na lewo i prawo i w końcu digrał się bana to mnie akurat nie wzrusza. Wreszcie dostał to na co zasłużył od dawna. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba nie wiesz do czego służy forum ?
Forum służy do wymiany poglądów, dlatego nie każdy musi mieć takie samo zdanie jak Ty i się z Tobą zgadzać na każdy temat ... Dla mnie też jest oczywiste, że gdyby Brożek wykorzystał choć jedną sytuację byłyby 3 punkty. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Tak, ja napisze!
o takim Genkovie bysmy pisali, ze znow nikt mu dobrze nie zagrywa...Brozek to nie Lewandowski z Borussi, aby wszystko strzelal... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jak Cie to nie cieszy to czemu piszesz to w stylu jakby Cie to cieszyło ?
p.s. Brożek w jednym meczu zgrał więcej piłek z góry niż Genkow przez cały sezon. Jedyne w czym Cwetan go bije to w wywracaniu się po dostaniu piłki. Paweł tak nie potrafi.... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
A wracając do meczu, to grają mega piach. Ale to już standard drużyn prowadzonych przez Smudę. Jadą przez jakiś czas na hiperaktywności i hiperzaangażowaniu, a potem siadamy... ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
To zależy który Genkow , ten któremu się chciało grać wiosną 2011 strzelał na zawołanie, a teraz nadal strzela tyle że u siebie ..w Bułgarii.
Brożek ..też gra tylko dobrze u siebie, czyli w Polsce, najlepiej w Krakowie..taki to towar eksportowy, ale ..jest nasz, na naszą buraczaną ligę jest gwiazdą i niech tak zostanie. PS. jeszcze ze 2 lata i będzie wraz z Głowackim kolejną ikoną naszej drużyny, więc warto to docenić że mamy takich piłkarzy, lepsze to niż Jop w obronie czy Sikorski w ataku.
Ostatnio edytowane przez milosz : 28.09.2013 o godz. 18:14.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|