|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Polecam camping Echo w Giżycku. Cisza, spokój, dobra lokalizacja, położone nad jeziorem Niegocin. Byłem tam z całą rodziną i naprawdę jestem zadowolony
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Panowie potrzebujemy mieszkania w Szkocji najlepiej w Glasgow dla kilku osob. Ktos cos?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ktoś poleci jak jechać samochodem z Krakowa do Giżycka? Google pokazuje mi trzy trasy (1 via Kielce - Mińsk Maz., 2. via Kielce - Wawa, 3. via Katowice-Piotrków Tryb. - Wawa), na każdej remonty. Ruszam z Huty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Szukam jakiegoś fajnego miejsca aby pojechać na 3-4 noclegi w góry. Interesuje mnie bliska okolica trzech koron bo taki jest plan. Najlepiej jakaś agroturystyka z dobrym jedzeniem i niedroga i aby warunki były w miarę ok.
Byłem w ubiegłym roku niedaleko Szaflar dom kilka pokoi każdy swoja łazienka balkon do tego wyzywienie i wychodziło za wszystko koło 60zł/os/doba. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Panowie pomożecie braciom z Malborka wygrać w innej dyscyplinie ...
http://www.modernizacjaroku.org.pl/p...4-malbork.html Kliknijcie "Lubie to" Lechia Gdańsk!!! Potrzebujemy 100 lajków |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zna ktos hotel, spa lub cos podobne w okolicach Krynicy, Muszyny?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Polecam:
http://geovita.pl/pl/Krynica-Zdroj |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Wszystkie plany urlopowe się pozmieniały w połowie trwania urlopu i planuję na drugą część urlopu gdzieś skoczyć na 3-4 dni "nad wodę" - tą cieplejszą.
Jak widzę to last minute nie działa w przypadku połączeń lotniczych bo na środę Hiszpania czy Włochy za 800 zł w obie strony to niech sobie w dupę wsadzą ![]() Ktoś się orientuje czy w ogóle jest szansa coś dorwać bo 2 godz już siedzę na wyszukiwarkach i wielka kupa. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jedyne last minut na przelot jakie znajdziesz to rainbowtour, tui, lastminuter.pl ale te loty przewaznie na 7 dni ale szukaj.
W liniach lotniczych jest drogo przed samym wylotem. Zobacz na fly4free moze znajdziesz jakas podpowiedz. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Panowie jutro jedziemy z Warszawy do Krakowa, znacie jakieś fajne jezioro gdzie można by wskoczyć do wody? Najchętniej na północ od Krakowa.
![]()
ŚWL
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Jest jakieś gówienko koło Kielc - ale poza tym na północ to raczej nie ma nic - koło Krakowa na zachód (20 min) jest Kryspinów - piwo, kobiety i plaża
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Był ktoś ostatnio w Budapeszcie? Czy zwiedzanie miasta jest utrudnione przez te jaja z "imigrantami"?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Mnie interesuję jak wyglądają ceny noclegów na Słowenii ? Okolice Bled, Maribor - ktoś miał z tym styczność ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Da ktoś namiary na jakiś dom/wille do wynajęcia, na minimum 10 osób, w okolicach gór?
Najlepiej żeby miała te 5 pokoi + salon http://www.eholiday.pl/noclegi-wi2518.html - coś w ten deseń, tylko właśnie na południu Polski
Ostatnio edytowane przez Kamson : 28.10.2015 o godz. 00:32.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Może ktoś polecić jakieś fajne SPA w Małopolsce? Im bliżej Krakowa tym lepiej bo potrzebuję gościa swojego podrzucić
![]() ![]()
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Lot bezpośredni Kraków - Gdańsk w lipcu.
Jak szukać tanich lotów? Promocji? Nigdy nic nie rezerwowałem na latanie i nie wiem gdzie szukać, a nasłuchałem się od znajomych, że da się czasem coś bardzo taniego wyhaczyć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Google nie boli:
https://www.google.pl/flights/#searc...da%25C5%2584sk Tutaj masz od Lotu jeszcze jest od Ryanair szukaj po przewoźnikach ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Polecam strony samolotemtaniej.pl i fly4free.pl
Ostatnio wyszukiwałem bilety za pośrednictwem pierwszej strony, dzięki czemu zaoszczędziem trochę pieniędzy. Żeby być na bieżąco warto polajkować oba fanpejdże na fejsie. |
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Poważnie? Ty tak na serio? Myślałem, że takie teksty były fajne 10 lat temu.
Potrafię korzystać z google, chyba logiczne że pytałem o jakieś strony, które polecacie, korzystacie o takie strony które warto odwiedzać regularnie. Nigdy nie korzystałem z linii lotniczych, nawet nie wiem jacy są przewoźnicy.
Gdyby coś ktoś jeszcze miał to podsyłajcie ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Poszukiwany hotel z darmowym dostępem do basenu, jacuzzi, do 150km od Krakowa, w cenie do 700zł za weekend dla 2 osób. Poleci ktoś coś?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Termy Szaflary.
Doba bez limitu w basenach i wyżywieniem kosztowała niedawno koło 150 zł - są różne promocje. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Lepsze Termy Szaflary czy Termy Bania ? Chyba, że ma ktoś pomysł, gdzie można z kobietą na jakieś dwie nocki gdzieś w pobliżu wyskoczyć ?
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
szukaj na grouponie, ładne promocje tam można trafić.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Bania zawsze była droższa i bardziej zatłoczona - ale to kwestia gustu
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wypożyczał ktoś auto na Półwyspie Iberyjskim? Jakaś polecana wypożyczalnia która nie blokuje kasy na kk?
![]()
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Mam pytanie, wiem że to trochę jak wróżenie z fusów, ale może ktoś częściej korzysta z usług lotniczych i co nie co będzie mi mógł podpowiedzieć.
Potrzebuje lecieć samolotem 25.07. Kraków - Gdańsk, powrót 28.07. Obecnie LOT za dwie osoby z bagażem chce 580 zł, już łącznie za dwie osoby i dwa przeloty. Teraz pytanie czy to dobra cena? Czy czekać na jakaś lepszą okazję? Z drugiej strony jak duże jest prawdopodobieństwo, że wykupią wszystkie bilety na te połączenia? Czy nie panikować i czekać spokojnie z decyzją zakupową nawet miesiąc przed lotem? Nigdy nie korzystałem z połączeń lotniczych, chciałbym połączyć pewność, że będę miał te bilety w tym terminie z dobrą ceną. By się potem nie okazało, że za stówkę chodzą takie bilety, a ja się napaliłem już teraz. Będę wdzięczny za jakiekolwiek podpowiedzi w tej sprawie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
przede wszystkim zastanów się czy potrzebny Ci (Wam) będzie bagaż rejestrowany (ten duży, nadawany do luku). Z tego co piszesz lecisz na 3 dni wiec niedługo.
Jesli wystarczy Ci plecak (1 na os) plus dodatkowo jedna mała torba to Ryanair ma loty Krk-GDN, w terminach przez Ciebie podanych 25.07-29.07 za 493 zł za 2 osoby w obie strony. I ta cena jest bardzo dobra, na pewno taniej nie bedzie bo to okres wakacyjny. W LOT też taniej na pewno nie bedzie z powodow takich jak wyżej. ![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Nie wiem jak z LOTem ale jako, ze jestem Polakiem cebulakiem robiacym u ciapaka na zmywaku w Lądku Zdroju to moge sie wypowiedziec na temat najtanszych linii lotniczych tj Ryanair. Powiem krotko. Nie wyczujesz. Niby duzo przed czasem bilet tanszy ale nie raz nie dwa zdarzalo mi sie kupowac "na ostatnia chwile" i byly tansze niz pare miesiecy wczesniej. Niestety dziala to tez w druga strone. Tak czy siak przy podanej przez Ciebie cenie 580 zl to wydaje mi sie ze kiedy bys te bilety nie kupowal to i tak cena nie bedzie duzo nizsza. Tutaj jak z frankowiczami - ryzyk fizyk.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cena za lot bardzo dobra według mnie. W sezonie 290 zl za dwie strony to za pociag zaplacisz.
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ile plus minus może we wrześniu kosztować last minute jakaś grecja/turcja/hiszpania/egipt all inclusive na tydzień dla 2 osob?
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|