|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
a,prawda jest taka żekto chodził na Wisłę to nadal będzie chodził czy karnet będzie kosztował 110zł czy pincet bo to nie jest ważne ?dobrze mówię? Chodzić zawsze będziemy!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Najbardziej śmieszą mnie ludzie którzy mają kasę na wycieczkę własnym samochodem po europie, wypasione prezenty dla całej rodziny, piwo, wódkę itd. a na Wisłę nie. Nie utożsamiajcie się z Wisłą. Mimo wszystko namawiajcie znajomych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Oczywiście, że dobrze mówisz, ale mów to bandzie płaczków.. W każdym bądź razie Wisła to my i każdy komu na Wiśle zależy karnet i tak kupi.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Przewiduję, że przy tych cenach biletów będzie bardzo trudno zapełnić nawet obecne pół stadionu. Ulgowi karneciarze z najtańszego sektoru G chyba zapominają, że ich karnet za 9 meczów to raptem 3 bilety dla tych co kupują bilety. Po oddaniu całego stadionu dopiero wyjdzie, że tzw. klubowa polityka zapełniania stadionu w oparciu o te ceny okaże sie klapą, co już powoli widać. |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Żeby się wybrać na mecz Wisła - Korona musiałem sprzedać telefon :( żeby mieć na głupi bilet. Telefon nie był zły więc po sprzedaży mógłbym sobie pozwolić na kilka takich meczy Morał: Bez telefonu da się żyć, natomiast bez Wisły ni hu hu...! ![]() Powód: "paly u jednej ręki"
Ostatnio edytowane przez Janek Skawina : 21.02.2011 o godz. 21:59.
![]() NIE DLA KOSMITÓW NA MŁYNIE!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
jak już porównujesz cenny to nie do karnetów ulgowych, bo nie każdy jest studentem czy kobietą (na marginesie dalej nie mogę pojąć dlaczego nie ma zniżki dla przedłużających )
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Teraz bez marudzenia, albo idźcie po karnety albo proszę Was zamilczcie. Ileż można drążyć temat. Po prostu kupujcie lub nie i nie męczcie i nie zniechęcajcie ludzi. Na niższe ceny na niektóre sektory przyjdzie czas po otwarciu całego stadionu!! Kolego właśnie po to są karnety aby ceny na poszczególne mecze były niższe, jak kupujesz sobie na kilka meczy to nie dziw się, że masz drożej. Jak się coś kupuje hurtowo wychodzi taniej, a ten co kupuje detalicznie ma drożej - tyle, kropka. Więcej tańszych sektorów będzie po otwarcie północnej, wtedy zrobią dodatkową sprzedaż. Dla niektórych to klub chyba powinien dopłacać do przyjścia na stadion, aby zechcieli łaskawie kibicować. Ja kupiłem karnety, mimo, że nie będzie mnie na kilku meczach z powodu obowiązków rodzinno - zawodowych, i tak powinien robić każdy kibic, który ma Wisłę w sercu! |
|
|
|
Member
Offline |
|
Może wychodzą z założenia że skoro przedłuża to jest fanatyczny. Tak czy tak kupi ten karnet. Po za tym kupując karnety wkładamy pieniądze w nasz klub! Ma większe wpływy, więcej może wydawać itd... Naprawdę nie wydaje mi się żebyśmy mieli oszczędzać na na naszym klubie. Wspierać jak tylko możemy w każdy możliwy sposób CZYLI KARNET Z NASZEJ STRONY TO MINIMUM A CZY DAMY TEMU KLUBOWI OD SIEBIE WIĘCEJ WPŁYWÓW TO JUŻ ZALEŻY OD NAS SAMYCH! ![]() NIE DLA KOSMITÓW NA MŁYNIE!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
numer biletu
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Musisz być ....a taki cyniczny ? To że chłopak ma pasję i tą pasją jest dla niego Wisła to należy tylko mu przyklasnąć, a nie wyskakiwać do niego z ryjem. Odpowiedz sobie na pytanie czy Ty byłbyś skory do takich poświęceń, żeby telefon sprzedać, żeby mieć kasę na bilet na Wisłę. Przestańmy srać we własne gniazdo.
Dzięki takim ludziom jak domin_czyżyny i JanekSkawina jestem spokojny o przyszłość Wisły bo wiem, że ma ona oddanych kibiców, którzy są w stanie zrobić dla niej wszystko, którzy wspomagają ją finansowo. Brawo i wielki szacun dla Was chłopaki oraz dla tych, którzy zamiast narzekać na cały świat wzięli się do roboty i sobie na karnet zarobili, zdobyli jakoś pieniądze. Brawo, jesteście wielcy. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
To nie miało być wzruszające, poprostu dziwie się ludzią, którzy są zaskoczeni tym, że Wisła wiąże się z pewnymi wydatkami. Czy dla nich karnet będzie kosztował 300pln, 200, 150 czy 100 to zawsze będzię za dużo, bo wiadomo... zawsze mogłoby być taniej
Wisła powinna się szanować! i to właśnie robi co chyba nie jest dziwne! Są rzeczy za które poprostu trzeba płacić. A, że dla Was jest zawsze źle... ![]() ![]() NIE DLA KOSMITÓW NA MŁYNIE!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
dziwne bo na moim karnecie ( zakupionym w niedziele)jest napisane : nr biletu 2824224
więc.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Panowie kto dzisiaj kupował karnecik i wie ile zostało na G jeszcze?
![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja dziś o 13:30 kupiłem karnet na G3, więc musi być jeszcze dużo karnetów.
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Ile mogło pójść karnetów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
sprzedano dokładnie 6734. samej końcówki nie jestem pewien bo 3 kolesi się zastanawiało.
Pomyślcie kto może wiedzieć ile sprzedano? nawet po numerach na karnecie nie da rady dojść do tego ponieważ swoją pule dostała TF. Klub pewnie do końca tygodnia poda ile zostało. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
z tego co mi wiadomo TF w tym roku nie dostala karnetów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Pozdrowienia dla gościa, który pare dni temu pisał, że na najpóźniej we wtorek karnetów na G nie będzie. Na przyszłosć darujcie sobie takie przewidywania bo tylko szerzycie niepokój i wprowadzacie ludzi w błąd.
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
|
A czy zastanowiłeś się nad tym,ze na forum jest ktoś może kto np sprzedaje te karnety i może napisać ile poszło?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
wiktorpiekarski, osoby sprzedające karnety nie mają informacji ile ich dokładnie poszło, widza tylko które miejsca są zajęte juz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
okazało się że mają karnety imienne, więc ich liczba gwałtownie spadnie bo większość po prostu handlowała karnetami.
Ostatnio edytowane przez Luu... : 22.02.2011 o godz. 20:37.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jakies info ile zostało? Czy kupie jutro czy bd musiał kupować na Narożnik czego niechce ...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
dzisiaj o 18 kupiłem na G3 wiec myslę ze spokojnie sobie jutro na G kupisz
Ostatnio edytowane przez xKamci0x : 22.02.2011 o godz. 19:53.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Kto chce zdobyć autograf, zrobić zdjęcie z naszymi nowymi zawodnikami i przy okazji kupić karnet to niech wpada jutro do strefy kibica między 16:00 - 17:30
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...odnikow_wisly/ Ruszać po karnety, bo słabo nam to wychodzi póki co ! ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
pewnie klub nie poda oficjalnie ile sprzedano karnetów,bo nie chce się kompromitować
a wg mnie powinien - byłaby to dobra mobilizacja dla centusiów i leniuszków |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
po cześci to My sie kompromitujemy jak już cos ostatnio też sie specjalnie nie chwalili (no chyba ze przekroczy 11 może 12 )po ch.. o tym gledzić non stop na forum
![]()
derr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
nowy stadion, nowa Wisła
fantastyczne transfery - to powinno przyciągnąć nowych fanów a gdzie karnetowicze z poprzednich lat? |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|